Skocz do zawartości
Demonik

Playstation 3

Rekomendowane odpowiedzi

Ja bym dodal, ze Ageia stara sie kreowac na tworcow "jedynego slusznego" silnika fizycznego do gier (poniekad tez dlaego, ze chca robic karty z procesorami fizyki do kompow)....

A co stoi na przeszkodzie, zeby na X360 ktos stworzyl inny silnik fizyczny, ktory bedzie w stanie wykorzystac moc CPU tej konsoli?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co wy tak o tym klocku caly czas?? Temat jest o ps3 a wy swoje zadane juz to macie czy co?. Jak ps3 zdeklasuje 360-tke i nie bedzie juz wiekszego zainteresowania sprzetem billa(oczywsice to nie realne) to nadal bedziecie te gadanie prowadzic, ze sony to, ze tamto i wyjdziecie moze jeszcze na ulice strajkowac?? :blink: Moim zdaniem czy sony sie zmowilo(czyt. przeplacilo ageia'e :wink: ) czy tez nie z ageia to nie ma znaczenia bo kupuje sprzet, ktory ma do zaoferowania wiecej to chyba normalne i nie intersuje mnie to czy 360-tka potrafilaby udzwignac efekty psyhixa. To samo w druga strone czyli gdyby klocek potrafil a play nie bo kazdy walczy o rynek ja moze, a potencjalni klienci(czyli my)powinnismy sie z tego cieszyc i to, ze sony(narazie tylko na papierze)oferuje wiecej to nawet napawa optymizmem po tym co zaprezentowal M$.

Edytowane przez luki2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co wy tak o tym klocku caly czas?? Temat jest o ps3 a wy swoje zadane juz to macie czy co?. Jak ps3 zdeklasuje 360-tke i nie bedzie juz wiekszego zainteresowania sprzetem billa(oczywsice to nie realne) to nadal bedziecie te gadanie prowadzic, ze sony to, ze tamto i wyjdziecie moze jeszcze na ulice strajkowac?? :blink: Moim zdaniem czy sony sie zmowilo(czyt. przeplacilo ageia'e :wink: ) czy tez nie z ageia to nie ma znaczenia bo kupuje sprzet, ktory ma do zaoferowania wiecej to chyba normalne i nie intersuje mnie to czy 360-tka potrafilaby udzwignac efekty psyhixa. To samo w druga strone czyli gdyby klocek potrafil a play nie bo kazdy walczy o rynek ja moze, a potencjalni klienci(czyli my)powinnismy sie z tego cieszyc i to, ze sony(narazie tylko na papierze)oferuje wiecej to nawet napawa optymizmem po tym co zaprezentowal M$.

Nie rozumiem przeciez Xbox360 nie tylko moze uciagnac psyhixa ale juz ciagnie.

Demko

Pozdrawiam wszystkich fanow PS3 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i o co ta kłótnia?

The Xbox 360 will not be able to process the fluid-based technology, because of the limitations of its architecture.

Xbox 360 nie będzie w stanie przetwarzać tecnologii symulacji cieczy, ze względu na ograniczenia architeORT: ORT: ORT: ktury.

Nie rozumiem przeciez Xbox360 nie tylko moze uciagnac psyhixa ale juz ciagnie.DemkoPozdrawiam wszystkich fanow PS3

nic dziwnego... Tylko symulacja płynów nie pójdzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Umiecie czytac ?

X360 nie pociagnie silnika AGEI w 100%

Although the PhysX libraries accelerate a host of technologies, from physical object interactions to fluid-based particle effects like water and smoke, only the PlayStation 3 and a PhysX PC will have the horsepower to process all of the technology's features, Ageia executives said. The Xbox 360 will not be able to process the fluid-based technology, because of the limitations of its architecture.

Przeciez macie czarno na białym, wiec nie wiem po co ta dyskusja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem jak wy ale ja po obejrzeniu tego demka z linka po wyzej ..dostalem oczoplasu , widac ze fizyka dziala chociaz tak naprawde wszystko bylo podane w zbyt wielkim chaosie, , owszem ps3 bedzie troche mocniejszy jesli chodzi o cpu i naped optyczny ale tak naprawde dopiero gry ktore wyjda co najmniej po pol roku od startu ps3 jak i 360 ki pokaza wiekszy power ,a gracze zdecyduja w ktora strone pojsc - najlepiej w obie ;) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie mnie to dziwi przecież Microsoft podpisał umowę z Ageia o wykorzystanie ich silnika.

zapraszam do tematu o xboxie 360 :)

No podpisał i ma prawa do całości, ale czy dadzą radę to wykorzystać w 100%? Sama Ageia mówi że nie... więc?

nie wiem jak wy ale ja po obejrzeniu tego demka z linka po wyzej ..dostalem oczoplasu , widac ze fizyka dziala chociaz tak naprawde wszystko bylo podane w zbyt wielkim chaosie, , owszem ps3 bedzie troche mocniejszy jesli chodzi o cpu i naped optyczny ale tak naprawde dopiero gry ktore wyjda co najmniej po pol roku od startu ps3 jak i 360 ki pokaza wiekszy power ,a gracze zdecyduja w ktora strone pojsc - najlepiej w obie ;) :)

Narazie na X'a power to pokazuje Fight Night Round 3, ale fulla i tak nie ma, wiec od momentu ze gry beda tak super fajnie wygladajace na x'a 360 a do premiery ps3 wcale nie bedzie tak duzej roznicy czasu. Ja czekam na PS3 i potem ocenie tą konsole. Jak mnie bedzie stać na jedną, to wybiorę miedzy X'em a PS3, ale dopiero jak bede miał porównanie. Jak mnie bedzie stać, to kupię obie. A kto wie, moze się cofne do korzeni czyli do N, bo lata z SNES'em były dla mnie najlepsze i najlepiej wspominam radość z gry (gdzie teraz wiekszosc tytułów zaliczam nawet zmuszajac sie), wiec moze bede sie najlepiej bawił przy niepowaznych i infantylnych Mario czy Zeldach, bo nie liczy sie powaga tytułu, a dobra zabawa. Zobaczymy, która konsola mi ją zaoferuje w najwiekszym stopniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taka mała ciekawostka ;)

The Konami Computer Entertainment Japan and the Nintendo had yesterday announced the development of "Silent Hill 5" for the new console of the Japanese company, the Revolution. Although all to believe that the new edition of this trailer of horror would arrive with exclusiveness for PS3, seem that the team of the Konami was seduced by the innovative control of the Revolution. According to Akira Yamaoka, producer of the series: "we are empolgados with the great possibilities of the new control. We believe that the series Silent Hill will give a great jump and the Revolution is the solution to materialize our innovative plans ". Silent Hill 5 will be launched with exclusiveness for Nintendo Revolution. The first images will be published, according to Yamaoka, during the Eletronic Entertainment Expo (E3) that it will happen in the month of May of 2006.

Silent Hill 5 nie zawita na PS3 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

topic o ps3 ale mocno polaczony z x360... nie wiem czemu tyle szumu o cos za co trzeba placic kolejne $ jak i tak to bylo wczesniej i byloby nadal w takiej samej postaci gdyby nie fakt ze ktos chce zarobic... nie wiem po co microsoft mialby zabiegac o te agei-e skoro sam wymyslil pomoce itp w postaci XNA na ktore wydal miliony $ i ktore swietnie sie sprawdzaly w xboxie to czemu mialyby sie nie sprawdzic w 360...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To dobrze , że to żart bo już się bałem o SILENT HILL'a na PS3 :-P Slyszałem plotki z których wynika , że SONY podkręci trochę parametry PS3 . Czy to prawda ?? Dowiemy się byćmoże już na zbliżającym sie Devstation ( obyśmy wogóle czegoś sie dowiedzieli ) :D Pozdro dla wszystkich !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dowiemy się jak producenci gier coś z siebie wyrzucą. Jest to impreza zamknięta - dziennikarze nie mają wstępu:), a szkoda. Dam głowę, że nastąpi prezentacja i omówienie "Reference Tool" czyli ostatecznej wersji Devkita dla programistów. Czyli wyjdzie na jaw, co tak naprawdę zmajstrowała Nvidia i czym to się różni od układu G71 oraz czy układ ten ma coś w sobie z G80 (chciałbym aby plotki się potwierdziły <_< ). Już tylko miesiąc....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Recently posted on Forbes.com, a business and financial news website, is a discussion regarding the new Cell processor, developed by IBM, Sony and Toshiba.

Forbes said that:

“IBM’s radical Cell processor, to debut in the Sony’s Playstation 3, could reshape entertainment and spark the next high-tech boom.”

The Cell processor has been modeled after supercomputers and their architecture. This allows the cell to run about ten times faster than Intel’s most powerful Pentium. The Cell can also run life-like graphics, virtual-reality romps, wireless downloads, real-time video chat, interactive TV shows with multiple endings and much more that has yet to be discovered.

A great example of the Cell’s capabilities in running real-time rendering was IBM’s tech demo showing a fly over of Mount Rainer. The terrain rendering program allowed you to fly over the landscape at 1,300mph. The Cell processed millions of lines of topographical and photographic data per second to a paint photo realistic movie sequence at 30 frames per second. On a similar program, a Pentium would take more than two minutes to sketch a single frame.

It is said that the PS3 will be like owning your own supercomputer that you can play in your living room. The Playstation 3 can perform 2 trillion calculations per second, which described by Forbes.com is the same kind of power used in seismic exploration and nuclear-weapons design.

Early last year Sony shipped out Cell prototypes and software tools to get developers started on writing new games for the PS3. “"We're seeing stuff that goes dramatically beyond what we can do with the current generation [of games]…. and what you will see over time is going to be even more amazing." says Andrew Goldman, chief executive of Pandemic Studios. He says it will take years to fully exploit Cell's capabilities.

So far as tech goes, PS3 seems to have the upper hand. When comparing next gen system specs you find that the PS3 (230 Gigaflops) nearly triples the performance of the Xbox360 (77 Gigaflops). The performance may not differ that much at the launch of the PS3, but in a couple of years once developers are able to utilize the full capabilities of the system, the PS3 is speculated to take leaps ahead of next gen consoles in terms of performance, graphics, and other technologies utilized by Cell.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Masta_KKIILLAA!!

Recently posted on Forbes.com, a business and financial news website, is a discussion regarding the new Cell processor, developed by IBM, Sony and Toshiba.

Forbes said that:

?IBM?s radical Cell processor, to debut in the Sony?s Playstation 3, could reshape entertainment and spark the next high-tech boom.?

The Cell processor has been modeled after supercomputers and their architecture. This allows the cell to run about ten times faster than Intel?s most powerful Pentium. The Cell can also run life-like graphics, virtual-reality romps, wireless downloads, real-time video chat, interactive TV shows with multiple endings and much more that has yet to be discovered.

A great example of the Cell?s capabilities in running real-time rendering was IBM?s tech demo showing a fly over of Mount Rainer. The terrain rendering program allowed you to fly over the landscape at 1,300mph. The Cell processed millions of lines of topographical and photographic data per second to a paint photo realistic movie sequence at 30 frames per second. On a similar program, a Pentium would take more than two minutes to sketch a single frame.

It is said that the PS3 will be like owning your own supercomputer that you can play in your living room. The Playstation 3 can perform 2 trillion calculations per second, which described by Forbes.com is the same kind of power used in seismic exploration and nuclear-weapons design.

Early last year Sony shipped out Cell prototypes and software tools to get developers started on writing new games for the PS3. ?"We're seeing stuff that goes dramatically beyond what we can do with the current generation [of games]?. and what you will see over time is going to be even more amazing." says Andrew Goldman, chief executive of Pandemic Studios. He says it will take years to fully exploit Cell's capabilities.

So far as tech goes, PS3 seems to have the upper hand. When comparing next gen system specs you find that the PS3 (230 Gigaflops) nearly triples the performance of the Xbox360 (77 Gigaflops). The performance may not differ that much at the launch of the PS3, but in a couple of years once developers are able to utilize the full capabilities of the system, the PS3 is speculated to take leaps ahead of next gen consoles in terms of performance, graphics, and other technologies utilized by Cell.

Za ten czas jak ktos bedzie wstanie zutylizowac 7 rdzeni to na rynku juz bedzie xbox960 z 24 kartami graficznym i 999999999Ghz Intel EE :D

Ludzie czas jaki laczy ps3 i x360 to prawie 1 rok!!!!! Nawet jezeli ps3 bedzie lepsze to microsoft i tak wzial duza czesc rynku :) ..... Pozatym nadal nie mamy oficjanych filmikow z grywalnych dem tych super hiper extra gier od sony :D .... Wy sobie czekacje ja gram w COD2 w 1080i ..... no i NFS MW i PGR3 itd. :D

Pozdr fanow xboxa :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wy sobie czekacje ja gram w COD2 w 1080i ..... no i NFS MW i PGR3 itd. :D

A ja w 2 z tych 3 gier gram na PC... wiec wielkiej straty jakos nie odczuwam. Moze jakbyś populał w Pro Evolution Soccer 6 to bym Ci zazdrościł, a tak to w ogole do mnie to te Twoje teksty nie przemawiają.

Co z tego ze cały rok prawie moze dzielic te platformy (moze dzielic! bo rownie dobrze PS3 moze byc np w maju w JAP i juz to bedzie pół roku), a to nie znaczy ze X360 wzioł dużą cześć rynku. Są setki tysiecy ludzi takich jak ja, ktorzy do wyboru platformy czekaja, az beda wszystkie dostepne, aby wybierać wtedy tą, która najbardziej przypasuje, a nie, wydam jak dziki leszcz szybko całą zaoszczedzona kase na X'a, aby miec 80% tych samych gier co na PC, a za 3 miecha sie ślinić, ze warto było poczekać. Wiec ... STFU! bo juz te Twoje teksty o "super grach-filmach" od sony i czekaniu prawie rok, oraz to ze Ty juz grasz, to my czytalismy w Twoich postach już chyba z naście razy i powtarzac tego kolejny raz nie musisz :F

Edytowane przez .:Solid_Snake:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za ten czas jak ktos bedzie wstanie zutylizowac 7 rdzeni to na rynku juz bedzie xbox960 z 24 kartami graficznym i 999999999Ghz Intel EE :D

Ludzie czas jaki laczy ps3 i x360 to prawie 1 rok!!!!! Nawet jezeli ps3 bedzie lepsze to microsoft i tak wzial duza czesc rynku :) ..... Pozatym nadal nie mamy oficjanych filmikow z grywalnych dem tych super hiper extra gier od sony :D .... Wy sobie czekacje ja gram w COD2 w 1080i ..... no i NFS MW i PGR3 itd. :D

Tak , przeciez programisci piszacy gry na PS3 uzyja tylko 2 rdzeni albo 3 bo po co robic cos lepszego nic na x360.Naprade nie wydaje mi sie zebyś był kims obeznanym w programowaniu i komentarze typu "Za ten czas jak ktos bedzie wstanie zutylizowac 7 rdzeni" swiadcza jedynie o twoim braku argumentów przeciwko PS3.

Nie rozumiem takiego podejscia , CELL jako procek jest bardzo ciekawa konstrukcja , to ze wymaga całkiem innego podejscia do tworzenia softu na niego to już inna sprawa , fakt gry na PS3 beda wymagały wiecej pracy włozonej w nie <byc moze to też jest jedna z przyczyn dlaczego premiera PS3 została przesunieta , po prostu po to zeby dac developerom czas na swtorzenie dopracowanych tytułów i oswojenie sie z nowym sposobem tworzenia softu>.Co do stwierdzenia o X### z Intel 99999999Ghz to musze panu cos przykrego powiedziec.Sam intel planował ciagłę zwiekszanie taktowania swoich prockach w planach były juz konstrukcje na 6k mhz i wiecej ale ze wzgledu na wielordzeniowosc odstopiono od tych planów i raczej wydaje sie ze przyszłosc procesorów lezy w wielu rdzeniach a nie w GHZ.

Z tego co wiem X360 obsługuje 720i a nie 1080i , pamietam jaki czas temu ze sony użyło tego argumentu stwierdzajac ze X360 nie jest w pełni zgodny z standardem HD TV < oczywiscie to tez mogła byc plotka wiec niech ktos bardziej obeznany to wyjasni>.

Co do gier na X360 osobiscie pograł bym jedynie w RR 6 na niego... bo wieszkosc z nich wyszła/wyjdzie na PC.X360 nie ma jakiegos wielkiego hitu w tej chwili.Niczego co by sprawiało ze ludzie kupia konsole ze wzgledu na ta gre.

PSX/PS2/XBOX miały swoje hity które sciagały ludzi na te platformy w chwili ich premiery.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co wiem X360 obsługuje 720i a nie 1080i , pamietam jaki czas temu ze sony użyło tego argumentu stwierdzajac ze X360 nie jest w pełni zgodny z standardem HD TV < oczywiscie to tez mogła byc plotka wiec niech ktos bardziej obeznany to wyjasni>.

Blad. X360 spokojnie odpala 1080i.

Notabene oskarzenia ze strony Sony o niezgodnosc ze standardem HD to czysta hipokryzja, skoro oni sami nie wymagaja od developerow zgodnosci z zadnym z trybow HD...

EDIT: i zow w temacie o PS3 jest gadka o X360 :)

Edytowane przez costi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Masta_KKIILLAA!!

A ja w 2 z tych 3 gier gram na PC... wiec wielkiej straty jakos nie odczuwam. Moze jakbyś populał w Pro Evolution Soccer 6 to bym Ci zazdrościł, a tak to w ogole do mnie to te Twoje teksty nie przemawiają.

Co z tego ze cały rok prawie moze dzielic te platformy (moze dzielic! bo rownie dobrze PS3 moze byc np w maju w JAP i juz to bedzie pół roku), a to nie znaczy ze X360 wzioł dużą cześć rynku. Są setki tysiecy ludzi takich jak ja, ktorzy do wyboru platformy czekaja, az beda wszystkie dostepne, aby wybierać wtedy tą, która najbardziej przypasuje, a nie, wydam jak dziki leszcz szybko całą zaoszczedzona kase na X'a, aby miec 80% tych samych gier co na PC, a za 3 miecha sie ślinić, ze warto było poczekać. Wiec ... STFU! bo juz te Twoje teksty o "super grach-filmach" od sony i czekaniu prawie rok, oraz to ze Ty juz grasz, to my czytalismy w Twoich postach już chyba z naście razy i powtarzac tego kolejny raz nie musisz :F

hahahahahaha

Wiesz, ze i tak cie nie slucham :D

Tak , przeciez programisci piszacy gry na PS3 uzyja tylko 2 rdzeni albo 3 bo po co robic cos lepszego nic na x360.Naprade nie wydaje mi sie zebyś był kims obeznanym w programowaniu i komentarze typu "Za ten czas jak ktos bedzie wstanie zutylizowac 7 rdzeni" swiadcza jedynie o twoim braku argumentów przeciwko PS3.

Nie rozumiem takiego podejscia , CELL jako procek jest bardzo ciekawa konstrukcja , to ze wymaga całkiem innego podejscia do tworzenia softu na niego to już inna sprawa , fakt gry na PS3 beda wymagały wiecej pracy włozonej w nie <byc moze to też jest jedna z przyczyn dlaczego premiera PS3 została przesunieta , po prostu po to zeby dac developerom czas na swtorzenie dopracowanych tytułów i oswojenie sie z nowym sposobem tworzenia softu>.Co do stwierdzenia o X### z Intel 99999999Ghz to musze panu cos przykrego powiedziec.Sam intel planował ciagłę zwiekszanie taktowania swoich prockach w planach były juz konstrukcje na 6k mhz i wiecej ale ze wzgledu na wielordzeniowosc odstopiono od tych planów i raczej wydaje sie ze przyszłosc procesorów lezy w wielu rdzeniach a nie w GHZ.

Co do gier na X360 osobiscie pograł bym jedynie w RR 6 na niego... bo wieszkosc z nich wyszła/wyjdzie na PC.X360 nie ma jakiegos wielkiego hitu w tej chwili.Niczego co by sprawiało ze ludzie kupia konsole ze wzgledu na ta gre.

PSX/PS2/XBOX miały swoje hity które sciagały ludzi na te platformy w chwili ich premiery.

Oj przepraszam panie programisto - nic tylko juz cie slucham i twoich wypowiedzi o tym jakie to ps3 bedzie super :D

nawet moze lewatywe zrobi :)

... nie obrazajcie sie ...

naprawde was lubie tylko nie rozumiem dlaczego daliscie sie zlapac w ta propagande sony :D

ups .... czy sony przypadkiem nie bankrutuje !!!???? hihihih

i love u czy wy mnie kochacie czy nie :)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hahahahahaha

Wiesz, ze i tak cie nie slucham :D

Trudno, żebyś mnie słuchał, gdy ja nic do Ciebie nie mówie, tylko pisze 0_o... Costi, wyśle Ci piwo normalnie jak odtrollujesz to forum, bo sie drugi PClab tworzy. Błagam... Edytowane przez .:Solid_Snake:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fakt gry na PS3 beda wymagały wiecej pracy włozonej w nie <byc moze to też jest jedna z przyczyn dlaczego premiera PS3 została przesunieta , po prostu po to zeby dac developerom czas na swtorzenie dopracowanych tytułów i oswojenie sie z nowym sposobem tworzenia softu>.

Gry na PS3 nie będą wymagały więcej pracy, niż te z PS2. Zdecydopwanie łatwiej będzie je pisać.

X360 nie obsługuje 1080p i o to chodziło zapewne.

Notabene oskarzenia ze strony Sony o niezgodnosc ze standardem HD to czysta hipokryzja, skoro oni sami nie wymagaja od developerow zgodnosci z zadnym z trybow HD...

AFAIK chodziło o zgodność sprzętu, a nie o wymóg by gry były przystosowane do takiej rozdzielczości. Myślę, że to raczej chodziło o brak złącza HDMI. HDTV to własnie m.in. złącze HDMI.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trudno, żebyś mnie słuchał, gdy ja nic do Ciebie nie mówie, tylko pisze 0_o... Costi, wyśle Ci piwo normalnie jak odtrollujesz to forum, bo sie drugi PClab tworzy. Błagam...

Piwa nie musisz :) Na razie 3 dni ZPP za posty OT.

Niestety chyba nie ma mozliwosci zablokowania komus dostepu do jednego tematu - a przynajmniej ja tego nie moge zrobic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak fanbojowa dzicz wpada, to tylko tego mozna sie spodziewac. Nie dałbys mu muta na ten dział costi? Bo ciagle wpada z tymi samymi tekstami :F

Choc ten cytat nie dotyczy mnie jednak musze go skomentowac...

W kraju w ktorym mieszkam jest bardzo wielu ..hipokrytow.Na tym forum takze, a ty Solid jestes jednym z nich ,przeczytaj swoje wszystkie wypowiedzi takze w topicku o xboxie a spostrzezesz ze pasujesz idealnie do stwierdzenia ktore powyzej skonstruowales , malo tego zrobies sie bardzi nerwowy i taka tez wprowadzasz atmosfere co jest troche dla mnie dziwne bo jak pamientam kiedys taki nie byles, czy w takim razie mozna to zarzucic na karby mlodosci lub ..dojrzewania ;)

ps. zrobilem OT i to z premedytacja ,ale gdybysmy czasem nie zaszaleli to dalej nazywalibysmy siebie ..ludzmi??

i tym optymistycznym akcentem pozdrawiam Cie Solid i zycze sporo.......rozwagi w ferwowaniu ..osadow , bo przypomne stara maxyme "nie osadzaj aby nie byc osadzanym" :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Choc ten cytat nie dotyczy mnie jednak musze go skomentowac...

W kraju w ktorym mieszkam jest bardzo wielu ..hipokrytow.Na tym forum takze, a ty Solid jestes jednym z nich ,przeczytaj swoje wszystkie wypowiedzi takze w topicku o xboxie a spostrzezesz ze pasujesz idealnie do stwierdzenia ktore powyzej skonstruowales , malo tego zrobies sie bardzi nerwowy i taka tez wprowadzasz atmosfere co jest troche dla mnie dziwne bo jak pamientam kiedys taki nie byles, czy w takim razie mozna to zarzucic na karby mlodosci lub ..dojrzewania ;)

ps. zrobilem OT i to z premedytacja ,ale gdybysmy czasem nie zaszaleli to dalej nazywalibysmy siebie ..ludzmi??

i tym optymistycznym akcentem pozdrawiam Cie Solid i zycze sporo.......rozwagi w ferwowaniu ..osadow , bo przypomne stara maxyme "nie osadzaj aby nie byc osadzanym" :)

podpisuje sie pod tym recyma i nogami :) lepiej tego ujac nie bylo mozna. Wytykasz Snake, ze ktos wpada do tematu poswieconego PS3 i jedzie po tej konsoli a wychwala X360, a sam robisz dokladnie to w temacie poswieconym X360.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...