Gość [RONIN] Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Ja chcę Dooma 3................ale se nie zagram.............eeeeeeee......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4 Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 BTW cos mi sie przypomnialo :D NIESAMOWICIE zrobione miejsce:pentagram na srodku w ktorym pojawia sie Imp-i sa takie organiczne narosla na scianach>>Przypomnialo mi to koszmary z dziecinstwa-autentycznie cos takiego mi sie snilo :D Specjalnie dla Ciebie, na lekki sen :twisted: http://www.bazex.md4.pl/doom3/11.jpg A tu reszta fotek które zdjąłem z tego miejsca :twisted: Pierwszy rzut oka... Blair witch? Rak płuc :twisted: Fajnie się płynie ta nibykrew/nibycośtamorganiczne po suficie i tam w koncie wystaje, miazga pokój. I potem jebudu spawnują się impy :) Przy okazji pytanie, czy pewna sieć komórkowa zapłaciła za reklame w grze? ;] [lewa część ekranu] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 No teraz tego drugiego "Bumpa" zmienilem na 1024 i jest jeszcze lepiej: WLOSKI I TE SPRAWY :lol: :D :lol: Nie, to nie R9800, to GF4Ti4200 :wink: fajnie wyglada no nie ?? tylko chyab w 800x600 grasz :? ja dalem na 2048 i miodzio wygladaja wszystkie textury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Ludzie powiedzcie jak załatwić BOSS-a w CAVERNS - AREA 2 ?? jest taki wielki i nawala z rakiet. Strzelam do niego , strzelam i nic się nie dzieje (tylko gine po czasie,bo on też strzela ;) ) Jak go załatwić, albo czym ?? ps. Macie jakiś config na którym DOOM 3 by chodził bez żadnych przycinek na moim kompie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Przy okazji pytanie, czy pewna sieć komórkowa zapłaciła za reklame w grze? ;] [lewa część ekranu] 8O 8O Oni są juz wszedzie. Dawajcie mniejsze te screeny (maksymalna szerokosc 650), albo linki do nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 d4, Ty grasz w XIII ? :) http://orion.media4u.pl/~ogo/shot00005.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skunek Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Mam nastepujacy problem:po paru minutach gra wychodzi mi do windowsa albo obraz sie piepszy,pokazuja sie jakies kreski i pomaga tylko restart kompa.Probowalem juz roznych sterow.Catalysty 4.7 4.8beta czy 4.9beta.Na kazdych jest tak samo.Probowalem takze na Win2000 i Xp.Tez nic niepomaga.Help!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wOOjtek Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Ludzie powiedzcie jak załatwić BOSS-a w CAVERNS - AREA 2 ?? jest taki wielki i nawala z rakiet. Strzelam do niego , strzelam i nic się nie dzieje (tylko gine po czasie,bo on też strzela ;) ) Jak go załatwić, albo czym ?? sam chcialbym sie dowiedziec, ludzie ratujcie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Mam nastepujacy problem:po paru minutach gra wychodzi mi do windowsa albo obraz sie piepszy,pokazuja sie jakies kreski i pomaga tylko restart kompa.Probowalem juz roznych sterow.Catalysty 4.7 4.8beta czy 4.9beta.Na kazdych jest tak samo.Probowalem takze na Win2000 i Xp.Tez nic niepomaga.Help!!! Niestabilnosc kompa jest nasza najwieksza udreka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Mam nastepujacy problem:po paru minutach gra wychodzi mi do windowsa albo obraz sie piepszy,pokazuja sie jakies kreski i pomaga tylko restart kompa.Probowalem juz roznych sterow.Catalysty 4.7 4.8beta czy 4.9beta.Na kazdych jest tak samo.Probowalem takze na Win2000 i Xp.Tez nic niepomaga.Help!!!gdzies czytalem ze doom nawet na niektorych wysoko taktowanych stockowo kartach sie wykaszania, wiec mysle ze masz problem z oc karty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Ludzie powiedzcie jak załatwić BOSS-a w CAVERNS - AREA 2 ?? jest taki wielki i nawala z rakiet. Strzelam do niego , strzelam i nic się nie dzieje (tylko gine po czasie,bo on też strzela ;) ) Jak go załatwić, albo czym ?? ps. Macie jakiś config na którym DOOM 3 by chodził bez żadnych przycinek na moim kompie ?? ja mam ;], zawaliste detale i wszystko smiga http://www.tweakpc.cjb.net/DoomConfig.zip NOWY CONFIG !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 zna ktoś moze strone z kodami do skrzynek?:P bo brak mi amuncji ehehe:P albo czy zna ktoś kod do skrzynki nr.47 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 ZOBACZCIE TE LINKI... http://www.meiz.republika.pl/Doom3%202004-...11-45-16-69.bmp http://www.meiz.republika.pl/Doom3%202004-...11-45-54-92.bmp Wiecie jak załatwić to bydle ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4 Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 d4, Ty grasz w XIII ? :) http://orion.media4u.pl/~ogo/shot00005.jpg O cholera ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sOuL Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 ZOBACZCIE TE LINKI... http://www.meiz.republika.pl/Doom3%202004-...11-45-16-69.bmp http://www.meiz.republika.pl/Doom3%202004-...11-45-54-92.bmp Wiecie jak załatwić to bydle ?? Litości, te bmp mogleś już sobie podarować :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 lol, w bmp foty do internetu pchasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 d4, Ty grasz w XIII ? :) http://orion.media4u.pl/~ogo/shot00005.jpg O cholera ;] podoba ci sie stworek ?? a te :) : ładne no nie :) jak beda jakies ciekawe akty ;) to zapodam fotk idal głodnych wrażeń :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 No teraz tego drugiego "Bumpa" zmienilem na 1024 i jest jeszcze lepiej: WLOSKI I TE SPRAWY :lol: :D :lol: Nie, to nie R9800, to GF4Ti4200 :wink: fajnie wyglada no nie ?? tylko chyab w 800x600 grasz :? ja dalem na 2048 i miodzio wygladaja wszystkie textury Dlaczego 800x600 :?: Przeciez screen jest w 1024x768 :!: Szczerze mowiac boje sie dac te 2048. Ale sprobuje i obadam jak bedzie smigac :) Ewentualnie zrobie jeszcze defragmentacje/formata... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 wlasnie obejrzalem filma SWIT ZYWYCH TRUPOW (dawn od the DEAD) :twisted: i ten koles na tej focie bardzo mi przypomina jednego z tego filmu, zreszta tam takich tez jest pelno. 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sOuL Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 No teraz tego drugiego "Bumpa" zmienilem na 1024 i jest jeszcze lepiej: WLOSKI I TE SPRAWY :lol: :D :lol: Nie, to nie R9800, to GF4Ti4200 :wink: fajnie wyglada no nie ?? tylko chyab w 800x600 grasz :? ja dalem na 2048 i miodzio wygladaja wszystkie textury Dlaczego 800x600 :?: Przeciez screen jest w 1024x768 :!: Szczerze mowiac boje sie dac te 2048. Ale sprobuje i obadam jak bedzie smigac :) Ewentualnie zrobie jeszcze defragmentacje/formata... Nie ma sensu dawac 2048 :D, poogladalem textury w base i nie znalazlem zadnej wiekszej niz 1024, takze 1024 w zupelnosci wystarcza ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 http://www.gamershell.com/news/14589.html modzik dajacy mozliwosc przymocowania latarki do machinguna ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sOuL Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 http://www.gamershell.com/news/14589.html modzik dajacy mozliwosc przymocowania latarki do machinguna ;] szkoda ze tylko do machinguna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 IMO to wlasnie jest piekne ze nie da sie trzymac latary i guna odrazu (a wyobrazacie sobie latarka + piła mech . :twisted: ) , jak odpalilem u kumpla d3 (koles lamer jakich mało ale ma sprzecik pare tysiakow wiecej wart od mojego ;) ) to zlewałem z niego jak nic jak chodził z latara i mu jakis zombiak wyskoczył to tak panikował ze se nie umiał jednoczesnie broni zmienic i wycofywac sie przed ciosami :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bad_boy Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Ludzie