Skocz do zawartości
Haweł

Unreal Tournamet 2003

Rekomendowane odpowiedzi

ehhe ...fajne..jha na moim konfigu gram sobei miodzio na normal detal i w 1024/768/32 ...a u mojego brata karta graficzna ta sama a proc p4 2,4 ghz i w 1600/1200/32 bit tez miodzio a czasem to tak tnie ze nawet i w 800/600 nie idze grac ..wtedy reset i juz jest spoko to zalezy od chyba ilosci wolnego ramu :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na ponizszym gracie :D gram w 1024/32bit Maxed out i AAx2 i mam srednio w normalnych planszach 50-60FPS. Na tych najwiekszych jest troche gorzej ,ale ponizej 25fps raczej nie spada. Chyba ze jest z 8 botow w jednym miejscu i jest masakra :twisted: :twisted: :twisted: Jezeli chcecie zeby lepiej chodzilo przestawcie Audio3d na Software i ewent. Engine na OpenGl w ut2003.ini (+10fps u mnie) choc nie ma tylu efektow co na D3D :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja na xp 1500 i leadtek win fast a 250 td mam z nowymi beta sterami

11 300 w 3d mark se 2001 he he a procek ten jest troszke przysłaby dala mojej karty i w ut 2003 na 1024 768 botmach 48 fps i na 640 480 48 fps

więc zmnieniam proca może ktoś chce tego xp 1500 ///// a no jeszcze odblokuje antonniusza oki lece po lakier na 4maxa na ra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmmm a co to za różnica co za poziom , mozecie grac na Godlike"u a gosciu ktory gra na adepcoe moze was wymieść . A tak po za tym to na masterze przeszedłem , i nie bede grał na wyższym nie mam czasu. Moim zdaniem Ut jest lepsze od ut2k3

Jak się grało z Malcolmem???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak Wam się grało z Malcolmem???

Zobaczcie sobie na God Like. Ja na Adept go nie moge za cholere przejść. Na godlike jest to chyba niemożliwe

Na adept 10:5 w plecy :? Ale w koncu po wielu próbach udało się 9:10 :D

ale to była tylko gra z Malcolmem, nie przechodziłem całej giery, grałem u kuzyna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobaczcie sobie na God Like. Ja na Adept go nie moge za cholere przejść. Na godlike jest to chyba niemożliwe

ale to była tylko gra z Malcolmem, nie przechodziłem całej giery, grałem u kuzyna.

Czyli przeszedłeś tylko Malcoma.

PS ja się z nim męczyłem 3 dni na adept (oczywiście nie po 24h) aż wreszcie dostał do 5 HA ha :twisted: 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli przeszedłeś tylko Malcoma.

PS ja się z nim męczyłem 3 dni na adept (oczywiście nie po 24h) aż wreszcie dostał do 5 HA ha :twisted: 8)

dobrze zgadujesz :D

Grałem póki w dupę nie dostał :D ; to było cosik koło 10 razu :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapowiada się niezłe FPP (szczególnie dla miłośników Star Warsów) niezła graficzka 8O (no wkońcu to engine samego UT2003 :mrgreen: )

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafikahttp://www.ut2003troopers.co.uk/images/oct2002/th_troopers_e6.jpg[/img]http://www.ut2003troopers.co.uk/images/oct2002/th_troopers_e5.jpg[/img]

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ciekawe kiedy premiera ????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi