Tasslehoff Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Witam, nie bede czytal 95 stron i szukal czegos co mniej wiecej wiem z jakiego powodu to sie robi. Przepraszam jak powtorze poraz setny pytanie. Otoz wczoraj musialem pozbyc sie mojej grafy i mobo. Obecnie mam x700pro i Asus A8N-SLI (wersje z nowym wiatrakiem 5.5k rmp) Proca podkrecilem tak samo jak jest w podpisie. Wlaczam gre i co widze choke mi rosnie do 40 jak sie spawnuje i jak sie dzieje jakas akcja.... Na poprzednim sprzecie czyli dokladnie takim jak widzicie w sygnaturce choke trzymalo sie 0 jak skala nie bylo mowy o jakim kolwiek wzroscie i teraz pytanie, dokladnie od czego to moze zalezec, od nowej plyty bo to SLI czy od Radeona (strasznie nie lubie tej firmy) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Stary nie tylko ty masz problemy z choke'ami ostatnio wlasnie duzo osobom sie to dziej slyszalem :/// strange Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNOW_HOW Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 powroce w pazdzierniku - pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 powroce w pazdzierniku - pozdrawiam 1584694[/snapback] wylewny to ty nie jestes :wink: wroc ze skillem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Elemel co z Toba:> Ja tez wroce po wakacjach, jak czasu bedzie troche wiecej... Ale wtedy bedzie masakra. Wszystkim skill rosnie a mi spada ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Moze zorganizowalibysmy jakis maly pojedynek forumowiczow ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Czy wy zmieniacie hasło ?? bo czasem widze ze są ludzie na serwie ale wypisuje mi że mam złe hasło jak mam dobre:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Witam, nie bede czytal 95 stron i szukal czegos co mniej wiecej wiem z jakiego powodu to sie robi. Przepraszam jak powtorze poraz setny pytanie. Otoz wczoraj musialem pozbyc sie mojej grafy i mobo. Obecnie mam x700pro i Asus A8N-SLI (wersje z nowym wiatrakiem 5.5k rmp) Proca podkrecilem tak samo jak jest w podpisie. Wlaczam gre i co widze choke mi rosnie do 40 jak sie spawnuje i jak sie dzieje jakas akcja.... Na poprzednim sprzecie czyli dokladnie takim jak widzicie w sygnaturce choke trzymalo sie 0 jak skala nie bylo mowy o jakim kolwiek wzroscie i teraz pytanie, dokladnie od czego to moze zalezec, od nowej plyty bo to SLI czy od Radeona (strasznie nie lubie tej firmy) ? 1579364[/snapback] sprawdz czy lacze w settings ci sie nie przestawilo na modem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Moze zorganizowalibysmy jakis maly pojedynek forumowiczow ? :D 1587151[/snapback] Czemu nie... Forum vs. klan Tweak.pl Jestem jak najbardziej za. Tylko musicie zebrac 5 osob. Czy wy zmieniacie hasło ?? bo czasem widze ze są ludzie na serwie ale wypisuje mi że mam złe hasło jak mam dobre:/ 1587177[/snapback] Tak, haslo jest czasem zmieniane, ale to tylko i wylacznie gdy jest grany jakis spar lub trening. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Czy wy zmieniacie hasło ?? bo czasem widze ze są ludzie na serwie ale wypisuje mi że mam złe hasło jak mam dobre:/ 1587177[/snapback] No tak jezeli pytasz o ten server ::: 213.218.117.231:27030 ::: to jest konkretnie napisane w hoscie "CW" , wiec jak widzisz ze sa osoby gdzies tak po godzinie 21 to napewno gramy jakas klnoweczke i haselko jest zmieniane <: Moze zorganizowalibysmy jakis maly pojedynek forumowiczow ? 1587177[/snapback] Ojjjjjj ja bardzo chetnie skopie wam dupska :ppp mozna zagrac normalnie FFA na tym serverku ::: 82.160.130.133:27015 :::(public Tweak.pl) albo umowic sie na cos w stylu Forum:Tweak.pl vs Tweak.pl Clan <: P.S. Jezeli ktos chce zagrac FFA na publicu pisac 1943585 <: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Narcyz ty possyssaczu wyprzedziles mnie o 2s <: ssij ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Ano widzisz, poprostu kiepszczak jestes i tyle. I Ty jeszcze komus tylko chcesz w CS'a kopac, no to juz wogole ladne zarty... Idz spac, bo sie rozmazyles cos za bardzo ;] [/OT] :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morbider Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 czy ma ktos problem po nowym updacie? bo nie moge sie polaczyc z żadnym serwerem?? mam oryginał i nie mam czitów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 jakos przed chwila gralem na vae victis czy jak to sie zwie i dzialalo calkiem dobrze. poczatkowy lag tylko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Ok, możemy zagrać w forum vs. Klan Tweak.pl, chętnie tak zagram jako gracz forum ;], macie pierwszego ;] tylko podajcie czas i miejsce(serwer) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 (edytowane) Ooo witamy wiecznie pijanego i slepego morbidera ;] U mnie nie bylo zadnych problemow po updacie, gra sie ok. Edit Gdzie to sie nie musicie martwic wogole. Kiedy? To jest sprawa do ustalenia, poniewaz nam sie latwiej zebrac niz Wam (hehe niezle to ujalem). Mam na mysli, ze ludzie z klanu to sie dogadaja, jaki sklad itd... Nawet wiedzac w tym samym dniu o tym ze bedzie taki meczyk. Ale za to Wy musicie sie zebrac sami. Wiec ktos powinien sie zajac organizacja Waszego skladu, tj. wyszukac 5 osob oraz podac termin jak iwam odpowiada. My sie postaramy dostosowac. Edytowane 10 Sierpnia 2005 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Dobra, ja mogę z kimś zagrać na publiku, tylko niech sie ten ktoś odezwie na tweaku żebym wiedział czy wchodzić czy nie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morbider Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 witam narcyza to zapodajcie jakis serwer i czas byle wieczór bo musze dzieci położyć spać nalepiej po 21 forumowicze zleją im pupsko "tylko musi ich być dwa razy więcej" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 hehe, pożyjemy zobaczymy ;] ja ostatnio mam troszqe gorszy refleks :( boje sie że będe drugi od góry ;] w ilości fragów ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morbider Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 panowie jednek dalej nie moge sie połączyc z serwerkiem gdzie jest vac :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 a co ci wyskakuje <: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 (edytowane) Eee, sory, no to na czym gramy??? też chce sobie postrzelać, dawno nie strzelałem .... :( Co do połączenia z serwem, pewnie to samo co ja, ale tylko na niektórych serwerach tak mam, przez chwile widzi mapke i plansze ale po 3-5 sek. mu wywala do menu głównego :/ Edytowane 10 Sierpnia 2005 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 (edytowane) a co ci wyskakuje <: pewnie "your steam account has been banned. don't use a hacks next time. steam team" :-P Edytowane 10 Sierpnia 2005 przez GuC!o^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Jak to na czym? Jak sobie uzbieracie ekipe, to zagramy na naszym serwerze CW. Tak jak pisalem wczesniej, proponuje aby byla jedna osoba odpowiedzialna za uzbieranie ekipy i w ten sposob bedziecie mieli skladzik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morbider Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 pewnie "your steam account has been banned. don't use a hacks next time. steam team" :-P 1588416[/snapback] wcale nie śmieszne to jest pokazuje sie a connection to steam vac serwers could not be made Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Ehh... no to jak panowie, po prostu władujcie sie na publiczny i pogramy sobie troche, jutro sie pogra 5 vs 5 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 wcale nie śmieszne to jest pokazuje sie a connection to steam vac serwers could not be made 1588531[/snapback] przed chwilą miałem to samo; -restart steama i wszystko gra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Ehh... no to jak panowie, po prostu władujcie sie na publiczny i pogramy sobie troche, jutro sie pogra 5 vs 5 ;] 1588593[/snapback] Eee... chyba troche nie rozumiesz inicjatywy :> Bardziej chcialbym aby to bylo cos na styl meczy forum tweak.pl vs. SeS (wtedy mieli jeszcze inna nazwe). Meczyk 5on5, zadne FFA na publicu, ze wejde i popykam. Ustalony sklad, ustlaona godzina i gramy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 (edytowane) no no takie battle <: a nie zadne ffa :P a co do nie mocy polaczenia sie z serwerm to wystarczy resa dac steam'owi tak jak Baniakol powiedział <: i wszycho powinno byc good Edytowane 10 Sierpnia 2005 przez selekta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 hmm 1. Mam tak samo jak kolega na niektorych serwach plancza 2-3 sek i out na liste serwerow. Tyle nie wiem czemu ? Przewaznie wchodze na inny gdzie sie lacze i pozniej spowrotem na ten co mnie wywalal i zregoly jest juz OK 2. Jestem za zorganizowaniem takiego meczu Forum Vs Klan i pisze sie na to :) Tylko ze trzeba wybrac forumowicza ktory poprowadzi zbiorke forumowiczow i ustali z klanem kiedy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...