KrzychuG Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 tak Halo 2 bedzie dobre dla kogos kto lubi pokemony :P juz jedynka byla mniej niz srednia Mi te stworki bardziej smerfy przypominaly, ale rzecz w tym, ze Halo zdobylo spora popularnosc dzieki trybowi multiplayer. Z dwojka jest podobnie. Jesli chodzi o wymagania HALO 2, czyli posiadanie Visty to moim zdaniem jest to troche naciagane i kto wie, moze to tylko zabieg marketingowy, zeby zmusic uzytkownikow do przesiadki na nowy system. Jesli gra bedzie warta zobaczenia, to zapewne doczeka sie spatchowanego instalera/binarki tak, aby dzialala na Windowsie XP czy nawet 98. Wystarczy spojrzec na zabawy z Doomem3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Screeny Strasznie lipnie to wygląda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 He he he ... I to ma promować Vistę ... :lol2: .... Zwykła konwersja z grafiką z przed 4 lat ..... :mur: Microsoft... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 No to jest dwójeczka z xbox'a a na vistę specjalistycznie to oni trzecią część szykują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 No to jest dwójeczka z xbox'a a na vistę specjalistycznie to oni trzecią część szykują. :lol: to ciekawe halo 3 wychodzi na pc. możesz podać dokładne źródło na potwierdzenie swojej wypowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) ...yyy... :unsure: Czyżbym musiał przyznać się do błędu? Wydawało mi się właśnie, że takie było stanowisko kogoś z microsoft'u. Halo 3 miało zawitać oczywiście na x360 i na platformę vista, jak to się on wyraził o pc. Musiało dotyczyć to halo 2. Mój błąd. Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 I w tym jest cały dowcip :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) Wygląda to gorzej niz ut2003 :/.Full total dno te tekstury blech. Mozna się było tego spodziewać. Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 microsoft chyba mysli ze to co dla fannow X stanie sie hitem tez na PC - hmm moze game play bedzie rewelacyjny ale na grafa to chyba (jak sie chce) mozna jeszcze posiedziec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 ALLELUJA Halo2 PC ozłocone klik ciekawe jak bedzie z graniem na windowsie XP. Daje sobie głowe uciac ze w dniu premiery ruskie rozwiaza ten problem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 (edytowane) Jezeli będzie tak samo "urozmaicone" co jedynka i wygladalo jak na xBoxie to wielkie dzieki. A ruski juz różne rzeczy robili to i Halo może sie nie oprzec ich talentom :> BTW. Zainteresowanie gra jest chyba zerowe :lol2: Edytowane 18 Kwietnia 2007 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 No dokladnie, kto w to bedzie gral. Ja mam odruchy wymiotne na sama mysl o Halo 1&2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 ALLELUJA Halo2 PC ozłocone klik ciekawe jak bedzie z graniem na windowsie XPHalo 2 nie będzie działać na XP, ani żadnym innym systemie :wink: Vista only :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Dla mnie 1 była jedną z najlepszych gier w jakie grałem i bardzo chętnie kupię 2 i viśte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Dla mnie 1 była jedną z najlepszych gier w jakie grałem i bardzo chętnie kupię 2 i viśteNie zapominaj o karcie :lol: HALO 2 nie jest kompatybilny z DX9 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graver Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 nie kupie Visty, ani karty z DX10 tylko dla Halo 2, ale nie rozumiem czemu jedziecie tak bardzo na Halo 1? dla mnie to byla jedna z najlepszych i najbardziej klimatycznych strzelanek w jakie grałem, a grałem w Halo oczywiscie na PC... każdy lubi co innego i nie musicie od razu dogadywać innym ;p pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LudwiG Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Halo 2 grałem na X i w dniu premiery nie zrobiło na mnie wrażenia przeszedłem raz i się znudziła. Powiedzmy szczerze kto na Halo 2 czekał? Ja na pewno nie, gra nie ma świetnej fabuły ani zabójczego klimatu a graficznie już nawet ładnie nie wygląda... to już nie odgrzewany kotlet... to zdechła ryba. Tak tak dziękujemy MS za taką Gre Dla Visty... IMO powinna być dana od razu obok sapera :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Nie zapominaj o karcie :lol: HALO 2 nie jest kompatybilny z DX9 :DStać mnie na zmianę grafy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Stać mnie na zmianę grafy :DCudownie :D Mnie tez ... ale nie dla Halo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Cudownie :D Mnie tez ... ale nie dla Halo :D Dla samego halo oczywiscie ze nie bo już lepiej kupic x za tą kasę ale będą jeszcze crysisy i inne takie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Dla mnie 1 była jedną z najlepszych gier w jakie grałem i bardzo chętnie kupię 2 i viśteCo do jedynki to się zgodzę - świetny klimat i muzyka. Ale dwójka to mizeria. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 http://www.gamespot.com/features/6169711/p-2.html po 3 latach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LudwiG Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 http://www.gamespot.com/features/6169711/p-2.html po 3 latach. 3 lata i nic się nie zmieniło 3 lata a gra dalej wygląda gorzej od FC. BTW zgadnijcie kiedy była premiera gry na Xa w Polsce Polska: 03 listopada 2006 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 i mamy panowie oficjalne wymagania od M$ http://www.gamesforwindows.com/en-US/Games...ndowsVista.aspx MINIMUM REQUIREMENTS OS: Windows Vista™ Processor: 2 Ghz Pentium 4 class processor (or x64) RAM: 1 GB Hard Drive: 7 GB Video Card: DX9 graphics card: WDDM driver, PS 2.0/32BPP, At least nVidia 6000 or ATI x700 or above Online Multi-player: Internet connection for Games for Windows – LIVE Drive: DVD-ROM drive jak widzimy karta graficzna z DX10 nie jest potrzebna aby pograć w H2, ale Vista już jest niezbędna :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Ciekawe jak przyjmie sie LIVE wsrod pecetowcow. Bedzie on oczywiscie darmowy dla posiadaczy juz kont gold konsolowych. http://www.gamesforwindows.com/en-US/Live/.../AboutLive.aspx Moim zdaniem to genialne jest. 1 gamertag, 1 friends list, 1 list of achievements for your Windows PC & Xbox 360 Znajac zycie wiele osob bedzie narzekac na to ze koncza sie darmowe gry online na pececie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 (edytowane) Znajac zycie wiele osob bedzie narzekac na to ze koncza sie darmowe gry online na pececie.Nie kończą się tylko wychodzi kolejna beznadziejna gra, która niczego wielkiego na rynku PC nie osiągnie i odejdzie szybko w zapomnienie. Jedynymi jak na razie grami MP za, które warto płacić, aby grać jest World of Warcraft, Eve Online i inne ciekawe mmoRPG. Na PC zawsze będą dobre bezabonamentowe gry podobne do Battlefield-a, Cod, CS i wiele innych. EDIT: Dopisałem gry, o których napisał DarkArrow. Edytowane 2 Maja 2007 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 WoW to nie jedeyna gra, za ktora warto placic jest jeszcze, np. Eve Online i wiele innych :) (chociaz GuildWars - nie palaci sie abonamentu lecz trzeba kupowac systematycznie dodatki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LudwiG Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Moim zdaniem to genialne jest. 1 gamertag, 1 friends list, 1 list of achievements for your Windows PC & Xbox 360 Znajac zycie wiele osob bedzie narzekac na to ze koncza sie darmowe gry online na pececie. A według mnie nie. Kolejne wyciąganie kasy na każdym kroku. Wiem, że nie grałeś nigdy na poważnie w nic po sieci. Multi na PC to nie achivmenty i gamertagi to zupełnie inna bajka. Nick ktoś ma i tak jeden gra poprzez GameSpy, Xfire czy siedzi cały dzień na IRCU a gra się i tak nie na jakieś Achivmenty tylko z klanem o miejsca w Ligach CB, ESL czy innych no i jeździ się na Lan Party :wink: Jest to skomplikowane ale jak cały PC dla chcącego nic trudnego. Nie zamierzam 150zł rocznie płacić tylko dlatego by mieć jakieś "Multiplayer achievements" kogo na PC to obchodzi? Tu się liczą miejsca podczas turniejów :wink: Jedyne co może być genialne to Cross-platform gameplay. Bo jak ktoś chce być "niedzielnym graczem" to równie dobrze może sobie wchodzić do gry przez jej przeglądarkę reszta grająca na poważnie i tak ma kilka innych programów zaspokajających ich potrzeby. @cavarr jakie wymagania :lol: a może mi jeszcze powiesz, że by grać po sieci to za hajs przez Live? Szkoda bo tylko MP na Xie mi się podobał... no ale na PC są lepsze gry do sieci niż Halo 2 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Nie wiec co to znaczy powaznie grac w gry po sieci. Spedzilem ze 300 godzin w pgr3, jestem na leaderboardach. Gram teraz w TDU online, dobra zabawa nic wiecej, przejechalem 5 tysiecy kilometrow. Gram ze znajomymi bez zbednego kombinowania. To samo bedzie na pececie. Ja czekam na paczke z halo2, chce sobie ten tytul odnowic. LudwiG moze i off top ale turnieje online sa w wiekszosc gier co weekend. Mam wrazenie ze MS razem z vista chce calkowicie zmonopolizowac rynek gier. CALKOWICIE. Czy grasz na pececie czy na xboxie to bedziesz musial kupic golda na live. Pamietaj tez ze mimo ze uzywam peceta od prawie 20 lat to nie znane mi bylo gamespy, xfire itp. Takich osob jak ja jest wiecej, ktorzy chca sie bawic online bez zadnego ustawiania czegokolwiek. Uwazam ze Halo2 to bedzie pierwsza gra, ktora ma na celu testowania oprogramowania live w vista. Za 2-3 lata kazda gra bedzie tego uzywac. MS ustala kierunki rozwoju. Uwazam ze tym razem tez im to wyjdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LudwiG Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Ale PC nigdy nie będzie konsolą, na konsoli po prostu nie masz innego wyjścia musisz grać przez Live i płacić a na PC nie. Ludzie na PC nie będą płacić za coś co mają od kilkunastu lat za darmo :wink: A MS może to wyjść tak samo jak sprzedaż oryginalnych gier na PC zawsze się znajdzie dużo ludzi nie zmierzających płacić. A na PC multi to nie tylko zabawa ale i Ligi i Lan Party na których się wygrywa nagrody, poznaje ludzi i "integruje" ;-) A w jakąś gre przez te 20 lat grałeś po sieci tak na poważnie w klanie i brałeś udział w Cup'ach? Domyślam się, że grasz tylko dla zabawy IMO tak samo szczęśliwym można być umawiając się i gadając przez TS'a i nie płacąc 150zł rocznie. Z resztą granie na Live ma być darmowe? Bo jak tak to do szczęścia mi Achivmenty czy robienie meczy z przyjaciółmi przez Live nie są potrzebne. Jedyne co może być ciekawe to multi na X36 i PC o ile MS by wydał jakieś porządne gry jak chociaż PGR2 a nie marne Halo 2. Zobaczymy co MS z tego wyjdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...