Skocz do zawartości
kucyk

Windows XP Pro x64

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem sobie AMD'ka 64 i jestem bardzo zadowolony. Czytając ten temat doszedłem do wniosku, że również zainstaluje sobie tą wersje Windy. Instalacja poszła jak po maśle. System (szook) chodzi perfekcyjnie. Jest bardzo stabilny, nie wiesza się, nie muli.

Niestety jednak jak pisaliście są problemy ze sterami. Na początku zetknąłem się z problemem zainstalowania mojej zewnętrznej karty sieciowej Motorola SB4200E. Problem ten nie został jeszcze rozwiązany :(. Kolejny problem to drukarka HP3650. Ktoś już pisał na ten temat, jednak kłopot nie został rozwiązany. Z mojej strony poleciał mail do HP z pytaniem kiedy udostępnią stery dla wersji x64. Jak będę coś wiedział dam znać!

Jutro po większych testach, zdam Wam jeszcze relacje co się dzieje z progsami w tym systemie - które działają, które nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem, mianowicie nie mogę się zalogować do tego windowsa. ostatnio logowałem się miesiąc temu, potem go nie używałem, w międzyczasie zmieniałem rozmiar partycji PartitionMagikiem, dzisiaj chciałem odpalić x64 i obojętnie jaki wpisuję z istniejących loginów, pokazuje się "Logging Off" i tak stoi, a w awaryjnym od razu ponownie pokazuje się okno logowania. Windows instalowany w październiku, jeszcze miesiąc do końca ważności.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę Cię zmartwić, ale już raczej się nie zalogujesz, mi wyświetlił, że wygasła mi ważność po JEDNYM! dniu użytkowania. A ten trial nie lubi zmian na partycjach itp., czyli takich które ingerują w hardware i jego ustawienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Barthezzo napisał(a):

To już chyba lepiej kupić lepszą drukarkę i zainstalować zwykłego XPka niż rezygnować z lepszej drukarki ze względu na brak sterowników...

Na XP x64 pracuje na codzien począwszy od wydania wersji RC2 czyli już prawie rok i zrezygnować z niego nie moge a do samego drukowania nie będe się przecież przełączał na zwykłego XP.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A teraz tylko SPOKOJNIE :) BEZ DEBILNYCH ODPOWIEDZI I NERWÓW

prosze o podanie aktualnego linka do windowsa xp 64bit na intela (CELERON D336 +1,5GB RAMU)

i drugi link do nr seryjnego

próbowałem instalowac ten do amd ale okazuje się , że żaden klucz seryjny nie pasuje

gg 3036259

z góry dziękuje za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@XWOJCIECHX

Nikt Ci nie będzie podawał tu linków do nielegalnych kopii Windows. A wersja 64bit jest tylko jedna, nie ma dedykowanej dla AMD i oddzielnej dla Intela.

Klucz możesz dostać od Microsoftu... jak sobie kupisz Windows'a.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy znalazl ktos sposob na zainstalowanie sterow do speedtoucha 330 ? z tego co czytalem tylko jednej osobie sie udalo normalnie zainstalowac ale to dziwne bo u mnie gdy dochodzi do wykrywania modemu to go wcale nie wykrywa... czyli takie same objawy jak u grafzer0

pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

netes napisał(a):

Speedtoucha? Bez ŻADNEGO problemu. Ściągnij sterowniki ze strony Thomsona pod x64 i jazda, instalują się bez bólu.

no to ciekawe ze u jednych sie instaluje u drugich nie :(

u mnie nie wykrywa modemu zaczynaja sie instalowac po chwili pisze wykrywanie modemu i tak sobie moge czekac .. po 5 minutach pisze ze nie wykrylo modemu i tyle probowalem 10010 razy (oczywiscie stery najnowsze 64bit ze stronki speedtouchdsl

pozdr

Edytowane przez hanti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi