calvis Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Cholera, nie wiedziałem, że jestem tak popularny :blink: Ale ja przy prezentacji swojego "dzieła" chociaż ostrzegłem, że jest idiotyczne :lol: . W następnej mojej produkcji to może nawet fabuła będzie! Normalnie ewolucja :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 O Matko Boshka Eklektyczna!!! Co za małostkowość! Żenada i kompletne dno. Sorki, taka prawda..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 nie doceniacie betonowosci tego filmu:> po za tym muzyka w tle posysa, ale wersja tymona jest lepsza :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 omg.... co braliście??!! fajne dresiki macie...... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallensoul Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Bez urazy ale jak dla mnie tez dno... :mur: Postarajcie się bardziej bo to co teraz zobaczyłam nie zrobiło na mnie żadnego pozytywnego wrażenia... No ale próbować zawsze można... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 wcale nie prawda nie dostrzegacie piekna i glebi tego dziela bo jestescie niekulturalne kamy i buracki . Przecie to arcyfilm oparty o twoorczosc Kurosawy i Wajdy. Bogactwo scenariusza przywodzi filmy Copolli .....a tak powaznie to : K...wa czemu wszystkie amatorskie filmiki sa o jakichs dresach - karate . Fajnie ze ktoss cos kreci , ale to co popelniliscie to tragedia , syf i dno , zupelnie bez sensu . Czy wy zanim zamiesciliscie tu linki do tego coosa , ogladaliscie to ??????? I tak best amators film is : Dżudo Honor 7 . hmmm chyba nie rzycze nikomu waszej dalszej tfoorczosci . Poozdr.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Ekhm.. nie wiem jak u was , ale u mnie ten film wzbudzil wielkie wspolczucie.Szkoda mi ich... Biedne dzieci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 jest to typowy okaz produkcji w ktorej scenarzysci poprostu przepili budzet :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 poprostu trzem wiesiom znudziło się chlanie wina, ojciec któregoś wziął używaną kamerę na raty i pojechał na wesele do remizy, a chłopaki korzystając z chwili porzyczyli ją i ich małe przepite i zaklejone od wąchania kleju móżdżki wymyśliły taki gniot wywalić topic bo zaśmieca forum... :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 O cholera ale shit :D filmik ssie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Wejscie ćwoka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 buuu link juz nie dziala. Moze ktos ma kopie? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Pewnie :D Daj maila to Ci podsune tego gniota ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 (edytowane) mi też ;]] ja też chce sie pośmiać :razz: edit: omal zapomniałem ;]] gucio@gucio.sxx.pl Edytowane 23 Stycznia 2005 przez GuC!o^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Dobra do GuC!o^'a poszlo... Jak ktos jeszcze chce to dawac maila ;] Czy to aby nie piractwo ? :| :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 "Jestem wilkołakiem ! aaaarrgh" muehehehhehe jak ktoś bystrze zauważył: fajne dresy B) ps. thx Ur8an ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 (edytowane) <_< Ludzie, dajcie się wybić z pośród kupy kupy, filmik niestety jest ekhm, normalny. I na przyszłość radzę zmniejszyć czas pokazywania się tych planszy, głownie z powodu iż większość ludzi niejest analfabetami a takie wielkie czcionki to dla Stępnia(z 13posterunku ofkozz) są nawet do przeczytania. Pozdrawiam Artur Edytowane 23 Stycznia 2005 przez AKa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 yyyy.... ten pliczek nadal leży na serwerze ? bo nie mogiem go zassać <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Jakim cudem ten topic wciaż utrzymuje sie na pierwszej stronie? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Jakbyś czytał chociaż kilka postów wzwyź to byś sie dowiedział... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 To do mnie było? Dobra nieważne... EOT bo ten topic to masakra... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Jakbys nie edytował postów to by do Ciebie było.... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 8O 8O Nie mam pojęcia o co Ci chodzi... Nie edytowałem żadnego posta w tym temacie... Odpowiadałeś na post kamila czy na mój? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 und3r daj na luz.... nie masz większych zmartwień ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 ROTFL juz "najzabawniejsze zwierzeta swiata" na tv4 maja lepsza fabule :)))))) LOL a swoja droga mozna wyslac ten filmik do nich :P:P bo Dresozwierze to ostatnio popularne zwierzaki :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 (edytowane) Niby pisałem już EOT ale mechl!k mnie zaintrygował tą rzekomą edycją postów i teraz jestem ciekaw o co mu biega :mrgreen: Potegowali mi się userzy.... pierwsza odpowiedz była do kamilawrc... a później już nie wiem do kogo.... :roll: Pisałem do und3ra myśląc ze napisał to kamilwrc.... itd. Mam zły dzień... Sorry za zamieszanie... mechl!k Wybaczam Ci, ale żeby mi to było poraz ostatni;] :lol: Edytowane 25 Stycznia 2005 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Czy mi się zdaję, czy jeszcze nikt nie zwrócił uwagi na wspaniały budujący klimat, ujmujący poprostu genialny soundtrack? Nie wolno bagatelizować takich szczegółów! Dzięki detalom zapamiętujemy film jako ten jedyny, najlepszy! Bez tego podkładu nawet wspaniała fabuła nie zdałaby się na wiele i krytycy filmowi z "Rzeczypospolitej" dali by aż o gwiazdkę mniej w swoim spisie filmów! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 po dojsciu do polowy tego filmiku stwierdzam iz go wylacze bo nie ma sensu ogladac go dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Muzyka ratuje film:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 To nawet nie było tragiczne- to byo katastrofalne O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...