Sid Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Dobra, dobra, ja żyję, dmuchnąć nawet mogę... A nawet w alkomat ;P Hm ide zaraz coś wszamać... BTW. "Śmieszny drink" ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fracha Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Jeszcze raz Wszystkiego najlepszego w nowym roku ;) A to z mojej własnej ręki: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 (edytowane) Ale nuda ... Powodzenia w 2009 roku :P Edytowane 1 Stycznia 2008 przez radeksz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 (edytowane) Ale nuda ... Powodzenia w 2009 roku :P Chyba 2008 :> @PMichalak poszlo pw Edytowane 1 Stycznia 2008 przez cvir Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Niektórzy chyba jednak naprawdę potrzebują snu :P Co myślicie o tym zjeździe?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Sie zobaczy.Do końca roku możemy wszyscy poginąć od uderzenia meteorów w ziemie itd itd. Dobranoc państwu ;) I jeszcze raz siskiego najlepsiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Wole 2009 :P bo 2008 to taka parzysta liczba a ze parzy to moze byc niedobry wiem glupi jestem :D :rolleyes: :-P :lol2: B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Tak, tak mam dzięki cvir :D Musze tylko poszukać tego czegoś z dziwną nazwą :D Za miesiąc urodziny w końcu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 (edytowane) Tak, tak mam dzięki cvir :D Musze tylko poszukać tego czegoś z dziwną nazwą :D Za miesiąc urodziny w końcu :DBez problemu znajdziesz w wiekszym sklepie alkoholowym; kosztuje w przypadku firmy toorank ok 25zl/0,5l - ale starcza na sporo drinkow; bols (blue bols) tez robi i jakas inna ale sa drozsze ciut. tak czy siak mozna fantazyjne drinki robic :) Pochwal sie jak zrobisz... Edit 2: teraz kazdy chce przepis na drinka; korde jeszcze barmanem PPC zostane :mrgreen: Edytowane 1 Stycznia 2008 przez cvir Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Nie wiem jak wy ale ja już po sylwestrze po imprezie i jeszcze na ppc siedze ale % szumią ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 A ja właśnie jadę samochodem w stronę domu - wyszedłem na dwór z tego strychu, od razu karta załapała 3G, mimo, iż było to szczere zad..ie :P Wracam i będę... czytał książkę :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 no to miłej lektury życzę :) mi chyba jednak przyda się trochę snu ... x] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 ja bym sie z checia polozyl spac, ale mam w bloku przyglupa, ktorego muzyke slysze przez 3 pietra jakie nas dziela :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 a jakaś fajna czy shit ? daj posłuchać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misio_Pysio Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 (edytowane) Jak dotrzymać noworocznego postanowienia Jak sformułować idealne postanowienie noworoczne? Profesor Richard Wiseman z University of Hertfordshire ma na to receptę. Inną dla kobiet, inną dla mężczyzn. Naukowiec zbadał postanowienia noworoczne ponad 3000 osób. Około 60% z nich było mieszkańcami Wielkiej Brytanii, a reszta - USA. Sprawdził też, co osoby te zrobiły 1 stycznia, by dotrzymać słowa danego samemu sobie. Okazało się, że jedynie 12% postanowień dotyczących rzucenia palenia doszło do skutku. Aż 66% osób, które obiecały, że od Nowego Roku rzucają tytoń, po papierosa sięgnęło już 1 stycznia. Lepiej powodziło się osobom, które chciały schudnąć. Udało się to w przypadku 28% z nich. Zdumiewać może też fakt, że łatwiej było rzucić palenie lub stracić na wadze, niż dotrzymać postanowienia o „byciu lepszą osobą”. Najłatwiej natomiast było „bardziej cieszyć się życiem”, prawdopodobnie dlatego, że jest to bardzo subiektywne. Na podstawie swoich badań profesor Wiseman wysnuł kilka przydatnych wniosków i przygotował kilka porad. Okazuje się, że mężczyznom łatwiej dotrzymać postanowienia, gdy pomyślą o konkretnych korzyściach. Zamiast więc postanawiać „schudnę”, panowie powinni skupić się na tym, że gdy będą szczuplejsi staną się bardziej atrakcyjni dla płci przeciwnej. Z kolei kobiety łatwiej dotrzymują danego sobie słowa, gdy o postanowieniu powiedzą rodzinie i znajomym, którzy będą je wspierali i zachęcali do czynienia postępów. Jeśli odchudzająca się pani sięgnie po czekoladę, zarówno ona sama jak i otoczenie, nie