piaskoon Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 http://www.nzone.com/object/nzone_download...ads_nvidia.html http://www.frazpc.pl/komentarz/11274-14 Pytanie tylko kiedy będzie wrapper dla ATI?? :D Wrapper z demka dawn nie działa, ale dzięki niemu brakuje tylko NV_point_sprite (przynajmniej w przypadku Nalu). UPDATE: Zapomniałem napisać, że dema wymagają GeforceFX. Nic nie piszą o GF6800. ;) Posiadacze GFXów są zobowiązani do przedstawienia screenów. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 No i co jest??? Nikt tego jeszcze nie uruchamiał na FX'ach?? Nie chcecie zobaczyć NALU ?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 nikt chetny nawet z gf fx 5200 256ramu 64bit :D hieheheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Jakby sie pojawil jakis wrapper dla ati to ja sie pisze :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 UPDATE: Zapomniałem napisać, że dema wymagają GeforceFX. Nic nie piszą o GF6800. ;) pPosiadacze GFXów są zobowiązani do przedstawienia screenów. :) To ciekawe co to jest: Nalu (132 MB) Minimum System Requirements: GeForce 6800, Windows XP, ForceWare Drivers v61.76 or higher, 512 MB system memory, 128 MB video memory. Niepotrzebnie zmarnowałem 4 minuty na sciągnięcie tego dema bo słychać tylko dzwięk i widac ciemnośc i menu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Niepotrzebnie zmarnowałem 4 minuty na sciągnięcie tego dema bo słychać tylko dzwięk i widac ciemnośc i menu. Tak samo, widze tylko menu, 0 grafiki (gf fx 5200). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 A macie zaintalowany najnowszy ForceWare Drivers v61.76? Gdzieś czytałem, ze ponoć jest niezbędny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 sgj :arrow: gdy próbuję uruchomić bez wrappera pojawia się komunikat "This program requires an NVIDIA GeForceFX-class GPU or better to run (...)" Nalu nude Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 moze ktos jak bedzie mial jakie obrazki wklei?? ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Tak samo, widze tylko menu, 0 grafiki (gf fx 5200).Tez mam 5200 i stery 61.76 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Ledwie co zainstalowałem te stery i jedyny efekt jaki mogę zobaczyć to soft light czy jakoś tak z menu. Nic poza. Co do tego nude hacka to sreeny poniżej z innego fora : Imho wyglada zajefajnie (efekty jak i zarówno syrenka (: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 gf6800 ROXX!!!!!!! ;]]] a syrenka mogla by byc jeszcze lepsza ale to zobaczymy na gf7 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Full: http://members.lycos.co.uk/piaskoon1/untitled.JPG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 hehe no to ladnie - nawet gesia skorke widac:))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Fajne bufory :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 no 8mb cache;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 eeejjjj zdjęcie nie było duże :] ja wiem o co wam chodzi...zdjątka było zbyt ostre :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 eeejjjj zdjęcie nie było duże :] ja wiem o co wam chodzi...zdjątka było zbyt ostre :D :DJuż ci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 heh kupie geforca 6800 szybciej :D :D A wygląda jak w realu 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 A wygląda jak w realu W tym sklepie ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 co ? Chodzi mi o buffory. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Silicon Image :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 ! Clear Sailing chodzi na NV3x Mój FX5700 wyciąga 4-6FPS. Jak ktoś ma GF FX, to polecam. Clear Sailing Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Chyba widziałem stateczka <: uuu chyba zatopiłem stateczka ;( <: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 I powiedzcie mi jak ja mam nie kochac NV???? ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 I powiedzcie mi jak ja mam nie kochac NV???? ;]]]] To zależy jakie karty NV kochasz bo chyba nie powiesz że serie FX :lol: najnowsze 6800 są jak najbardziej OK poprzednicy fx'a też są ok no może poza serią GF4 MX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 ti4xxx oraz fx ale tylko od 5900 ;]] no i gf 6 ;))) w sumie starsze gf1 i gf2 i 3 tez byly zajefane ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...