wegorz91 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Tak sobie trochę przeglądałem i doszedłem do wniosku że chyba warto kupić X-540 logitech.... Posiadają pilocik co jest dla mnie bardzo dobre.... Tylko nie słyszałem ich jak grają bo wiem że inspire T5800 bardzo ładnie grają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 (edytowane) Tak sobie trochę przeglądałem i doszedłem do wniosku że chyba warto kupić X-540 logitech.... Posiadają pilocik co jest dla mnie bardzo dobre.... Tylko nie słyszałem ich jak grają bo wiem że inspire T5800 bardzo ładnie grają...Zależy za jaką cene masz je do kupienia....ja kupiłem za 255zł :P Edytowane 7 Stycznia 2007 przez Dejot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 x540 to wg mnie beznadziejny zakup. x530 są dobre ze względu na cenę ( około 220zeta ), x540 kosztują już tyle, że lepiej dołożyć do geniusów np....Powiedzmy że cena nie gra roli... A geniusy to trochę duże są a x540 są zgrabne i nawet mi odpowiadają..... Beznadziejny zakup w sensie że dużo kosztują?? czy są gorsze od x530?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 W sensie ceny, ale jak dla mnie to X-540 są bardzo fajne p.s może wbije sie do ciebie na odsłuch? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Przeczytałem ostatnie parę stron tematu i dochodzę do wniosku, że z tanich 2.1 najlepsze będą Logitechy X230. Możecie mnie upewni, że dobrze wybieram ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 (edytowane) W sensie ceny, ale jak dla mnie to X-540 są bardzo fajne p.s może wbije sie do ciebie na odsłuch? :wink: Zapraszam, możliwe że w tym tygodniu już będę miał :wink: od soboty będzie dużo czasu to nawet jakiś film można oglądnąć z efektami 5.1 B-) :razz: Edytowane 7 Stycznia 2007 przez wegorz91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Przeczytałem ostatnie parę stron tematu i dochodzę do wniosku, że z tanich 2.1 najlepsze będą Logitechy X230. Możecie mnie upewni, że dobrze wybieram ? Tak albo te Logiteche albo ModeCom 9860 czy jakoś tak Zapraszam, możliwe że w tym tygodniu już będę miał icon_wink3.gif od soboty będzie dużo czasu to nawet jakiś film można oglądnąć z efektami 5.1 cool.gif icon_razz3.gif :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Jestem już szczęśliwym posiadaczem X-540 B-) i jak na razie jestem zadowolony :wink: tylko subwoofer muszę dać pod biurko bo na biurku dobrze się nie spisuje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Takiego suba to raczej na biurku się nei trzymie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Ja przy Z4 mam suba na biurku, i jest lepiej ze średnimi tonami. Bas jest podobny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Na biurku to ja miałem Trust'y SoundForce ileś tam, takie malutkie, srebrne 2.1 Zajmowały bardzo mało miejsca i miały porażającą moc 6W więc nie urywało mi głowy basem :) Z resztą to indywidualna sprawa gdzie umieścimy głośnik basowy. W różnych miejscach różnie zagra, ale przecież to wiadomo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Pobawiłem się trochę w opcjach i subb bardzo dobrze basuje nawet na biurku. Ale nie wiem czemu tylnie głośniki grają ciut ciszej może to złudzenie bo siedzę blisko przednich.... Jedno co zauważyłem dopiero teraz choć od dłuższego czasu miałem jakieś 5.1 że centralny nie gra mi np w foobar B-) da sie to jakoś ominąć?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 bawiłeś sie z CMSS, CMSS2, Stereo-Sourround?? W opcjach karty?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Pobawiłem się trochę w opcjach i subb bardzo dobrze basuje nawet na biurku. Ale nie wiem czemu tylnie głośniki grają ciut ciszej może to złudzenie bo siedzę blisko przednich.... Jedno co zauważyłem dopiero teraz choć od dłuższego czasu miałem jakieś 5.1 że centralny nie gra mi np w foobar B-) da sie to jakoś ominąć?? Tylne głosniki z reguły grają ciszej. Na filmach albo grach usłyszysz je porządnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 (edytowane) Dałem subba pod biurko i basuje bardzo dobrze, tylko mam takie dziwne wrażenie jakby subb w crativach T5800 grał ciut lepiej..... EDIT : Subb mi od drgań chodzi pod biurkiem :lol2: Edytowane 15 Stycznia 2007 przez wegorz91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość galaxy Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Witam. Mam problem z głośnikami mode com mc 9860. Dokładnie chodzi o subwoofer. Wczoraj jeszcze działał. Dziś uruchamiam sprzęt i puszczam muzyke. Brakuje basu wiec biore troche wiecej. Nie raguje. Wiec biore pokrętło od basu do połowy. Nic biore na max, jest troszke basu ale jak słuchać go w max odległości 1 metr. Co sie stało ?? Satelitki działają normalnie Pomocy. Pomocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymin Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 (edytowane) Witam Zastanawiam się nad kupnem zestawu 5.1 w cenie 300-400zł bedzie grał na razie na zintegrowanej muzycznej. pokój ma ok. 10m2. Zależy mi na czystym ładnym bassie no i nie ukrywam że na dobrej mocy... Obecnie mam wzmacniacz diory ws 502 i do niego dwie kolumny w nich 20cm tonsile 8ohm więc nie chciałbym sie zawieść.... niestety jestem po części zmuszony to co mam sprzedać ze względu na wygląd i wielkość :/ i szukam godnego następcy ;) Z tego co tutaj wyczytałem i co by mnie zainteresowało to Genius Home Theater SW-HF5.1 5000 a dalej prosiłbym o propozycje i rady od was :] No i jak sądzicie czy w ogóle warto ?? Myślałem także nad jakąś wieżą niby mam do kupienia Panasonica 2x80 w rms ale nie ma funkcji ustawienia basu... i wydaje mi sie że jest troche przy słaby... ale może by sprawił inne wrażenie w pokoju rozstawiony ogólnie słucham codziennie muzyki (ok. 6h) różnego typu oprócz jakiś tam klasyk czy oper, więc zależy mi na dobrej jakości ! prosze o pomoc Pozdrawiam Edytowane 26 Stycznia 2007 przez Tymin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Te Geniusy co podałeś są świetne, to odrazu mówie, ewentualnie możesz dołożyć troche i <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> Creative G500 ProGamer :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymin Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 (edytowane) A jak jest z mocą :> :> ?? ja sie zestaw zachowuje na maksymalnych ustawieniach vol itp. ;) Jaką ma średnice głośnik od suba ?? jak by wyglądało podłączenie głośników skoro mam tylko 3 wyjścia z karty ?? (zielony,niebieski,czerw) i Jak jest z długością kabli ?? A na G500 niestety już mnie nie stać ;) Edytowane 16 Stycznia 2007 przez Tymin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunioslaw1 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Witam planuję kupić głośniki do kina domowego DVD chcę wydać mniej wiecej 400 - 600 zł nie posiadam żadnego wzmacniacza więc głośniki będą podłączone bezposrdenio pod DVD Wiwa HD238 zastanwiam się dokładnie nad tymi samymi Geniusami http://www.allegro.pl/item157251841_genius...hawki_wawa.html znalazłem tez takie cos http://www.allegro.pl/item156138715_zestaw..._aluminium.html lecz nigdzie nie ma nic na ich temat prosze o pomoc w wyborze Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość galaxy Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 (edytowane) Witam planuję kupić głośniki do kina domowego DVD chcę wydać mniej wiecej 400 - 600 zł nie posiadam żadnego wzmacniacza więc głośniki będą podłączone bezposrdenio pod DVD Wiwa HD238 zastanwiam się dokładnie nad tymi samymi Geniusami http://www.allegro.pl/item157251841_genius...hawki_wawa.html znalazłem tez takie cos http://www.allegro.pl/item156138715_zestaw..._aluminium.html lecz nigdzie nie ma nic na ich temat prosze o pomoc w wyborze Pozdrawiam http://www.allegro.pl/item157251841_genius...hawki_wawa.html mysle ze to Edytowane 17 Stycznia 2007 przez galaxy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serek_x Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Odnośnie zestawów 2.1 to czy creative T3100 2.1 jest warte uwagi? Czy różnica w stosunku do t3030 jest widoczna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 18zł drożej masz Logitechy X230. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość galaxy Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 18zł drożej masz Logitechy X230. http://www.allegro.pl/item155048148_modeco...trojdrozne.html lepsze. Chyba że zależy Ci na miejscu to Creative Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Odstęp sygnału od szumu: >=65dB galaxy z czym do ludzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 http://www.xbitlabs.com/articles/multimedi...abit-idome.html - ciekawe głośniczki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 (edytowane) witam, Nabyłem ostatnio(15 minut temu :lol: karte SB Live 5.1 Sb0100 (kosztował mnie Warke Strong :D ) i "sprzedawca"( nie jest pewny czy jest sprawna-ja tez nie :wink: Czy podpięcie niesprawnej w jakiś sposób karty muzycznej może zaowocować zgonem MoBo?Bo było by to drogie piwo :D Czy raczej po prostu nie będzie działać??Jak mogę ją sprawdzić??? Co by nie było OT to powiem ze chce pod nia podpiąc Genius-y SW-HF 5.1 5000 :D Edytowane 20 Stycznia 2007 przez JejoX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 witam, Nabyłem ostatnio(15 minut temu :lol: karte SB Live 5.1 Sb0100 (kosztował mnie Warke Strong :D ) i "sprzedawca"( nie jest pewny czy jest sprawna-ja tez nie :wink: Czy podpięcie niesprawnej w jakiś sposób karty muzycznej może zaowocować zgonem MoBo?Bo było by to drogie piwo :D Czy raczej po prostu nie będzie działać??Jak mogę ją sprawdzić??? Jak ma gdzieś zwarcie to sam wiesz co może być ...... Chociaż jak nie ma nic przypalonego / urwanego / "wiszącego" / zachlapanego / przerwanych ścieżek itp to szanse są niewielkie. Sprawdzić najlepiej na starym kompie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 (edytowane) Taa ja się po zakupie Altec Lansingów już całkowicie upewniłem, że głośniki komputerowe się do niczego nie nadają. Kupcie sobie dobre słuchawki... Jeszcze mnie sirius.pl wkurzył, ale to już inna sprawa. Edytowane 20 Stycznia 2007 przez Luk@s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Chcę kupić taki zestaw : Karta Dzwiękowa: http://allegro.pl/item156931469_creative_s...arancja_fv.html Głośniki: LOGITECH x-530 Czy to dobry wybór ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...