Buziak Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 A wiec tak w niedalekiej przyszlosci chcialbym sie stac nabywca tej ze klawiaturki :] Ciekawi mnie wasza opinia na jej temat oraz cena tego cuda za nasza zachodnia granica :] Bo moze uda mi sie tam wyskoczyc na tydzien i niewiem czy jakby co warto bylo by ja tam kupic czy tu u nas w kraju :] Pozdrawiam i czekam z niecierpliwoscia na opinie i cene lub jakiegos linka do sklepu za granica :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 u nas 120 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość @ Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir_black Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 no ja zaplacilem za moja ultrax 140, ale warto bylo. pisze sie na niej wspaniale. bardzo miekko i bez wysilku. a wyglad poprostu zabija. dla mnie kosa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Czyli jak zwykle taniej u zachodnich sasiadow. Ehhhh... super! :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir_black Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 no moze i taniej nie mniej jednak goraco polecam ta kalwiaturke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 a ile u sąsiadów ?? bo w gdansku 120 :) tzn w esc.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 a ile u sąsiadów ?? bo w gdansku 120 :) tzn w esc.pl http://www.idealo.de/preisvergleich/Offers...duct/94101.htmlplum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 bierz te klawiaturke bez wachania, zaplacilem za nia 130 zl i uwazam ze zdecydowanie jest tego warta. ma tylko jedna wade, jak juz sie przyzwyczaisz, to potem na normalnych klawiaturach polamiesz sobie palce. w pracy przechodze na zwyklej klawitce takie meczarnie ze szkoda gadac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 z zachodnia granica sobie odpusc - kupisz ale w niemieckim ukladzie qwertz i umlautami i bedziesz przeklinac przez reszte zycia klawiatury germanskie pomysly ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 z zachodnia granica sobie odpusc - kupisz ale w niemieckim ukladzie qwertz i umlautami i bedziesz przeklinac przez reszte zycia klawiatury germanskie pomysly ;) Zeczywiscie o tym zapomnialem :P No coz ale raczej kupie ja unas w kraju ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 no o te 20-30 zł różnicy nie ma co się męczyć ze sprowadzaniem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emes Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 szybko scieraja sie na niej klawisze , zreszta jak we wszystkich ostatnio wyrobach Logitecha .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 szybko scieraja sie na niej klawisze , zreszta jak we wszystkich ostatnio wyrobach Logitecha ....Dokladnie. Do grania sie ta klawiatura nie nadaje. Gdzies czytalem ze gosciowi po miesiacu grania w ET kompletnie zniknely literki WASD :( Juz dawno chcialem ja kupic ale skutecznie mnie to zniecheca. Moze jednak zaryzykuje bo podobno w nowszych modelach jest lepiej z tym scieraniem. Moglby sie ktos wypowiedziec kto kupil te klawiaturke stosunkowo niedawno :?: Jak z tym scieraniem wyglada teraz sprawa :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 szybko scieraja sie na niej klawisze , zreszta jak we wszystkich ostatnio wyrobach Logitecha ....Dokladnie. Do grania sie ta klawiatura nie nadaje. Gdzies czytalem ze gosciowi po miesiacu grania w ET kompletnie zniknely literki WASD :( Juz dawno chcialem ja kupic ale skutecznie mnie to zniecheca. Moze jednak zaryzykuje bo podobno w nowszych modelach jest lepiej z tym scieraniem. Moglby sie ktos wypowiedziec kto kupil te klawiaturke stosunkowo niedawno :?: Jak z tym scieraniem wyglada teraz sprawa :?: mam ja od 3-4 miesiecy i jedyne co w niej sie zmienilo to srebrny kolorek obudowy sie lekko przybrudzil (jak najbardziej do wyczyszczenia). NIC sie nie sciera... a pracuje duzo na kompie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir_black Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 mnie rowniez nie sciera sie farba, a codziennie kilka godzin klawiaturka jest uzywana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 OK dzieki za info. W takim razie chyba sie skusze :wink: Tym bardziej ze nowki na Allegro sa po 111zl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 (edytowane) panowie przymierzam sie do zakupu logitecha ultrax flat, jak to jest z tym scieraniem, wiekszosc ma ja juz przez dluzszy okres czasu... zatanawialem sie jeszcze nad logitech navigator, tez ma stosunkowo niski skok klawisza i z autospji (mam w drugim kompie) wiem ze o scieraniu nie ma mowy! btw. u sadiadow mozna za 14 euro (ebay) ultrax kupic (tylko uklad nie ten), podono jestesmy w unii, a ceny nadal polskie!! <_< Edytowane 10 Marca 2005 przez artur.c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Na allegro mozna wyrwac juz za 90zł z 3 letnia gwarancja wiec mysle ze lepiej dolozyc kilka groszy i miec klawa na gwarancji. A co do scierania sie klawiszy to narazie nie zauwazylem. Mam klawe jakies 5 miechów i narazie full wypas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 ja bym dozbierał do dinovo (starszy model) i wszystkie problemy z głowy ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 mam ultraX i jest to najlepsza klawiatura jaką miałem :) zapłacilem za nią 90zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 (edytowane) ja bym dozbierał do dinovo (starszy model) i wszystkie problemy z głowy ;-) 1320684[/snapback] poza jednym, wyrzuty sumienia, ze wywalilo sie 1200zl na kupe plastiku! musialoby mi sie niezle przelewac zeby sobie cos takiego kupic, zwlaszcza ze opinie o niej sa rozne, a powinny byc tylko jedne - najlepsze poza tym nie pytam o inna, tylko o ta konkretna ultrax flat - jak sie sprawuje po pewnym czasie uzytkowania, bo mam wybor albo wywalic na navigatora przewodowego, albo na nia... Edytowane 10 Marca 2005 przez artur.c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Ja mam UltraX od sierpnia 2004. Zero scierania, super sie gra i pracuje. Latwo utrzymac ja w czystosci. Polecam, naprawde warta swej ceny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek11 Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Dajcie sobie spokój z tymi Logitechami, kupiłem coś takiego, jakość ta sama, a może nawe ciut lepsza, wygodne i ładne: http://www2.umd.es/prensa/imagenes/genius/luxemate.jpg http://www.genius-europe.com/english/index.htm Klawa Luxemate Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 (edytowane) rzeczywiscie ten genius wyglada niczego sobie... (jaka grubosc) tez nie jestem przekonany do logitecha... za duzo narzekan, np. nigdy bym juz nie kupil myszki z tej firmy! przydalby sie jakies zdjecia tego geniusa na zywca, powazny minus to jak dla mnie troche dziwny uklad kalwiszy, tak jakby nie dalo sie normalnie zrobic... Edytowane 11 Marca 2005 przez artur.c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuzz Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Mam ultraX'a juz chyba z pol roku, 3 miechy gralem >>ostro<< w ut2k4 i WSAD ani nic innego sie nie wytarlo :) Pisze sie na niej bosko, nic tylko polecic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Jak ktoś ma tłuste paluchy to normalne ze sie klawisze ścierają :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Mam tą klawiaturę sporo ponad pół roku i kompletnie nic się nie ściera, mimo że używana jest bardzo intensywnie. Chodzi jak nówka. Dałem za nią 140zł i nie żałuję ani grosza, chociaż trochę się ostatnio zirytowałem jak zobaczyłem tą klawiaturę w Bicie w krakowie za 90zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek11 Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Dajcie sobie spokój z tymi Logitechami, kupiłem coś takiego, jakość ta sama, a może nawe ciut lepsza, wygodne i ładne: 1322111[/snapback] Mma tego Geniusa kilka tygodni wiec nie wypowiem sie na temat jej trwalosci, narazie sprawna i bez wytarc w 100%. Jakość super, extra spasowane elementy, przyjemne klawisze. Cena 75 zł, gdzieś w sklepie w Ropczycach, także mozna u nich zamawiać mailem, przyślą wtedy klawe serwisciem. Jak sobie przypomne nazwe sklepu to podam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 hmm u mnie te literki sie nie scieraja, tylko odpryskuja jak farba przy uderzeniu - po kawaleczku, en problem mam tylko z M. dodatkowo plastik z ktorego logitech robi swoje produkty (klawisze) jest podatny na scieranie, po pewnym czasie klawiszze nie sajuz tak ladnie matowe tylko swieca sie jak psu jajca. szczerze mowiac spodzewalem sie czegos wiecej za ta cene, ale i tak pisze sie na niej zajefajnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...