powiedzcie jak załatwić BOSS-a w CAVERNS - AREA 2 ?? jest taki wielki i nawala z rakiet. Strzelam do niego , strzelam i nic się nie dzieje (tylko gine po czasie,bo on też strzela ;) ) Jak go załatwić, albo czym ?? ps. Macie jakiś config na którym DOOM 3 by chodził bez żadnych przycinek na moim kompie ?? ja mam ;], zawaliste detale i wszystko smiga http://www.tweakpc.cjb.net/DoomConfig.zip NOWY CONFIG !!! Nie wiem w którym miejscu masz te zawaliste detale.Zainstalowalem z ciekawosci ten twoj config do którego dales linka ,i szczerze mowiac gra wyglada na nim gorzej niz na low,przynajmniej u mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Ludzie powiedzcie jak załatwić BOSS-a w CAVERNS - AREA 2 ?? jest taki wielki i nawala z rakiet. Strzelam do niego , strzelam i nic się nie dzieje (tylko gine po czasie,bo on też strzela ;) ) Jak go załatwić, albo czym ?? ps. Macie jakiś config na którym DOOM 3 by chodził bez żadnych przycinek na moim kompie ?? ja mam ;], zawaliste detale i wszystko smiga http://www.tweakpc.cjb.net/DoomConfig.zip NOWY CONFIG !!! Nie wiem w którym miejscu masz te zawaliste detale.Zainstalowalem z ciekawosci ten twoj config do którego dales linka ,i szczerze mowiac gra wyglada na nim gorzej niz na low,przynajmniej u mnie. jak ty mojeog configa instalowales ;] jak to sie instaluje ;] z low to pzresadziles, jesli na screnach wyzej i wczesniej widzisz low to fajnie ;] na roznych serwisach na fx5900 nie widizalem duzej roznicy a na niektorych screnach niebylo jej woogle a ty wysakkujesz z low ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skunek Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zmiana taktowania karty nic niedaje.Nawet obnizylem taktowanie z 276-270 na 250/250.Zrezygnowalem takze z softmoda,ale gra nadal sie kaszani.Mysle ze jest to wina sterownikow ale tyle ludzi gra na Radeonach i nie ma zadych problemow z Doomem.Moze macie jeszcze jakies pomysly plz pomozcie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 jak znalezc kod do komputera w misji monrail ?? plizzzz hel;p szybko odpowiedzcie bo neta nie mam :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Ludzie powiedzcie jak załatwić BOSS-a w CAVERNS - AREA 2 ?? jest taki wielki i nawala z rakiet. Strzelam do niego , strzelam i nic się nie dzieje (tylko gine po czasie,bo on też strzela ;) ) Jak go załatwić, albo czym ?? ps. Macie jakiś config na którym DOOM 3 by chodził bez żadnych przycinek na moim kompie ?? ja mam ;], zawaliste detale i wszystko smiga http://www.tweakpc.cjb.net/DoomConfig.zip NOWY CONFIG !!! Nie wiem w którym miejscu masz te zawaliste detale.Zainstalowalem z ciekawosci ten twoj config do którego dales linka ,i szczerze mowiac gra wyglada na nim gorzej niz na low,przynajmniej u mnie. jak ty mojeog configa instalowales ;] jak to sie instaluje ;] z low to pzresadziles, jesli na screnach wyzej i wczesniej widzisz low to fajnie ;] na roznych serwisach na fx5900 nie widizalem duzej roznicy a na niektorych screnach niebylo jej woogle a ty wysakkujesz z low ;] Czlowieku znowu zaczynasz spiewke swoja ? Ma poustawiana kompresje wszystkiego co sie rusza i nie rusza, wiec sie nie dziw, ze to ludziom low przypomina. OT. Ludzie nie karmmy wiecej trola. bo sie robi wielki OFFTOP. PZDR$ALL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Czlowieku znowu zaczynasz spiewke swoja ? Ma poustawiana kompresje wszystkiego co sie rusza i nie rusza, wiec sie nie dziw, ze to ludziom low przypomina. ... W takim razie zycze powodzenia w graniu bez kompresji przy 512MB pamieci i teksturach ustawionych na 1024 lub wiecej :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4 Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Ładny goguś. To jest dopiero otwarta persona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...