Skocz do zawartości
jester

Prince of Persia 2: Warrior Within

Rekomendowane odpowiedzi

to ja nie wiem jak ty tam doszedles :/ ten kawalek jest pod sam koniec gry to tak jakbys przeskoczyl prawie cala gre :/ dziwne...

hahaha...no niezly ze mnie gracz :/ cholera jasna....a ma mpytanie w ktorym rozdzaile powinienem dostac miecz skorpiona ?? Dzieki za pomoc, naprawde wielkie dzieki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

echs nie pamietam nazwy :/ ale jakos szybko po zabiciu imperatorki :] 

wogole to zacznij od zera bo tak to nie zobaczysz calej gry i nie zalapiesz calej fabuly :]

jeszcze jedno, moze Cie to na jakis trop naprowadzi i moze niekoniecznie bede musial zaczynac od zera, pokaze Ci moja mape...

Dołączona grafika

co o tym sadzisz??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde to wyglada faktycznie na sam poczateczek gry tylko ze ja jakos nie pamietam zebym na poczatku skakal jak jakas malpa po masztach :/ :/ a tam gdzie wbiegasz i zapada sie ziemia to jest peknieta sciana :?: wiem ze sie uparlem ale ja pamietam tylko jeden taki fragment i do tego pod sam koniec :/ moze masz cos namieszane :/ bo na poczatku to sie wchodzi w ruiny zamku i nie ma zadnych klifow i innych bajerow, budzisz sie na plazy i do zamku idziesz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde to wyglada faktycznie na sam poczateczek gry tylko ze ja jakos nie pamietam zebym na poczatku skakal jak jakas malpa po masztach :/ :/ a tam gdzie wbiegasz i zapada sie ziemia to jest peknieta sciana :?: wiem ze sie uparlem ale ja pamietam tylko jeden taki fragment i do tego pod sam koniec :/ moze masz cos namieszane :/ bo na poczatku to sie wchodzi w ruiny zamku i nie ma zadnych klifow i innych bajerow, budzisz sie na plazy i do zamku idziesz...

tak tak jest peknieta scaina tam gdzie wczesniej zrobilem screenshota... mowisz ze zapada sie ziemia jak beigne to fakt zapada sie ale nie ziemia tylko najpierw takie belki a potem ta jak dobiegne do tego miesjca z ta sciana do sciana....no po walce na statku obudzilem sie na plazy znalzlem kijek i do zamku poszedlem, potem tego kruka zabilem , torche wczescien chyba dostale spider sword, pozniej krazylem po tym zamku czy czyms tam zabijalem stwory goniac ta babke co na statku mnie chciala zabic, potem doszedlem do miejsca gdzie ta w czerwonym i ta ze statku sie zaczely sprzeczac i potem takak komnata co skaklem w kolko po linach, badylach itd. potem powrot do przeszlosci i jakos sie tam znalzlem... :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

e to ja sie zgubilem :/ mi sie takiej sztuki nie udalo zrobic :/ niby szedles jak trzeba, zabiles ta w czarnym :?: potem faktycznie pniesz sie w gore i na mapie masz napisane gdzie masz dojsc i w jakim czasie :) moze cofnij kilka saveow i sproboj inna droga :/ bo mowie w grze byl tylko jeden fragment ze skakaniem po maszatach co sie wala od razu i to wlasnie ten jest...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

e to ja sie zgubilem :/ mi sie takiej sztuki nie udalo zrobic :/ niby szedles jak trzeba, zabiles ta w czarnym :?: potem faktycznie pniesz sie w gore i na mapie masz napisane gdzie masz dojsc i w jakim czasie :) moze cofnij kilka saveow i sproboj inna droga :/ bo mowie w grze byl tylko jeden fragment ze skakaniem po maszatach co sie wala od razu i to wlasnie ten jest...

napisze Ci jak wygladaja moje savy ostatnie kilka

od nanowszego

Fate's Dark Hand - Clif

Fate's Dark Hand - Southern Passage - Present (tutaj taka komnata jest wielka i zniszczona, gdzie krazylem w kolko dopoki nie wrocilem w przeszlosc)

Fate's Dark Hand - Sacrificial Altarn

Damsel in Distress - Sacrificial Altarn (tutaj walczylem z ta co na statku)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to zrobiles jakis cudowny myk ;) bo ja nie mam takiego save Fate's Dark Hand - Clif jedyny c Cliff to The Path of the Sandwariarth Cilff - Past  a moze to wina wersji gry ze takiego psikusa robi...

