Lcs Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 mam pytanie do tych ktorzy smigaja juz w full wersje: czy sa mapki na ktorych gra odbywa sie w nocy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Dzisiaj kupiłem Oryginał i co ?? I SZOK gra jest rewelacyjna , chodzi zdecydowanie lepiej niż demko , dużo płynniej , poprawili celnośc z broni palnej i teraz piechociarze wymiatają , mapy rewelacyjne i ogólnie chyba jkednak nie zdam tego egzaminu w poniedziałek :/ Lece do gry i mam pytanie. Jak to jest z tym mikrofonem w czasie gry kupiłem mikrofon wszystko ładnie podpiałem sprawdziłem chodzi to samo przy instalacji BF2 wchodze na serwer który obsługuje i co teraz. Żeby słyszeć rozmowy musze wcisnąć V czy jak wciskam i nic :/ a po 2 podłaczełem mikrofon tylko bez słuchawek musze podłączyć słuchawki czy nie ?? skąd mam wiedzieć czy to co mówie jest słyszalne ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 bosz myślałem że ja jestem tępy :P słyszysz tylko to co mówią ludzie z twojego squadu, klawisz push to talk to B musisz go nacisnąć kiedy gadasz żeby cie słyszano :wink: naturalnie odbiór możesz mieć na głośnikach, nie muszą to być słuchawki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 zna ktos jakies polskie serwery na ktorych sa ludzie? :) ja tylko 2 wyczailem, ale z jednego wywala co mape do pulpitu a na 2gim nikogo nie ma :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 bosz myślałem że ja jestem tępy icon_razz.gif słyszysz tylko to co mówią ludzie z twojego squadu, klawisz push to talk to B musisz go nacisnąć kiedy gadasz żeby cie słyszano icon_wink3.gif naturalnie odbiór możesz mieć na głośnikach, nie muszą to być słuchawki nie wiem czy jesteś tepy czy nie i guzik mnie to obchodzi , tak właśnie robie i nie działa więc się pytam co może być nie tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 po 2 podłaczełem mikrofon tylko bez słuchawek musze podłączyć słuchawki czy nie ??A masz mica ze sluchawkami czy oddzielnie ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 A masz mica ze sluchawkami czy oddzielnie icon_wink2.gif ? Mam mikrofon ze słuchawkami , podłączyłem mikrofon jedny jackiem a drugiego nie podpinałem , mikrofon działa , ale w samej grze robie niby tak jak się powinno jak mówisz to B , jak wcisne V to powinienm słyszeć , a nie słysze ot cały problm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRAS Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 (edytowane) Ja tez mam juz orginal ale mam taki problem po skonczonej parti zawsze wywala mnie z serwera i musze szukac innego nie wiem co jest nie tak i to na kazdym serwerze kiedy skonczy sie rozgrywka to nastepna mi sie nie laduje tylko wywala do menu ?? :mur: a teraz mam taki problem ze firewall nie pozwla sie polaczyc Edytowane 23 Czerwca 2005 przez IRAS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 (edytowane) juz naprawiłem ze haczenie opisywane na poprzedniej stronie. zmieniłem AGP Aperture z 64 na 256 MB oraz CL3 na CL2.5 i teraz nic nie zacina . o dziwo w 1024 jak i w 1280 high detail AA4 AF 16 średnie wyniki z frapsa na tej samej mapie golf po 10 minutach grania są podobne 1024x768 AA4 w BF2 i AF16 ze sterów 2005-06-23 23:55:22 - BF2 Frames: 9573 - Time: 217912ms - Avg: 43.931 - Min: 21 - Max: 98 1280x1024 AA4 w BF2 i AF16 ze sterów 2005-06-24 00:03:25 - BF2 Frames: 15961 - Time: 350778ms - Avg: 45.502 - Min: 12 - Max: 96 to rozumiem :) Edytowane 23 Czerwca 2005 przez petrumi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Ja tez mam juz orginal ale mam taki problem po skonczonej parti zawsze wywala mnie z serwera i musze szukac innego nie wiem co jest nie tak i to na kazdym serwerze kiedy skonczy sie rozgrywka to nastepna mi sie nie laduje