powinni traktować tego jako klęski, ale jako chwilową słabostkę, z którą można skutecznie walczyć. Takie drobnostki mają zadziwiająco wielkie znaczenie. Aż 22% mężczyzn radzi sobie lepiej, gdy wyznaczy sobie cel, taki jak np. zyskanie w oczach płci przeciwnej. Zasada ta dotyczy 10% kobiet, o tyle bowiem zwiększa się prawdopodobieństwo sukcesu, gdy postanowieniem podzielą się z innymi. Mężczyźni łatwo przybierają samczą postawę i mają nierealistyczne oczekiwania, dlatego też wyznaczenie prostego celu pomaga im osiągnąć więcej. Z kolei kobiety często nie chcą mówić o swoich postanowieniach. A dla nich ważne jest wsparcie rodziny i przyjaciół - mówi Wiseman. Profesor rozpoczął teraz badania nad zrywaniem ze złymi zwyczajami. A oto kilka porad profesora Wisemana: postanawiaj sobie tylko jedną rzecz; planuj, nie czekaj na Nowy Rok z rozpoczęciem „nowego życia”. Zastanów się wcześniej, co chcesz osiągnąć; nie powtarzaj postanowień. To spowoduje rozczarowanie i frustrację; dokładnie planuj to, co i jak chcesz zrobić; pomyśl, jak postanowienie wpłynie na twoje życie. Porady tylko dla mężczyzn: skup się na celach, które są konkretne, można jest zmierzyć, są realistyczne i ograniczone czasowo. Zamiast stwierdzić np. „znajdę nową pracę”, zaplanuj działanie na każdy tydzień (np. co tydzień złożysz nowe CV w nowej firmie). Dziel całość na małe kroczki tak, byś widział jak przybliżają cię one do celu; skup się na tym, w jaki sposób osiągnięcie celu polepszy twoje życie. Jeśli chcesz rzucić palenie, zrób listę korzyści z tym związanych i umieść ją w widocznym miejscu. Porady tylko dla kobiet: podziel się swoim postanowieniem z rodziną i znajomymi. Poproś ich o pomoc w dotrzymaniu słowa, napisz, co sobie postanowiłaś i umieść kartkę w widocznym miejscu w mieszkaniu; bądź cierpliwa. Wiele rzeczy wymaga czasu. Nie poddawaj się, gdy np. skusisz się na tabliczkę czekolady, a chcesz schudnąć. Nie obwiniaj siebie tylko walcz z pokusą. Pamiętaj, że wszyscy mają mniejsze lub większe potknięcia. Edytowane 1 Stycznia 2008 przez Misio_Pysio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Witam :) Dołączam do Was :) Imprezka się już skończyła, niestety nie było możliwości przespania się u domodawcy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 a jakaś fajna czy shit ? daj posłuchać ;) hipshit i jakas łupanka :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 ble , rok 2k8 trza zaczac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 a u mnie dalej popis muzyki ambitnej przez 2 stropy :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komisarz Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 a u mnie dalej popis muzyki ambitnej przez 2 stropy :mur: Nie łam się, "wstań, zobacz nie jesteś sam..." :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrOOliK89 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 a u mnie dalej popis muzyki ambitnej przez 2 stropy :mur: Też zrób pokaz:> Lub wysadź bezpieczniki w całym bloku:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 poszli spać :lol: Ciasnych kobiet i timingów w 2k8 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 (edytowane) Dzień dobry... Ja spałem od 4.30 do 11.25 :wink: Edytowane 1 Stycznia 2008 przez YogiCK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Ja podobnie,poszedłem spać koło 4 a przed kilkoma minutkami sie obudziłem :P Teraz kulturalnie do kościoła.. :blink: później skoki i NAUKA :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Ja od 4 do 10 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 A ja nawet nie zajrzałem do tego tematu a siedziałem chyba na forum :lol: A poszedłem spać jakoś od razu po północy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 W ramach lekarstwa na noworoczne zmeczenie polecam komedię sensacyjna na polsacie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 4h indyjskiej pieknosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 (edytowane) kurcze od 3 lat to ja zaczynałem ten topick :( eh postaram sie za rok :) wiesiek bana dostał?? :) pozdro dla Ciebie :) Wszystkim życze naprawde udanego roku :) mi sie dobrze rozpoczyna 10 zł w sklepie znalazłem :) wszystkiego naj! Edytowane 1 Stycznia 2008 przez wadim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 OK mamy nowy rok. Ide pić :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...