Gość Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 to nie mow ile masz max tylko ile masz w tescie grafy.. ja mam 110fps na radku 9200se przy 1024x758 wszystko poza cieniami na low. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 G5, no coz, akcelercja kaze sie trzymac od niej z daleka. Mx518 ma cichszy klik od G5 - no i nie ma akceleracji ;-) Jaka akceleracja ? Czy ja o czyms nie wiem jako posiadacz tej myszki ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 @Arnie Ok, ale z reguły nie testuje grafy, mam gdzieś puste pkt z marków tudzież innych testów. MX518 jest good, ale nie mów że G5 ma akceleracje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Jaka akceleracja ? Czy ja o czyms nie wiem jako posiadacz tej myszki ? ;) No coz :-) Proponuje zrobic tescik szybkiego machania w paincie - widac wyraznie jaki piekny EKG wychodzi ;-) No i w CSS czy DOD:S (jedyne w co gram nieprzyzwoicie duzo) przy szybkim machnieciu mycha lufa leci w kosmos albo do piekla ;-) I bynajmniej nie teoretyzuje, bo wlasnie sie pozbylem G5 i wrocilem do mx518 (na szczescie syn nie dal rady jej jeszcze zdematerializowac ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 @Arnie Ok, ale z reguły nie testuje grafy, mam gdzieś puste pkt z marków tudzież innych testów. MX518 jest good, ale nie mów że G5 ma akceleracje... w csie nie ma punktow sa srednie fpsy po przeleceniu mapki testowej.. i nie sa to puste punkty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 No coz :-) Proponuje zrobic tescik szybkiego machania w paincie - widac wyraznie jaki piekny EKG wychodzi ;-) No i w CSS czy DOD:S (jedyne w co gram nieprzyzwoicie duzo) przy szybkim machnieciu mycha lufa leci w kosmos albo do piekla ;-) I bynajmniej nie teoretyzuje, bo wlasnie sie pozbylem G5 i wrocilem do mx518 (na szczescie syn nie dal rady jej jeszcze zdematerializowac ;-) Robilem juz kiedys takie testy, zarowno paintem jak i specjalnym programikiem. Mam najnowsze sterowniki SetPoint, czulosc mysz 2000dpi w pionie i w poziomie. Port USB taktowany na 1000Hz. Przypuszczam a nawet jestem pewien, ze w Twoim przypadku winna byla podkladka. Na Steelpadzie4D przy szorstkiej powierzni cos takiego zauwazylem. Natomiast Steelpad 5L (L = laser) jest wrecz stworzona do G5 i G7. Mozna tez kupic do niej o wiele tansza szmacianke - Steelpad QCK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Mój touchpad tez nie ma akc. wstecznej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Witam. Czy wie ktoś czy można zmienić nick w koncie steam? A jeśli można to jak? Dzięki z góry za odpowiedzi. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) nie, nie mozna.. Edytowane 13 Lipca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Nie można zmienić nicku, tylko haslo/mail/pytanie. Dobra jest podkładka X_Ray Technology Aqua 2? No do cS'a :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) Robilem juz kiedys takie testy, zarowno paintem jak i specjalnym programikiem. Mam najnowsze sterowniki SetPoint, czulosc mysz 2000dpi w pionie i w poziomie. Port USB taktowany na 1000Hz. Przypuszczam a nawet jestem pewien, ze w Twoim przypadku winna byla podkladka. Na Steelpadzie4D przy szorstkiej powierzni cos takiego zauwazylem. Natomiast Steelpad 5L (L = laser) jest wrecz stworzona do G5 i G7. Mozna tez kupic do niej o wiele tansza szmacianke - Steelpad QCK.Nie bede sie sprzeczal, oznacza to tylko tyle, ze G5 ma wsteczna akceleracje - na niektorych podkladkach. Mx518 nie ma na zadnych :-) Edytowane 13 Lipca 2006 przez wkamil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) 193.42.218.21:27015 wchodzic jak sloty są :P Ja ide z kumplem polamić :P EHH, co jest że jak jest duża akcja / arena to mam ping 900 od razu ? Obojetnie gdzie jest jakas akcja nawet na mapie normalnej to mam ping szalony :( Łącze SDI, ustawenia rate 20000, cl_cmd 80 cl_update 80. Takto jak nic sie nie dzieje albo sam strzelam to ~60ms i 0 loss i choke. Czy to wina kabla od modemu czy czego? Sterowniki nowe? Ustawienia? Edytowane 13 Lipca 2006 przez lechu1777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Mozna jeszcze nicka we friends Wtedy na liscie graczy bedzie sie pokazywac Sledgehammer a nie damian13 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 w csie nie ma punktow sa srednie fpsy po przeleceniu mapki testowej.. i nie sa to puste punktyTo sa puste punkty, bo nijak sie maja do akcji 5v5 z latajacymi granatami.. a liczy sie wlasnie to, zeby zachowac plynosc w krytycznych momentach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Niech ta sytuacja ma miejsce na office - chcialbym zobaczyc sprzet na ktorym spadek plynnosci nie bedzie odczuwalny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Kupilem UltraX . Poza faktem , ze 1234 mam wyzej niz normalne calkiem fajnie sie na niej pyka :lol: No i mam oficjalne pozwolenie na gre po 24 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 No to przetestujmy dzisiaj twoja elo kibord [; 193.42.218.21:27015 Czas - wybierz godzine. Chyba zobacze jak sobie radze z bolem glowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Godzina po 20.oo :ph34r: Odplace Ci sie za te dzisiejsze procenty :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 To ja też dołączam :D Ok. 20 to jeszcze kumpel może będzie. Tylko IP rzućcie jak będziecie wchodzić. Copy/Paste EHH, co jest że jak jest duża akcja / arena to mam ping 900 od razu ? Obojetnie gdzie jest jakas akcja nawet na mapie normalnej to mam ping szalony icon_sad2.gif Łącze SDI, ustawenia rate 20000, cl_cmd 80 cl_update 80. Takto jak nic sie nie dzieje albo sam strzelam to ~60ms i 0 loss i choke. Czy to wina kabla od modemu czy czego? Sterowniki nowe? Ustawienia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 No to przetestujmy dzisiaj twoja elo kibord [; 193.42.218.21:27015 Czas - wybierz godzine. Chyba zobacze jak sobie radze z bolem glowy Godzina po 20.oo :ph34r: Odplace Ci sie za te dzisiejsze procenty :twisted2: Ja czuje sie zaproszony, Wy czujecie sie zeszmaceni ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Szmaty sa wylaczone <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 kurecze pociurałbym z Wami ... css_uninstaled 1 :< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Niech ktoś pomoże. co jest że jak jest duża akcja / arena to mam ping 900 od razu ? Obojetnie gdzie jest jakas akcja nawet na mapie normalnej to mam ping szalony icon_sad2.gif Łącze SDI, ustawenia rate 20000, cl_cmd 80 cl_update 80. Takto jak nic sie nie dzieje albo sam strzelam to ~60ms i 0 loss i choke. Czy to wina kabla od modemu czy czego? Sterowniki nowe? Ustawienia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Szmaty sa wylaczone <_<To czemu podajesz taki lamerski serwer? :blink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) Koledzy mnie nie kochają i nie chcą ze mną iść na piwo, więc pozostaje mi gra z Wami lamki [; Tylko poczynie wcześniej odpowiednie zapasy, co by poprawić refleks i celność :lol: --edit-- Właśnie zauważyłem, że Komisariat i straszne Loty mają niemal identyczny ip ;) Błyskotliwe, right? To wszystko przez Orgiusza. Edytowane 14 Lipca 2006 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Straszne loty sa pelne :? 62.69.200.15:27015 Trron ma kilka wolnych miejsc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) Ja wchodze Orgiusz ;) Narcyz jak możesz to też i jak najwięcej Ppc'owców :D 62.21.96.9:27013 ICP Tam nikogo nie masz co podałeś :( Edytowane 14 Lipca 2006 przez lechu1777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) lechu1777 jak czytam twoje posty, w których piszesz jak to wspaniale ci hula CS:S to kładę się ze śmiechu od razu. Też mam karkołomnego shita fx 5600 256 MB, więcej ramu niż ty i ... Gram na low w 800/600 wsio, mam ok 60-80 fps. Czasem co prawda zaskoczy 110, ale to na pewien moment. Przy zadymach spada mi > 20 fps. Więc nie [ciach!]l tu takich farmazonów, bo i tak nikt ci nie uwierzy, jeszcze tymi postami sam skazujesz siebie na wyśmiewanie ze strony innych. Chyba, że dla ciebie 20 fps starcza do dynamicznej gry. Zastanów się 2 razy, zanim coś napiszesz. Dobra, ja spadam się dalej szkolić w CS:S bo gram jak prawdziwy lamer. A nie ukrywam, że gierka jest miodna. Dopiero zacząłem w nią grać niedawno, w sumie HL2 + CS:S kupiłem już jakiś czas temu i grałem może ze 2 razy wcześniej w tą grę i porzuciłem dla BF2. Teraz update się zrobił i szpilam ponownie. Więc panowie nie śmiać się po serwerach, ze Spylona - lamki, który nie zna map. Wcześniej w żadnego CS nie grałem, no może kiedyś w 1.6 u kumpla z botami, ale to było ze 4 lata temu i nieprawda ;) Edytowane 14 Lipca 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Spylon Zeby poznac mapki trzeba grac [; ;] Albo sciagnij kilka demek ( bardziej smiesznych - cheaterow, mniej - jakies klanowki ;] ) i graj z botami. lechu1777 Naprawde? RlY? ojejku... Coz kilku osoba udalo sie pograc :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 A udało, udało. Po prostu trzeba wiedzieć gdzie szukać Orgiusza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...