Skocz do zawartości
pentliczek

Hitman: Blood Money

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pioorek

Dobre jest to ze jak masz ciagle silent assassina to nie widac twojej twarzy w gazecie, jak ci idzie troche gorzej to juz jakies zarysy sa pokazane ;]

Na poczatku byla tylko twarz i znak zapytania, potem juz bylo wyraznie widac ze to facet ale tylko budowa ;] Ciekawe co by tam bylo jak np. by nas nakrecil ten koles na przyjeciu w pierwszej misji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tej misji w Alpach gdy coś chcem połozyc albo wyzucic odrazu wychodzi mi do Windowsa juz chyba z 3 raz a juz byłem przykoncu przez te Savy mozna jeba dostac na 2 raz nie dadza normalne savey tak jak było w poprzenidch czesciach a nie ze trzeba wszystko od poczatku przechodzic!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tej misji w Alpach gdy coś chcem połozyc albo wyzucic odrazu wychodzi mi do Windowsa juz chyba z 3 raz a juz byłem przykoncu przez te Savy mozna jeba dostac na 2 raz nie dadza normalne savey tak jak było w poprzenidch czesciach a nie ze trzeba wszystko od poczatku przechodzic!!

Dokładnie miałem to samo ... po zainstalowaniu patcha 1.1 wszystko śmiga elegancko ;]

od tego czasu nie zaliczyłem ani 1 wyjścia do windowsa .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz musze odnalesc tego agenta. Tylko gdzie go szukac ?

Agent jest więziony w podziemiach, na zapleczu szpitala B)

A tak swoją drogą to żadna gierka mnie tak nie wciągneła od czasów SanAndreas :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i skończyłem :)

zakończenie jedno z najlepszych jak nie najlepsze jakie widziałem ... :)

pozostaje czekać na kolejną odsłonę "łysola" ;]

====9/10====

+ grafika

+ genialna muzyka

+ brak liniowości

+ wątek ekonomiczny

- Znikające savy (jest nadzieja ;) że wypuszczą patcha który to naprawi)

====

Gra ma w sobie "to coś" czego brakuje dzisiejszym produkcjom pomimo że ją ukończyłem nie raz do nie wrócę tak jak zapewne większość z was ;]

Pzdr

BTW zna może ktoś tytuł tej piosenki co w menu i w ostatniej misji jest ?

Edytowane przez RogerWhite

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponieważ otrzymuje dużo maili z pytaniem jakie mam ustawienia i jak się gra na moim sprzęcie. Poniższe:

KLIK!

Mi gra się przyjemnie (grę przeszłem całą na takich ustawieniach), są to ustawiena custom - medium praktycznie. Patch 1.1, oczywiście bez fast writes -> 9550, sterowniki catalysty 2.5.

Pozdrawiam

EDIT:

Która misja wam się najbardziej podobała? Mój typ to Hacjenda i requiem.

Edytowane przez pentliczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pytanko :] kiedy można wejśc na balkonik w operze? zwykle jak wchodzę (raz miałem open dor ;p ) to policja odrazu chce się ze mną bliżej zapoznać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaka posiadlosc? %-)

Jezeli chodzi ci o misje z krukami, to chyba najlatwiej sprzatnac dostawce, zaniesc klejnoty do klona, a potem to juz idze z grki bo sciagniesz z niego "łoki-toki" :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Festyn to chyba mu chodzi o misje z krukami, ja to przeszedłem tak:

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
załatwiłem typa z klejnotami w tych zakamarkach (sedative), potem tamtędy przechodził cel (babka) to wiadomo co z nim zrobiłem (ukryłem oba ciała - 1 w śmietniku, a drugie koło niego), następnie uspiłem kucharza za barem bodajrze rock bar a na 3 piętrze był kolejny cel ... ##^#^, poleciałem następnie po główny cel, tam znokautowałem jednego z zielonych kurczaków :) wrzuciłem go tam gdzie jego miejsce -> śmietnik, wlazłem na góre i tu swój target potraktowałem fabre - silent assasin

To jest łatwe, trudniejsza jest następna (w montanie, imprezka bożonarodzeniowa) - szczególnie jak gra się bez sejvów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chodzi mi o te prade, ale o festyn. Ludzie sie bawia i chyba slub jest. Na poczatku misji ludzie sobie do kaczek wala. Nie mam pomyslu, nie ma za kogo sie przebrac i jak tam wejsc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to zrobiłem tak:

na początku idziesz w lewo potem w prawo na podest niedaleko widzisz typa jak wymiotuje ;) czekasz na niego na tym podescie,potem wyciagasz bron walisz mu w leb bronią zabierasz papiery na przyjecie,wyciagasz snajperke zalatwiasz tego typa co wychodzi na podwórko sobie postrzelac ;) przbierasz sie idziesz sobie na legalu do domu,

potem w 2 drzwi na lewo potem prosto, patrzysz przez dziurke od klucza jak koles schodzi

z krzeselka migusiem za nim,wyciagasz bron ogluszasz go tą bronią zaciagasz do komórki przebierasz sie za niego idziesz tam gdzie ten 2 koles karmi rybki :> czekasz az zostawi wiaderko wsadasz tam bombe potem czekasz az znowu przyjdzie i wezmie te wiaderko - ploom i finito ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Mam takie pytanie , jaki jest najlepszy, najwyzszy status ukonczenia misji.

Ja mialem specjaliste i ducha( oba bez twarzy w gazecie tylko zdiecia ofiar) i za tego 1 wiecej kasy.

Moze zrobic maly Faq na 1 stronie wlasnie z rankingiem ( najgorszy i najlepszy status misji ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok przeszedlem ;] thx.

Teraz mam te misje po kasynie. Ciezka skubana, nie wiem jak zalatwic te babe w dyskotece devilow.

Nie żartuj :> jedna z łatwiejszych misji ;]

A co do baby to:

Dołączona grafika

potem idziesz do typa za barem potem do windy towarowej wspinasz sie na gore przechodzisz do tej 2 windy czekasz na typa i wciagasz go na góre ;] przebierasz sie za niego idziesz w prawo czekasz na typiare zabijasz idziesz do laptoka i wracasz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Mam takie pytanie , jaki jest najlepszy, najwyzszy status ukonczenia misji.

Ja mialem specjaliste i ducha( oba bez twarzy w gazecie tylko zdiecia ofiar) i za tego 1 wiecej kasy.

Moze zrobic maly Faq na 1 stronie wlasnie z rankingiem ( najgorszy i najlepszy status misji ).

najlepszy jest Silent Assasin i za niego dostaje się najwięcej $

btw. są już kody do hitmana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to to jest już pochrzanione... w operze miałem pozaznaczane po 1 kwadraciku i byłem specjalistą a w misji w której wskaźnik nie zrobił mi się nawet żółty i nie wystrzeliłem ani jendej kulki - hitmanem...

BTW: jak przejść misję w tej klinice co jest po operze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi