Malik Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Artykul o tym jak to wszystko sie odbywa : BLACK PEARL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Ja poprosze te dwa stosiki GTX'ów :P nawet przed selekcjonowaniem ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Oni tymi kartami to za przeproszeniem mogliby sobie tyłki podcierać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Ja sam sobie bym nie ufał przy takie górze GTX'ów :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Przynajmniej jest jakis paradoks .Kolesie mało nie zarabiaja a jednak snią się im GTX-y po nocach :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 "After mounting the waterblock, sticker is being placed" Podpis pod zdjęciem, gdzie koleś bazgrze po kartce ołówkiem. O co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Nanosi na blok kalkomanię z logo EVGA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe9 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 heh kolo ma fajną robote ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Ja bym w takiej robocie mogl siedziec nawet 12h :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Mnie by zwolnili drugiego dnia :lol: chociaż bym sie nie pojawił już na drugi dzień :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Mnie by zwolnili drugiego dnia :lol: chociaż bym sie nie pojawił już na drugi dzień :lol:myk na tzw. zabranie pracy do domu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 dokładnie ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Ale fajna praca... zazdroszczę temu kto tam pracuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 (edytowane) hmm czemu wszyscy się wypowiadają że by aby "pożyczali" gtx??:> pracując tam było by Was stać na nie....i to w quadro :P BTW Czarna peła już jest dostępna w sprzedaży ??Zainteresowany ktoś zamówieniem zbiorowym ??:D http://allegro.pl/item184346534_nvidia_black_pearl_hit_.html taki dżołk Edytowane 23 Kwietnia 2007 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Tak sobie przebrać z tych setek (tysięcy? dziesiątek tysięcy?) sztuk dwa przyjemniaczki :D już wiadomo gdzie trafią te najnaj, skoro to jest robione "ręcznie"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Ja bym w takiej robocie mogl siedziec nawet 12h :) Będę niesmaczny... ;] mnie by spermy nie starczyło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietach Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 A ja bym nie mógł tam pracowac po 12 godzin..... . .. ... .... .....ja bym wstawił tam sobie łóżko i przeprowdził do pracy !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 http://www.komputronik.pl/Karty_graficzne/...pelny,id,35945/ buahahaha ;) takie przekladanie kart przez 8 czy 12h musi byc cholernie nudne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 fajnie tak sobie siedzieć na stosie GTX'ów :D Chociaż chyba by mi się łapy za bardzo trzęsły żeby to robić :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Mi sie nad swoja karta nie chce sie siedziec 20 minut, zeby sprawdzic jej mozliwosci a Wy chcielibyscie po 12 godzin dziennie sie tym zajmowac - 'onanisci sprzetowi' ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 http://www.komputronik.pl/Karty_graficzne/...pelny,id,35945/ buahahaha ;) takie przekladanie kart przez 8 czy 12h musi byc cholernie nudne. Generalnie na początku jest tak, że pewnie jest super fajnie, bo bawisz się sprzętem za xxx$. Ale potem masz tylko OC ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 No, czyli idziesz na jeden dzień i jak już sie wybawisz to "zabierasz robote do domu" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...