Jabar83 Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Jak wlaczyc console. :?: :?: I jaka jest komenda ,aby pokazywalo FPS'y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monkas Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Jak wlaczyc console. I jaka jest komenda ,aby pokazywalo FPS'yKonsole wlanczasz ctrl/alt/tylda a haslo to com_showFPS 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 u mnie to samo, z tym że timedemo chodzi spoko ... Być moze autor podpasił konfa pod maszyny z ramem > 512 .... Raczej nie bo u mnie by chodzilo. Mam 1024 Mb ramu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 No i dalej cos dla miłośników potworów: Hmmm co jest?? ............. A no juz wiem co jest.........Mamy nie proszonego gościa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4 Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Kurde, nie dość, że "pewna sieć komórkowa" jest w tej gierce reklamowana to jeszcze mamy ludzi z naszej sceny politycznej [screen z wersji EN gry] : Ciekawi mnie, czy w wersji spolszczonej też będą nazwiska spolszczać, może to namiastka? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 lokalizacja : delta labs lvl2 laze po tym laboratorium i nie moge dorwac dwoch kodow :( 1) do BFG 2) do PLASMY w SERVEROWNI ktos pamieta ? Albo pamieta kto/gdzie mial kody ? Przesluchalem i przeczytalem wszystkie wiadomosci. Ide w kimono :P Mam to samo,co tam trzeba zrobic ??Gdzie je odnalezc ?? Jaka szafeczka ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niemiecss Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 mam dwa pytania czy w czasie gry wasza postać rzuca cienie bo w multi postać ma swój cień a w singlu jak gram to niema. a drugie - gdy impy rzucają kulami ognistymi to rozświetlają te kule korytarze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Mam mały problem.Jestem w Delta Laboratorium Stage 4.Po pokonaniu dwóch ogromniastych potworów zostaję teleportowany do PIEKŁA. Z tego co wiem w PIEKLE są 2 poziomy i koniec gry. A gdzie reszta poziomów?.Delta Laboratorium Stage 5,Caverns 1,2 i inne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 mam dwa pytania czy w czasie gry wasza postać rzuca cienie bo w multi postać ma swój cień a w singlu jak gram to niema. a drugie - gdy impy rzucają kulami ognistymi to rozświetlają te kule korytarze?? Tak i tak :D Musisz zapodac configa ktory byl wczesniej tam jest uruchomione shadow ndla postaci albo poprostu w konfigu zmienic parametr. Rozswietlaja i mozna te poteory zobaczyc jak jest ciemno skad rzucaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Ktos chcial konfiga dla Rxx oto on: // IvL/FblnaU4w6bO89mN9XIzJKwdEz1acOB3LQ6Vj2NWPrRjcMHDUWwpZzE/zePncyyP88jTjUx8eoP95f18= unbindall bind "TAB" "_impulse19" bind "ENTER" "_button2" bind "ESCAPE" "togglemenu" bind "SPACE" "_moveup" bind "/" "_impulse14" bind "0" "_impulse10" bind "1" "_impulse0" bind "2" "_impulse1" bind "3" "_impulse2" bind "4" "_impulse3" bind "5" "_impulse4" bind "7" "_impulse6" bind "8" "_impulse7" bind "9" "_impulse8" bind "[" "_impulse15" bind "\\" "_mlook" bind "]" "_impulse14" bind "a" "_moveleft" bind "c" "_movedown" bind "d" "_moveright" bind "f" "_impulse11" bind "q" "_impulse9" bind "r" "_impulse13" bind "s" "_back" bind "t" "clientMessageMode" bind "w" "_forward" bind "x" "_impulse5" bind "y" "clientMessageMode 1" bind "z" "_zoom" bind "BACKSPACE" "clientDropWeapon" bind "PAUSE" "pause" bind "UPARROW" "_forward" bind "DOWNARROW" "_back" bind "LEFTARROW" "_left" bind "RIGHTARROW" "_right" bind "ALT" "_strafe" bind "CTRL" "_moveDown" bind "SHIFT" "_speed" bind "DEL" "_lookdown" bind "PGDN" "_lookup" bind "END" "_impulse18" bind "F1" "_impulse28" bind "F2" "_impulse29" bind "F3" "_impulse17" bind "F5" "savegame quick" bind "F6" "_impulse20" bind "F7" "_impulse22" bind "F9" "loadgame quick" bind "F12" "screenshot" bind "MOUSE1" "_attack" bind "MOUSE2" "_moveUp" bind "MOUSE3" "_zoom" bind "MWHEELDOWN" "_impulse14" bind "MWHEELUP" "_impulse15" seta radiant_entityMode "0" seta gui_mediumFontLimit "0.60" seta gui_smallFontLimit "0.30" seta net_socksPassword "" seta net_socksUsername "" seta net_socksPort "1080" seta net_socksServer "" seta net_socksEnabled "0" seta win_ypos "22" seta win_xpos "3" seta sys_lang "english" seta s_numberOfSpeakers "2" seta s_doorDistanceAdd "150" seta s_globalFraction "0.8" seta s_subFraction "0.75" seta s_playDefaultSound "1" seta s_volume_dB "0" seta s_meterTopTime "2000" seta s_reverse "0" seta s_spatializationDecay "2" seta s_maxSoundsPerShader "0" seta r_debugArrowStep "120" seta r_debugLineWidth "1" seta r_debugLineDepthTest "0" seta r_cgFragmentProfile "fp30" seta r_cgVertexProfile "vp30" seta r_forceLoadImages "1" seta r_shadows "1" seta r_skipBump "0" seta r_skipSpecular "0" seta r_skipNewAmbient "0" seta r_renderer "arb2" seta r_brightness "1.547619" seta r_gamma "1.5" seta r_swapInterval "0" seta r_useIndexBuffers "0" seta r_customHeight "486" seta r_customWidth "720" seta r_fullscreen "1" seta r_mode "5" seta r_multiSamples "0" seta image_downSizeLimit "1024" seta image_ignoreHighQuality "0" seta image_downSizeBumpLimit "1024" seta image_downSizeSpecularLimit "512" seta image_downSizeBump "512" seta image_downSizeSpecular "64" seta image_useCache "1" seta image_cacheMegs "256" seta image_cacheMinK "1280" seta image_usePrecompressedTextures "1" seta image_useNormalCompression "2" seta image_useAllFormats "1" seta image_useCompression "1" seta image_roundDown "1" seta image_forceDownSize "1" seta image_downSize "1" seta image_lodbias "-2" seta image_anisotropy "8" seta image_filter "GL_LINEAR_MIPMAP_LINEAR" seta gui_filter_gameType "0" seta gui_filter_players "0" seta gui_filter_password "0" seta net_master4 "" seta net_master3 "" seta net_master2 "" seta net_master1 "" seta net_clientMaxRate "16000" seta net_serverMaxClientRate "16000" seta m_strafeSmooth "4" seta m_smooth "3" seta m_strafeScale "6.25" seta m_yaw "0.022" seta m_pitch "0.022" seta sensitivity "21.714285" seta in_alwaysRun "0" seta in_freeLook "1" seta in_anglespeedkey "1.5" seta in_pitchspeed "140" seta in_yawspeed "140" seta gui_configServerRate "0" seta com_guid "" seta com_showFPS "1" seta com_purgeAll "0" seta com_machineSpec "2" seta g_decals "0" seta g_projectileLights "1" seta g_doubleVision "0" seta g_muzzleFlash "0" seta mod_validSkins "skins/characters/player/marine_mp;skins/characters/player/marine_mp_green;skins/characters/player/marine_mp_blue;skins/characters/player/marine_mp_red;skins/characters/player/marine_mp_yellow" seta g_mapCycle "mapcycle" seta g_voteFlags "0" seta g_gameReviewPause "10" seta g_countDown "10" seta g_password "" seta g_showBrass "0" seta g_showProjectilePct "0" seta g_showHud "1" seta g_showPlayerShadow "1" seta g_showcamerainfo "0" seta g_healthTakeLimit "25" seta g_healthTakeAmt "5" seta g_healthTakeTime "5" seta g_useDynamicProtection "1" seta g_armorProtectionMP "0.6" seta g_armorProtection "0.3" seta g_damageScale "1" seta g_nightmare "0" seta g_bloodEffects "1" seta ui_showGun "1" seta ui_autoReload "1" seta ui_autoSwitch "1" seta ui_team "Red" seta ui_skin "skins/characters/player/marine_mp" seta ui_name "marcin" seta si_spectators "1" seta si_usePass "0" seta si_warmup "0" seta si_teamDamage "0" seta si_timeLimit "10" seta si_fragLimit "10" seta si_maxPlayers "4" seta si_map "game/mp/d3dm1" seta si_gameType "singleplayer" seta si_name "DOOM Server" seta g_spectatorChat "0" Wystarczy zapisac go jako DoomConfig.cfg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 co to za podrobka mnie?? niemiecss?? tez jeztem na delta labs 2 i ktos moglby rzucic tymi kodami a ktore juz 2 razy padlo pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 powt.órze 150 raz - pomoze mi ktos z MONORAIL ??!! :) :? :? wysiadam z ''pociągu'' otwieram drzwi załatwiam niebieskiego pana, ide dalej wymiatam tą duża hale z potworów wchodze po schodach, docieram do drzwi wyskakuje monster załatwiam go wchodze a tam jest amunicja (ktos podał mi kod do niej) komputerek i maszyna odnawiająca zycie - problem jest taki ze nie moge znalezc kodu do tego komputerka :? pomoze wreszcie ktos ?? błagam :!: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 ... Mój sprzęt Athlon 1900+,dual 768ddr,radek 9800 ...Złośliwe pytanie :wink: : jak zrobiłeś duala na 768MB ??? Chyba że chodzi o taktowanie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 co to za podrobka mnie?? niemiecss?? tez jeztem na delta labs 2 i ktos moglby rzucic tymi kodami a ktore juz 2 razy padlo pytanie.co to za podrobka mnie?? niemiecss?? tez jeztem na delta labs 2 i ktos moglby rzucic tymi kodami a ktore juz 2 razy padlo pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 powt.órze 150 raz - pomoze mi ktos z MONORAIL ??!! :) :? :? wysiadam z ''pociągu'' otwieram drzwi załatwiam niebieskiego pana, ide dalej wymiatam tą duża hale z potworów wchodze po schodach, docieram do drzwi wyskakuje monster załatwiam go wchodze a tam jest amunicja (ktos podał mi kod do niej) komputerek i maszyna odnawiająca zycie - problem jest taki ze nie moge znalezc kodu do tego komputerka :? pomoze wreszcie ktos ?? błagam :!: :D masz przeczytać maile ostatnie. tam będzie kod. tytuł to jakiś airlock cos tam costam;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 ... Mój sprzęt Athlon 1900+,dual 768ddr,radek 9800 ...Złośliwe pytanie :wink: : jak zrobiłeś duala na 768MB ??? Chyba że chodzi o taktowanie :twisted:A co za problem wsadzić dwie kości 512mb i 256mb? Albo Trzy kości po 256mb każda? Twoje złośliwe pytanie jest głupie ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hegan Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 czy na tej konfiguracji ten wynik(1024x768 medium quality,sterowniki ATI Catalyst 4.9 beta, system xp sp1) po timedemo jest ok? 21,5fps barton2500 2x256kingston333 epox8rda+ dualddr FIC 9500pro 128 hdd maxtor ata133 120 8casche Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 powt.órze 150 raz - pomoze mi ktos z MONORAIL ??!! :) :? :? wysiadam z ''pociągu'' otwieram drzwi załatwiam niebieskiego pana, ide dalej wymiatam tą duża hale z potworów wchodze po schodach, docieram do drzwi wyskakuje monster załatwiam go wchodze a tam jest amunicja (ktos podał mi kod do niej) komputerek i maszyna odnawiająca zycie - problem jest taki ze nie moge znalezc kodu do tego komputerka :? pomoze wreszcie ktos ?? błagam :!: :D 826 wlasnie tam bylem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 czy na tej konfiguracji