Orgiusz Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Dobra, koniec update'a wiec moge grac spokojnie =] Ide odreagowac na jakis newbie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Ide odreagowac na jakis newbie.Może na mnie? ;) Ja ledwie odnajduję "właściwą stronę lufy". Dziwnie mi się w CS:S gra, ale się nie poddaję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 No Spylon nie bylo tak tragicznie [; Szkoda ze ffa na serwie tp ale... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Długo nie grałem w cs'a, dzisiaj włączyłem i poza radarem żadnych innych zmian nie widzę. Co jest z tym kucaniem nie tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Długo nie grałem w cs'a, dzisiaj włączyłem i poza radarem żadnych innych zmian nie widzę. Co jest z tym kucaniem nie tak?No problem z kucaniem polega na tym ze już go nie ma w grze. Teraz pod controlem jest szlifowanie garba. Wraz z nastepnym updatem valve wprowadzi bujanie sie, wons i koszule flanelowe. pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 No problem z kucaniem polega na tym ze już go nie ma w grze. Teraz pod controlem jest szlifowanie garba. Wraz z nastepnym updatem valve wprowadzi bujanie sie, wons i koszule flanelowe. pozdro! :lol: :lol: :lol: Cos w tym jest ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Poszlifujemy dzis garby? Ja moge byc gotowy od 22 do grania. Na jakas wieksza ustawke raczej nie mam co liczyc, ostatnio tylko narcyz jest wystarczajaca fajny zeby ze mna pograc....A ja specjalnie stjuningowalem sobie myszke slizgaczami.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) Dziś również jestem fajny na tyle, żeby z Tobą zagrać ;) Tylko poczekaj trochę, bo lechy dopiero wsadziłem do schłodzenia a bez tego nie ma gry ;> --edit-- Poza tym nie wiem jak to będzie z moją grą, bo mam bardzo nierówny ping osatnio co w żaden sposób nie sprzyja komfortowej grze :| Też Wam się pojawia błąd hl2.exe jeśli próbujecie wejść na jakiś serwer gdzie pozostają już tylko zarezerwowane sloty? Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Ne. Mnie wywala losowo. Za duzo latek robia :wink: Ja juz zjadlem kolacje i na trzezwo moge polamic... Chociaz wczoraj po polwytrawnym winku hedy szly w najbardziej niesprzyjajacych okolicznosciach ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 ^ | ssacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Czemu mi wasz serwer is not odpowiada?? Co za lameriada...^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 1vs1 z 1337 na Twoim serwie pocus :> I nie ja chwytalem za awm na poczatku po kazdym zaliczonym garnku :> Ale bylo fajnie. Tyle ze teraz grajac na -s p- mialem blad hl2.... :| Wczesniej tego nie pamietam :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Da się zmienić kolor huda? (tak to się chyba nazywa) Chodzi o ilość naboi, czas, kasa. Ustawiłem sobie taką jasność, że mi odpowiada, gdyby nie to że na duscie na początku rundy nie widzę ile mam kasy :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?act=ST&am...t&p=2137182 :D kfiatek zaczynasz mnie autentycznie przerazac [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 A tutaj masz gotowe HUD'y i pełno innych skinów itd [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) http://forum.purepc.pl/index.php?act=ST&am...t&p=2137182 :D kfiatek zaczynasz mnie autentycznie przerazac [; Co ja zrobie, że co wieczór to ciekawiej, a jeszcze miesiąc wakacji (, Aż się boje z jakim problemem wyskocze jutro :D Ale póki co nie zanosi się na przebicie wczorajszego "quick launcha" :D --edit-- Zapomniałem o najważniejszym: DZIĘKUJE Wam chłopcy :) Edytowane 1 Września 2006 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 [ot] Nie mow hop. A nie chce wyladowac na podlodze :twisted: [/ot] Jak ktos ma czas i checi na lamienie - 62.69.200.15:27015 trron.pl Jak tylko wypale... A ostatnio duzo pale :( chyba ze nie zaladowali update'a :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Gtacie coś wogule jeszcze? Ja miałem dzisiaj taką wtope że ju z na icp tp szybko sie nie pojawie ;/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 (edytowane) lol Hud grałem dzis z Toba na ICP mam nick eq :-P Powiedz wszystkim co zrobiles :D :D :lol2: Edytowane 7 Września 2006 przez 3qu!l!br!um Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Gtacie coś wogule jeszcze? Ja miałem dzisiaj taką wtope że ju z na icp tp szybko sie nie pojawie ;/.Co sie stao ? :huh: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Pewnie dyskutowal z adminem i zostal sciagniety do jego poziomu i pobity doswiadczeniem :wink: Jak cos to moze.... Male tp na 193.110.231.202:27015 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 :-P » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Na prodku podłożył paka na A i schował sie w szybie wentylacyjnym, patrzył z góry i widizal kazdego kto chcial rozbroic, ja zaczynam zabil mnie, potem podchodzi nastepny koles zaczyna rozbrajać a Hud zamisat do niego strzela do mojego ciała które leżało obok. Koles rozbroił i tyle :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Ja łupie prawie codziennie z narcyzem przed i po szkole ;] Ogolnie Gruple wystepuja tylko na serwerach FFA z racji ssania TP :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Mów za siebie, bo to Ty nie lubisz serwerów TP- masz problem z ogarnięciem stref :lol: Fakt faktem, że z Gruplem da się grać tylko na FFA, bo jak widzi tylko TP to strzela foszka i wychodzi. Poza tym co z tego, że połowa serwerów ma TP w nazwie, skoro admini są z (_|_) i sami się nie stosują do zasad jakie wcześniej ustalili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Po prostu nie lubie gdy ktos probuje narzucic mi styl gry;] Dostaje kicka za to ze wybieglem za szybko z tunelu? Dzieki dzieciaki , grajcie sobie dalej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 A ja wole kulawe tepe niz ffa pelna geba - nic mnie tak nie wk... irytuje jak rozpedzone na ct spawn'a terro na office. :| Gorsze od tego jest tylko kampiace ct z autoszmatami :wink: narcyz Takie serwery omijam. Po co grac z debilami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 :-P » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Na prodku podłożył paka na A i schował sie w szybie wentylacyjnym, patrzył z góry i widizal kazdego kto chcial rozbroic, ja zaczynam zabil mnie, potem podchodzi nastepny koles zaczyna rozbrajać a Hud zamisat do niego strzela do mojego ciała które leżało obok. Koles rozbroił i tyle :lol2: Pao czemu to powiedziałeś ;]!! Teraz wszyscy będą sie śmiać ;]. Dokładnie było tak że na początku strzelałem w te ciało a potem zrobiłem krok do przodu i na drabinke sie wbiłem i pociski leciały gdzies w drugą strone ;]. Ale i tak miałem 42/7 (chyba) ;] ;] ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Czyli kampiles az reszta sie powybija, t podlozy bombe a ty na spokojnie dobijesz i wygrasz runde? :lol2: Dobra...Zobaczmy jak bardzo dostane po dolnej czesci plecow... <steam.exe> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Nie ja podłożyłem bombe bo zostałem sam i pilnowałem jej na górze i taka wpadka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Ma ktoś może strzelający model CT w postaci spraya? Jes to gif. Bardzo fajne i nawet troche mylące, ale nie mogę tego nigdzie znaleźć :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...