-mess- Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 ta z fotki to wersja z doom3, widac mh z doom3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) Aha, wiec ta bedzie w Q4 http://www.dailyrush.dk/associated/feature/1002/ss155.jpg Edytowane 18 Października 2005 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 http://pc.gamespy.com/pc/quake-iv/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Już zacieram rączki :lol: Jakaby nie była - będzie dobra :] Najgorsze jest jednak to że u mnie na osiedlu nikt nie grywa MP, a o tym aby zejść się raz na 100 lat na LAN to już można zapomnieć ;(... Także moja gra MP zacznie się dopiero gdy wyjdzie FULL PL na półki sklepowe :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 1705991[/snapback] u mnie oba kompy maja prawie full kresek w kazdym tescie... LOL a jaka roznica miedzy nimi... 1) AMD Athlon™ 64 Processor 3000+ venice E6 s939 @ 2610Mhz + Arctic Cooling Freezer 64 - 9x290 @ 1.475v + 4% DFI Lan Party NF4 Ultra-D Kingston HyperX DDR 2x512MB / 400 @ 522 Mhz / CL 2.5-3-3-5-1T - 7-12-2-2-1-2-1 DIV180 GALAXY GeForce 7800GT 256MB GDDR3 @ 450/1100 Mhz Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS Samsung SpinPoint 120 GB (7200, 8MB cache) ATA/133 Antec True 480 Spec Chieftec LBX-03B-B-B - rear: 2x 80mm Arctic Cooling FAN PRO TC - side: 2x 92mm Zalman FAN ZM-F2 - control panel: Zalman panel 5,25" ZM-MFC1 2) AMD Sempron™ 64 Processor 2800+ s754 @ 2408Mhz BOX cooling - 8x301 @ 1.55v Gigabyte K8ne nForce4 4x Geil 2x512 @ 400Mhz CL 3-3-3-6-2T Gigabyte GF6600GT 128MB DDR Seagate Barracuda IV 80GB 7200 Chieftec (GPS-350EB-101A) 350W ModeCom Step 207 - rear: 1x 80mm Arctic Cooling FAN PRO TC - side: 1x 80mm Arctic Cooling FAN PRO TC - control panel: Coolermaster Aerogate II a wypadly identycznie :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 ten test jest G warty ... według niego nie posiadam AthlonaXP :blink: dzięki temu jestem ledwo na minimum :blink: lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Podsumowanie testu mojego skromnego configu (desktop) na tej www: "Congratulations, your system will Rock this product! Wish we had a system that hot you lucky dog." Jeśli mess i 6600GT dostaje wysokie noty w tym niby- "benchu", to widać, że wymagania q4 są niskie. Już wkrótce to sami sprawdzimy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Według tego bencha to mój GF 6800LE@12/6 (ale nadal LE) jest 3/6 pktów :E No dobra może jest już kiepski ale że aż tak ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) ?? wasup Min. geforce 3, ja mam 9550, spelnia wszystkie wymogi i FAIL ? edit Jaka fajna roznica... ja mam 4 potoki i mam 2 kreski, kolega wyzej ma 12 potokow i ma 3 kreski... to ile trzeba miec na full kresek ? fudo 4xsli ? ;] Edytowane 18 Października 2005 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 ?? wasup Min. geforce 3, ja mam 9550, spelnia wszystkie wymogi i FAIL ? 1706074[/snapback] dajcie sobie spokój z tym testem :-| poczekajmy na fulla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 dajcie sobie spokój z tym testem :-| poczekajmy na fulla 1706081[/snapback] Niby taaa, ale pośmiać się można... ciekaw jestem o której się pojawi :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 ja mialem fail bo..............nie mam na C: 3Gb wolnego miejsca :lol2: :lol2: :lol2: a na D i E i F nie raczył juz ten test sprawdzic :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 w poniedzialek imieninki to moze troche grosza naleci i kupuje grafe na r8500 bedzie na minimalnych detalach kolo 30fps? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 w poniedzialek imieninki to moze troche grosza naleci i kupuje grafe na r8500 bedzie na minimalnych detalach kolo 30fps? ;] 1706099[/snapback] Jak ustawisz na takie detale... ... to moze do 30tki nieraz dobije. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) Widze, ze emocje siegaja zenitu:) Ja sie zastanawiam jakie lacze bedzie potrzebne zeby pograc na w miare niskich pingach. Screeny mi sie podobaja, nic tylko czekac! Ktos wie kiedy to sie pojawi w polsce, nie chodzi mi o polska wersje. Moze media markt sporwadzi angielskie... i hope. Edytowane 18 Października 2005 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Coś na osłodę emocji Brand New :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Coś na osłodę emocji 1706278[/snapback] było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 i to wieki temu :) dodam ze oba moje pc ten test postawil na rowni :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skus Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 no nie no ja nie chce czekac do grudnia, moze jakis polski sklep internetowy z grami zajmuje sie sprowadzaniem z zagranicy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 ten test to jedna wielka kupa jest !! mi wyskoczyło coś takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 kupa kupa, wiadomo juz ze q4 ma zaimplenotwany system turniejowy. czyli na jednym serwie gra automatycznie rozstawia graczy i graja turniej :D miazga \o/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość christie_zabanowany Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) zaraz sie pochlastam. na allegro gosciu sprzedaje i pisze ze wysyla 2 dni po premierze czyli: 26-27.10.2005, na ultima.pl pisza ze wysylka tak samo po premierze czyli grudzien ( :mur: ), a LEM pisze ze data wydania nie jest jeszcze ustalona... <_< to kiedy w koncu jest ta premiera w Polsce? a moze gdzies bedzie lezec wersja EN (please God!)? tydzien to jeszcze wytrzymam, ale miesiac nie ma bata.. :angry: upd: o fak... slepym wiec nie zauwazylem. wielka byla moja euforia, ale szybko mi mina skwasniala.. za ultima.pl: "QUAKE 4 (wer. Angielska) DVD (PC) Premiera odbędzie sie około dnia 25.10.2005. Zamawiając już teraz, zapewniacie sobie Państwo pierwszeństwo w wysyłce oraz niższą cenę (sugerowana 249.90 zł; w naszym preorderze - 219.90 zł). ja p*.., to chyba joke!? Edytowane 18 Października 2005 przez christie_zabanowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Nie wiem czy juz pisano o tym.... Wczesniej pisalem ze Q4 w PL wyjdzie albo jeszcze w tym miechu albo za pare miechow i wlasnie LEM potwierdzil ostatnio wydanie Q4 w PL na........Grudzien....... fajnie ze jeszcze D3:RoE maja zamiar wydac chyba w 06.... nie powiem ..ta firma RoxujE!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skus Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) to mnie teraz rozbawiles, jak dla mnie roe to juz przeszlosc :) pogratulowac lem :mur: Edytowane 18 Października 2005 przez skus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) kurdde dzisiaj premiera i nie wiem czy jechac i kupic, boje sie ze na kompie moim nie pojdzie (athlon xp 2400+, sapphire radeon9600 pro, 512mb kingstone 333).. bo w sumie nie bede mogl gry zwrocic a $50 do dla bezrobotnego tymczasowo to sporo :-| a ten test to spoko, pokazuje ze mam podkreconego procka na 2.4ghz a nic nie jest podkrecane od dluzszego czasu :/ Edytowane 18 Października 2005 przez phase Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (Poniższa wiadomość jest oficjalną informacją prasową producenta / wydawcy / dystrybutora produktu i jako taka nie jest lub nie musi być wyrażeniem opinii i stanowiska redakcji GRY-OnLine.) W związku z dzisiejszą premierą gry ,,Quake IV'' PC w USA narastają pytania o premierę gry w Polsce. Za sprawą dystrybucji firmy LEM angielska wersja gry ,,Quake IV'' PC pojawi się w Polsce dokładnie z premierą europejska czyli we wtorek 25 października. Jej cena też będzie ogólnoeuropejska - 249 zł. Zgodnie w wcześniejszymi informacjami, firma LEM wyda grę w polskiej wersji językowej i w atrakcyjnej cenie 99 zł, ale jej premiera, z konieczności, odbędzie się w późniejszym terminie, najprawdopodobniej już na początku grudnia 2005. O komentarz do tej sytuacji poprosiliśmy Pana Marcina Turskiego, Prezesa Zarządu firmy LEM: ,,Jak wiecie Państwo jedyną możliwością utrzymania cen znacznie bardziej akceptowalnych dla polskiego klienta jest lokalizacja gier. ,,Quake IV'' w wersji PL pojawi się w sklepach na początku grudnia w cenie 99 zł. Wydawcy gry ID Software i Activision przystąpią do prac nad polską wersja dokładnie po premierze wersji brytyjskiej. Tam gdzie możemy - staramy się wydawać gry równolegle z premierami europejskimi i w polskiej cenie (vide ostatnio ,,Rome Total War: Barbarian Invasion'' PC PL) – nie zawsze się to udaje - kompletnie bez winy dystrybutora.' Ojojoj :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) Wiesz dla mnie RoE to tez stare dzieje po sobie skolowalem w pare dni od premiery a teraz bk krece z tego LEM... Znam angielski sklep gdzie koszt pzresylki do PL kosztuje tylko 1,5 funta !!!.....www.sendit.com......sporo ludzi od Guild warsa kupilo tam gre i nienarzekalo...sam mialem zamiar to zrobic W tym sklepie Quake 4 kosztuje 27.99 funta+ 1,5 czyli okolo 169zl.. Jest trasa przesylki i itp bajery:P Europejska cena - 250zl czyli 60 euro ....? chyba ich mocno pogrzalo..... tak samo jak z san andreas kiedy wyszedl w PL rowno z europejska premiera za 250zl okolo(nie wiem czy to LEM tez byl) Tak sobie przegladam niemieckie strony i widze ze tam q4 kosztuje okolo 45Euro...60 euro chyba z d... wyjeli- to cena z ogromna marza spzredawcy i dlatego wszyscy maja nizsze konkurencyjn ale nie w PL wg LEma... Edytowane 18 Października 2005 przez Lizardus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) Wlasnie nie wiem czy plakac czy smiac sie teraz bo w sumie kiedy wyjdzie Q4 PL to jak w przypadku D3 pewnie malo osob go kupi i znow za pare miechow bedzie mozna go dostac po okolo 30zl i tylko sie go kupi dla cdkeya bo gre sie bedzie mialo od dawna i tylko servery bez punkbustera jak to robi 90% ludzi w PL w q3... Edytowane 18 Października 2005 przez Lizardus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 tylko servery bez punkbustera jak to robi 90% ludzi w PL w q3... 1706567[/snapback] PB to syf, tylko laguje kompa a cziterów i tak nie łapie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość christie_zabanowany Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) jeszcze pare dni i pojawia sie dzialajace promocje :wink: tak to do grudnia mozna poczekac na sam kluczyk :) Edytowane 18 Października 2005 przez christie_zabanowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...