tylko wywala do menu ?? :mur: a teraz mam taki problem ze firewall nie pozwla sie polaczyc 1511713[/snapback] zmien firewalla lub skasuj problem zniknie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 raczej nie zniknie, to jest jakis bug gry, ze po mapce wywala wszystkich btw jak chcecie wyszukac polskie serwery to w okienku serwer wpiszcie .pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Oprocz texture details nastawione na medium cala reszta jest nastawiona jest na high z 1024x768 res. gra jest niezla. kupilem ja dzien przed tym jak byla dostepna tutaj w Kanadzie. Mam nawet orginalny battlefield 2 mikrofon ktory dostalem za darmo poniewaz zamowilem gre tydzien przed oficialna data wydania gry. Na razie jest duzy lag na wiekszosci serworow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 ja po wczorajszym zakupie zainstalowalem gierke i pogralem z 10 minut zeby sprawdzic czy przynajmniej chodzi tak jak demo, nie zawiodlem sie, nie zauwazylem zeby gra spowolnila i mam troche mniejsze przyciecia o dziwo tuz po zaladowaniu mapki. pozatym nie wywala mnie przy zmianie mapy tylko normalnie sie laduje nastepna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 gre zakupil juz moj kumpel i namietnie gra w necie, jednak zaskoczyl mnie jedna wiadomoscia - gra singleplayer obsluguje tylko mapy dla 16 graczy? to jakis zart czy moze to sie jakos odblokowuje? drugie pytanie - podobno poprawiono zenujaca skutecznosc broni recznej - to prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Gdzie najtaniej mozna kupić legalną wersję Battlefield2? Podawajcie namiary .... Zobaczyłem demo, i pomimo, że nigdy nie grałem w multiplayery (od niedawna mam stały net :oops: ) chyba się skuszę .... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 raczej nie zniknie, to jest jakis bug gry, ze po mapce wywala wszystkich btw jak chcecie wyszukac polskie serwery to w okienku serwer wpiszcie .pl 1512122[/snapback] wywala Cie z serwera czy wogóle z gry? Ja wczoraj grałem pierwszy raz w fulla i właśnie po zakończonej mapie wywaliło mnie do windy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 (edytowane) gre zakupil juz moj kumpel i namietnie gra w necie, jednak zaskoczyl mnie jedna wiadomoscia - gra singleplayer obsluguje tylko mapy dla 16 graczy? to jakis zart czy moze to sie jakos odblokowuje? drugie pytanie - podobno poprawiono zenujaca skutecznosc broni recznej - to prawda? 1512375[/snapback] To prawda ale niema czym się przejmować bo singl to nic innego jak ukryty multiplayer (stawia nawet serwer) w trybie COOP więc jeśli chcesz większe mapy to właśnie tak je odpalasz, przy okazji masz dostęp do opcji których niema w "singlu" np przełączanie kolejnych map - w singlu gra sie w nieskończoność w wybraną na początku mapę :( Co do broni to ciężko powiedzieć. Czasem mam wrażenie że poprawili a innym razem nie trafia z 3m :( EDYT: Sorry ale się pomyliłem (na razie grałem tylko w singla). Nie sprawdziłem czy w BF2 też jest coop. Teraz sprawdziłem i okazuje się że jest tylko jeden tryb gry !!! :mur: Chyba jednak wrócę do BF1942:DC ! Modzik jest da best ! A BF2 pójdzie w odstawkę przynajmniej póki nie poprawią błędów i braków :( Edytowane 24 Czerwca 2005 przez Outlander Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 W play.com.pl mają podobną cenę jak na allegro ---------------- W jakiej formie dostaje się instrukcję do gry? Plik *.pdf? Jest polska wersja językowa instrukcji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 W play.com.pl mają podobną cenę jak na allegro ---------------- W jakiej formie dostaje się instrukcję do gry? Plik *.pdf? Jest polska wersja językowa instrukcji? 1512568[/snapback] ja dostalem instrukcje po polsku w formie ksiazeczki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 (edytowane) ja dostalem instrukcje po polsku w formie ksiazeczki 1512649[/snapback] A jak zapakowana była płyta z grą? W jakieś większe pudełko? Płyta DVD? Byłem w Empiku, te wersje, które tam są, pakowane są w standardowe plastikowe pudełka do płyt DVD (jak filmy DVD) - tam się coś zmieści? A gdzieś na płycie są instrukcje? ENG? PL? --------------------------- Gracie w multi? Na jakich serwerach? I jak się gra? Edytowane 24 Czerwca 2005 przez AndyN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 (edytowane) A jak zapakowana była płyta z grą? W jakieś większe pudełko? Płyta DVD? Byłem w Empiku, te wersje, które tam są, pakowane są w standardowe plastikowe pudełka do płyt DVD (jak filmy DVD) - tam się coś zmieści? A gdzieś na płycie są instrukcje? ENG? PL? --------------------------- Gracie w multi? Na jakich serwerach? I jak się gra? 1512654[/snapback] jest tak zapakowana jak widziales w empiku ... w srodku masz plytke po prawej a po lewej jest wlozona instrukcja (dali rade, zmiescili). na plycie nie szukalem instrukcji skoro mam papierowa wersje ... w multi gra sie wysmienicie ;) haha Edytowane 24 Czerwca 2005 przez Lcs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 ja gram [; mam upolowane dwa fajne serwerki i cioram codzień, myśle, że jak dziś siąde od 17 to tak z małą przerwą do 2giej w nocy powinienem grać, więc zapraszam do zabawy jak co, IP podam potem [; BTW gra jest świetna, niektóre sytuacje mnie normalnie rozwalają, tryb współpracy jest extra, zwijałem się wczoraj ze śmiechu, jak koleś samochodzikiem [; nie trafił w most i utopił całą załogę w rzece, razem ze mną [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Czy demo daje możliwość sterowania helikopterami albo samolotami? Humvee i Abramsem jeździłem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 btw2>Skąd wy bierzecie tyle kasy że praktycznie każdą grę kupujecie ? :| Bf , Sc itp. :| Z niecierpliwością czekam na IP :] 1512775[/snapback] od czego sa debety !?! hahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Prosze o podanie jakis sensownych serverow :P bo nic konkretnego nie moge znalesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 no właśnie z empiku wracam by sprawdzić ile kosztuje to tam chyba 109 zł kosztuje a z kolei driv3r kosztuje 50 zł ;] :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 (edytowane) Czy demo daje możliwość sterowania helikopterami albo samolotami? Humvee i Abramsem jeździłem ... 1512863[/snapback] lol, pewnie :razz: niektóre sytuacje mnie normalnie rozwalają, tryb współpracy jest extra, zwijałem się wczoraj ze śmiechu, jak koleś samochodzikiem [; nie trafił w most i utopił całą załogę w rzece, razem ze mną [; ano, niektóre sytuacje w tej grze są przezabawne :lol: jedynym sposobem żeby je poznać to długo grać :razz: przykładem jest akcja z trailera - helikopter puszcza rakiete w black hawka która przelatuje na wylot przez właz :wink: Edytowane 24 Czerwca 2005 przez Elbios Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 no właśnie z empiku wracam by sprawdzić ile kosztuje to tam chyba 109 zł kosztuje a z kolei driv3r kosztuje 50 zł ;] :ploom: 1513097[/snapback] W którym empiku w W-wie? Bo przy Placu Wilsona 139 zł :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 zapytam, bo przygladajac sie dyskusji nie zalazłem odpowiedzi. Zmienilo sie cos w full wersji BF2 co do kart GF 4 Ti? Dokładnie chodzi mi o to czy gra ruszy bez tego patch-a do kart bez PS1.4 Fajnie zeby gra choc na low ruszlya bo z tym patche granie jest niemozliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 SIĘ BIEGA, SIĘ SKACZE [; nawet ktoś z tweaka wpadł, kto to [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...