Niemiec Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 kuzwa co jest z tymi mailami. nie cha przychodzic normalnie to je calkowicie wylaczylem i tak dalej przychodza i to powiadamiaja o kazdym napisanym posice :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Ja mam taką prośbę czy mogą zostać popisy po 1000 znaków?? 1203373[/snapback] Dalbym sobie reke uciac ze jak zmienialem sig, to mialem 2000 Mogloby tak zostac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Na razie poza tym ,że leżą rankingi na Ekstremalnym to jest w porządku. Kwestia przyzwyczajenia. Proponuję wywalić w kosmos liczniki postów, bo się znów postfakerstwo odrodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 kuzwa co jest z tymi mailami. nie cha przychodzic normalnie to je calkowicie wylaczylem i tak dalej przychodza i to powiadamiaja o kazdym napisanym posice :/ 1203390[/snapback] Jest taki ptaszek przy pisaniu odpowiedzie: "Włączyć notyfikację email o odpowiedziach?" jak odznaczysz to nie beda przychodzic powiadomienia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Na razie poza tym ,że leżą rankingi na Ekstremalnym to jest w porządku. Kwestia przyzwyczajenia. Proponuję wywalić w kosmos liczniki postów, bo się znów postfakerstwo odrodzi. 1203397[/snapback] Wreszcie udalo mi sie zacytowac ;] W sumie posty mozna zostawic, ale nr. uzytkownika troche nie bardzo pasuje ;] Za duzo opcji pod av jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 jak bedzie jakis ciemny skin to bedzie fajnie,bo narazie to cosik posysa IMHO ten dizajn :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Chlopaki sie obijaja, raptem forum istnieje pare godzin ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 tak sobie... stare forum bardziej przypadło mi do gustu;] uśmieszki są po prostu paskudne :unsure: B) :blink: :lol: :angry: <_< jakby ktoś je dokarmiał.... a co do numerów użytkownika.... kojarzą mi sie niestety z numerami nadawanymi w obozach :sad: jest jakaś możliwosć że forum będzie wyglądac tak jak wyglądało? ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 @_VIP_ dokladnie pierwsze co zrobilem jak wszedlem to zaczalem szukac siakiegos ciemnego interfejsu ale nie ma w sumie poczatki wiec czekamy... :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 @_VIP_ dokladnie pierwsze co zrobilem jak wszedlem to zaczalem szukac siakiegos ciemnego interfejsu ale nie ma w sumie poczatki wiec czekamy... :> 1203427[/snapback] niom..only ciemny dizajn syci :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 ordnung muss sein I gdzie ten temat o radkach 9550??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bachus_anonym Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 jestem zadowolony, bo w koncu m.in. jest: - podpis na 2000 znakow!!! - opcja zalacznika do postow... troche zasmucilo mnie, ze: - wielkosc zalacznika to max 50KB :( zalamalem sie, gdy: - zobaczylem prowadzony przeze mnie Ranking Maksymalnego FSB oraz wszystkie pozostale Rankingi w dziale Ekstremalne Podkrecanie... wszystkie linki zawierajace {url=adres}opis{/url} zostaly wywalone :( mam nadzieje, ze panowie zajmujacy sie wdrazaniem "nowego" forum odkopia stara wersje tych Rankingow, bo w przeciwnym razie minie troche czasu zanim poprawie ten Ranking ( jezeli w ogole, bo niezle sie wscieklem :( ). niestety, kopii nie zrobilem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 NIE MA CAŁEGO DZIAŁU O RADEONIE 9800 SE !! !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 mi sie nowe forum podoba :) a jak jeszcze bedzie jakas "ciemna" skorka to juz bedzie super :D bardzo by sie przydalo takie cos jak "zobacz moje posty"...... zeby po kliknieciu przeszlo do listy postow w ktorych sie zzabieralo glos... 1203331[/snapback] mi tez tego brakuje zeby jakios na "wierzchu" bylo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 mi sie nowe forum podoba :) a jak jeszcze bedzie jakas "ciemna" skorka to juz bedzie super :D mi tez tego brakuje zeby jakios na "wierzchu" bylo 1203438[/snapback] Też mi tego brakuje :cry: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 (edytowane) a mi ta mwszystko odpowiada i jest git, jednak ciągle nie wiem po co te nr użytkownika, brrr.. ;p a, jednak nie - nie odpowiada mi to ze wcielo topic o radkach 9550;] o, widze że ktoś sie bawi rzeczółkami pod avatarkami, liczba postów zniknęła;p Edytowane 5 Stycznia 2005 przez aRczii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 dla mnie wporzadku, przejrzysty desing, duzo opcji w profilu uzytkownika, szybkie dzialanie, fajnie sie jest poruszac po forum :) oraz z tego co widze to jest spora mozliwosc rozbudowania. A do tych co narzekaja na brak skinow to prosze o odrobine cierpliwosci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 .... uśmieszki są po prostu paskudne jakby ktoś je dokarmiał.... Rozwalil mnie ten txt... :lol: :lol: :lol: Rzeczywsice stare emoty byly lepsze ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 aha ni i jeszcze troche zdycha jak jest kolo 300 urzytkownikow!! tak jak bylo przed chwila 1203346[/snapback] To najwyrazniej kwestia serwera lub konfiguracji serwera www. Oprogramowanie forum poki co nie wywala bledow jak przy phpBB. ale caly sens w tym zeby taki link byl zawsze na glownej stronie forum jak to bylo poprzednio...... a nie wejdz tu tam siam.... 1203365[/snapback] Kwestia edycji skina, ale chyba lepiej poczekac, az dodanie zostaly wlasciwy skin i wtedy sie tym zajac. oo nie ma punktóF karnych :D beda? 1203379[/snapback] Punkty karne sa domyslnie w IPB 2.0, pokazywane sa w procentach, uzytkownicy, ktorzy zlapia 100% nie moga dodawac postow ani tematow. Domyslnie puntky sa zwiekszanie o 20%. @_VIP_ dokladnie pierwsze co zrobilem jak wszedlem to zaczalem szukac siakiegos ciemnego interfejsu ale nie ma w sumie poczatki wiec czekamy... :> 1203427[/snapback] Gdzies wyzej podawalem link do ciemnego skina, niemniej z tego co zostalo wczesniej napisane administratorzy maja aktualnie ciekawsze zajecia, czyli przywrocenie forum do zycia, poprawki po konwersji i optymalizacja forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 LUDZIE !!!! skończcie powtarzać po 300 razy to samo !!! styl zły, emoty złe tego nie ma tamtego nie ma ... PRZECZYTAĆ TEMAT OD POCZĄTKU - jak już były błędy zgłaszane to nie kopiować postów ! i troche wyrozumiałości może dla adminów ! kilka godzin ma nowy layout a wy juz chcecie po 20 emot do wyboru, 3 skiny, różne konfigi, tego ma nie być a to by sie przydało ... oni tez mają inne rzeczy na głowie niżeli siedzieć teraz 24/7 i ulepszac to co powstało. nowe zmiany wejdą stopniowo - nie ma co postfuckować o wszystkim na lewo i prawo. ma sie zmienić design głównej tweaka i design forum będzie na jego wzór - kiedy ?? jak przyjdzie odpowiednia pora ... narzekacie jak stare baby - nie mogłem sie powstrzymać przed tym postem ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 a mi ta mwszystko odpowiada i jest git, jednak ciągle nie wiem po co te nr użytkownika, brrr.. ;p a, jednak nie - nie odpowiada mi to ze wcielo topic o radkach 9550;] o, widze że ktoś sie bawi rzeczółkami pod avatarkami, liczba postów zniknęła;p 1203446[/snapback] nr uzytkownika tez juz wcielo :) a tu jest pare skinow :) http://www.invisionskins.com/index.php?p=skins20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 i jeszcze jeden dosyc znaczny problem:)) pisze mi ze mail ktorego mam jest juz uzywany przez inna osobe!! a to jest moj mail!! wiec nie wiem co sie dzieje!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Ja jednak za bardzo przyzwyczaiłem się do DesertStorma :D Mam nadzieje, że będzie coś podobnego ;] Ale ogólnie... "nowocześniejsze" ... troche techniki i... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Pffff, nie tylko ty masz ten problem. Wiec zamknij dziub i czekaj az problem sie rozwiaze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Ludzie to nie znaja umiaru... TO JEST NARAZIE FORUM TESTOWE !!! Poczekajcie pare dni i bedzie wszystko jak nalezy jacznie ze skorka. Ogolem same + , tylko ze brakuje mi paska wyboru strony w temacie (IPB ma chyba ograniczenie do 5 stronek, a w phpBB moglem sobie wybrac z rozwijanej listy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Ogolem same + , tylko ze brakuje mi paska wyboru strony w temacie (IPB ma chyba ograniczenie do 5 stronek, a w phpBB moglem sobie wybrac z rozwijanej listy) 1203501[/snapback] a ile jest stron topicu 5 narazie i do 5 mozesz wybierac :D :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 tak ale 2 juz nie dasz!! i taksamo jak wybierasz tematy to sa 3 pierwsze i ostatnia:)) a powinno byc pierwsza i trzy ostatnie!! i zamiast ostatnio aktywny pisze dolaczyl:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Istnieje cos takiego jak zmiana widoku, mozna sobie ustawic drzewo, wtedy widac poczatki kazdego postu a na samej liscie sa linki do poszczegolnych odpowiedzi z odpowiednim uwzgledeniem cytatow. Polecam sprawdzic samemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 a dasz bo klikasz obok strzalek na STRONY i wpisujesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 A może mi ktoś wyjaśnić czemu stare forum się sypneło?? Przecież w ten dzień który je zamknięto (2 stycznia chyba) nie padł żaden rekord odsłon czy cuś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...