Misiu15go Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Mozna nabyc taka wersja LE ;) ?Jasne ze mozna :wink: cena jest ustalana poznacie ja niebawem;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Wiec zapowiadam oficjalnie CUBE 2 ULTRA LIMITED EDITION :wink: Tomcat otrzymał odemnie zestaw bloczkow cube za swoje zasługi w tworzeniu i pomocy nad bloczkami z serii CUBE za co serdecznie mu dziekuje :wink: A oto wiecej fot mam nadzieje ze bloczek przypadnie wam do gustu poprawiłem troszke jakosc wykonania topu otrzymal = dostal = dostal w prezencie? mi mowil ze placil :D hmmmmm, troche przyrdzewialy jest w jednym miejscu w otworze na śrubę, ale ja sie nie czepiam. Fajny bloczek, ale cena pewnie tez bedzie fajna. Dlaczego nie ma zapinki w topie? bedzie krowiasto wygladal z blachami, wiec moze lepiej zrobic troche wieksza pleksi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) powiedzmy że dałem pokryłem ok 50% kosztów produkcji :wink: .. dodam że koszty budowy mojego wc moge własciwie podsumowac z nagrzewą, pompką, 2 blokami, wszelkimi złaczkami, kolankami ,trójnikami, borygo, demineralką, silikonem węzami itp zamkną sie w ok 200 złotych B) jezy ne czego mi brakuje to bloku na nb-mozę jeszcze Miś opracuje model na intela :wink: a teraz wracam do poszerzania nozyczkami nakrętek złaczek bo cellfast wybitnie nie pasuje na 8/10 :-| jedną już mam- z w miare dobrą polerką pastą zajeło mi to wczoraj 2.5 h :/ musze zacząc to szybciej roić bo inaczej będe te 10 nakretek robił przez cały dzień :lol: Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 ZAPRASZAM http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=208033 Kilka małych promocji :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Po długiej nieobecnosci chciałem zaprezentowac nowe topy do blokow Cube 2 Topy sa w całosci wycinane na maszynie CNC niebawem bede robic podobne niespodzianki jak ta ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Ja juz i tak wszystko wiem, tak wiec ...... pokaz cale bloki jak to wzglada w kupie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Ja juz i tak wszystko wiem, tak wiec ...... pokaz cale bloki jak to wzglada w kupie.Zdjecia skreconych blokow beda wieczorem musze kupic oringi bo sie skonczyły ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 (edytowane) no wreszcie-dłubałeś to cnc -chyba z 3 rev powstały zanim to na dobre uruchomiłeś :P tak trzymać i czekam na nowe projekty bloczków cnc- zwłaszcza na bloczki na nb.. Edytowane 18 Października 2006 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 same spody tez na cnc robione? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Panie Miś, a czy moje bloki (zamówiłem w zeszłym tygodniu CPU + GPU) też będą z takimi nowymi topami ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Panie Miś, a czy moje bloki (zamówiłem w zeszłym tygodniu CPU + GPU) też będą z takimi nowymi topami ?Na cpu bedziesz miał juz nowy top na gpu nie bo nie ma nowych topow :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Poprosimy o fotke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 Oto zdjecia Prosze o opinie ;] :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 bardzo ładniutko i estetycznie wycięty ten nowy top :) no i ogolnie design ładniejszy od starego podoba mi się :) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 Jak dla mnie to ... miodzio :) Bloczki bardzo ladne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 ostatnio wszystkie produkcje z forum prezentują sie coraz lepiej ,duży + Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 Bardzo ładny, zwłaszcza, że jedzie do mnie taki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 Bloczek wykonany bardzo starannie. Wizualnie estetyczny i w zasadzie nie ma się do czego przyczepić. Tylko, że mi osobiście przejadły się już bloki z topem z pleksy i gdybym miał teraz kupić nowy blok, to byłbo by to, coś pokroju Swiftech Apogee, Storm, lub nowy blok Mate'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 (edytowane) ostatnio wszystkie produkcje z forum prezentują sie coraz lepiej ,duży + mysle,zę dysponujac nową zabaweczną mozę miś15go robić tez sobie topy z mosiądzu i tyle :wink: Niestety nie wiem czy wtedy bloczek by był by ciut za cięzki-nabrał by sporej nadwagi :wink: Edytowane 20 Października 2006 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 mysle,zę dysponujac nową zabaweczną mozę miś15go robić tez sobie topy z mosiądzu i tyle :wink: Niestety nie wiem czy wtedy bloczek by był by ciut za cięzki-nabrał by sporej nadwagi :wink: Bez przesady, coolery pokroju CNPS9500, wieże Tr czy produkty Scythe są cięższe i jakoś ludzie z tym żyją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 nie powiem ladnie to wyglada, ale faktycznie jak jest mozliwosc zrobienia topu nie z pleksy a z mosiadzu jak mowi tomcat to juz wogole byloby super truper . tylko jak dla mnie przydalby sie test tego ultre le , mam obecnie 3 bloczki w domu , x2p rev 2 (zamontowany ) i flowipna oraz wlasnie tego najlepszego misia -nie mam czasu na zabawy z skladamiem o rozkladaniem tego wszystkiego i dodatkowo testy... i nie wiem co zamontowac czy blok misia czy flowpina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 Bardzo ładnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 nie powiem ladnie to wyglada, ale faktycznie jak jest mozliwosc zrobienia topu nie z pleksy a z mosiadzu jak mowi tomcat to juz wogole byloby super truper . tylko jak dla mnie przydalby sie test tego ultre le , mam obecnie 3 bloczki w domu , x2p rev 2 (zamontowany ) i flowipna oraz wlasnie tego najlepszego misia -nie mam czasu na zabawy z skladamiem o rozkladaniem tego wszystkiego i dodatkowo testy... i nie wiem co zamontowac czy blok misia czy flowpinaTy leniu ;-) zrób testy na gorąco jezuśku ja bym nie wytrzymał :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 no mnie sie podobal mniejszy top ,ale o gustach sie nie dyskutuje,wole ten bo wygląda solidniej. Te pręgi przy okręgu na piny to są od cnc i nie ma co sie przejmowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 z tego co wiem to są kręgi od frezu-to robione frezem nie tokarką jak przedtem to tak wygląda-jak dal mnie to nawet ciekawie wygląda i zdziebko orginalnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 no mnie sie podobal mniejszy top ,ale o gustach sie nie dyskutuje,wole ten bo wygląda solidniej. Te pręgi przy okręgu na piny to są od cnc i nie ma co sie przejmowac? To sa slady po "przejsciu" freza nie ma sie czym przejmowac podobał ci sie "mniejszy top" mozesz sprecyzowac wypowiedz bo nie bardzo rozumiem oco chodzi bo nie było mniejszego topu w tych bloczkach :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 Chyba tamten był niższy albo może mi się wydaje :P ,tak myślałem że to od CNC ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 sam od jakiegos miesiaca mam "misia" ultra i poza spodem, ktory wyglada srednio, moj spire a'la box mial lepsza polerke, i kilkoma brakujacymi pinami nie mam jemu nic do zarzucenia. choc szczelnosci i wydajnosci jeszcze nei testowalem [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 no spody nie mają polerki to fakt ale to już u misia standard-trzeba go pomolestować o wyrównywanie na magnesówce :) Co do pinów to czasem niestety czegoś brakuje-przy tej liczbie to nie tak łatwo zrobić idealny spodzik(ja sie jakoś załapałem B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 mysle,zę dysponujac nową zabaweczną mozę miś15go robić tez sobie topy z mosiądzu i tyle :wink: Niestety nie wiem czy wtedy bloczek by był by ciut za cięzki-nabrał by sporej nadwagi :wink: Top moglby byc nawet z olowiu, przy tak niskim polozeniu srodka ciezkosci jaki jest w blokach (w porownaniu do wysokich kilogramowych coolerow) naprezenia jakies bedzie wywolywal przykrecony do mobo blok sa w pelni akceptowalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...