Skocz do zawartości
piaskoon

GeForce 6800 - dema technologiczne Nvidii

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.nzone.com/object/nzone_download...ads_nvidia.html

http://www.frazpc.pl/komentarz/11274-14

Pytanie tylko kiedy będzie wrapper dla ATI?? :D

Wrapper z demka dawn nie działa, ale dzięki niemu brakuje tylko NV_point_sprite (przynajmniej w przypadku Nalu).

UPDATE:

Zapomniałem napisać, że dema wymagają GeforceFX. Nic nie piszą o GF6800. ;) Posiadacze GFXów są zobowiązani do przedstawienia screenów. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

UPDATE:

Zapomniałem napisać, że dema wymagają GeforceFX. Nic nie piszą o GF6800. ;) pPosiadacze GFXów są zobowiązani do przedstawienia screenów. :)

To ciekawe co to jest:

Nalu

(132 MB)

Minimum System Requirements: GeForce 6800, Windows XP, ForceWare Drivers v61.76 or higher, 512 MB system memory, 128 MB video memory.

Niepotrzebnie zmarnowałem 4 minuty na sciągnięcie tego dema bo słychać tylko dzwięk i widac ciemnośc i menu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ledwie co zainstalowałem te stery i jedyny efekt jaki mogę zobaczyć to soft light czy jakoś tak z menu. Nic poza. Co do tego nude hacka to sreeny poniżej z innego fora :

Dołączona grafika

Imho wyglada zajefajnie (efekty jak i zarówno syrenka (: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I powiedzcie mi jak ja mam nie kochac NV???? ;]]]]

To zależy jakie karty NV kochasz bo chyba nie powiesz że serie FX :lol: najnowsze 6800 są jak najbardziej OK poprzednicy fx'a też są ok no może poza serią GF4 MX.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi