pentliczek Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) poca Ty możesz masz coś wspólnego z pokutem (poqta, poca) ze Szczecina? edit: teraz zobaczyłem, że jesteś z Łodzi. sry Edytowane 25 Czerwca 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 JA gram tylko for fun w CS'a, poprostu, nie ma tu dwa razy tych samych akcji i cały czas coś się dzieje. Dzisiaj wieczorem gra ktoś? Ja jak zwykle, bede wchodzil to wrzuce IP'ka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zagramy coś wieczorem? Jakby byli chętni to dajcie znać gdzie. Byleby serwer był względnie pusty, ponieważ chyba większość ma dosyć grania w 18 osób ;] Mecz będzie dziś kiepski, to można pograć w CS'a [; Znowu muszę tworzyć swoją lsite ulubionych serwerów od początku :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Jam gotow jest, mozemy pograjac jak ostatnio ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 ale bez niemcow? :( ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Dajcie jakies IP to wskocze i polamie troche ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Ja ogladam mecz i gadam przez Skype z dziewczynami :D Dzisiaj moze ok 23 wpadne tu i rzuce tekstem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Jak zwykle... Ja gram na wp.pl i zaraz tam beda inne lejmy jak narcyze i hity ;] 62.21.96.3:27015 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 62.233.175.2:27020 miazga czekam [; [ciaaach!] co za ping :? Cos innego. Tylko co?! 193.110.231.202:27015 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Juz wchodze kochanie :* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Pograne :| Najpierw lag, teraz jeden zarezerwowany slot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 miazga pwnz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 idz ty czicie ... poca normalnie przesadzasz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Huh. Ciekawie sie gralo autolama. Az serwer sie zrestartowal :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) Jestem lamabo uzywam autoszmaty! Pamietajcie o tym i ze mna nie grajcie :mrgreen: tak tak wiem, nie z przymiotnikami piszemy oddzielnie...ale to wszystko przeciez zamierzone :mrgreen: Edytowane 26 Czerwca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 No ze mną tez lepiej nie ... podobno mam włączonego slowhack'a ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Kurde ja teraz moge grac ehhhh :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) Ja z toba nie chce, po ostatnich skrinach ktore tutaj zapodales to sie boje... pwnujesz jednym magazynkiem caly team, i ja mam z toba grac? :oops: Edytowane 26 Czerwca 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Kurde ja teraz moge grac ehhhh :|Nie ma z kim, same czity :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Dajcie IP, Pioorek ja tak nie gram na codzień, akurat mi się skill załączył. Zazwyczaj stats 10/10 , 20/20 itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 o qrwa, odnosze wrazenie, ze Sarkazz lubi sie czasem pochwalić swoją wiedzią ;o naprawdę, nie ma czym. Sluchajcie, Orgiuszku i reszta, jesteście dziecmi ffa :( pocuś ałtority to akurat kojarze, junajted sie z nimi zmixowalo ;q ta gra to zlo i tak ;] bania i poka wielce rzucili a juz na[ciach!]lają ;] trza wywalic steama to jedyny sposob na pozdbycie sie tego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Tośmy se pograli :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Dobrze przynajmniej ze nie jestem dzieckiem boarda. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zlote dziecko dwoch pedalow to cos takiego jak dziecko ffa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Nei, bo nie każdy może zostać złotym dzieckiem ffa:> W sumie to nie widzę innego rozwiązania jak ffa, grając od czasu do czasu samemu. Bo na gre z innymi nie zawsze można liczyć, nie każdemu odpowiada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Dobra no to kiedy ustawka bo wkońcu te dzieci ffa będą Nam bliskie :P Dzisiaj gra hmm chyba nikt o 21 nie gra ? Jak nie to ja moge grać wieczorem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Ja pewnie bede gral jak mnie do roboty nikt nie zapedzi :P A tak tylko na poczte wyskocze i moge grac gdzies hmm o pierwszej? Bede wtedy pewnie na kuzni tp jak bedzie miejsce, a jak nie to moze na wp.pl? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) Wrzuć IP jak bedziesz grać to nie tylko ja wejde może ;) Albo daj ip na jakiś mniej zaludniony server. Jakby bylo z 6 osób to możńa 3vs3 grać (beka jest :D ) Edytowane 27 Czerwca 2006 przez lechu1777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 62.21.96.3:27015 wp 62.87.128.94:27015 kuznia ;s tutaj pewnie bede. Na mniej zaludniony serv nie podam ;] bo i tak nie ma z kim grac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) Spoko, kolo 13 zajrze raczej NA KUŹNI END, ja już sobie popykałem 3vs3 na kuźni, waliłem Ani heady :P Za 5 min się ładuje na kuźnie znowu. EDIT/ Ide znowu na kuźnie ;) IP macie wyżej ;] END. Fajny serverek jest TEamDEadmatch :D Mozna sobie powywalac jak kaczki :P CO tu tak cicho ? Dzisiaj meczu nie ma to można grać ;) Edytowane 29 Czerwca 2006 przez lechu1777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...