Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'nie'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Najważniejsze
    • Podstawowe Zagadnienia
    • FAQ
    • Nowości
  • Sprzęt i Podkręcanie
    • Co kupić?
    • Procesory i płyty główne
    • Karty Graficzne
    • Pamięci RAM
    • Inne Komponenty
    • Elektronika
    • Alternatywne Platformy
    • Ekstremalne Podkręcanie
  • Urządzenia mobilne
    • Laptopy (notebooki) i urządzenia przenośne
    • Co kupić? - Notebooki, Laptopy i inne
    • Telefony komórkowe
    • Co kupić? - Telefony / smartfony / phablety / tablety
    • Android - urządzenia i software
    • Apple iOS - urządzenia i software
    • Windows Phone - urządzenia i software
    • Tablety - sprzęt
  • Chłodzenie i Modyfikacje
    • Chłodzenie Konwencjonalne
    • Chłodzenie Wodą i Inne Metody
    • Modyfikacje
  • Oprogramowanie
    • Microsoft Windows
    • Oprogramowanie
    • Sterowniki & Biosy
    • Unix & Linux & inne
    • Programowanie
    • Centrum Bezpieczeństwa
  • Sieci Komputerowe i Internet
    • Sprzęt Sieciowy & Wi-fi
    • Oprogramowanie Sieciowe
    • Providerzy
  • Inne
    • Gry
    • Ośla łączka
    • Prezentacje
    • Fotografia cyfrowa i grafika
  • Archiwum - Tylko do odczytu
    • ARCHIWUM: Sprzęt, podkręcanie, modyfikacje
    • 2003: Sprzęt
    • 2003: Podkręcanie
    • Seti@Home & UD & inne
    • Sprzedam
    • Kupię
    • Inne

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Strona WWW


GG


Jabber


Skype


Skąd


Zainteresowania

Found 7 results

  1. Cześć, Ogółem, to wczoraj zakładali mi neta. Nie jest on jakiś zły - jest szybki, nie drogi itd. Ale ciekawi mnie jedna rzecz - dlaczego stronka (chyba właśnie tylko ta) Rockstar Social Club mi się nie wczytuje. Launcher też mi się nie włączał, to go odinstalowałem. Internetu używam przez router, ale przez bezpośrednio przez switcha też próbowałem, lecz to nic nie daje. Korzystając z innego tematu, który zobaczyłem na tej stronie, zmieniłem maskę podsieci, ale to także nic nie dało. Nie wiem co mogę zrobić. Ewentualnie co mi przychodzi do głowy, to tylko zadzwonić do dostawcy internetu, aby się ich popytać o co chodzi, ale najpierw zdecydowałem, że zapytam się o co chodzi tutaj. Ktoś ma jakiś pomysł?
  2. Witam! Posiadam kartę Gigabyte RX 570 4gb. Nie jestem w stanie podłączyć do niej zasilania. Proszę o pomoc. Zasilacz Deus M1 650
  3. Ostatnio nawet po reinstalacji aplikacji do synchronizacji od Google pojawia się błąd załączony na obrazie. Stacja L: to partycja, na której znajdują się moje synchronizowane foldery. Gdy przenoszę plik z synchronizowanego folderu np. do Photoshopa, synchronizacja przestaje działać na dobre. Sam błąd nie pozbawia mnie możliwości otwierania plików, jednak błąd pojawia się każdorazowo np. przy przeniesieniu pliku do PS i od tego momentu przestaje się synchronizować w sumie cokolwiek. Chciałbym rozwiązać jakoś ten problem, zna ktoś rozwiązanie? Dla jasności chodzi o pliki, które znajdują się fizycznie na dysku komputera, czyli te zassane wcześniej przez Google Backup and Sync.
  4. MX 3200 nie działa miałem problem z mc visual c++ pokazywał mi błąd r6002 i wiele prog. nie działało musiałem zrobić przywracanie systemu po przywruceniu klawiatura nie działa Zainstalowałem sterowniki na nowo najnowsz ale to nie pomogło myszka (MX600) działa i jest widoczna w setpoint klawiatury nie wykrywa w menedżerze urządzeń windows pokazuje STAN URZĄDZENIA System Windows nie może uruchomić tego urządzenia sprzętowego, ponieważ jego informacje o konfiguracji (w rejestrze) są niekompletne lub uszkodzone. (Kod 19) Działa tylko przycisk uśpienia i niekture przyciski specjalne Proszę o pomoc
  5. MX 3200 nie działa miałem problem z mc visual c++ pokazywał mi błąd r6002 musiałem zrobić przywracanie systrmu po przywruceniu klawiatura nie działa ten post do usunięcia
  6. Witam, ostatnio kupiłem sobie router asusa i gdy go skonfiguruje nadal nie mam dostępu do internetu. Posiadam też swój stary router Linksys wrt54GL i w nim wystarczy ze wybiore PPPoE wpisze user/password i internet śmiga pięknie. Internet to Petrotel (siec ode mnie z miasta) grupa Netia ADSLO światłowód. Posiadam modem od operatora do którego podłączam router poprzez złącze ethernet. Dołączam screeny konfiguracji po resecie routera. Prosiłbym o jak najszybsza odpowiedź, bo jak bedzie problem z konfiguracją to oddam router do sklepu.
  7. Czołem, Mam dwie platformy, jedna osadzona na pentium 4 a druga na c2d i chciał bym już tą na P4 uśmiercić i przenieść dyski do jednego peceta. Teraz pytanie: czy jak odłącze po prostu dyski i podłącze pod mojego mobasa to będzie działać bez problemów?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.