Xalpha Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Hahahaha M@ly nie rozsmieszaj mnie :] Jakbysmy zebrali stara ekipe to nawet nie wiedzialbys co sie dzieje :] Twin, Najdroch, Stranger, NewYorker, EoN i jeszcze kilka osob. Bach i obudzilbys sie mokry nastepnego dnia, dalej niewiedzac co sie stalo :D 1499073[/snapback] A nic by sie nie stało... w cod to teraz jakoś nie chce się grac :P Maly - fajoooooooooooooowyyy avatar :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Hahahaha M@ly nie rozsmieszaj mnie :] Jakbysmy zebrali stara ekipe to nawet nie wiedzialbys co sie dzieje :] Twin, Najdroch, Stranger, NewYorker, EoN i jeszcze kilka osob. Bach i obudzilbys sie mokry nastepnego dnia, dalej niewiedzac co sie stalo :D 1499073[/snapback] Hm.. nie bym byl tego az tak pewny... moj poziom gry sie o wiele zwiekszyl :wink: Po kupnie nowej myszki staram sie grac tylko riflem i nabieram szybkosci i refleksu :lol: Takze, lepeij uciekajcie z forum i serwerow bo Was zmiote :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 john jestem zbulwersowany że mnie nie wymieniłeś ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Maly ostatnio robi dobre fotomontarze..... tylko to mu narazie wychodzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Maly ostatnio robi dobre fotomontarze..... tylko to mu narazie wychodzi :P 1499466[/snapback] :wink: :arrow: http://img63.echo.cx/img63/6417/shot00355ux.jpg :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 jak juz bym robil to do zera, zeby nie bylo ze jakis frajczyn mnie zabil :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 ale on tego nie robił - on tylko zamienił miejscami kills/dead ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 ale on tego nie robił - on tylko zamienił miejscami kills/dead ;] 1500343[/snapback] Hieah, ale musicie przyznac, ze jestem baaaardzo zdolny, nie? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 nie? 1501046[/snapback] :oops: :arrow: :dontfeedtrolls: :arrow: znecasz sie nad mniejszymi ^_^? :wink: Pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 :oops: :arrow: :dontfeedtrolls: :arrow: znecasz sie nad mniejszymi ^_^? :wink: Pozdro... 1501067[/snapback] Cicho... ty jestes zapewno wiekszy odemnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek0206 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 A dziś i jutro Mania Grania w M! w Krakowie i oczywiście Call of Duty... może ktoś przyjdzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 A dziś i jutro Mania Grania w M! w Krakowie i oczywiście Call of Duty... może ktoś przyjdzie :) 1501857[/snapback] Ale troche za puuuuuzno nas poinformowales ^_^ O ktorej ten "zlot"? Tak tylko sie pytamn bo i tak nie przyjade :wink: Moze jakas stronka, albo cus <_<? B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Gonzo celowo nie wymienilem dwoch najlepszych (Ty i ja) bo spanikowaliby jeszcze przed rozpoczeciem meczu. Wiesz dwoch takich z riflami :plum: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 A dziś i jutro Mania Grania w M! w Krakowie i oczywiście Call of Duty... może ktoś przyjdzie :) 1501857[/snapback] Gdybyś powiedział tydzien temu to bym się tam zjawił zapewne :( !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek0206 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 (edytowane) Impreza jest dziś i jutro od 10 do 18... Powiedziałbym wcześniej, ale sam się wczoraj z gazety dowiedziałem... A zresztą poczytajcie jak chcecie..., może przylecicie wyczarterowanym Jambo-jetem... :) Jakisik monitorek można wygrać... :lol: Ale o tym nawet nie marzę :? NEWS Edytowane 18 Czerwca 2005 przez pepek0206 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peef Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 No to może dziś się stykniemy wszyscy na jakimś serwie? Jak stoicie z czasem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 No to może dziś się stykniemy wszyscy na jakimś serwie? Jak stoicie z czasem? 1502611[/snapback] No ja dzisiaj mialem byc w pracy, ale cos z materialem sie nie wywiazal "Kosza***" (reklama :wink:) no siedze w domu... Od rana gram w cod'a w GTA:SA na zmiane B) Takze wieczorem mozemy sie wszyscy spotkac na TactOpsie o 21... Co Wy na to...? Pozdro... :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 niech Was sie zbierze 5 to zagramy spara :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 niech Was sie zbierze 5 to zagramy spara :lol: 1502901[/snapback] do usług :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 niech Was sie zbierze 5 to zagramy spara :lol: 1502901[/snapback] I po co Ci to? Znowu chcecie dostac? B) Ja chyba dzisiaj nie zagram :wink: Cos mnie muuuli i spiacy jestem... ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 I po co Ci to? Znowu chcecie dostac? B) Ja chyba dzisiaj nie zagram :wink: Cos mnie muuuli i spiacy jestem... ^_^ 1502970[/snapback] ROTFL jakie znowu? nie gralismy ani razu bo pękacie :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 eee to Ty palisz styki :P Ale nie tak na serio, to gaaj z "tymi" z TT :wink: Ja tam mam juz klan, kolejny :lol: chyba juz 7 B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Z wszystkich Cie wywalaja lamusie?? :lol: Gdzie teraz jestes?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Z wszystkich Cie wywalaja lamusie?? :lol: Gdzie teraz jestes?? 1503584[/snapback] Bylem w Rbk - ale omg to nie dla mnie poziom, na sparze non-stop first, a spary jak gramy to mnie biora :lol: i druzyna przeciwna gorzej gra od mojej siostrzenicy:P no to gadam wlasnie teraz, aby Adi z BG mnie wzial, i bede z gonzem w jednej druzynie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Bylem w Rbk - ale omg to nie dla mnie poziom, na sparze non-stop first, a spary jak gramy to mnie biora :lol: i druzyna przeciwna gorzej gra od mojej siostrzenicy:P no to gadam wlasnie teraz, aby Adi z BG mnie wzial, i bede z gonzem w jednej druzynie :wink: 1503642[/snapback] Slyszalem ze zakladales nowy klan... znowu twoj pomysl nie wypalił :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Slyszalem ze zakladales nowy klan... znowu twoj pomysl nie wypalił :P 1503701[/snapback] Eee stare dzieje... A co do cod'a... Powiedzcie KONKRETNIE czas i miejsce zagrania czegos wszystkich ludzi z tego topica, a i moze z forum... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Proponuje dzień 24. VI - dzień wyzwolenia wakacji 2005 :D Tydzień czasu na zebranie luzdi powinien wystarczyć - w ten szczególny dzień... PS: M@ly jesteś na gg ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Proponuje dzień 24. VI - dzień wyzwolenia wakacji 2005 :D Tydzień czasu na zebranie luzdi powinien wystarczyć - w ten szczególny dzień... PS: M@ly jesteś na gg ? 1503740[/snapback] Ad.1 Co do dnia, mi "moze" bedzie pasowalo, poniewaz nie wiem jak z praca... A co do wakacji, ja mam juz od 15 kwietnia :wink: Ad.2 Hm :huh: nie wiem juz sam czy jestem :wink: Ale jezeli Ty piszesz, a ja odpisuje :arrow: Co to moze oznaczac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 ale o co wam wszystkim chodzi? o_O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...