Skocz do zawartości
Vader_

Geforce Fx 5900 / U / Xt / 5950u

Rekomendowane odpowiedzi

LUKS zmieniłeś avatar to chyba wysłałeś jednak swojego pieska na poszukiwanie Opsona  :D

Mój pies śpi, :wink: nie miał już siły stać w moim avarcie. Opsona będę próbował dorwać na GG i wyciągnąc od niego jakieś informacje.

SPRZEDAM:

KARTA:Selekcjonowany GAINWARD FX PP! ULTRA 1100XT (5900) TV/DVI GS; Pamięci 2,2ns GWARANCJA 3 LATA

PAMIĘCI:DDR 2x 256MB Dual PC-400 TwinMos Twister CL 2 GWARANCJA 4 LATA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D Jeszcze tylko 10 dni do wyjścia HL2 i nowych sterów Nvidi. Zobaczymy co z tego wszystkiego wyniknie.

Dla :wink: zniecierpliwionych plik inf. z sterów 70.16:

http://lu.ks.w.interia.pl/nv4_disp.RAR

SPRZEDAM:

KARTA:Selekcjonowany GAINWARD FX PP! ULTRA 1100XT (5900) TV/DVI GS; Pamięci 2,2ns GWARANCJA 3 LATA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Luks, mam pytanko, posiadam karte Leadteka 5900xt, flashowałem bios kilka tygodni temu ale szybko powróciłem do orginalnego poniewaz nie działało wyjscie tv, czy jest jakis bios który by nie "odłaczał" tvoutu?? :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Luks, mam pytanko, posiadam karte Leadteka 5900xt, flashowałem bios kilka tygodni temu ale szybko powróciłem do orginalnego poniewaz nie działało wyjscie tv, czy jest jakis bios który by nie "odłaczał" tvoutu?? :?:

Wystarczy zrobić zmodyfikowany bios na podstawie oryginalnego biosa twojej karty i tv-out będzie działać.

SPRZEDAM:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm. Luks wgarłem Twojego biosa do mojej MSI i wynik w 3DM03 spadł o 2000pkt. Dwa tysiące słownie. ZONK?

Wyślij jeszcze raz mi swój oryginalny bios. Widać, że twojej karcie zbytnio nie odpowiadają wyśrubowane na max timingi.

SPRZEDAM:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siemq :D

Co wam powiem, to wam powiem, ale wam powiem: STERY 70.16 TO JEDNA WIELKA BUJDA :lol: !!!!!!

ŚCIEMA I TYLE :wink:

Primo: masz na to jakieś dowody, czy tak sobie pie....sz bo masz chęć ?

Duo: Jak piszesz posty to jest taka fajna opcja "edytuj", a nie sraj bzdetami raz za razem.

nie pozdrawiam,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anex128 sam masz 5900XT więc może trochę optymizmu. Dobry bios daje karcie niezłego kopa więc może dobre stery też to potrafią. Poczekamy zobaczymy narazie nikt na 100% nie wie czy to prawda czy nie.

ODDAM W DOBRE RĘCE:

KARTA:Selekcjonowany GAINWARD FX PP! ULTRA 1100XT(5900) TV/DVI GS; Pamięci 2,2ns GWARANCJA 3 LATA-850zł

PAMIĘCI:DDR 2x 256MB Dual PC-400 TwinMos Twister CL 2 GWARANCJA 4 LATA-450zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie to mnie zastanawia!!!

Przeciez to jest niemozliwe(?).

EDIT:

Niespodzianka dla posiadaczy Leadtek'ów a moze i innych

http://forums.guru3d.com/showthread.php?s=...10&pagenumber=1

Instalacja troche skomplikowana, ale czego sie nie robi dla tych paru punkcików :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znalazlem baaardzo wydajnego GFa na allegro.

Posmiejscie sie razem ze mna:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=34425844

Najbardziej rozwala mnie wynik 3DMark2003 w porownaniu do tekstu powyzej... Doom3 max detale i 1600/1200 - plynnie!!

Watpie zeby moja dzialala plynnie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym aby te sterowniki dawały tego mówionego 60% kopa w PS 2.0 :? ale bądżmy realistami. Taki przyrost wydajności poprzez same stery to przegięcie. A tak w nawiasie mówiąc opson niech z takimi screenami nie wyjeżdża(screeny z gry). Bo od razu widać że zostały zrobione w prawie tym samym momencie!!! Potwory są w tej samej pozycji, calownik z resztą ruszył się o pare mm. Fajnie by było gdyby to była prawda. Może się myle, może nie, ale to zobaczymy jak będziemy mieli te stery na kompach. Nie mogę się doczekać, a jeżeli wyjdą i będą miały takie mażliwości to cool :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Veni Vidi Vici (czyt. sciagnalem, zainstalowalem, przetestowalem). I wychodze z zalozenia ze przy nich zostaje. Wydajnosc na oko troche lepsza niz 66.81 (chociaz nie testowalem jeszcze w markach).

Nie mam problemow z zadnymi barwami, takze sorry poolak-masz chyba indywidualny problem z karta.

W kazdym badz razie NFS:U 2 dalej chodzi bardzo plynnie w AAx4, Anizox8 przy 1024/768 i 1200/1024 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sa nowe drivery (od wczoraj) 66.93 czy jest to to na co czekali z upragnieniem wszyscy tu obecni :) ? a tak serio instalowal juz ktos te drivery ? jezeli tak to niech sie podzili spostrzezeniami ja dopiero bede walczy dzis wieczorkiem jak bede w domu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...