Style-R Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Ludzie pomózcie, moze ktos wie czemu tak mam.... gdy włączam spectular lighting robią mi sie takie piksele na odbiciach :mur: ....luknijcie na zdjecie..... http://www.mts.toxic.pl/piechur/sc3p.jpg PS mam karte Ati 9800 Pro 256 bit 128 mb, catalyst 5.4 (5.3 - zmiana nic nie daje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Koleś rozśmieszasz mnie :lol: :lol: hahahahahaha Bez OC Radek 9550 jest szajski więc co ty możesz wiedzieć??? :blink: :blink: :blink: A co do tego Dema zainstalowałem ustawiłem 1024x786 i detale normal/hight i gra pięknie,płynniutko chodzi.Około 30 FPS. Nie wypowiadaj się o czymś o czym nie masz bladego pojęcia.MISTRZU :lol: :lol: :lol: :blink: :? :-| 1421526[/snapback] Sęk w tym, że nawet po twoim magicznym o/c (suwaczki w atitool'u to nawet małpa poprzesuwa) ten r9550 dalej jest, pisząc po twojemu, "szajski". Poniżej 4k w 3dm2k3 nie gwarantuje w żadnej ze wspólczesnych gier płynnej rozgrywki w 1024@high więc nie próbuj na siłe się tu dowartościowywać opowiadając nam baju- baju. Jeśli nawet ta vga była u mnie przez te parę dni na ori taktach to i tak reszta platformy nadganiała to całe twoje o/c vga. Ergo- WIEM o czym piszę i jak się gra w SC:CT na 9550. Różnica między nami jest taka, że ja obiektywnie odpowiedziałem na pytanie, a ty koloryzujesz tylko dlatego, że sam jesteś "skazany" na taką a nie inną k. graficzną. EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shifter Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 kucyk chyba dzisiaj nie poszedles na piwo co ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 chyba cie zgasi kolego wyzej ale ja gram na radku 9550 400/540 na 1024/high bez aa i af i nienazekam na spadki fps :] jak masz kase to sie ciesz ze mozesz sobie pograc w jakiej tylko rozdzialce chcesz ale tansze karty tez czasami duzo potrafia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 draak masz ciote? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Ja zaczalem zbierac filmiki tweakowcow z roznych gier.Mam narazie Emergency,Mohpe przez R.I.P.a oraz Driv3ra 3 i 2 filmy z CT Kucyka.Kucyk,te filmy obeszlo dzis z 10 typa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado2004 Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Witam. Moze bede sie powtarzal, ale nie chcialo mi sie tego nawet sprawdzac(za duzo tu juz postow), a mianowicie czy zostal tu juz podjety temat gry Versus, ostatnio pogrywam sobie dosyc czesto na serwerach ubi.com ( znacie juz jakies inne serwery gdzie jest wiecej polakow?) , moze by tak zgrac sie jakos i zagrac wieksza ekipa?, byloby napewno ciekawiej... co wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shifter Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Witam. Moze bede sie powtarzal, ale nie chcialo mi sie tego nawet sprawdzac(za duzo tu juz postow), a mianowicie czy zostal tu juz podjety temat gry Versus, ostatnio pogrywam sobie dosyc czesto na serwerach ubi.com ( znacie juz jakies inne serwery gdzie jest wiecej polakow?) , moze by tak zgrac sie jakos i zagrac wieksza ekipa?, byloby napewno ciekawiej... co wy na to? 1421901[/snapback] z tego co wyczytalem na innych forach to malo gra polakow, moze dlatego ze dopiero singla mecza ? :) . a tak swoja droga to moglbys cos napisac na zachente o Versus modzie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado2004 Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Pewnie graja :), a co do Versus mode to najbardziej podoba mi sie, ze mozna komunikowac sie poprzez mikrofon ze swoim kumplem z druzyny, nie wiem jak to wygladalo w poprzedniej czesci Splintera, ale dla mnie pomysl bomba:D + wspolpraca do tego - miodzio, pozatym kilka naprawde ciekawych mapek, we wszystkie jeszcze nie zdarzylem pograc ale np: Warehouse albo Deftech Belew "cacuszko" jak to mowi Szapowski :D. ale powiem wam ze ciezko jest na ubi.com, sami maniacy graja:P, to jak moze jakis maly sparing niedlugo? zbieram ludzi:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 versus jest niestety na silniku pandory;/ i nie rozni sie zbytnio od multi w pandorze....za to coop jaki wypasiony! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Po filmikach kucyka widac, ze gra nabrala troszke luzu. Fajna blache sprzedales kolesiowi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 (edytowane) chyba cie zgasi kolego wyzej ale ja gram na radku 9550 400/540 na 1024/high bez aa i af i nienazekam na spadki fps :] jak masz kase to sie ciesz ze mozesz sobie pograc w jakiej tylko rozdzialce chcesz ale tansze karty tez czasami duzo potrafia 1421742[/snapback] Ja też ale ten pan ma lepszy sprzęt którym się chwali na każdym kroku ale trzeba wybaczyć :lol: Myślisz że masz Radka X800 i możesz kozaczyć??? :blink: :blink: :blink: Ty myślisz ze tylko ci te szpile nowe mogą chodzić bez problemu a na innych grafach-tną się na najniższych ustawieniach...ech co za człowiek... :-| :blink: PS.Kucyk chyba masz rację...on ma ciote :blink: :wink: EDIT:Dziwne że nie tylko ja opowiadam "baju,baju"( :blink: :-| )Tylko wsxzyscy użytkownicy tej karty.Ale tak,twoja karta jest naj. :blink: :blink: Sorry ale powiem to jeszcze raz...Co za człowiek :mur: :mur: Edytowane 2 Maja 2005 przez NeoXX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 draak masz ciote? <_< 1421757[/snapback] Ja też ale ten pan ma lepszy sprzęt którym się chwali na każdym kroku ale trzeba wybaczyć :lol: Myślisz że masz Radka X800 i możesz kozaczyć??? :blink: :blink: :blink: Ty myślisz ze tylko ci te szpile nowe mogą chodzić bez problemu a na innych grafach-tną się na najniższych ustawieniach...ech co za człowiek... :-| :blink: PS.Kucyk chyba masz rację...on ma ciote :blink: :wink: EDIT:Dziwne że nie tylko ja opowiadam "baju,baju"( :blink: :-| )Tylko wsxzyscy użytkownicy tej karty.Ale tak,twoja karta jest naj. :blink: :blink: Sorry ale powiem to jeszcze raz...Co za człowiek :mur: :mur: 1422098[/snapback] Ludzie, ale bez takich :lol: , to jest porządne forum, zachowujecie się jak szczeniaki, a jak wnioskuje macie już swoje lata :D bez bluzgów tutaj bo zaraz moder wpadnie i zarobi czystkę pease :-| a co do gry to obejrzałem filmiki kucyka i uważam, że nie gra łon :lol: :lol: tak do końca jak fajtłapa :lol: . ps1. NeoXX lolem to jesteś ty jak się zadajesz pytania tego typu A ja będze mógł spobie pograć płynnie????? Pozdrawiam ps2. jest już spolszczenie do ver. angielskiej, ale zajmuje 794MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Ludzie, ale bez takich :lol: , to jest porządne forum, zachowujecie się jak szczeniaki, a jak wnioskuje macie już swoje lata :D bez bluzgów tutaj bo zaraz moder wpadnie i zarobi czystkę pease :-| a co do gry to obejrzałem filmiki kucyka i uważam, że nie gra łon :lol: :lol: tak do końca jak fajtłapa :lol: . ps1. NeoXX lolem to jesteś ty jak się zadajesz pytania tego typu ps2. jest już spolszczenie do ver. angielskiej, ale zajmuje 794MB 1422166[/snapback] Nie wiedziałem że jest demo dostępne i się zapytałem jak będzie mi chodzić...Co w tym takiego...dziwnego???????? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 A próbował ktoś wymusić AAx4 na poziomie sterowników przy SM3.0 i HDR? Ja tak grałem pierwsze 3 lewele , ale SM się kaszani tzn ,wszystko super ale jak np w pomieszczeniu wpada światło to po ustawieniu sie do niego pod odpowiednim kątem wskakują takie poziome kreseczki miejscami.Dopiero zaskoczyłem że mam w sterach ustawione na stałe i jak wyłonczyłem to jak reką odjoł.Teraz pykam na AFx16 i jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Szkoda że Splinter Cell nie ma takiej wspaniałej fabuły jak Metal Gear Solid.Przydałyby się animacje oparte na silniku gry,walki z bosami,bardziej ciekawa i rozbudowana fabuła.Jakby połączyć te dwie gry ze sobą,to otrzymalibyśmy grę wszechczasów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Ktos tam narzekal,ze on slabo gra.To graj sobie w gre ze swiadomoscia,ze nagrywasz filmik dla setek ludzi.Sama swiadomosc,ze wogole jest record Was zbije z rytmu,poza tym gra calkiem niezle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Co wy chciecie od jego gry? :huh: on według mnie wymiata :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 (edytowane) Ludzie pomózcie, moze ktos wie czemu tak mam.... gdy włączam spectular lighting robią mi sie takie piksele na odbiciach :mur: ....luknijcie na zdjecie..... 1421599[/snapback] Widzę że ludzie olali twój problem ale ja taki nie będę :). Czemu?...Bo sam tak mam i za cholerę nie wiem dlaczego?? :?. Ty masz Radzia, ja FXshita i mamy to samo...przynajmniej wiadomo, że to nie jest problem tylko jednej serii kart. Też zmieniałem stery ale nic to nie daje....może po prostu UBI dało ciała i tyle. Prosiłbym innych o wypowiedzenie się czy też tak mają. Będzie wiadomo na czym stoimy. @Konrado2004 No ja bym z chęcią pograł w versus ale mam takie wałki (pewnie przez wewnetrzne IP i firewalla na serwerze mojego "dostawcy"). Np. jak już gram i skończy się jedan partia to wywala mnie z serwera (Conection with UBI.com has been lost) i mam tak ZAWSZE, często po prostu mnie rozłącza, nie widzę wszystkich serwerów pomimo że ustawiłem tak żeby pokazywał wszystkie gry (wszystkie typy rozgrywek, zamkniete gry i pełne serwery). No i jeszcze problem że na większość wolnych serwerów wejść ne mogę...ale to dlatego że ich wersja się nie zgadza(patch mogliby załączyć...polacy mają na wstępie 1.02 a reszcie się ściągać nie chce :) ). A coop to tragedia (nie wiem kto to pisał ale np. u mnie to prawie srewerów nie widzę-dorwałem jednego Polaka i on założył serwer a ja go nie widziałem....tylko że on widział wszystkie pozostałe serwery...ja nie). Nie wiem też czy mój mikrofon w ogóle działa w tej grze (tzn. w ustawieniach gry wszystko zaznaczone tak żeby działał ale jak to cholerstwo ustawić w windzie). W SCkowskim utilu jest taka opcja do skonfigurowania mikrofonu ale po jej przejściu słyszę szumy w słuchawkach (tak jakby mikrofon był włączony dlatego w opcjach ustawień dźwięku zaznaczam opcje "Do not monitor"-ang winda XP :P -i nie słyszę szumów a w Sound Recorderze nagrywać z mikrofonu mogę). Także muszę to wszystko sprawdzić ale nie mam jak. Ufffff....się rozpisałem :). @ Reszta_ludu Ale wy macie problemy z tym jak wam chodzi. Ja mam 640 x 480 x detale na Max x AA i AF off i mam średnio 16 FPS :P (w zamknietych pomieszczeniach dochodzi do 30 :lol: . Ale i tak gra sie fajnie. Pewnie wycisnołbym więcej po OC karty ( a ta idzie nawet całkiek całkiem) ale nawet mi się nie chce :). Pozdrawiam. Edytowane 2 Maja 2005 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Szkoda że Splinter Cell nie ma takiej wspaniałej fabuły jak Metal Gear Solid.Przydałyby się animacje oparte na silniku gry,walki z bosami,bardziej ciekawa i rozbudowana fabuła.Jakby połączyć te dwie gry ze sobą,to otrzymalibyśmy grę wszechczasów. 1422239[/snapback] spokojna twoja rozczochrana MGS3 bedzie na PC jeszcze w tym roku B) Ktos tam narzekal,ze on slabo gra.To graj sobie w gre ze swiadomoscia,ze nagrywasz filmik dla setek ludzi.Sama swiadomosc,ze wogole jest record Was zbije z rytmu,poza tym gra calkiem niezle 1422253[/snapback] Co wy chciecie od jego gry? :huh: on według mnie wymiata :D 1422269[/snapback] no kurcze dzięki, ale ja naprawdę się nie starałem, grałem sobie tak na luzie, nie wiem co chcą odemnie Ci którym sie moja gra nie podoba i Ci którym się podoba :blink: chciałem pokazać tylko jak to wygląda, jak zrealizowano spolszczenie itp, nie uważam sie za jakiegoś wymiatacza i nie chcę nim być, poprostu gram... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 nie uważam sie za jakiegoś wymiatacza i nie chcę nim być, poprostu gram... 1422312[/snapback] i takie podejscie mi sie podoba ... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Style-R Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 (edytowane) ...jesli wy sie zachwycacie jego gra...( a nie wiem co w tym takiego, ze gadacie iz wymiata.....) to az sie boje sie spojrzec na wasze filmy :D PS ja tu nikogo nie obrażam i nie chce.... poprostu nic nadzwyczajnego :D :wink: PS2 w czym nagrywasz i jak to robisz ze tak malo zajmuje opisz mi cykl nagrywania :D PS3 Nadal czekam na czyjas pomoc.... :mur: gdy wlaczam spectular lighting takie piksele na odbiciach mam. Wy tez tak macie >!? :mur: Edytowane 2 Maja 2005 przez Style-R Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 ...jesli wy sie zachwycacie jego gra...