Gość Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 no to tak narazie jest fajnie tylko jedna jedna zecz mi sie nie podoba emoty ;) w phpbb byly ladniejsze jakies takie :/ teraz ide na testowe :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Stare emoty były najlepsze! reszta przemawia za tym;] i tak już na starcie wg. mnie ta skórka jest lepsza od tamtej :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Nooo brawo ;) Chociaz takie forum narazie... Co do wygladu jak narazie obleci :P ;] Wazne ze dziala i to calkiem calkiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 no no :D podoba mi sie to nowe forum :D :D mam nadzieje ze bedzie mozliwos szybkiej odpowiedz ( takie okienko na dole strony zebym nie musial kilkac odpowiedz :]) taki szczegol ale ulatwia zycie 1202911[/snapback] Kliknij na to a coś zobaczysz :>. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 hm.. ciekawa sprawa.. Serwer chwilowo nie moze obsluzyc Twojego zapytania ze wzgledu na zbyt duza ilosc jednoczesnych polaczen. Prosimy sprobowac ponownie za kilka chwil. :/ no no podoba mi sie to nowe forum mam nadzieje ze bedzie mozliwos szybkiej odpowiedz ( takie okienko na dole strony zebym nie musial kilkac odpowiedz :]) taki szczegol ale ulatwia zyciemożesz sobie to ustawić w opcjach, ja już mam :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 czy wszystkie tematy przetrwały ? bo jakos niemoglem sie doszukac Muzyka Elektroniczna z oślej ? pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Kliknij na to a coś zobaczysz :>. 1202919[/snapback] Dodam, że w Panelu kontrolnym można ustawić, aby szybka odp. była rozwinięta od razu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 już powoli muli, ale nie żebym narzekał ps. nie można wstawiać zdjęc :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 no wreszcie porządna robota :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 czy wszystkie tematy przetrwały ? bo jakos niemoglem sie doszukac Muzyka Elektroniczna z oślej ? pozdrawiam 1202922[/snapback] Niestety kilka postów zaginęło przy padzie bazy od phpBB :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Serwer chwilowo nie moze obsluzyc Twojego zapytania ze wzgledu na zbyt duza ilosc jednoczesnych polaczen. Prosimy sprobowac ponownie za kilka chwil.To wyglada raczej na wiadomosc od serwera, niz blad forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Tak więc wygląda chyba na to że serw nie wytrzymuje :/ Ale i tak lepiej niż na phpBB;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 mi wlasnie przed chwila nie chcialo dzialac - mam nadzieje ze te bledy sa spowodowane testowaniem forum i zostana wyeliminowane w wersji finalnej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Nie umiem przyzwyczajić się do ipb :( Ale i tak jest git :} Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 To wyglada raczej na wiadomosc od serwera, niz blad forum. 1202934[/snapback] Dumpowałem bazę. Już powinno być ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 W koncu powrociliscie ;] Juz zaczalem sie powoli nudzic, a forum dziala cudnie byle tak dalej :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 no mnijemy nadzieje że łuuuuugo tego nie zobaczymy ;) http://freon.za.pl/blad.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 cala ta awaria dała mi do myslenia, zrobie kopie bazy ze swojego forum phpbb ; ]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 dziala ;] i poza zabawa para jest calkiem oki, ale ja chce inne emotki :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 A i czy macie spolszczony Panel Admina, czy nie? Nie nie mamy. Nie ma tlumaczenia a szczerze mowiac nawet Lisek sie lapie w opcjach :P I pytanie czy bedzie mozna dodac swoje zdjecie?? i czy ten adres forum juz tak na stale zostanie czy bedzie normalny forum.purepc.pl ?? Bedzie normalny jak skonczymy faze testow. Co do zdjec, zalocznikow itp to odpowiedz brzmi: byc moze ;) W bliskiej przyszlosci. Ale nie nastawiajcie sie ze bedzie za free Co do forum to wypadałoby zmienić styl, Generalnie napewno bedzie inny, ale raczej dopiero wraz z startem nowej wersji glownej witryny tweak.pl tak zeby razem sie to jakos komponowalo Zostalo jeszcze kilka rzeczy do poprawki, na przyklad dodanie polskich dat: Probojemy odnalezc gdzie sie locale wpisuje ;) czy wszystkie tematy przetrwały ? bo jakos niemoglem sie doszukac Muzyka Elektroniczna z oślej ? Niestety niektore nie przezyly. Sa w bazie ale jest problem z ich wyciagnieciem. Bedziemy sie starac je przywrocic ale nie moge obiecac kiedy i czy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Home Sweet Home.... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 a zrobcie cos z tym bo wyglada to strasznie http://tweak.unspl.com/index.php?showtopic=63874 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 :( Niektóre stare posty są nieźle rozjechane :D Ale ważne, że działa Tylko ktoś mi powie czemu straciłem mój status "Tweak.pl" :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 a zrobcie cos z tym bo wyglada to strasznie 1202960[/snapback] Problem w tym, że INVISION inaczej oznacza rozmiar czcionek niż phpBB. Dobrze, że nie widziałeś jak wygladały sigi bezpośrednio po przekonwertowaniu bazy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 forum od początku stalo na php bb ? bo nie pamietam tamtych czasow :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 fajnie bo jest moze sie rozkreci :P wogole to nie ma mojego tematu czy ktos wie gdzie jest ????? na znalazce czeka nagroda :P ( temat .:TOXIC BLACKWIDOW:. - w dziale modyfikacje sie wczesniej znajdowal ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 a co z punktami karnymi ?? AIS czy jakoś tak :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 fajnie bo jest moze sie rozkreci :P wogole to nie ma mojego tematu czy ktos wie gdzie jest ????? na znalazce czeka nagroda :P ( temat .:TOXIC BLACKWIDOW:. - w dziale modyfikacje sie wczesniej znajdowal ) 1202970[/snapback] jak panowie wcześniej napisali, nie wszystkie tematy zostały wyciągnięte ze starej bazy i są z tym małe problemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 a co z punktami karnymi ?? AIS czy jakoś tak :) 1202974[/snapback] Są ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Co do punktow na napewno wrócą... no bo inaczej to będą szybkie bany... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...