ten wynik(1024x768 medium quality,sterowniki ATI Catalyst 4.9 beta, system xp sp1) po timedemo jest ok? 21,5fps barton2500 2x256kingston333 epox8rda+ dualddr FIC 9500pro 128 hdd maxtor ata133 120 8casche jak dla mnie lipa, w 1024 i high w cfg wszystko włączone na maxa tylko ze z kompresją textur (best quality) ale poza tym wszystko na maxa mam 28fps , no ale jak to wszyscy mowia radek 9500pro jest zawsze szybszy od gef4ti no ale nic sie nie odzywam bo zaraz fani ati sie zbluwersują ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 czy na tej konfiguracji ten wynik(1024x768 medium quality,sterowniki ATI Catalyst 4.9 beta, system xp sp1) po timedemo jest ok? 21,5fps barton2500 2x256kingston333 epox8rda+ dualddr FIC 9500pro 128 hdd maxtor ata133 120 8casche No ja mialem 26,9 fps przy high ustawieniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Ja mam 30,4 w 1024x786 ultra high. Bez zadnych wpisow w doomconfig i autoexec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niemiecss Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 mam dwa pytania czy w czasie gry wasza postać rzuca cienie bo w multi postać ma swój cień a w singlu jak gram to niema. a drugie - gdy impy rzucają kulami ognistymi to rozświetlają te kule korytarze?? Tak i tak :D Musisz zapodac configa ktory byl wczesniej tam jest uruchomione shadow ndla postaci albo poprostu w konfigu zmienic parametr. Rozswietlaja i mozna te poteory zobaczyc jak jest ciemno skad rzucaja. ok cień włączyłem ale nadal broń i stworki nie rozświetlają terenu wokół siebie kiedy strzelają?!? jest może gdzieś w cfg jakaś funkcja żeby zmienić? [/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Ja mam 30,4 w 1024x786 ultra high. Bez zadnych wpisow w doomconfig i autoexec. Ale my mowimy tutaj o 9500pro :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 nie spojrzalem w twoj podpis :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Ja juz dzisiaj bede mial gierke :twisted: Juz sie nie moge doczekac... ciekawe czy bedzie sie dalo grac na 256ram :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Ja juz dzisiaj bede mial gierke :twisted: Juz sie nie moge doczekac... ciekawe czy bedzie sie dalo grac na 256ram :/ grac sie da, ale dysk mieli jak oszalaly... teraz jak bedzie kasa to kupie ram i znow monitor przesunie sie w kolejce sprzetu do zakupu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Burro... 256ram to stanowczo zaaaaaaaaa maaaaaaało.... przy 512 ddr gra by chodziła nie płynnie, tak mi się zdaje.. pamiętaj że miałem bete, no to nie wiem jaki wtedy był mój komp... ale chyba właśnie 256 ramu miałem i tak cięło że szok.. za to u brata na 512, albo nawet i więcej, chodziło już ładniej, ale nie doskonale... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 :roll: Jak przejsc chyba ostatniego bosa? (mapa: primary exavation) Gra bardzo prosta nie mialem problemu z niczym ale ten bos mnie już doprowadza do szału :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 a grał ktos na 512 RAM i 6800 (non pro) ciekawi mnie ile fps wyciagne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 cos mi sie doomek popsul :/ niegralem 2 dni i mialem chec sobie dzisiaj pograc a gra w czasie ladowania poziomu wywali mi sie do pulpitu. najmieszniejsze z tego jest to, ze zadnych zmian w sofcie/sterach nei robilem...wrzucilem tylko autoconfig dla r3xx ale nawet po jego wywaleniu gra sie nei wlacza. szlag by to trafil... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...