reed Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Jak w temacie Jezeli ktos ma pozytywne odczucia po transakcji w jakiejs firmie, prosze o umieszczenie jej tutaj 8) Rowniez prosze o sensowne komentarze z uzasadnieniem. :) Prosze tez o umieszczanie postow , tylko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Osobiscie moge polecic sklep z Sillicon Valley Zlozylem zamowienie, dostalem dokladnie to co zamowilem, czas dostarczenia przesylki blyskawiczny (2 dni) Mily kontakt mailowy i audio (phone)z Mate. Sprzet do dzis dziala i oby tak dalej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 POLBRAS / WROCŁAWSzczerze mogę polecić ten sklepik...Serwis też mają i to w dodatku w tym samym miejscu(dom handlowy Podwale)...zamówiłem u nich procka,płytę,RAM,zasilacz, które mam obecnie :twisted: jedynie z płytą było tak że musiałem poczekać 2 dni - zamówiłem wszystko we wtorek i wg. zapowiedzi było do odebrania w czwartek,więc żadnych ZONK-ów :wink: :D poza tym mają najniższe ceny we Wrocławiu :twisted: i wogóle POLECAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Witam Jeżeli ktoś poszukuje sklepu w trójmieście, dokładniej w Gdyni to polecam ALT-COMPUTER (ul żwirki i Wigury 3, koło ul. Świętojańskiej tel 620-58-51) mają tam tanio, spoko pracowników, sprzęt można oddać, nie robią z tym problemów. Czesto tam kupuje i POLECAM ! ps. nie polecam GRALa :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Kosmo to czego nie polecasz napisz (i uzasadnij) topic wyżej 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 HART / Szczecin dobry sklep , warty polecenia , uczciwy serwis . WG mnie najlepszy sklep w szczecinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 spat plus / katowice (ul. czerwinskiego) - kupuje tam od kilku lat i nie moge im nic zarzucic. sprzedawcy znaja sie na rzeczy i nie mialem zadnych problemow z serwisem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-i-T-E-R Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 KONTRAST / Bielsko-Biała A tutaj powiem wam o najlepszym, wg mnie, sklepie w Bielsku-Białej. Kupiłem tam mojego pierwszego kompa [wtedy to ta firma startowała z działalnością]. Było to dawno temu, a był to AMD K5-PR133, który spisywał się bez najmniejszych problemów, przez dość długi okres. Jedna rzecz mi z niego została do dzisiaj, CD-ROM Hitachi, co prawda wolny bo to 8x ale idealnie pasuje do odtwarzania filmów. Potem wymieniłem u nich płytę oraz procka na AMD K6-2 300, i znowu wszystko bez najmniejszych problemów. Potem znowu zachciało mi się zmian, więc poszedłem do nich z moim Savagem4 i wymieniłem na GeForca, znowu bez najmniejszych problemów. Jedynym zonkiem było to jak im oddałem dysk IBM'a, bo trzymali mi go długo [14 dni roboczych, ale mieli do tego prawo]. Ale za to w zamian mi dali dysk zastępczy, a potem jak przysłali mi nowego IBM'ka to bez problemów wymienili mi go na Barracude IV, oczywiscie za dopłatą. Ostatnio jak kupiłem u nich pamięć to akurat trafiłem na padniętą kostkę, więc poszedłem do nich i bez żadnego problemu wydali mi inną, która jak sam sprzedawca mnie zapewnił chodzić ma na 380 MHz [a pamięc to 266MHz]. Jak się okazało to na najlepszych możliwych ustawieniach, na mojej płycie, chodzi stabilnie na magistrali 166 [bo tyle mogę ustawić maksymalnie]. Ogólnie mówiąc to super sklep i polecam go każdemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Polecam InterKomet PC / Łódź Po mimo stosunkowo wysokich cen wiem, że można się z nimi dogadać. No i serwis pracuje porządnie, nie starają się zwalać winy na klienta. Wiem, bo byłem tam dwa razy na praktykach. (nie wiem czemu nazwa kojarzy mi się z makaronem). Jest to mały sklepik, gdzie można klapnąć na kanapie, kupić Durona z dobrej serii, Dobrą pamięć i negocjować ceny. Miła i fachow obsługa (mimo, że jeden z panów się jąka). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 K-Tech / Rybnik oraz Habar / Rybnik K-Tech ma najlepsze ceny po negocjacji, brak problemów z gwarancją, mogą sprowadzić wszystko oraz miła obsługa. To samo tyczy się Habaru przyczym sprowadzają nawet z zagranicy !! (niestety w przypadku Habaru wyższe ceny). W jednym i w drugim pracują maniacy komputerowi. Pracownik K-Techu pisze na tym forum. Ma on Athlona XP z WC własnej roboty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Zapomnialbym o KOMPUTRONIKu Wprawdzie kupowalem tam tylko obudowe (ModeCom-a) ale milo mnie zaskoczyla szybkosc transakcji :) Juz na drugi dzien po potwierdzeniu zamowienia, Poczta Polska (bravo !) dostarczyla mi przesylke z buda :D Nie doplacalem za zaden express. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Delco-System / Kielce Wg mnie najfajniejszy sklep w Kielcach, tzn mi sie tam dobrze kupuje ;] Wszystko elegancko zapakowane nie otwierane, rox jednym slowem :> CHociaz dziadzia mnie ostatnio tam wkurzyl ale bez dziadzi to sklep jest rox :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Herkules / Lodz Jest to co prawda hurtownia i nie kazdy ma tam wstep, ale zaden z zakupionych tam sprzetow (juz kilka lat) nie sprawial nigdy problemow. Poza tym fachowa obsluga. Jesli mozesz zalatwic sobie tam wstep to polecam. Perfect / Lodz Zapomnialem o nim Ta firma nie nalezy do najtanszych w Lodzi, ale od kilku lat kupuje u nich na gieldzie i wszystko jest OK. Kazda z czesci u nich kupiona pracuje albo u mnie w kompie, albo u kogos innego. Naprawde warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 PC PROJEKT / Kraków Niezłe ceny, miła obsługa, zero problemów z ewentualną reklamacją sprzętu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Zapomnialbym o KOMPUTRONIKu Wprawdzie kupowalem tam tylko obudowe (ModeCom-a) ale milo mnie zaskoczyla szybkosc transakcji :) Juz na drugi dzien po potwierdzeniu zamowienia, Poczta Polska (bravo !) dostarczyla mi przesylke z buda :D Nie doplacalem za zaden express. Ale spróbuj cokolwiek zareklamować - olewają, nie odpisują na maile :(Ja tez polecam Komputronik Tylko jedna wada: Tak jak kolega napisal nie odpisuja na mejle jesli chodzi o serwis, Kupilem u nich plyte glowna i pamieci. Pamieci chodza do dzis, ale plyte niechcacy uszkodzilem (przeciolem sciezki przy zdejmowaniu radiatora) wiec wysalem mejla do serwisu czy potrafily by to naprawic (jak nie to nie ma po co sie fatygowac i wysylac plyte do poznania) i nie odpisali (zeby nie bylo mejla wyslalem 2 razy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 4MaxCool /Katowice Sillicon Valley /Warszawa PC Projekt /Kraków PC Komp / Warszawa Dwa ostatnie - niskie ceny, miła obsługa Dwa pierwsze (wysyłkowe) - szybka dostawa zgodna z zamówieniem W 4MaxCool mam pecha, bo zamawiam prawie zawsze to czego nie ma i muszę dłużej czekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elien Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 APOLLO / Bielsko Biała Najtańsze podzespoły w Bielsku. Można wymieńać części na nowsze za dopłatą. www.apollo.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 PolBras.com w tej chwili jest to najlepszy i najsolidniejszy sklep internetowy -pracuja w sobote [karte wysłali w sobote poczta, dostełem w poniedzałek] -dzwonią -sa szybcy -nizsze ceny niz w komputroniku -odpowiedza na kazde twe pytanie na temat spzretu który kupujesz jezeli chesz cos kupic prze net to własnie tu, ew jak nie maja czegos tu to to zawsze mozesz kupic w komputroniku :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 HART / Szczecin dobry sklep , warty polecenia , uczciwy serwis . WG mnie najlepszy sklep w szczecinie. sumie masz przyznam ci racje, ale tylko dlatego ze jestm zaprzyjaznionyz tym sklepem [ze sławkiem] i maja bardzo dobry serwis gwarancyjny i pogwarancyjny, ale ceny pozostawiaja wiele do zyczenia, jest tam po prostu cholernie drogo. Tanszy jest logos, ale pracuja tam same lamy i to na dodatek niemilłe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Dark Computers dobry sklep z Wawy . Maja dobry i szybki serwis :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Zapomnialbym o KOMPUTRONIKu Wprawdzie kupowalem tam tylko obudowe (ModeCom-a) ale milo mnie zaskoczyla szybkosc transakcji :) Juz na drugi dzien po potwierdzeniu zamowienia, Poczta Polska (bravo !) dostarczyla mi przesylke z buda :D Nie doplacalem za zaden express. Ale spróbuj cokolwiek zareklamować - olewają, nie odpisują na maile :( nie do końca - ja kupiłem memorka - nie działał z moją mobo, wymieniłem na inny - nie działał, dopiero trzeci był ok. wszystki wymiany bez słowa sprzeciwu. i jestem pewien że tamte memorki były sprawne tylko moja płyta ich nie kumała. ja mam tylko pozytywne wrażenia z komputronikiem. dodam jeszcze że w gdańsku żaden sklep czy hurtownia (próbowałem: axel, balta, gral, ab) nie chciał mi dobrać alhlonków xp co pracowały by w dualu a w komputroniku wiedzieli w ogóle o czym mówię i bez problemu to zrobili. logiczne, że u nich kupiłem nie tylko procki... poza tym - naprawdę fajna strona co do fachowości - polecam dział z technologiami zaawansowanymi - tam są goście co wiedzą co w trawie piszczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baracudor Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 4MAX / Katowice Fachowa obsługa- zawsze można sie do nich zwrócić z problemem podczas Overclockingu i moddingu :-) W moim przypadku wszystko OK z terminem realizacji, opakowaniem i kosztami przesyłki. Trzymam za nich kciuki aby stale poszerzali swoją ofertę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 sirius.pl Kupiłem u nich grafę przyszła tak jak miała przyjść czyli na 2 dzień :D odpowiadają na wszystkie maile :) ... aaa i chce kupić u nich pł.główną, proca i pamięć :D ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Z moich najswierzszych doswiadczen polecam Polbras . Zamowilem tam GF4 dla brata bez problemu, szybki kontakt. Mejla z zamowieniem wyslalem w niedziele!!! o 19.00 i tego samego dnia dostalem wiadomosc o przyjeciu zamowienia!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 CEI-KATOWICEPolecam bo miła i fachowa obsługa... nawet (jak na sprzedawców ;) ) znają sie na sprzęcie... wiedzą co polecić (nie polecają GF Mx...) Ceny bardzo niskie... I jak powiedziałem ze chce z XP'ka serii AGOIA to facet szukał chyba przez 15 minut... i znalazł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Hart i Acom / Szczecin O Harcie jusz pisano, jest to porzadny sklep bez zadnych przekretow, wszytko szybko ladnie w rozsadnej cenie i bezstresowo 8) Acom miesci sie przy ulicy Ku sloncu 140 w uliczce na przeciw Wydzialu techniki morskiej. tel tam to 4835 015 biora tam czesci w rozliczeniu i daja za nie bardzo rozsadne ceny. Radzil bym niegadac z takim mlodym blondynem ze sterczacymi wlosami, on lubi przyciąć ceny troche i najciezej jest z nim si edogadac, pozatym polecam szczerze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOLO Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 ProData/Poznan ul.Dabrowskiego 233 tel. (061) 8417-445 http://www.prodata.pl POLECAM :!: Super obsluga i serwis kupilem u nich juz: dwa dyski, ram, obudowe, CD-Rom , DVD i jestem zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plantator Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 SPAT PLUS / KATOWICE SIRIUS / WADOWICE Bardzo dobra komunikacja emailowa. Jeszcze nic nie reklamowałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 UNIZETO / Szczecin na Krolowej Korony Polskiej Jedyne miejsce w Szczecinie gdzie dostaniesz: - nietypowe kable - Radeon'a 8500 nie MINT'a - produkty Hercules'a i Gigabyte Dodatkowo mila i zazwyczaj fachowa obsluga Momentami gorzej z cenami ale to juz urok duzych firm nie stawiajacych sprzedazy detalicznej czesci za swoj glowny cel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anik12 Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 CK-ZNAK/Poznań Zlożyem tam już kilka zestawów . Super serwis oraz bardzo mila i fachowa obsuga :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...