GuC!o^ Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 powiedzcie czemu jak ustawie sobie grafike w doom 3 tak jak chce i wchodze pnownie to nie pamieta mi zmian (pisze ze zmiany zadzialaja przy ponownym uruchomieniu gry) niestety u mnie nie dzialaja jak juz kilka razy wcisne zatwierdz zmiany napis ten nie wyskakuje i odplama jakas misje i kurcze nie wiem juz czy zmiany zadzialaly czy mam 1280x1024 czy nadal 640x480 poproś mame aby ci kupiła lepsze okulary.... 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cooler !!! Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 sorki kolega ale mam dobry wzrok a grafa i tak jest marna no moze troce mniej od twoich docinek :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 haha to nie była docinka synuś tylko dobra rada bo tylko ślepy nie widzi tak kolosalnej różnicy między rozdzielczościami.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Zmieniłem kartę - podpis i wszystko piękne ładne ale Doom 3 nie działa jak powinien. Na chyba 5 wersjach różnych sterowników na całym ekranie wyskakują w tej grze, tylko tej, czarne piksele i czarne plamy. Co z tym zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 a patcha zainstalowałeś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Co mi po patchu 1.1 jak nigdzie nie ma do niego cracka. Oryginału nie kupiłem... Zresztą gra nie jest aż tak dobra żeby tyle pieniędzy na nią wydawać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 lepiej edytuj tego posta chyba że chcesz tylko czytać forum... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Nie zaglądałem tu z rok, czy więcej. Chyba polityka się zmieniła... Pech ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Kurde cooler!!! ale z Ciebie melepeta. Nie potrafisz ustawiac gry a pindolisz o kiepskiej grafice. Zadna gra nie ma tak zaj**** klimatu co DIII, ZADNA. Najlepsza gra pod tym wzgledem, najlepsza gra pod zwgledem grafiki. Czego chciec wiecej ? Gra jest na jeden raz (chociaz za pare miesiecy pewnie znow przejde) poniewaz jest liniowa ale miod splywa z monitora, ze ja nie moge uwiezyc w te bredni co poniektorzy wypisuja, z Toba na czele. Malolat pewnie jakis jestes, ktory DI i DII nawet nie widzial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xytras Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Witam, widze ze gierka zdobyla wielka popularnosc sadzac po ilosci postow na jego temat Ja rowniez uwazam ze gierka jest swietna ale utknalem w jednym miejscu, a dokladniejw DELTA LAB Sector 2a, chodzi o teleport, nie wiem jak to uruchomic, nie umie sie dostac do takiego pomieszczenia z drzwiami na kod, nie wiem jaki to kod, a w PDA nic nie znalazlem, pomozcie/dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zelek Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 powiedzcie czemu jak ustawie sobie grafike w doom 3 tak jak chce i wchodze pnownie to nie pamieta mi zmian (pisze ze zmiany zadzialaja przy ponownym uruchomieniu gry) niestety u mnie nie dzialaja jak juz kilka razy wcisne zatwierdz zmiany napis ten nie wyskakuje i odplama jakas misje i kurcze nie wiem juz czy zmiany zadzialaly czy mam 1280x1024 czy nadal 640x480 sorki za lamerskie pytanie ale teoche mnie ta gra zadziwia jesli chodzi o ustawienia grafiki Nie no koles dzieki ci ze poprawiles mi humor, i ty twierdzisz ze grafika jest tragiczna :lol: :lol: 8O :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xytras Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Pomoze mi ktos?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 odpalili d3 na voodoo2 !!!! 8O screeny: http://www.firingsquad.com/media/gallery_i...sp?media_id=244 patch: http://www.voodoo.zarovka.com/ masakra 8O 40 fps o_0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 odpalili d3 na voodoo2 !!!! 8O screeny: http://www.firingsquad.com/media/gallery_i...sp?media_id=244 patch: http://www.voodoo.zarovka.com/ masakra 8O 40 fps o_0 Wyglada jak wyglada ale jestem w szoku 8O I do tego ten framerate. W koncu grafika to nie same tekstury i efekty. Zlozonosc modeli tez trzeba obrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xytras Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Panowie pomóżcie mi, plis :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 temat do zamknięcia, wyszedł HL2 :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 temat do zamknięcia, wyszedł HL2 :lol: :wink: Ja ci tu dam... kurde.... :twisted: Niech ten temat sobie jest aż do wyjścia dodatku do Doom'nego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 odpalili dooma3 na voodo2 :D oto screeny: http://logout.sh.cvut.cz/~obluda/_/_doom/_gallery/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malina Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Czy odpalil ktos Dooma 3 na GF 2MX ?? Pewnie ktos sie pytal juz ale nie chce mi sie sprawdzac 111 stron... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xytras Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 "Witam, widze ze gierka zdobyla wielka popularnosc sadzac po ilosci postow na jego temat Ja rowniez uwazam ze gierka jest swietna ale utknalem w jednym miejscu, a dokladniejw DELTA LAB Sector 2a, chodzi o teleport, nie wiem jak to uruchomic, nie umie sie dostac do takiego pomieszczenia z drzwiami na kod, nie wiem jaki to kod, a w PDA nic nie znalazlem, pomozcie/dzieki" Przepraszam ale czy pomoze mi ktos wreszcie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Czy odpalil ktos Dooma 3 na GF 2MX ?? Pewnie ktos sie pytal juz ale nie chce mi sie sprawdzac 111 stron... Ja odpaliłem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Czy odpalil ktos Dooma 3 na GF 2MX ?? Pewnie ktos sie pytal juz ale nie chce mi sie sprawdzac 111 stron... Ja odpaliłem :D Przepraszam ale czy pomoze mi ktos wreszcie?? Nie mówie że nie, ale teraz wszyscy są w szoku po wyjściu HL2;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 "Witam, widze ze gierka zdobyla wielka popularnosc sadzac po ilosci postow na jego temat Ja rowniez uwazam ze gierka jest swietna ale utknalem w jednym miejscu, a dokladniejw DELTA LAB Sector 2a, chodzi o teleport, nie wiem jak to uruchomic, nie umie sie dostac do takiego pomieszczenia z drzwiami na kod, nie wiem jaki to kod, a w PDA nic nie znalazlem, pomozcie/dzieki" Przepraszam ale czy pomoze mi ktos wreszcie?? :baranek: :baranek: :baranek: Jeżeli do tej pory nikt Ci nie pomógł, to oznacza to że: :arrow: nikt nie zna odpowiedzi na to pytanie :arrow: było gdzieś na poprzednich stronach, a Tobie nie chciało się szukać :arrow: nikomu nie chcę się odpowiadać na takie pytanie, bo już było, albo jest zbyt błahe aby się nim zajmować Proponuje :google: Jeśli nic nie znajdziesz, to daj sobie spokój i nie pisz co chwila postów, w których prosisz o pomoc. Trochę własnej inicjatywy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xytras Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Dzieki za rzeczowa wypowiedz :evil: Nic sensownego nie umie w necie znalezc, a te 111 stron :? No ale dzieki zza starania :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malina Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 @Włodi: jak ?? Jak ja chce wlaczyc D3 to sie jakby czepia karty graficznej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Malina, gierka u mnie najlepiej chodzi na najnowszych sterach. Zainstaluj je - nie powinno być problemów. U mnie giera śmiga 25-40 fps na medium detail i w rozdziałce 640x480 i bardzo przyjemnie sie gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Wrocław Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Ciemno widze przyszlosc DOOMa! HL2 narazie rulez ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 witam doszedlem do momentu (ktos o to pytał wczesniej) kiedy zdobywa sie soul cube z soul cubem :D (nightmare), wiec jezeli ktos jest ciekawy jak dalej tocza sie wydarzenia to na priv, podesle saevy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elminster Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Czy ktoś wie jak zmienić częstotliwość odsiwrzania monitora w D3 ;/ ja jade na omegach 4.11 i za cholere nie moge znaleść takiej opcji do gry w windowie mam 85Hz a w D3 nie moge znaleść ;/ pomocy bo mi oczy wypali 60 Hz migotanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 witam doszedlem do momentu (ktos o to pytał wczesniej) kiedy zdobywa sie soul cube z soul cubem :D (nightmare), wiec jezeli ktos jest ciekawy jak dalej tocza sie wydarzenia to na priv, podesle saevy To bylem ja :) To moze inaczej. Jezeli gra sie zachowuje inaczej falbularnie to nie zdradzaj nic. Jezeli jest to samo to powiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...