adas01 Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 fajnie. otwieram pocztę, a tu majl od kogoś z ASUS'a: gratulujemy wygranej płyty głównej w naszym konkursie, prosimy o nr zgłoszenia i nr telefonu, smażę wiadomość a tu przychodzi wiadomość że sory, ale pomyłka bo oni wszystkim wysłałi, przepraszamy. kurde fajna firma nie ma co :lol: na pewno będę polecał asus'a i sam se pewnie kupię :evil: kurna brak mi słów :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 fajnie. otwieram pocztę, a tu majl od kogoś z ASUS'a... Chcesz o tym poklikać ? Skond clickash ? 8) =Edit= hmm to duża firma i rzekomo poważna a jakbyś dostał majla że wygrałeś a za chwilę drugiego że jednak nie, to byś się cieszył? Ja bym wogóle w to nie uwierzył ;) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Chcesz o tym poklikać ? Skond clickash ? 8) s kosmosó hmm to duża firma i rzekomo poważna a jakbyś dostał majla że wygrałeś a za chwilę drugiego że jednak nie, to byś się cieszył? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 wogoole bym sie nie zaczoł cieszyc po 1 mailu bo bym se pomyslal peniw ze to spam ... a ja tam nie nzaekam na kontakt mailowy z asusem kiedys zasypałem i ch oddzialy mailami w sprawie asusa 9999 co to niby mał miec 12 potokow , na wszystkie odpisali ba nawet mi zyczenia zlozyli :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 wogoole bym sie nie zaczoł cieszyc po 1 mailu bo bym se pomyslal peniw ze to spam ... hmm niekoniecznie, bo przyszło z tego samego adresu co potwierdzenie wzięcia udziału w konkursie... wyglądało ładnie, wręcz cacy, już się ucieszyłem że wygrałem w końcu coś - płytę za 1000PLN 8O a tu qpa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 EE, ja mam ciekawiej, mail o tresci "Serdecznie przepraszamy za wprowadzenie w błąd, ale e-mail informujący o zdobyciu przez Państwa nagrody w konkursie firmy ASUS został wysłay omyłkowo do wszystkich uczestników konkursu. Z faktycznymi zwycięzcami skonaktujemy się w najbliższym czasie ponownie. " z godziny 12.48, a o godzinie 15.40 dostałem ze niby wygrałem. 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 EE, ja mam ciekawiej, mail o tresci "Serdecznie przepraszamy za wprowadzenie w błąd, ale e-mail informujący o zdobyciu przez Państwa nagrody w konkursie firmy ASUS został wysłay omyłkowo do wszystkich uczestników konkursu. Z faktycznymi zwycięzcami skonaktujemy się w najbliższym czasie ponownie. " z godziny 12.48, a o godzinie 15.40 dostałem ze niby wygrałem. 8O jeszcze lepiej.. a może naprawdę wygrałeś? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 We współpracy z firmą ASUS zorganizowaliśmy dla Was konkurs, w którym główną nagrodą były dwie płyty główne ASUS P5AD2 Premium. Otrzymaliśmy już wyniki! Zwycięzcami zostają Marcin Batkiewicz i Agnieszka Kosterna. Gratulujemy! Także firma ASUS chciałaby serdecznie przeprosić za wprowadzenie w błąd uczestników, ale e-mail informujący o zdobyciu nagrody w konkursie firmy ASUS został wysłany omyłkowo do wszystkich osób którzy wzięli udział w konkursie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 adas01 jestem ciekawy jaka miales mine jak przesłali ci drugiego maila informujacego o pomyłce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 jak to jaka - fdoope Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 f_cipe ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 ja mialem bardzo nieciekawa mine po otrzymaniu drugiego maila, nawet kac wrocil, bo po przeczytaniu info o zwyciestwie kac odszedl jak reka odjety ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -PL4Y3R- Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 moj kumpel dostal to samo;) wniosek - nienalezy wiezyc w zadne konkursy bo i tak sa ustawione:) a jak nie to do wygrania jest drewniana lyzka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 adas01 jestem ciekawy jaka miales mine jak przesłali ci drugiego maila informujacego o pomyłce :D aż sam jestem ciekaw :lol: czy wyglądałem bardziej jak seryjny zabójca (bo miałem ochotę komuś łeb urwać i w szyję nasrać) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...