adrianadik Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Próbowałem w WinXP i nic, grzebałem w rejestrze i nic :? . Słyszalem ze jest to możliwe moze ktoś pomoże ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 A po co ci to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianadik Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 a tak chcialem się pobawić bo kumpel zrobił coś takiego nie chciałem byc gorszy :D:P, ON to robil na WIN98 SE chyba, powiedział tylko ze grzebał w rejestrze i zmieniał coś, nadal probuje ale mi to nie wychodzi ;D POMOCY !!! :D:P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Ja kiedyś trafiłem na jakiś kod w Delphi który pozwalał na umieszczenie paska w dowolnym miejscu, ale juz nie pamiętam jak to wyglądało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianadik Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 no w delphi to nie siedze, ale gdyby cos ci sie przypomnialo......... :) :) :D, każdy pomysł dobry :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 poczytaj help odnosnie funkcje API - dolaczony jest do Delphi 6 funkcja nazywa sie Move lub MoveWindow lub jeszcze jakos podobnie... najpierw musisz miec uchwyt okna, a zeby miec uchwyt to musisz go znalezc... a jak go znajedziesz to musisz wiedzec, ze to ten.. wtyczka Task Menager do Total Commandera odczytuje wszelkie okna z kazdego procsu - mozesz uzyc jej do odczytania klasy okna, nazwy.. lub jesli chodzi ci tylko o przesuniecie okna, to tym chyba tez mozna przesuwac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianadik Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 dzieki, sprawdze czy to dziala :D PS Szukalem tej wtycznki i nie moge znalezc ;/, moze zapoda ktos link ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 co do wtycznki - zasugerowale sie nazwa, jaka wyswietla TC - prawdziwa nazwa wtyczki jest zupelnie inna.. http://www.fssuite.com/tc/ to jest ta pierwsza wtyczka - ProcFS jak poczytasz duzo o tych API, to bedziesz mogl zrobic wszystko z tym paskiem.. zreszta nie tylko z nim... z dowolnym oknem... Oto probka tego, co potrafi API: http://www.ssi.civ.pl/home/download/exterm.rar - program mojego autorstwa - nie jest grozyny ale bardzo przydatny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianadik Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 programik spoko :), wtyczke jeszcze sprawdze - podziwiam ludzi ktorzy tworza takie progsy :D. Dopiero teraz sie do tego dosiadlem i nie wiem ktory proces odpowiada paskowi start(screen-http://picserver.org/view_image.php/U98893.../picserver.jpeg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 sorki ze nie odpisalem wczesniej, ale dopiero teraz zauwazylem, ze cos dopisales.. klikasz na explorer.exe.. w srodku masz spis okien... okno paska to: Shell_TrayWnd Mozesz sobie przy okazji napis na przycisku Start zmienic... i pare innych rzeczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianadik Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 aaaa rzeczywiscie da sie pare inncyh rzeczy pozmieniac:D, dzieki za wskazowki, pobawie sie tym przez weekend, dam znac jak poczynie jakes postepy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...