Szczupaly Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 a jesli mialbym zmieniac na neostrade to czy 128 wystarczy czy raczej 256 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 a jesli mialbym zmieniac na neostrade to czy 128 wystarczy czy raczej 256 ?? 512 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJayWaski Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 a jesli mialbym zmieniac na neostrade to czy 128 wystarczy czy raczej 256 ??Ja mam 256 i gra sie naprawde komfortowo! Nie zauwazylem zacinek ani innych podobnych uchybien! Takze 256 wystarczy! Takie jest moje zdanie! Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 NO ja na 360 czulem niezle szarpanie ;/ Nie wiem czy tu wpyw ma na jakich ustawieniach gram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbedzard Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 bawiłem się z łączem i powiem ze nawet 128kbps wystarczy!!! co prawda na 1mb jest sie bardzo szybko na mapie ale to jedyny atut. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 bawiłem się z łączem i powiem ze nawet 128kbps wystarczy!!! co prawda na 1mb jest sie bardzo szybko na mapie ale to jedyny atut. Nie przesadzaj na 128 pingi na Polskich serwerach bedziesz mial w granicach 60 a na neo 2 mbit 12 na zagranicznych roznie ale roznica miedzy 128 a 2 mbit-y zawsze w granicach 40-60 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Na 128 dalo sie grac (kiedys mialem 128 i bylo ok), wiec na 256 spoko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbedzard Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 ale mi chodziło o brak jakichkolwiek zacinek czy tego typu problemow... i na ograniczoneym laczu do 128 po prostu takowych nie było... a ping to juz swoją drogą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metz Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Jezu jak to czytam to nie wiem czy sie śmiać czy płakać :blink: Co ma przepustowość łacza do szybkości ładowania sie mapy??? Bzdura, dokup ramu to zobaczysz roznice w szybkości ładowania sie map Nie przesadzajcie z tym łaczem 128Kb...przez 3 miesiace grałem na tym łaczu i nie narzekałem. Teraz mam 256 kb w "promocji" telepsów i na polskich serwerach mam nawet pingi po 15 !! Czasemmi sie smieje jak patrze ze koledzy z klanu maja po 40 lub wiecej przy łaczach 1-2 MB :D a ja na niby takim gów.nianym mam tak nisko :] !! Na zagranicznych ok. 50-60 i spokojnie da sie grać, zadnych zacinek rowniez nie mam, a jesli juz to baaardzo sporadycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Siedzi całe życie w puszce i się jeszcze mądrzy :mur: , wyjdź i walcz jak mężczyzna :D A tak na poważnie to słuchajcie Metza on wie co mówi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maniak GeForce FX Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 fajna gierka na moim sprzęcie(jestem nowy to go jeszcze nie znacie) P4 2,8@3,02 512mb(kingston 400mhz@410mhz)+256mb(elixir 266@276) galaxy GF :mur: FX 5500 256mb/128bit(HYNIX 4ns :angry: ) dysk maxtor 80gb a fx 5500 z 275/350@310/405 chodziła na low wszystko i także na 1/2low+1/2medium :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Poczules poprostu moc FXa Metz ja sie chcialem pochlastac na 360. Poprostu gra na pingach 70-450 nie miala sensu. Zwlaszcza ze srednia to jakies 200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 To miales cos skopane, bo pingi sa takie jak mowi metz... 200? Nigdy czegos podobnego nie widzialem. Kurde dalej mam te dziwaczne spadki fps... pisalem jak to wyglada, mam to na ladzie, w powietrzu - wszedzie. Biegne sobie mam 60 fps i nagle spada do 15 fps i tak po okolo 5 sek lub pozniej znowu 60 fps. Dziwne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 (edytowane) To miales cos skopane, bo pingi sa takie jak mowi metz... 200? Nigdy czegos podobnego nie widzialem. Kurde dalej mam te dziwaczne spadki fps... pisalem jak to wyglada, mam to na ladzie, w powietrzu - wszedzie. Biegne sobie mam 60 fps i nagle spada do 15 fps i tak po okolo 5 sek lub pozniej znowu 60 fps. Dziwne... Zmiejsz detale i tyle... po co aż tyle detali? Lepiej mieć wiecej FPS'ów niż napisy na ścianach :/ Edytowane 1 Lutego 2006 przez [RONIN] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Eh czegos nie rozumiesz - mam plynna gre, tylko mi sie nie z winy sprzetu zmenijszaja fpsy. Na low mam to samo, poprostu nagle mam krach i leca fpsy na leb na szyje totalny bez sens. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Pioorek Wróżenie z fusów: defrag dysku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Heh oczywiscie robilem. Nie sadze ze moj komputer to demon predkosci i nie wymagam od gry duzo, ale ludzie z podobnymi konfigami nie maja takich jaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 kur...na chata, a mnie dzis wywala do pulpitu po ok 8min gry !!! jakby jakis timeout był ustawiony :( :( :( , a jeszcze wczoraj bylo ok, a nic w sprzecie niegrzebalem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Eh czegos nie rozumiesz - mam plynna gre, tylko mi sie nie z winy sprzetu zmenijszaja fpsy. Na low mam to samo, poprostu nagle mam krach i leca fpsy na leb na szyje totalny bez sens.Spróbuj: >> zmiana sterów; >> reinstalka gierki; >> stare lekarstwo na wszystko - format :P; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Jak to nie problem jego sprzetu to nic mu to nie da, kazdemu wywala do pulpitu co jakis czas. Ostatnio gralismy klanowke i polowe mojego teamu znalazlo sie na pulpicie podczas rundy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 BTW: w nowym patchu maja poprawic bug z wsiwetlaniem przyjaciela jako wroga... i wiele innych - jakby ktos nie wiedzial ;) Ronin - mozliwe ze malo ramu jak dla tej gry i tyle, hm... moze dokupie jak bede mial kase ale planowalem zmienic na 64 bity :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 nie wiem czemu od kilku dni nie moge zalogowac sie na serwer kont, łączy sie i lączy i nic ! :/ mieliscie poodbne problemy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragorn Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 nie wiem czemu od kilku dni nie moge zalogowac sie na serwer kont, łączy sie i lączy i nic ! :/ mieliscie poodbne problemy ? Miałem, ale u mnie coś się w javie skopało i blokowała dostęp do netu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan1899 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 witam wszystkich wyjadaczy (i nie tylko): ostatnio zaczalem zalowac to co zrobilem ;) Powrocily wspomnienia, sprzedalem bf 2 i kupilem 1942. Spowodowane bylo to moim laczem (pomimo ze mam 256 kb/s, pingi po 200-300). Patrze, ze 1942 tez ma takie wymagania odnosnie szybkosci polaczenia. Chce wymienic lacze na neo 256 albo 512 (duza roznica?), sprzedac dziadka 1942 i kupiec z powrtotem bf2. Jak cos tracisz, widzisz jakie jest wspaniale. Pzdr ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Tu nie chodzi o przepustowość, też mam neo 256 i mam pingi 30-60 na Polskich serwerach (na niemieckich 10ms wyzsze), więc coś jest po prostu z twoim łączem nie tak. . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan1899 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 wiem o tym dobrze. Praktycznie codzinnie jest jakas przerwa, awaria itp. Dlatego chce przejsc na neo 256 albo 512 (robi duza roznice podczas gry?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Szocik masz jakis inny net z tymi pingami 300, nie neo? Oczywiscie wiadomo ze lepiej 512, ale mialem 128 i sie gralo dobrze, teraz mam neo 256 i w sumie nie czuje roznicy. Jak zalaguje to z winy serva i zazwyczaj ludzie pisza po tym: kurde ale lag ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metz Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Siedzi całe życie w puszce i się jeszcze mądrzy :mur: , wyjdź i walcz jak mężczyzna :D A tak na poważnie to słuchajcie Metza on wie co mówi. :] moge i z buta walić ale ode mnie to tylko jeszcze dwie osoby umieją jeździć czołgiem..Adasi i tm78 Zagramy jakiegos 4funika to ewentualnie moge wyjść z puszki :D ale jakoś dziwnie bede sie czuł wtedy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm78 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Metzu jak wyjdzie Armored Fury to mysle ze rozegramy pare bitew pancernych... ps. pojezdzilbym PT91:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan1899 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Pioorek, mam osiedlowke ;] Chetnie zalozylbym chello 1mb, ale nie ma jeszcze zasiegu. Pozostaje (chyba nie taka zla, jak wielu mowi) neostrada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...