no dobra to zaczne od tego,

Dołączona grafika

co mam tutaj zrobic, bo od tego miejsca mi sie wlasnie zrabalo.... to jest tak komnata wielka, schodze pokolei po scianach,linach,galeziach na dol do tych gosci zabijam wszsytkich, nastepnie tam sa takie drzwi zawalone, jak tam zrobilem wczesniej screenshota mpay to w past nie bylo jakby to powiedziec podswietlona jak reszta ktora przeszedkem a w terazniejszosci jest... wiec co mam zrobic tutaj wiesz moze ?? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To zmowu ja zamiszczam tutaj scren'y gdzie utknolem!! moze ktos zwas mi pomoze

Ide rozwalam 3 gosci bigne w gore po scianie unosi mi ise glaz na moment biegne do glazu wchodze i wskakuje nal line nastepnie wskakuje na podest. ide dalej widze tego goscia..

Dołączona grafika

on uruchamia mlyny.. ide dalej biegne po scianie odskakuje na slupy

Dołączona grafika

zeskakuje i jestem tu

Dołączona grafika

krece ta wajcha. I zaczyna sie krecic mlyn i osowac taki podjazd biegne po scianie i wchodze na niego a

on jezdzi gora i dol..!!

Dołączona grafika

Dołączona grafika

i skakalem z tego bieglem po scianie ale zawsze spadlem i sie zabilem.

Prosze was o pomoc.!!

niezmiernie bede wdzieczny.! pozdrawiam i z gory dziekuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Mam problem... Mianowicie gram gram gram... no i dead... Daje "Restart" i od save znowu jade... Dochodze do momentu z filmikiem, ktory (jak sie już raz podczas gry widziało) można przewinąć spacją. A wiec - przewijam. Na koniec przewijania, tak jakby sie taśma filmowa urwała i reset kompa... Nie wiem co może być przyczyną, z góry dziek za pomoc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mave ale ty mowisz chyba o pierwszej czesci princa... no ale dobra pamietam ten kawalek ;P musisz wchodzic w te drzwi z ktorych dobiega szum wody nie zrazaj sie ze wyjdziesz na tym samym poziomie musisz kilka razy tak wejsci w dzwi gdzie leci woda i przeniesiesz sie poziom wyzej i tam tak samo grac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale do ktorych bo jedne sa takie gdzie najpierw trzeba poskakac na kolumnach i potem po scianie na balkon,a te drugie to wieszam sie na tym przelaczniku i jestem w malym pomieszczeniu gdzie nieumiem wejsc do gory...co robic/przed chwila kailena dala mi ten miecz/help :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam....mam pytanko,czy mail ktoś z was ma taki błąd w grze (bo mi sie wydaje że to błąd jest) chodzi o te dwie wieże,po prostu jak ide i zalączam tą jedną i jest animacja to z mapki znika mi ten "X" że niby mam zrobione to a gdy wracam się do tej komnaty gdzie ta pani daje mi miecz "lion sword" robie save i po wczytaniu tego sava mam sztuczke,na mapce pokazuje mi się drugi "x" w tym miejscu z którego własnie wróciłem,czy ktos ma takie coś czy może robie nie taką kolejność z tymi wieżami? A drugie pytanie to może mi ktos powiedzieć jak mam dotrzeć do tej wieży?

http://www.madsearch.neostrada.pl/moje/pop.jpg

thx za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sciagna001 -> takie mam pytanie - jakiego ty masz kompa i na jakich ustawieniach grasz ze tyle fps masz :> ?

Ja mam Athlon 2000Xp podkrecony na 2600(2,1) Grafike mam Radka 9550 tez zleksza podrasowanego!!Ram mam Hynixa256 400 !! zasilacz Fortona Nio i tyle wiecej nie bede wymienial bo jest zbedne!!A gram na Maxa detali!! 1024-768 rozdzielczosc!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sciagna001 -> takie mam pytanie - jakiego ty masz kompa i na jakich ustawieniach grasz ze tyle fps masz :> ?

Ja mam Athlon 2000Xp podkrecony na 2600(2,1) Grafike mam Radka 9550 tez zleksza podrasowanego!!Ram mam Hynixa256 400 !! zasilacz Fortona  Nio i tyle wiecej nie bede wymienial bo jest zbedne!!A gram na Maxa detali!! 1024-768 rozdzielczosc!!

mozesz mi powiedziec jak sie wlancza ten licznik fps ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi