qbass Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Tyle postów natłukliście w tym wątku, że trudno cokolwiek w nim znaleźć (na modemie wiszę :? ) Dajcie linki do tego moda latarki przyczepianej do broni. Pliz Prosze bardzo THX Dużo modów do Dooma: http://www.gamershell.com/download_mod.shtml Nowe bronie i nie tylko Duzo ale nie ma zadnego info co do modu [alebo zle mowie] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Wrocilem wlasnie po 3 tygodniach obcowania z natura do cywilizacji ;) Nie chce mi sie sie przegladac 70 paru stron ale mam pytanko: fajne to to jest? spelnilo oczekiwania? i ile orginal kosztuje i czy warto kupic? i jak potyczki w necie? Sorry za zawracanie 4 liter ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Dla mnie fajne a nawet miazdzace. Klimat mega grozy robi swoje. Strach, przerazenie,ciemnosc... Spełniło moje oczekiwania. Koszt>>119zł wersja PL jak masz kase i dobrego kompa to kupuj, po przy moim konfingu az szkoda by bylo kase wydawac na ta gre potyczki w necie: nie sprawdzalem To tak w skrócie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Link do screena:http://www.gry-online.pl/Galeria/Forum/8/145824421.JPG uuu tekstury na tym screenie wygladaja okropnie nie wiem co jest ale u mnie to wyglada 100 razy lepiej :P Rzeczywiście nieciekawie to wyglada...na mojej grafie cos takiego mam...moze nawet troche lepiej. Później wrzuce screena. No to jeszcze 2 screen: http://www.gry-online.pl/Galeria/Forum/8/145831277.JPG nadal źle? ustawień nie zmieniałem. tamtej tekstury szukałem długo i zrobiłem ją pod takim kątem by uwypuklić jej słabości... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Link do screena:http://www.gry-online.pl/Galeria/Forum/8/145824421.JPG uuu tekstury na tym screenie wygladaja okropnie nie wiem co jest ale u mnie to wyglada 100 razy lepiej :P Rzeczywiście nieciekawie to wyglada...na mojej grafie cos takiego mam...moze nawet troche lepiej. Później wrzuce screena. No to jeszcze 2 screen: http://www.gry-online.pl/Galeria/Forum/8/145831277.JPG nadal źle? ustawień nie zmieniałem. tamtej tekstury szukałem długo i zrobiłem ją pod takim kątem by uwypuklić jej słabości... na tym 2 screenie ledwo co widac ;/ ale wyglada nadal tak jak u mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 SPOJLER ! Przeszedlem gre. Narzekal ktos na fabule w tej grze. Nie jest najwyzszych lotow ale swietnie sie zawiazuje. Podobna do filmu "Piaty element". Swietny motyw z obca cywilizacja, ktora juz sie otarla o ten sam problem, z ktorym my sie musimy borykac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 bylem miesiac na wakacjach, przyjezdzam do domu: i JEST! JEST AWIZO W SKRZYNCE!, LECE NA POCZTE I TAK!!!, TO ON!!!!!!! Gram, Gram i nie przestaje..... :D mASSACRE! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 srekal34 - ta pani na zdjeciu to znajoma kumpla z krakowa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 ROTFL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 hmm jedna rzecz mnie ciekawi, czy przypadkiem glosu dla tego gostka ze szklanym okiem sam Anthony Hopkins nie udzielal? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4 Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 http://pclab.pl/art11257.html - miłego czytania ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socham Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Dzień dobry.. Czy da się uruchomić dooma 3 pod Windows ME lub 98 SE jeżeli tak to jak :):):):):):):) Dziękuje za uwage! Dowidzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Tutaj tez --> http://gry-online.pl/s020.asp?ID=1888 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Dzień dobry.. Czy da się uruchomić dooma 3 pod Windows ME lub 98 SE jeżeli tak to jak :):):):):):):) Dziękuje za uwage! Dowidzenia musisz zassać patcha specjalnego. ale nie wiem skąd poszukaj na :google: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@nders Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Dzień dobry.. Czy da się uruchomić dooma 3 pod Windows ME lub 98 SE jeżeli tak to jak :):):):):):):) Dziękuje za uwage! Dowidzenia można za pomocą tego patcha : http://files.cyberfight.ru/archive/doom3/p.../doom3anyos.rar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalabanga Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 http://pclab.pl/art11257.html - miłego czytania ;> haha zobaczcie na ostatnią stronę ile na gf4ti wycisnęli klatek na ich sprzęcie 8O nie wiem jak oni to zrobili :P chyba nie wiedzą jak skonfigurować go.. może Lukasrz Im wytłumaczy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Ta, pclab i te ich testy. To się nadaje do topicu smiechu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 http://pclab.pl/art11257.html - miłego czytania ;> haha zobaczcie na ostatnią stronę ile na gf4ti wycisnęli klatek na ich sprzęcie 8O nie wiem jak oni to zrobili :P chyba nie wiedzą jak skonfigurować go.. mozę Lukasrz im wytłumaczy :P mail juz poszedl :D do tego gef3 jest szybszy od gef4 ti 4600 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalabanga Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 http://pclab.pl/art11257.html - miłego czytania ;> haha zobaczcie na ostatnią stronę ile na gf4ti wycisnęli klatek na ich sprzęcie 8O nie wiem jak oni to zrobili :P chyba nie wiedzą jak skonfigurować go.. mozę Lukasrz im wytłumaczy :P mail juz poszedl :D do tego gef3 jest szybszy od gef4 ti 4600 :lol: brawo Lukasrz :D:D pokaż im :P:P no i FX5200 też no nie mogę :P A Polarny ma bana ??? może się wypowie na ten temat :) no offence :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cherub Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 :lol: :lol: :lol: co za test na tym PcLabie :lol: mozna sie pokladac ze smechu z tego wykresu na ostatniej stronie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konkor Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Haha!! Pewnie najpierw wsadzili GF6800, gierka sie ustawiła na maxa i dlatego takie wyniki na tych słabszych kartach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Napisali, ze nie ingerowali w komfig testujac ta gre. Ok, to rozumiem ale jedno zdanie powalilo mnie na kolana :) Dodatkowo, karty z układami GeForce4 Ti 4200 oraz 4600 pracowały w Doom 3 dziwnie wolno. PANOWIE AFX8 !!!. Takie badziewia sie wylacza na NV25. Nie mam tam konta wiec im nie odpowiem :) A sama recka jest juz bardzo wporzadku i na poziomie. Jest jak najbardziej obiektywna i to mi sie w niej najbardziej podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Napisali, ze nie ingerowali w komfig testujac ta gre. Ok, to rozumiem ale jedno zdanie powalilo mnie na kolana :) Dodatkowo, karty z układami GeForce4 Ti 4200 oraz 4600 pracowały w Doom 3 dziwnie wolno. PANOWIE AFX8 !!!. Takie badziewia sie wylacza na NV25. Nie mam tam konta wiec im nie odpowiem :) A sama recka jest juz bardzo wporzadku i na poziomie. Jest jak najbardziej obiektywna i to mi sie w niej najbardziej podoba. heh z zanizo x8 wychodzi nawet wiecej !! i gef 4ti 4600 jest syzbsyz od gef 3!!!!! oni chyba po pijaku robili testy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 dostałem dzisiaj w swoje łapska dooma3. komp w podpisie i gra tak jakoś dziwnie skacze. takie dziwne " żabie skoki" te skoki są cały czas . nawet gdy chodze kilka razy w tym samym miejscu. coś ala GTA VICE CITY gdy się wyłączyło stałe fps. probowałem wyłąnczać vsync i to samo :( instalowalem na nowo system i nic nie pomogło. stery to catalist 4.7 co najdziwniejsze nawet jak ustawie najsłąbsza jakośc grafiki i 640:480 dalej są te " żabie skoki" inne gry śmigają mi elegancko a z doomem 3 takie jaja. co moge na to poradzić? pomóżcie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Aby temat nie umarl i zeby bylo troche komentarzy na temat samej grafiki, podam kilka screenow jak pykalem. Wspomniany bumpmapping. Wylaczyc go ? Haha, kto tak robi temu siana. Bohater ostatniej akcji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socham Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Dzieńdobry mie dalej nie chodzi doom3 na 98 mam takie pytanie co daje patch doom3anyos sciagnolem go no i byl w nim plik doom3.msi, zrobilem tak jak napisali w tej mini instrukcji ale się nie udalo wlonczyc doom 3 powiedzcie co daje ten patch moze modyfikuje tylko sam plik exe?? a jeżeli tak czy mugłby ktoś umieścić ten plik na jakimś serwerku :):):) :roll: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Kaeres po tych screenach (2 pierwszych) to jednak zmieniam zdanie... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Wiem, wieeeem że pewnie było to poruszane wiele razy w tym temacie, ale nie chce czytać ponad 70 stron żęby dowiedzieć się o taką pierdółke A więc zapytam: Jaki config był by najlepszy do RADEONA 9700 kręconego jak w podpisie?? THX za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 ROTFLzadnen rotfl??? Ty nawet nie zdobylbys sie na cos takiego a koles rozwija swoje umiejetnosci pokaz mi innego kolesia ktory by pisal gry i robil cos podobnego??? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Kaeres po tych screenach (2 pierwszych) to jednak zmieniam zdanie... :> Przyznam, ze nie dokladnie wiem jakie miales wczesniej. Jedynie cos mowiles o plastikowej (chyba ? ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...