Skocz do zawartości
adas01

ASUS - lolki

Rekomendowane odpowiedzi

fajnie. otwieram pocztę, a tu majl od kogoś z ASUS'a: gratulujemy wygranej płyty głównej w naszym konkursie, prosimy o nr zgłoszenia i nr telefonu, smażę wiadomość a tu przychodzi wiadomość że sory, ale pomyłka bo oni wszystkim wysłałi, przepraszamy. kurde fajna firma nie ma co :lol: na pewno będę polecał asus'a i sam se pewnie kupię :evil: kurna brak mi słów :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajnie. otwieram pocztę, a tu majl od kogoś z ASUS'a...

Chcesz o tym poklikać ? Skond clickash ? 8)

=Edit=

hmm to duża firma i rzekomo poważna a jakbyś dostał majla że wygrałeś a za chwilę drugiego że jednak nie, to byś się cieszył?

Ja bym wogóle w to nie uwierzył ;) 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wogoole bym sie nie zaczoł cieszyc po 1 mailu bo bym se pomyslal peniw ze to spam ...

a ja tam nie nzaekam na kontakt mailowy z asusem kiedys zasypałem i ch oddzialy mailami w sprawie asusa 9999 co to niby mał miec 12 potokow , na wszystkie odpisali ba nawet mi zyczenia zlozyli :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wogoole bym sie nie zaczoł cieszyc po 1 mailu bo bym se pomyslal peniw ze to spam ...

hmm niekoniecznie, bo przyszło z tego samego adresu co potwierdzenie wzięcia udziału w konkursie... wyglądało ładnie, wręcz cacy, już się ucieszyłem że wygrałem w końcu coś - płytę za 1000PLN 8O a tu qpa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EE, ja mam ciekawiej, mail o tresci "Serdecznie przepraszamy za wprowadzenie w błąd, ale e-mail informujący o zdobyciu przez Państwa nagrody w konkursie firmy ASUS został wysłay omyłkowo do wszystkich uczestników konkursu.

Z faktycznymi zwycięzcami skonaktujemy się w najbliższym czasie ponownie.

" z godziny 12.48, a o godzinie 15.40 dostałem ze niby wygrałem. 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EE, ja mam ciekawiej, mail o tresci "Serdecznie przepraszamy za wprowadzenie w błąd, ale e-mail informujący o zdobyciu przez Państwa nagrody w konkursie firmy ASUS został wysłay omyłkowo do wszystkich uczestników konkursu.

Z faktycznymi zwycięzcami skonaktujemy się w najbliższym czasie ponownie.

" z godziny 12.48, a o godzinie 15.40 dostałem ze niby wygrałem. 8O

jeszcze lepiej..

a może naprawdę wygrałeś? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

We współpracy z firmą ASUS zorganizowaliśmy dla Was konkurs, w którym główną nagrodą były dwie płyty główne ASUS P5AD2 Premium. Otrzymaliśmy już wyniki!

Zwycięzcami zostają Marcin Batkiewicz i Agnieszka Kosterna. Gratulujemy!

Także firma ASUS chciałaby serdecznie przeprosić za wprowadzenie w błąd uczestników, ale e-mail informujący o zdobyciu nagrody w konkursie firmy ASUS został wysłany omyłkowo do wszystkich osób którzy wzięli udział w konkursie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

adas01 jestem ciekawy jaka miales mine jak przesłali ci drugiego maila informujacego o pomyłce :D

aż sam jestem ciekaw :lol: czy wyglądałem bardziej jak seryjny zabójca (bo miałem ochotę komuś łeb urwać i w szyję nasrać)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi