Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

BTW. Proponuje wylaczyc na serwie wszystkie te szmelcowate dodatki, soundy itp.

Zostawic czystego amx/admin moda czy co tam zainstalowaliscie na serwie.

1361644[/snapback]

Nie ma admin moda ani amx'a pod sourca... Jest Mani-Admin mod B) A co do dźwięków to nie ma żadnych dodatkowych, te co są mogą odgrywać tylko admini :) A innych śmieci raczej nie ma :)

P.S.

Pod jakim nikiem grasz? :) Dzisiaj czeka mnie format więc spodziewam się dodatkowych 20fpsów ;) Bo po zmianie z 6600gt nie miałem formacika ;)

P.S.2.

Ma ktoś super selekcjonowanego A64 na sprzedaż? 3000 albo 3200? Bo trochę mi się pozmieniało i nie wypali ten 4000 :( Jeśli ktoś ma i chce sprzedać niech walnie smsa na 503-939-462, bo nie wiem czy dzisiaj zdążę do kompa dobić :)

P.S.3.

Do spotkania na serwier Aurora ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzwieki sa zupelnie inne od poprzednikow poczynajac od 1.0 konczac na 1.6.

Tak jakby byly "gluche"

Hmm zailczylem twardego zwisa chyba grafy na trainie... Super. Na pewno nie z mojej winy/kompa.

-Train - AHAHAHAHAHAHHAA Tosz to jest profanacja w bialy dzien  :mur:  :mur:  :mur: 

-Mapy - juz nigdy nie zobacze fajnych meczy na hltv z fajnymi taktami...

Nasuwa mi sie 1 stwierdzenie. Pathetic.

-nie widac recoila... jedynie walac w metalowe przedmioty widac gdzie kule leca  :mur:

-hmmm to jest moje subiektywne wrazenie grania po 15 minutach

heady wchodza wreszcie jak powinny a nie jak w 1.6.

Headziki ala 1.5 yeah...

1361692[/snapback]

Hmm, Train jest w miarę spoko, poczekaj aż zobaczysz Prodigy! Dla mnie to jest dopiero profanacja :P Mapy, nie powiedziałbym że Pathetic, ale pograsz dłużej zrozumiesz do czego biję (na początku wypowiadałem się identycznie jak Ty ;)).

Sprawa Recoila, hmm, nie wiem jak na dx7 i 8, ale na 9 widać elegancko ;)

Zgadzam się co do dźwięków, są inne niż w poprzednich częściach, co wcale nie znaczy, że złe bądź gorsze, kwestia przyzwyczajenia B) No i nareszcie jakaś osoba która potwierdza podobieństwo headów z cs 1.5, bo narazie wszyscy twierdzili że są z doopy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bo sa z doopy :lol: a ze niektorzy opanowali do perfekcji hs w skokach to tylko pasc na kolana i walic glowa w podloge :wink:

a widocznosc recoila tez jest. no...tylko ze tez mam dx9 :D a co do narzekania na inne dziweki :arrow: nie gralem we wczesniejsze ale bez przesady ile mozna tluc to samo? i kwestia zwisow. mnie raz na dluuugi czas (przed ostatnim updatem) wieszal sie aztec. teraz wszystko w normie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzwieki sie roznia to jest fakt. W 1.5 mozna bylo okreslic pozycje przeciwnika co do metra w sourcie jest to niemozliwe. Co do hedow z [gluteus maximus] to wine za to ponosi netcode i poki tego nie naprawia bedzie jeszcze duzo fartow. Nie wiem jaka macie wersje cs:s mak i orgiusz :P bo ja i cale forum steama nie widzi "recoila" w sensie toru lotu kul. Mozna jedynie sprejowac na wyczucie. Co do dynamiki gry to jest to tylko zludzenie po postacie poruszaja sie w tym samym tepie jak w poprzednich wersjach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzwieki sa zupelnie inne od poprzednikow poczynajac od 1.0 konczac na 1.6.

Tak jakby byly "gluche"

Hmm zailczylem twardego zwisa chyba grafy na trainie... Super. Na pewno nie z mojej winy/kompa.

-Train - AHAHAHAHAHAHHAA Tosz to jest profanacja w bialy dzien  :mur:  :mur:  :mur: 

-Mapy - juz nigdy nie zobacze fajnych meczy na hltv z fajnymi taktami...

Nasuwa mi sie 1 stwierdzenie. Pathetic.

-nie widac recoila... jedynie walac w metalowe przedmioty widac gdzie kule leca  :mur:

-hmmm to jest moje subiektywne wrazenie grania po 15 minutach

heady wchodza wreszcie jak powinny a nie jak w 1.6.

Headziki ala 1.5 yeah...

1361692[/snapback]

DZWIEKI sa do ...? Toz to herezja - powiem Ci kolego ze potrafie zlkoalizowac i umiescic w rozsadnym miejscu na mapie biegnaca czy tez tlukaca sie osobe w zasiegu powiedzmy od 50-100mp/metropiksele nowa miara ukladu si :)/ Jest to kwestia przyzwyczajenia sie do gry na sluch. -Co do DZWIEKOW w tym miejscu martwi mnie tylko ewentualnosc vackowego bana za dodane dzwieki wystrzalow i skinow broni /armorpack/-

ZAAAAAWIECHA -Mam naprawde slaby komputer i jeszcze nie zdarzylo sie zeby zawisl przy ladowaniu mapy grze czy wychodzeniu z serwera. Mala ilosc fpsow powoduje lekkie lagi -ale zeby zawieche ??? pierwsze slysze /nie jest to wina gry/

TRAIN - mapa nawet fajna ale tu sie zgodze z Toba - majac na wzgledzie laaaagi jakie powstaja na niej w moim sprzecie i kosmicznie maly miejscami fps /ogolnie mapa mi sie podoba/

RECOIL??? ja go widze - wez ak czy mg i postaraj sie trafic pelna seria kogos oddalonego- jeszcze nie slyszalem zeby regulowac strzal poprzez recoil - to co dzialo sie na 1.5z wykorzystaniem recoila przy strzalach w glowe z ak bylo cholernie nierealistyczne.

BALISTYKA - nei wiem jak masz ustawione opcje ale przeciez widac pluski wody przy strzalach odlupywanie sie drewnianych drzazg czy tez piaskowe gejzerki - przypatrz sie dobrze

HEADSHOTY - wchodza jak powinny???? Rozbawil mnie micro ostatnio piszac gdy strzelilem heada z awp z bliska bez zooma- ze przeciez celowalem skaczac gdzies w okolice nog :)- a ja mu na to nie wiem gdzie celowalem ale hedzior wszedl :). I wczorajszy przyklad RogerWhite i osobnik +i- wybiegli obaj /nie pamietam jak sie ta mapa nazywa- zamek z blankami/ wybieglem mierzac w okolice torsow weszly dwa ladne heady - az bylem zaskoczony. - HEADY to temat na oddzielna BAJKE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj bylem na D2 i officie przez jakies 10 minut...

Nie gram pod fejkami :wink:

Szukajcie Sorcerer'a ...

Jesli chodzi o traina

Nie wiem jak sobie wyobrazasz ta mape na cw bo ja w ogole. Zbyt banalna ta mapa... 5 wejsc, pociagi z ***** i w zasadzie na mapie jest 1 poziom.

Dzwieki hmmm. Na d2 bylo w miare ale na officie bieg i strzaly momentami zlewaly mi sie w jedna calosc. Moze i kwestia przyzwyczajanie. Ale poki co nie przerzucam sie.

Headziki - tak tak wchodza jak w 1.5 . Szkoda tylko ze sa randomy w biegu i recoil lamerski w porownaniu do 1.5.

Teraz 1 lepszy dzieciak bedzie szalec. Jestem ciekaw jak to na cw wyglada bo to inna bajka.

BTW. Moze mi ktos wytlumaczyc taka rzecz bo mi sie to rzuca w oczy.

Jesli to jest serw Gneta to...

Source - ma naprawde zwalony netcode gdyz na serFach 1.6 Gneta czy pifpafa mam ping 5-20 a na Sourcie 40-80 :?

VAC Nie bojcie sie podmianek itp. Vac to bedzie sciema...

Zreszta jak sobie wyobrazacie banowanie za podmianki z pakow jak do tej pory valve dawalo na tym polu wolna reke?

Zreszta wystarczy sie zastanowic. Vac bedzie defensywny w dzialaniu na niewielkim obszarze. Przeciez Vac bedzie dla Hl2 , Source oraz DOD'a wiec bedzie bardzo ograniczony.

BTW. Jak ktos nie wierzy w pewne heady to polecam sciagnac filmik

col - the underground. Najlepiej z sk-gaming.com filefronta czy fileplanaeta czy co tam jeszcze znajdziecie :wink:

Edytowane przez Aurora001

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja im nie oddam mego m4 ;]

El ty nie strasz ludzi moze za czity beda bany

Ale ze podmiany

Przeciez kazdy ma prawo miec takiego cs'a jakiego chce

(mowie tu o podmianach ;))

1361859[/snapback]

Wlasnie to mialem na mysli :wink:

Btw. Jaka jest odleglosc miedzy Bemowo lotnisko ---> nowowiejska --->arkadia--->bemowo lotnisko ;p Dzis tyle sie najezdzilem rowerem i nogi mi z tylka wypadaja :razz:

Hmm Jaka jest widoczna roznica miedzy mat_dxlevel 70 a 80 - zauwazylem tylko jakosc textur i brak bump mappingu. Jest mat_dxlevel 81?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odnosnie VAC2 - http://forums.steampowered.com/forums/show...threadid=268016

Sorcerer w tej wersji CS'a najlepsze sa standardowe ustawienia cl_cmdrate i cl_updaterate (30 i 20) masz takie ?

Jesli chodzi o traina to gra mi sie na nim bardzo podobnie jak w starszych wersjach, jedynie rozmieszczenie drabin mnie drazni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"I use cheats to watch demos / when watching matches from HLTV. Will VAC 2 ban me?

All wallhacks and cheats of any kind will be banned if used on a secure server."

Pewnie nie dacie serwa jako "secure"? Mnie by pasowało, a Roger by przeżył bez "czitowanego" m4 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdjalem skorke z awp - zostala na m4 deagle i skaucie oczywiscie na bombie tez :P

Zostawilem jednak wszystkie dzwieki specyficzne dla danej broni /zwlaszcza dla skauta/. Dziwnie wygladalo awp z chromowana luneta i wykonczeniem w drewnie /ani sie z tym ukryc ani na randke zabrac/. Jestem zwolenikiem oksydowania - im mniej sie sprzecior do mordowania swieci tym lepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam :sad:

Niestety mam smutna wiadomosc, serwer z dniem dzisiejszym zostanie/zostal wylaczony. Umowa sie skonczyla.

Nie wiem kiedy zalatwie jakas inna maszyne :?

:sad:

Edytowane przez Cmx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam  :sad:

Niestety mam smutna wiadomosc, serwer z dniem dzisiejszym zostanie/zostal wylaczony. Umowa sie skonczyla.

Nie wiem kiedy zalatwie jakas inna maszyne  :?

:sad:

1362263[/snapback]

eeee nie w takim dniu powinieneś to robić:D , nie z takimi wałami się obchodziłem, więc myśle że ten jest również taki ;]

ps. jak dzisaij dla jaj nie będzie serwa, zapraszamy na rogrywki w ET ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mało razy serwer był not respond?? nie ma sie co łamać...są przeciez inne serwery an necie prawda?? wystarczy znalezc taki co stoi wiecznie pusty z dobrym pingiem i sie umawiać wieczorami...cierpliwie czekając na tweaka

Edytowane przez VorTeX[PL]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi