paulo Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Wejdź "ręcznie" na https://addons.mozilla.org/firefox/themes/ Z komunikatu wynika, że możesz mieć zablokowane cookies (ciastka), ale skoro zalogowałeś się na forum chyba nie to jest przyczyną. Dla pewności sprawdź opcje FF i wszelkiego rodzaju firewalle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 dzięki pomogło ręczne wejście na nowe themesy :D Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Dobra to teraz ja. Spellbound nie chce mi automatycznie podkreślać błędów. Ktoś wie co jest grane?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Zaznaczyłeś w opcjach Spellbound 'spell as you type', słownik zainstalowałeś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Zainstalowałem słownik. Jak klikam na opcje, to wyskakuje mi tylko takie okienko: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Używasz starej wersji, ona nie ma tej opcji. Dla FF 1.0.x nie ma innej wersji. Dla 1.5.0.x jest NOWA wersja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 heh... A pomyśleć, że taka strona jak http://mozillapl.org uchodzi za wiarygodną :mur: . Wstyd z ich strony i z mojej, że nie wpadłem na to ;). Dzięki za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tilas21 Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Mam juz od jakiegos czasu problem z ladowaniem sie niektorych stron, poprostu sie nieladuja albo nieladuja sie do konca (czasami brakuje tylko javy a txt jest), problem wystepuje na stronach: www.ebay.pl/com/de, www.mobile.de (te strony sie nieladuja wogole :mur: :cry: ). Problem wystepuje na IE jak i ja FF, prawdopodobnie niejest to tez problem profilu poniewaz wystepuje to rowniez zaraz po "formatce" i swierzym FF, ostatnio skonfigorowalem FF wg. poradnika zamieszczonego na hxxp://torrenty.org/torrent/41196 ,ale niestety tez niepomoglo:( Zastanawiam sie czy admin od ktorego dzierzawie radiowke niepoblokowal czegos...,ale kiedys (problem juz wystepuje dlugo ale niebylo jeszcze tak zeby mobile.de wogole niedzialalo) rozmawialem z nim a ten temat to powiedzial ze pewnie mam viry i jakies inne syfy (nigdy niemam nic na kompie Kaspersky Prof + a-squared + Ad-avare 6.0 czuwaja B-) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robinxp Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 potrzebuje wtyczke która pzredstawia ponizszy screen: jak kliknie zainstaluj wtyczke w ff to nieznajduje mi jej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Na screenie z IE jest napisane, że masz zainstalować VLC i włączyć opcję ActiveX. ActiveX możesz też doinstalować do FF - http://www.iol.ie/~locka/mozilla/mozilla.htm Dla mnie instalacja dziurawego ActiveX mija się z celem, ale to Twój wybór. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Złodziej danych w Firefoksie Ciekawe, czy to było powodem wydania wersji 1.5.0.5... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Pewnie to - http://www.mozilla.org/projects/security/k...#firefox1.5.0.5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Jak wyłączyć dźwięk dla stron? Chciałbym mieć dźwięk jedynie w zagnieżdżonych filmach, a na stronach nie - da się? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 AFAIR TO rozszerzenie pozwala kontrolować dźwięk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Niekompatybilne z 1.5.0.5. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Witam, Uzywam: Firefox 1.5.0.4 Motyw: "708090-lite 1.5" http://www.ormaxx.ch/stuff.php?nummer=3 I chciał bym zrobić zeby w zakladkach (ulubione) nie wyswietlalo mi favikonek tych dolanczanych do stron tylko zeby byl taki "kwadracik" ktory jest domoslnie dla tych stron co nie maja favikonki. Jak na screenie: http://img150.imageshack.us/my.php?image=scrtw6.jpg Po prostu, chce miec wszystkie zakladki tak, jak by nie mialy favikonek. Da sie to zrobić ?? Z Góry Wielkie Dzięki !! Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 browser.chrome.favicons browser.chrome.site_icons false Tylko to wyłacza chyba całkiem ikony. Zaktualizuj sobie FF wersją normalną lub wersją Pure PC bo wczoraj wyszła nowa wersja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Dzieki Wielkie !! :) Dziala, tylko tak jak mowisz, nie ma ikon w adresie i w tab'ach, i wydaje mi sie ze juz nie da sie z tym nic zrobić :? Ale i tak wielkie dzieki ze dziala :) Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Jeju koszmar !! Szok !! :| Stracilem wszystkie profile w FF :| Ni wiem jak to sie stalo, pierwsze zainstalowalem najnowszego ff na tego starego, i chcialem zrobic nowy profil, ale pierwsze musialem usinąc jeden z dwóch co mialem, i..... usunely sie wszystkie jakie byly :| Nie mam nic teraz kompletnie, zadnych ustawien !! Cyba sie pwiesic !! :( Powiedzcie co mam teraz zrobic ?? czym mam odzyskac te dane ?? Najwazneijsze to "bookmarks" !! :| Help Me !!!! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Powiedzcie co mam teraz zrobic ?? czym mam odzyskac te dane ?? Najwazneijsze to "bookmarks" !! :| Help Me !!!! :( Zaglądałeś do Dane aplikacji/Mozilla/Firefox/ ? Tam w katalogu z profilem mogły się uchować backupy zakładek -> bookmarks.bak, po zmianie rozszerzenia na html może Ci się udać przywrócić zakładki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Niestety nie ma nic kompletnie !! :( MIalme folder "E:\Dane Aplikacji\" i w nim mailem wszystkie dane probramow, wszystkie profile (firefox, thunderbird) i folder z hasłami rofoform'a :( I cala zawartosc w/w folderu posla sie jeb.... !! Thunderbird - i wszystkie konta + mejle !! Hasla kilkadziesiat :/ - udalo sie odzuskac 12 :| programem "file recovery" No i Firefox poszedł - zakladki ale nie najaktualniejsze tez udalo sie odzyskac na szczescie. Ale najbardziej mi szkoda haseł, bo troche ich bylo :| No jedynie zalamka :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 czy wam też wtyczka spellbound powoduje problemy w stylu: - znikanie tekstu z okienek edycyjnych po zmianie okna (trzeba zaznaczyć aby sie pojawił z powrotem) - czasami przestaje działać środkowy przycisk... (otwierający linka w nowej zakładce) - czasami mimo focusa na okienku dialogowym gdy zaczynam pisać to FF wyszukuje mi tekstu na stronie (wyszukiwanie inkrementacyjne mam włączone) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Spellbound Development 0.9.8 czy zwykły? Na tym pierwszym nie widziałem niczego z tego co napisałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 0.9.8.20060108 dokładnie jak piszę coś np tutaj dodając posta, zmienię okienko na powiedzmy konnekta, albo przewinę stronę że okno edycyjne zniknie to znika tekst :) i widoczne są ewentualnie tylko podkreślenia błędów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Nie korzystasz przypadkiem z rozbudowanego edytora? Bo on jest troche sprawny inaczej i rózne rzeczy się potrafią z tekstem robić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 0.9.8.20060108 dokładnie jak piszę coś np tutaj dodając posta, zmienię okienko na powiedzmy konnekta, albo przewinę stronę że okno edycyjne zniknie to znika tekst :) i widoczne są ewentualnie tylko podkreślenia błędów Dokładnie takie efekty mam :? po przełączeniu na inną kartę i powrocie do bieżącej tekst znika, widać jedynie podkreślenia, pomaga przewinięcie strony w dół i w górę (nie zawsze). Spellbound Development 0.9.8.20060108 który był razem z Fx 1.5.0.5 v. PurePC instalowany na czysto. Korzystam ze standardowego edytora wiadomości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crusader Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 mam problem z firefoxem, nie wiem czy byl on juz poruszany ale napisze moze mi glowy nie urwiecie :) co jest nie tak kiedy nie chca sie ladowac obrazki w witrynach? kiedys mialem podobnie i pamietam ze problem tkwil z zaporze ogniowej, teraz zdaje sie jest podobnie bo problem pojawil sie po przeinstalowaniu ZoneAlarma Niestety nie znam/ nie pamietam skutecznej rady na to, moze ktos napisac co i jak ? z gory dzieki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Dokładnie takie efekty mam :? po przełączeniu na inną kartę i powrocie do bieżącej tekst znika, widać jedynie podkreślenia, pomaga przewinięcie strony w dół i w górę (nie zawsze). Spellbound Development 0.9.8.20060108 który był razem z Fx 1.5.0.5 v. PurePC instalowany na czysto. Korzystam ze standardowego edytora wiadomości. Testowalem Firefoxa wiele razy i w zaden sposob tekst nie chce zniknąć. Z FF korzysta tez siostra i tez raczej nic takiego nie zauwazyla, bo bym wiedział o tym. Jezeli to jest wina Spellbound to powinno pomóc wyłaczenie sprawdzania pisowni podczas pisania, tylko wtedy pozostanie tylko sprawdzanie ręczne za pomocą opcji w menu. Sprawdzcie bete FF 2. Tam zmodyfiowana wersja tego rozszerzenia jest juz wbudowana na stałe w FF. mam problem z firefoxem, nie wiem czy byl on juz poruszany ale napisze moze mi glowy nie urwiecie :) co jest nie tak kiedy nie chca sie ladowac obrazki w witrynach? kiedys mialem podobnie i pamietam ze problem tkwil z zaporze ogniowej, teraz zdaje sie jest podobnie bo problem pojawil sie po przeinstalowaniu ZoneAlarma Niestety nie znam/ nie pamietam skutecznej rady na to, moze ktos napisac co i jak ? z gory dzieki i pozdrawiam Masz problem z ZA, a nie Firefoxem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crusader Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) tez tak sadze ale nie wiem co zrobic aby powrocic do prawidlowego stanu ZA :( ok juz jest wszystko OK, zone alarm mial zaznaczona opcje ad-blocking na high przepraszam za zamieszanie :) Edytowane 30 Lipca 2006 przez crusader Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 No i dzisiaj zniknąl mi tekst. Wyglada na to, ze to rzeczywiscie to przez Spellbound. Trzeba będzie potestowac FF2 i zobaczyć czy tam też się tak robi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...