arczowsky Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 może już było ale czy są może gdzieś sterowniki do modemu Arris CM450B (chello 1mb) pod ten systemik? xp'kowe nie działają.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akoss Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Kupiłem sobie AMD'ka 64 i jestem bardzo zadowolony. Czytając ten temat doszedłem do wniosku, że również zainstaluje sobie tą wersje Windy. Instalacja poszła jak po maśle. System (szook) chodzi perfekcyjnie. Jest bardzo stabilny, nie wiesza się, nie muli. Niestety jednak jak pisaliście są problemy ze sterami. Na początku zetknąłem się z problemem zainstalowania mojej zewnętrznej karty sieciowej Motorola SB4200E. Problem ten nie został jeszcze rozwiązany :(. Kolejny problem to drukarka HP3650. Ktoś już pisał na ten temat, jednak kłopot nie został rozwiązany. Z mojej strony poleciał mail do HP z pytaniem kiedy udostępnią stery dla wersji x64. Jak będę coś wiedział dam znać! Jutro po większych testach, zdam Wam jeszcze relacje co się dzieje z progsami w tym systemie - które działają, które nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Do 3650 już są bodajże stery (prebeta, ale są), można ściągnąć na planetamd64.com. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Mam problem, mianowicie nie mogę się zalogować do tego windowsa. ostatnio logowałem się miesiąc temu, potem go nie używałem, w międzyczasie zmieniałem rozmiar partycji PartitionMagikiem, dzisiaj chciałem odpalić x64 i obojętnie jaki wpisuję z istniejących loginów, pokazuje się "Logging Off" i tak stoi, a w awaryjnym od razu ponownie pokazuje się okno logowania. Windows instalowany w październiku, jeszcze miesiąc do końca ważności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Muszę Cię zmartwić, ale już raczej się nie zalogujesz, mi wyświetlił, że wygasła mi ważność po JEDNYM! dniu użytkowania. A ten trial nie lubi zmian na partycjach itp., czyli takich które ingerują w hardware i jego ustawienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Naprawa w postaci reinstala pomogła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 No, że taka naprawa pomoże to było wiadome :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udało się komuś uruchomić drukarke HP LaserJet 1020 na tym windowsie? Bo zastanawiam się nad kupnem ale bez sterowników to nic nie wydrukuje :/ Chyba że ktoś mi poleci inną dobrą tanią drukarke laserową ze sterownikami pod XP x64. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 To już chyba lepiej kupić lepszą drukarkę i zainstalować zwykłego XPka niż rezygnować z lepszej drukarki ze względu na brak sterowników... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Barthezzo napisał(a): To już chyba lepiej kupić lepszą drukarkę i zainstalować zwykłego XPka niż rezygnować z lepszej drukarki ze względu na brak sterowników...Na XP x64 pracuje na codzien począwszy od wydania wersji RC2 czyli już prawie rok i zrezygnować z niego nie moge a do samego drukowania nie będe się przecież przełączał na zwykłego XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soldier175 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 I co wyszło już spolszczenie tego winda ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Ile razy można powtarzać, że polskiej wersji nie będzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 czy komus udalo sie uruchomic sound blastera 128 na tym windowsie? nigdzie nie moge znalezc sterownikow, a te od zwyklego xp nie dzialaja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbedzard Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 wchodzisz w suport na creative.com i szukasz sterów dla ain xp x64 :D pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XWOJCIECHX Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 A teraz tylko SPOKOJNIE :) BEZ DEBILNYCH ODPOWIEDZI I NERWÓW prosze o podanie aktualnego linka do windowsa xp 64bit na intela (CELERON D336 +1,5GB RAMU) i drugi link do nr seryjnego próbowałem instalowac ten do amd ale okazuje się , że żaden klucz seryjny nie pasuje gg 3036259 z góry dziękuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 @XWOJCIECHX Nikt Ci nie będzie podawał tu linków do nielegalnych kopii Windows. A wersja 64bit jest tylko jedna, nie ma dedykowanej dla AMD i oddzielnej dla Intela. Klucz możesz dostać od Microsoftu... jak sobie kupisz Windows'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 nie wiem czy jeszcze mozna, ale jesli mozna, to sciagnij sobie wersje trial windowsa, bedziesz mial wtedy do niej klucz. wersja dla intela i amd jest ta sama. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanti Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 czy znalazl ktos sposob na zainstalowanie sterow do speedtoucha 330 ? z tego co czytalem tylko jednej osobie sie udalo normalnie zainstalowac ale to dziwne bo u mnie gdy dochodzi do wykrywania modemu to go wcale nie wykrywa... czyli takie same objawy jak u grafzer0 pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Speedtoucha? Bez ŻADNEGO problemu. Ściągnij sterowniki ze strony Thomsona pod x64 i jazda, instalują się bez bólu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturjan Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 a kiedy w końcu te stery do sagema ,miały być w styczniu i co styczeń się kończy a sterów jak nie ma tak nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadar Logoth Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Wygląda na to ze Sagem i TPSA wiele łączy... Obydwie firmy maja w du%%e klientów! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-weS- Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Ja potrzebuje zmienic refresh USB z standardowych 125hz na przynajmniej 250hz.. niestety program z win xp nie dziala w x64. Moze ktos pomoze ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zrób sobie instalkę z już podmienionym. nLite to załatwi ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Diablo- Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Panowie skad moge pobrac cd-key do tego wina, zarejestrowalem sie na stronie ms ale nie dostalem cd-keya na maila a ten link co jest na 1-szej stronie juz niedziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-weS- Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 netes napisał(a): Zrób sobie instalkę z już podmienionym. nLite to załatwi ;-) Moglbys ciut jasniej ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo1988 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Cze, mam pytanie ile sie czeka na odpowiedz z ms, bo sie zarejestrowalem czekam juz chyba z 5 dni na maila i zadnej odpowiedzi, a chce zainstalowac xp64. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Gdzie masz poczte? Zarejestruj sie w o2 to ci przyjdzie w 5 minut. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo1988 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 (edytowane) oko zaraz sprawdze. EDIT// spoko przyszedl mail i byl w spamie :) zaczalem juz zasysac. thx Barthezzo Edytowane 22 Stycznia 2006 przez Mateo1988 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanti Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 (edytowane) netes napisał(a): Speedtoucha? Bez ŻADNEGO problemu. Ściągnij sterowniki ze strony Thomsona pod x64 i jazda, instalują się bez bólu. no to ciekawe ze u jednych sie instaluje u drugich nie :( u mnie nie wykrywa modemu zaczynaja sie instalowac po chwili pisze wykrywanie modemu i tak sobie moge czekac .. po 5 minutach pisze ze nie wykrylo modemu i tyle probowalem 10010 razy (oczywiscie stery najnowsze 64bit ze stronki speedtouchdsl pozdr Edytowane 22 Stycznia 2006 przez hanti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Diablo- Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 panowie mam winxp x64 1433 a od ms dostalem maila z cd-key do 1830 i cd nie dziala masz ktos moze cd do 1433 ? jak tak to bym bardzo prosil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...