( a nie wiem co w tym takiego, ze gadacie iz wymiata.....) to az sie boje sie spojrzec na wasze filmy :D PS ja tu nikogo nie obrażam i nie chce.... poprostu nic nadzwyczajnego :D :wink: PS2 w czym nagrywasz i jak to robisz ze tak malo zajmuje opisz mi cykl nagrywania :D 1422342[/snapback] :mur: :mur: Nie no... Gra jest dla przyjemności(żeby odetchnąć,wyluzować się itp)a nie żeby się popisywać,wymiatać i mówić jakim się to jest kozakiem bo przeszło się gre 20 razy... Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Style-R Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 :mur: :mur: Nie no... Gra jest dla przyjemności(żeby odetchnąć,wyluzować się itp)a nie żeby się popisywać,wymiatać i mówić jakim się to jest kozakiem bo przeszło się gre 20 razy... Pozdrawiam. 1422354[/snapback] ehhh nie oto mi chodzi......dobra kazdy gra jak chce to jest indywidulana sprawa....ta gre mozna przechodzic na wiele sposobow. To chyba wiadomo, ze gra sie dla przyjemnosci.....no przeciez nie dla nerwów :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado2004 Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Ponawiam swoje pytanie, moze by tak zorganizowac maly sparing na Shodownecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 no naklonilem kucyka i jutro sie pojawi filmik :) PZDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 (edytowane) ...jesli wy sie zachwycacie jego gra...( a nie wiem co w tym takiego, ze gadacie iz wymiata.....) to az sie boje sie spojrzec na wasze filmy :D PS ja tu nikogo nie obrażam i nie chce.... poprostu nic nadzwyczajnego :D :wink: PS2 w czym nagrywasz i jak to robisz ze tak malo zajmuje opisz mi cykl nagrywania :D PS3 Nadal czekam na czyjas pomoc.... :mur: gdy wlaczam spectular lighting takie piksele na odbiciach mam. Wy tez tak macie >!? :mur: 1422342[/snapback] A czytałeś moją poprzednią wypowiedź??? TAK JA TEŻ TAK MAM. Ale nie wiem co z tym zrobić. Szkoda że inni się nie wypowiadają tylko się kłócą o jakieś bzdety...."nie on zarąbiście gra"..."no co ty to lamer"...."dobrze, bo gra na luzie".....KURNA SPOKÓJ MA BYĆ! Walicie takie OT że zbiera mi się na odruch wymiotny! Nie bierzcie tego do siebie. Kucyk gra DLA WAS a wy tu jeszcze macie czelność go oceniać!? Opanujcie się. No offence of course...po prostu trzeba kiedyś powiedzieć STOP. Narka i 3mta się. Edytowane 2 Maja 2005 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadmundo Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 (edytowane) Szkoda że Splinter Cell nie ma takiej wspaniałej fabuły jak Metal Gear Solid.Przydałyby się animacje oparte na silniku gry,walki z bosami,bardziej ciekawa i rozbudowana fabuła.Jakby połączyć te dwie gry ze sobą,to otrzymalibyśmy grę wszechczasów. 1422239[/snapback] Tu się kategorycznie nie zgodzę ! Całe szczęście że Splinter Cell nie jest kalką Metala. MGS to znakomita skradanka fabularna z dużą dawką anime, a Splinter Cell to rasowa skradanka techniczna, jest komandos i jest misja. Żadnych bossów, kilkugodzinnych rozmów przez codec i żadnych grubasów na rolkach :D Uwielbiam obydwie te gry, są to skradankowe filary, i całe szczęście że są tak od siebie różne. Pan z Allegro napisał że właśnie idzie na pocztę, więc mam nadzieję że gra dotrze do mnie już we środę. Edytowane 2 Maja 2005 przez nadmundo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 A czytałeś moją poprzednią wypowiedź??? TAK JA TEŻ TAK MAM. Ale nie wiem co z tym zrobić. Szkoda że inni się nie wypowiadają tylko się kłócą o jakieś bzdety...."nie on zarąbiście gra"..."no co ty to lamer"...."dobrze, bo gra na luzie".....KURNA SPOKÓJ MA BYĆ! Walicie takie OT że zbiera mi się na odruch wymiotny! Nie bierzcie tego do siebie. Kucyk gra DLA WAS a wy tu jeszcze macie czelność go oceniać!? Opanujcie się. No offence of course...po prostu trzeba kiedyś powiedzieć STOP. Narka i 3mta się. 1422691[/snapback] Wlasnie o to mi chodzi,a ja poki sie w gre nie zaopatrze chce sobie ja jeszcze poogladac pare i sie bardziej na nia napalic :) i nie zepsuje sobie w ten sposob zabawy tylko wzmocnie jej chec :) Dla mnie to jest tzw emulator trailera :) zacheca mnie do gry na tym samym poziomie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 hydro2 a myślisz że nie bedzie ci przeszkadzać jak już bedziesz u siebie przechodził gierke i daną lokacje bedziesz już znał z filmiku? ja nie oglądam bo chce sam przeżyć dziewicze przejście tej gry ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...