paulo Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Masz w opcjach zaznaczone "Show the downloads window when downloading a file" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 (edytowane) Masz w opcjach zaznaczone "Show the downloads window when downloading a file" ?tak ;/ jak otworze ręcznie nie pokazuje mi folderu w którym powinno sie zapisywać - oczywiście ściąga sie wszystko normalnie ale nie widzę żadnych informacji .... Edytowane 3 Lipca 2007 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Wejdź w about:config, jako filtr wpisz download i wklej screena. Lista używanych rozszerzeń też się może przydać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 praktycznie czysty FF jedynie wgrałem inną skórke jak sie dokopie do tej lity to ją wkleje pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Daj reset na tych wpisach: browser.download.downloadDirbrowser.download.dirbrowser.download.lastDirbrowser.download.folderListI ustaw w opcjach ponownie gdzie lisek ma zapisywać pliki. Jak to nic nie zmieni, to pokombinujemy dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 nadal to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Po zresetowaniu tamtych wpisów i ponownym ustawieniu wyświetla się już gdzie zapisywane są pliki ? W profilu masz prefs.js, wstaw go tutaj jako załącznik lub skoro masz praktycznie gołego FF (bez rozszerzeń), szybszym rozwiązaniem może być założenie nowego profilu (zrób kopię zakładek). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crusader Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 od paru dni mam problem z otwieraniem sie niektorych witryn :/ strony istnieja, otwieraja sie innym, u mnie niekiedy wczytuja sie tylko naglowki stron na karcie w firefoxie i wyskakuje komunikat ze nie moze wyswietlic strony Skanowalem kompa od syfu i nic nie wykrylo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Sprawdź czy otwierają się w innych przeglądarkach. Będzie wiadomo, czy masz problem z FF czy z siecią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crusader Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 zapomnialem dodac... w innych przegladarkach rowniez sie nie otwieraja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Pozostaje ci kontakt z providerem, problem nie dotyczy FF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Mam pewien problem towarzysze ;]. Firefox najnowszy strasznie sie muli na niektórych stronkach, forach itd. Do tego stopnia ze przy przewijaniu szarpie stonka a obciążenie procka sięga 100 %. Komp to nie jest żaden demon szybkości ale do jasnej powinien podołać otwieraniu stronek :). Windows świeży. Parametry kompa athlon xp 2200+, 512 ram ddr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 (edytowane) Wydobądź towarzyszu z archiwum twego linków kilka. Edytowane 10 Lipca 2007 przez paulo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Chocby forum beemka klub. http://forum.beemka-klub.pl/index.php Przeglądanie tego forum to męka na tym kompie. Na moim domowym smiga bez przycinek, na starszym ff (1.5) na słabszym kompie (celina 850) tez działa bez problemów. Tylko na tym jednym muli masakrycznie. Sam komputer (a raczej laptop) poza firefoxem sie raczej nie muli - superpi liczy tak jak mu podobne maszyny, filmy działają bez przycinek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 (edytowane) U mnie śmiga bez problemu, nie znalazłem nic co mogłoby powodować problem na tej stronie. Podaj inne linki + rozszerzenia których używasz. Edytowane 10 Lipca 2007 przez paulo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 ja mialem cos podobnego na laptopie - tez duze zuzycie procka, przez jakis czas od uruchomienia dziala znosnie, a pozniej tragedia... zrobilem nowy profil - podzialalo ok przez kilka dni, a pozniej lipa... wylaczanie rozszerzen nic nie dalo... na flocku tego nie ma, a to w koncu tez gecko... najgorzej, ze teraz mam to samo na drugim kompie i nie wiem co zrobic... zaczyna mnie to denerwowac i moze zaczne sie ponownie oswajac z Opera, bo na Gran Paradiso nie wiedziec czemu moja strona startowa na netvibes.com nie dziala, nie mozna sie zalogowac:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 (edytowane) homzik, Gran Paradiso to jeszcze ciągle alpha. Nie powinieneś się dziwić, że nie działa idealnie. Proponowałbym powrót do Bon Echo (logowanie na netvibes działa bez problemów), problemów z nadmiernym użyciem procesora również nie zauważyłem. Edytowane 11 Lipca 2007 przez paulo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 na bon echo mam drugi profil, ale chrzani sie, nie wiem czemu... i to tak z dnia na dzien... dziwne... wlasnie chyba moja strona netvibes zzera duzo zasobow, bo jak na niej dluzej posiedze, to pozniej Bon Echo sie tnie... ale na Flocku/Operze tego nie ma... i jeszcze smiesznie, ze ostatnio wczytywanie stron takich jak forum na IPB (strona z duza iloscia postow) potrafi zawiesic Bon Echo (program nie odpowiada), pomaga tylko restart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Nie jest to normalne zachowanie Bon Echo. Jeżeli zakładałeś już nowy profil, to może w plikach FF coś się uszkodziło, spróbuj przeinstalować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Witam mam problem bo po wgraniu i pozniejszym usunieciu dodatku "Hyperwords" zniknal mi pasek wyszukiwania w przegladarce ( google itp ) patrzylem w about:config ale pod search nic nie bylo konkretnego . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 PPM na paskach --> 'dostosuj' --> znajdź pasek wyszukiwarek i przeciągnij na swoje miejsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 A tu byl ukryty :) Probowalem tak ale w swojej wielkiej madrosci go nie zobaczylem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Pojawił się FireFox 2.0.0.5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 (edytowane) Pojawił się FireFox 2.0.0.5 Zauważyłem, ze (jakoś często) się ta wersja wysypuje :?. W ogóle nie pamiętam, żeby kiedykolwiek mi się FF wysypał, a tu chyba 3 razy w przeciągu 2 dni :?. Poza tym przy otwieraniu stron w zakładkach jakoś bardziej muli kompa... Edytowane 22 Lipca 2007 przez seba_999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Czy jest jakiś mniejszy program (plugin), który zastąpi JAVA SE Runtime Environment 6? Po zainstalowaniu ta JAVA zajmuje około 130MB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 C:\Program Files\Java\jre1.6.0_02 69,1 MB (bajtów: 72 531 726) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Potwierdzam, u mnie też tyle zajmuje, sugerowałem się wskazaniami panelu sterowania (dodaj/usuń programy): Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 U mnie d/u pokazuje 110 przy update 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Mimo wszystko, nie ma jakiejś alternatywy :)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 (edytowane) Nie, AFAIK pod Windowsem jest tylko java Sun. @SGJ, nie no nawet mi do głowy nie przyszło pisać o przestarzałej javce M$. ;) Edytowane 25 Lipca 2007 przez paulo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...