Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 eh wal w te male co kolo niego lataja, jak zabijesz all to bedzie nad nim takie niebieski swiatlo wtedy mluc w to swiatloz bfg, 4 takie zabiegii koles jest deadmyśle że to nie jest sposób na ostatniego bosa :wink: w ostatniego bosa ładuj wpierw normalnie potem z soulcuba, potem znów normalnie i znów z soulcuba. i tak aż do śmierci niezupełnie tak ...ostatniego bossa mozna zabic tylko z soulcube-a ( o ile pamiętam 4 trafienia) ładowanie w niego z innej broni nic nie da, z innej broni (polecam plasmówkę) opędzaj się od innych mniejszych potworów a tej komnacie ...w międzyczasie uaktywni cie się soulcube ..wal w bossa i znowu biegaj po okręgu załatwiając mniejszych pomocników , jak uaktywni się soulcube to znowu (i tak 4 razy) ostatni boss jest w sumie banalnie prosty soulcube ładuje sie od nawalania w potworki więc jeden pies w co będzie strzelał :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Juz po wszystkiemu jest..dostał jeszcze ze dwa razy z soul cuba i wykorkował. The end. Grałem od 4 sierpnia. długo mi zeszło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 eh wal w te male co kolo niego lataja, jak zabijesz all to bedzie nad nim takie niebieski swiatlo wtedy mluc w to swiatloz bfg, 4 takie zabiegii koles jest deadmyśle że to nie jest sposób na ostatniego bosa :wink: w ostatniego bosa ładuj wpierw normalnie potem z soulcuba, potem znów normalnie i znów z soulcuba. i tak aż do śmierci niezupełnie tak ...ostatniego bossa mozna zabic tylko z soulcube-a ( o ile pamiętam 4 trafienia) ładowanie w niego z innej broni nic nie da, z innej broni (polecam plasmówkę) opędzaj się od innych mniejszych potworów a tej komnacie ...w międzyczasie uaktywni cie się soulcube ..wal w bossa i znowu biegaj po okręgu załatwiając mniejszych pomocników , jak uaktywni się soulcube to znowu (i tak 4 razy) ostatni boss jest w sumie banalnie prosty soulcube ładuje sie od nawalania w potworki więc jeden pies w co będzie strzelał :wink: wydaje mi sie ze soulcube ładuje się od zabijania potworów a nie od strzelania do nich , więc gdyby koles walnął z soulcube w cyberdemona a potem walił w niego(nie w potworki) np z rakietnicy to by mu sie soulcube nie naładował...byc moze się mylę :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nord Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 A czemu ja nie walczylem z sargem a wlasnie skonczylem gre ?? ostatni boss to jedna wielka pomylka zero walki hehe a ten soul cube poprostu wymiata :D i fajne zakonczenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Ja też skończyłem. Za jakieś 3 tygodnie wrócę do niej, ale oczekuję na jakiegoś patha, wżucę pare modów, system nowy postawie i zagram na hard :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 A czemu ja nie walczylem z sargem a wlasnie skonczylem gre ?? ostatni boss to jedna wielka pomylka zero walki hehe a ten soul cube poprostu wymiata :D i fajne zakonczenie Sarge byl przerobiony na cybero-czolgo-BFG-maszin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Przypomnialo mi sie. Po doomie widze ile mozna wycisnac ze sprzetu jak sie umie. Moj kolega ma identyczny sprzet jak ja. Przylatuje mi, ze doom3 mu zle chodzi a ja sie chwalilem, ze calkiem niezle to powinno wygladac. Ide wiec do niego i faktycznie chyba z 5-15fps. Hahaha, look do cfg. A tam AFx8. Edit na identyczny cfg jak ja mam. Wchodze, a tam fps pod 15-25 fps :( Co jest mysle ? I sie okazuje, ze starsze stery do grafy, zero OC, stary bios w NF7-S (to oczywiscie nie ma az takiego znaczenia) oraz nForce stare. I po drugie u niego byla gorsza grafika niz widze u siebie na ekranie. Ciezko powiedziec bo tekstury mial te same (pamietacie, ten sam cfg :) ) wiec nie wiem skad takie wrazenie. Tak jakby bumpmapping slabszy, cieniowanie gorsze, mniej nasycone barwy. Moze to samosugestia (w koncu na swoim kompie wszystko najlepiej wyglada :P ) ale jednak cos nie tak. Trzeba mu ten sprzet ustawic bo biedak nie wykorzystuje go w pelni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shabcio1 Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 wiecie co mnie nurtuje tylko jedno pytanie a mianowicie co sie stało z tym drugim marine ukazanym na jednym z filmików rozpoczynających level ( ten z siwą fruzurą) ???????????? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 SARGE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shabcio1 Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 jezu ! co mu sie stało nie było filmiku jak ginie i zamienia się w to cos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Nie bylo filmu, ale lezal marine ranny i mowil, ze Sarge nie jest juz czlowiekiem itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4 Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Nie bylo filmu, ale lezal marine ranny i mowil, ze Sarge nie jest juz czlowiekiem itp. Takto jest jak się w D3 gra "na pałę" byle do przodu i wszystkich rozwalić :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nord Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 HEHE to ze sarge nie jest czlowiekiem to jedno ale myslalem ze wyjdzie na "nogach" i bedzie walil z bfg.A tu niespodzianka zamiast sarga spotkalem samobiezny czolg atomowy z wmontowanym bfg.Nie byl siny wiec myslalem ze to nie sarge ale przeszlem kawalek i napadl mnie Cyber demon ktory zabija nadepnieciem, ale i tak byl do [gluteus maximus] to gra fps powinno byc trche walki z takim bossem bynajmniej lubie powalczyc z miazdzacym przeciwnikiem ktory moze mnie dopasc a nie lazi w okol jakiejs dziury i wali z rakiet.NAJLEPSZY BYL HELL KNIGH I TYLE (latarka tez dobra niejednego zombie zalatwilem latarą,po co marnowac naboje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Nord a na jakim poziomie trudności grasz że z ciebie taki twardziel ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nord Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 HEHE na czekaj teraz nie pamietam nazwyt ale gralem na średnim nie na najtrudniejszym ale teraz se na nightmarze zagram.Ginąłem wiele wiele razy i terz quick save'ów bylo od zzarąbania ale bossowie za prości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shabcio1 Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 to też mnie męczy niedość że za słabi to za mało ich było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Przypominałem sobie, że w dodatku do gry mają być zawarte pojazdy, którymi można jeździć jak w Far Cry :) Ponoć już teraz są zawarte odpowiednie procedury obsługi i już niedługo możliwe, że jakiś nieoficjalny mod będzie wprowadzał samochody :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 pamiętacie zapewne w jednym z 1 filmików pokazujących DOOMA 3 był pokazany artwork projektu Spider Mastermind który miał byc w wersji dla DOOMA 3 wielka szkoda ze nie umieszczono tej postaci w pełnej wersji gry..postanowiłem poszukac troche informacji w necie na ten temat i znalazłem cos takiego: cytat z serwisu http://doom3.qbak.net/index.php Modelarze pracują nad modelem sławnej Spider Mastermind, która niestety nie pojawiła się w grze DooM 3, a oni chcą nadrobić ten brak. Jak na razie mało informacji, o postępach, ale wstępny screen z modelem jest dostępny: jak widac model zapowiada się całkiem całkiem 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byzik Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Czy " Primaey Excavations Site" to końec Doom3 i jak zabic tego potwora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Być może już było: :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 kolejny potworek który miał byc w doomie a potem znikł w odróznieniu od Spider MasterMinda powstał juz nawet jego obiekt co widać tutaj chodziły słuchy ze to wczesny projekt ArchVile ...jak wiadomo ostateczna wersja ArchVile wygląda tak: dlaczego zrezygnowano z tamtej wersji i zastąpiono ją tą tego nie wiem, jak widac ostateczna wersja bardziej przypomina tę z klasycznego dooma :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMat Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 moze wkoncu ktos powie co z tymi sejwami ze nie moge zrobic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Przypominałem sobie, że w dodatku do gry mają być zawarte pojazdy, którymi można jeździć jak w Far Cry :)Chyba RC Cars :lol: , bo tylko one zmieszczą się w te wązkie korytarze :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Szkoda, że nie widziałem pinki-demona wyłażającego ze ściany i scenki jak z Alphy z łazienką ( pinki demon jedzący grubasa ; :()). No i zombie z mini gun nie ma możliwości kopnięcia przeciwnika jak w Alphie :? Spoko by było, żeby ktoś przekonwertował mapy z alphy do ful. No i propo cieni. Pamiętam, że zapowiadane były miękkie cienie, a z tego co widać wybrano ich wersję low detail ( pamiętam trailery z róznymi jego wersjami nie takie ciemne). Nie zauważyłem takze odbić w szybie znany mi z aplhy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 No i zombie z mini gun nie ma możliwości kopnięcia przeciwnika jak w Alphie :? Jego odpowiednik z wydluzanym ramieniem napewno ma bo mi sie dostalo z buta. Nie wiem jak ten z minigunem bo nie dalem mu do siebie dojsc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Hm, to moze cos mi się wydało coś, bo nie zauważyłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nierealny_52 Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Ja jako że nie śledze topicu o doomie mam pytanie , czy Doom 3 Time Demo jest za free , jak jest to zkąd moge to zassać (mile widziany link , choć nie koniecznie) Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 ehehhe time demo czy jest za free ? :lol: :lol: odpalasz komende w doomie i masz time demo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nierealny_52 Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 :oops: no to trzeba po pełną do sklepu lecieć :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...