eQ. Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 A ja tego meczu nie oglądałem :oops: :angry: Wie ktoś czy będzie powtórka?? Tudzież skąd można pobrać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Wygrana Azerbejdzanu z Finlandią, remis Serbów z Portugalią? Jejku co za wspaniale wyniki dzis padły :))))))) I wreszcie Żuraw strzelił bramke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 (edytowane) Widać mamy szczęście :) I wreszcie Żuraw strzelił bramke icon_smile3.gifŚlicznie nimi zakręcił :D Nie wiedziałem że on tak potrafi :lol: Edytowane 30 Marca 2007 przez eQ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crollek Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 zapraszam do odwiedzenia mojej galerii grono.net (L)-widzew widziany z perspektywy luku od Torwaru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Jak miło Cie tu spotkać :P Na gronie też jestem (ten sam nick i avatar) [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crollek Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 (edytowane) Jak miło Cie tu spotkać :P Na gronie też jestem (ten sam nick i avatar) [;siemasz! wlasnie tak kojarzylem Twojego avka, wiesz jestem wszedzie gdzie jest extreme :-P no i gdzie mnie chcą ;) eLo B-) Edytowane 21 Maja 2007 przez crollek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 HENRY w Barcelonie!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 (edytowane) Nie wydaje mi się ;] IMO to plotka. Henry miał już szanse przejść do Barcelony wcześniej i z niej nie skorzystał :wink: Mnie zdenerwował Bąk :angry: :mad: ehhh szkoda gadać <_< Edytowane 12 Czerwca 2007 przez eQ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Mnie zdenerwował Bąk :angry: :mad: ehhh szkoda gadać <_<Oszczędź i nie wspominaj o tym :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 (edytowane) HENRY w Barcelonie!?Według mnie to plota, Thierry MUSI grac w Arsenalu(według mnie najlepsza druzyna ligi angielskiej ) bo bez niego bedą ciency :lol: IMO jakby w Arsenalu zabraklo Henry'ego to z powodzeniem zastąpił by go Rasiak:D:D Edytowane 12 Czerwca 2007 przez _Ran'dall_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 niech idzie do barcy nauczy sie strzelać bramki ręką to uczyni go piłkarzem spełnionym ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Dudek w Realu Madryt :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 A wiecej o tym w praktycznie każdym portalu ze sportem (np. http://sport.wp.pl/wiadomosc.html?wid=8931...74&kat=1750) RM < all takie moje zdanie ;d. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 powiem tyle. HALA REYES! HALA REAL! :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Hala Madrid! Mimo nerwowego sezonu, jak i ostatniego meczu Real zdetronizowal Barcelone. Nareszcie cos osiagneli, moze teraz ten klub stanie na nogi i znow wroca do europejskiej czolowki, poniewaz ostatnimi czasy bylo o nich glosno glownie z powodu nieudanych transferow i czestych porazek. Ciesze sie ze cwaniactwo niektorych graczy Barcelony, a takze ich przedwczesna radosc z wygranej ligii zostaly ukrucone. W tym sezonie nic, zero null ;p A i tak przy okazji: Ranking UEFA FORZA MILAN! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Hala Madrid ! Real Madryt Niepokonany! Real Madryt Magiczny! Real Madryt Mistrzowski! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 W końcu coś sie realowi udało :) I bardzo dobrze, pokazali cwaniakom z Barcelony kto rządzi w Hiszpanii. Szkoda trochę, że odchodzi Roberto, ale pożegnanie z klubem miał piękne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 HENRY w Barcelonie!?no to dobitka: Hiszpańskie media: Thierry Henry w Barcelonie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Też to przeczytałem ajjjjjj :D W końcu!! :) Visca el Barca!! ;] odbiją sobie ten sezon :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 najwyższy czas! zakonczony sezon miał zmarnowany, został w arsenalu po finale LM praktycznie tylko dla $ . ma chopok juz 29 lat a umowa ma byc na 4 lata ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Henry potwierdza przejście do Barcelony niemozliwe co? :> :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektronek Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 (edytowane) Wreszcie, zamiast tego słabego Savioli, będzie porządny napastnik na zmianę. Eto i Messi, niestety któryś z nich będzie czasami grzał ławeczkę. :D JAk jeszcze Henry dobrze zgra się z Ronaldinho, LM w następnym sezonie jest Barcy. :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: Edytowane 23 Czerwca 2007 przez Elektronek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 tez sie ciesze, az sobie koszulke sprawilem z wrazenia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 I tak Real rządzi w Hiszpanii i Henry tego nie zmieni ;] fajna koszulka, szkoda, że barcelony :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zastanawiam się na jakiej pozycji będzie grał Henry? Bo chyba nie przyszedł na ławke. Musiał mieć gwarancję gry w I składzie, bo inaczej nie zgodziłby się na ten trensfer. Na pewno będzie zastępował Eto'o jak ten pojedzie na PNA, ale pozostaje jeszcze reszta sezonu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 A i tak przy okazji: Ranking UEFA FORZA MILAN! Patrzcie na Chelsea oraz Manchester United...mają takie same wyniki a Chelsea jedno oczko wyżej?? Toż to dyskryminacja ! Wiem że alfabetycznie ale ja się nie zgadzam... :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Patrzcie na Chelsea oraz Manchester United...mają takie same wyniki a Chelsea jedno oczko wyżej?? Toż to dyskryminacja ! Wiem że alfabetycznie ale ja się nie zgadzam... :blink:a takie tam bzdury,wiadomo że chelse'a jest lepsza od milanu <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Tak tak... te wszystkie finaly i puchary LM, ktore Chelsea zdobyla. Polki sie od nich uginaja. Ale zeby nie bylo, w lidze angielskiej Chelsea to top1. Kucyk, nie bylo niebiesko czerownych? Pomaranczowe kubraczki Barcelony zawsze mnie smiesza i kojarza sie ze sluzba drogowa. Szkoda ze Henry sie przeprowadzil, jednak nie mial innego wyjscia. Zasluguje na klub, ktory ma szanse cos osiagnac (chociaz male ;)). Nie rozumie tez tego transferowego szału Barcelony. Wg mnie i tak mieli/maja bardzo mocny sklad, a po nieudanym jednym sezonie, zespol przechodzi istna rewolujce. Chyba ze te wszystkie informacje na onecie dotyczace ich celow transferowych, to czyste plotki. Forza MILAN! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matus Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 (edytowane) no to Zagłębie Lubin w 2 rundzie kwalifikacji LM gra z Slavią Praga :D będzie ciężko... ale może się uda, liczę na to :D EDIT zmienili, że grają z Steauą Bukareszt :/ teraz będzie w plecy jak nic :( Edytowane 29 Czerwca 2007 przez matti26209 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Wyniki meczów 2. rundy kwalifikacji: środa: FK Astana - Rosenborg Trondheim 1:3 FK Ventspils - Red Bull Salzburg 0:3 Besiktas Stambuł - Sheriff Tiraspol 1:0 MSK Zilina - Slavia Praga 0:0 Crvena Zvezda Belgrad - Levadia Tallin 1:0 NK Domżale - Dinamo Zagrzeb 1:2 FH Hafnarfjordur - BATE Borisow 1:3 wtorek: Pjunik Erewan - Szachtar Donieck 0:2 Tampere United - Lewski Sofia 1:0 FC Kopenhaga - Beitar Jerozolima 1:0 RC Genk - FK Sarajewo 1:2 Zagłębie Lubin - Steaua Bukareszt 0:1 VSC Debrecen - IF Elfsborg Boras 0:1 Glasgow Rangers - Zeta Golubovci 2:0 Bez większych niespodzianek. Szkoda, że nie zobaczymy Zagłębia nawet w Pucharze UEFA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...