theboo Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 nic :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brunneriusgreyna Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 "Sztuka wojny" Sun Tzu, Sun Pin... I gites... Fajnie wydać na prezenty ponad cztery stówy i dostać książkę... Echhh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Fajnie być materialistą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 .. usmiech rodziców . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 *$$$ (ojciec+wujo+reszta rodzinki) *Zegarek Seiko Sportura Kinetic (ojciec) *Spodnie narciarskie Iguana (mama) *Bluze Coalition (mama) *buty Etnies Bastien Salabanzi (ciotka) *Longsleeve Hedon (we wlasnej osobie) *trucker cap Hedon (we wlasnej osobie) *kosmetyki (babcia) *słodycze (do wakacji nie przejem) *Zajedwabisty calonocny melanz za darmo (my crew... i to najlepszy prezent) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 LOL LCD - Samsung 32' Jaki to model? Tak z ciekawosci? Sam jestem na etapie kupna LCD TV samsunga do domciu, a ten powalił mnie wyglądem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 - Creative T6060 (rodzice) - Logitech G5 (brat) - $$$ (Hole family) - Kilka par gatek B) :lol2: (rodzice) - słodycze... Chyba nie oto w święta chodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 (edytowane) Było i niema ;) Edytowane 29 Grudnia 2005 przez maros Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Jaki to model? Tak z ciekawosci? Sam jestem na etapie kupna LCD TV samsunga do domciu, a ten powalił mnie wyglądem nie wiem zobacze potem jaki model, ale generalnie ekranik miodny :D dziś podłączyłem do niego komputer (odziwo ma wyjście na PCta także niepotrzebny tv-out) i pulpit mnie zwalił z nóg. super. grałem trochę w Colina 4 na tym. bardzo fajne. teraz mam chociaż namiastkę konsoli :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 (edytowane) MP3 z 1GB pojemnosci :) piżama :-P od rodzinki z niemczech Motorola V620 :D i 100zł wleciało do kieszeni :) Edytowane 30 Grudnia 2005 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Od siebie dla siebie GF6600GT, od "wyrobu rodzino-podobnego" latarke-breloczek, i coś czego nie jestem w stanie określić... wygląda jak kieliszek do "napoju narodowego ZSRR" tyle że kryty brokatem i tłuczniem... Dla 15-latka... No Comment Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 * Duuużo czasu z moją najukochańszą Dzidzią [; * Bluzka z długim rękawem HAWK * Bluza Cat * Bluza No Fear * Motorola V975R * Plakat G-Unit * Dezodorant STR8 + Woda po goleniu 100ml [ENERGY] * Rękawiczki * Książka - "Ostatni Templariusz" * Płyty CD [Pelson - Sensi & Mes - Alkopoligamia, czyli zapiski Typa] * Słodycze * Trochę kasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrano666 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 butelke vodki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 mi dostalem (włąsciwie to mi pożyczyli, ale i tak nie oddam:wink:): duzo: -zdrowia -szczescia -pomyslnosci -pieniedzy -sukcesów -itd (nie pamietam.. sporo sie tego nazbieralo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 (edytowane) - nokia 6020 (rodzice) - pidżama i rękawiczki (babcia) - słodycze (druga babcia) - gierki o piratach B) Edytowane 8 Stycznia 2006 przez koloboss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 - pirackie gierki B) Wiem co jeszcze dostaniesz: - % (moderatorzy) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Wiem co jeszcze dostaniesz: - % (moderatorzy) A moze on mial na mysli gierki o piratach. Co prawda nie bylyby to juz jakies super nowosci, ale zawsze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Jaki to model? Tak z ciekawosci? Witam, już wiem jest to Samsung model (chodzi o mój nowy LCD TV): Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 iriver T10 1GB Rocket Lamp (to ta z tym podgrzanym woskiem co pływa powoli w jakims oleju :D ) Zegarek Casio z serii edifice, dosyć fajny model (który właściwie sam kupiłem za kase zebraną z gwiazdki :P) Bluze fajna, rozpinana z kapturem od dziewczyny Jakieś dwie koszulki, takie do pubu :-) o słodyczach nie mówie... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 pod choinke dostalem alkohol (Baileysa, zgrzewke Guinessa, Tequille) - niestety pierwszego dnia Swiat ostalo sie tylko kilka Guinessow. a na Swieta - czas z moim Kochaniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Jak na razie 150 zł i koszulkę Jutro pewnie coś podobnego od rodziny ze strony ojca A i tak kasę muszę siostrze pożyczyć na wyjazd w góry (300 zł) :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu90 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Ja jak narazie dostałem upragnionego laptopa :D Acer Aspire 3682 :D Reszte dostane jak dojade do rodzinki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Ja nic i zapewne nic nie dostane, jak co roku :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 *Crucial Ballistix 2x1GB PC2-8000 + C2D E6400 (to od rodziców, będzie dopiero w środku stycznia, ale różnicy mi to nie robi :D ) *2 fajne bluzy (od dziadków) *zegarek (od drugich dziadków) *kieszonkowe (od ciotek i wujków) *masa słodyczy, jak co roku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 ja się nie łudzę :] nic nie chcę i nic nie dostanę... Święta to dla mnie jedna wielka pozerka... sztuczne uśmiechy itp. itd. ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 j/w ale ja lubie prezenty :D co dostałem? ram (od siebie) x1800gto (od siebie) zestaw supli (od siebie i z sfd) tak więc lubie i przyjmowa i dawa prezenty........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Ja muszę czekać do pokazania się pierwszej gwiazdki ;) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 ja dostalem mega prezent - jestem chory . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Jak reszta, troche za szybko sie wypoiwiadacie, bo jeszcze nie ma wigili, a Wy juz o prezentach, byscie posprzatali chate, albo cus :). Ale ja juz wiem co dostane :lol:. Spodnie, bluze, koszule, slodycze, czyli jak na starca przystalo nic wielkiego :wink:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enjoy the ride Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Ja dostałem kase, perfumy, Fryzjera 64 Pro :-P , Bluze, spodnie i teraz czekam aż przyjdzie mp3 :D i kolacja wigilijna i moze co jeszcze dostane :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...