KWS89 Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Resident Evil - dosc ciezka, ale do filmu pasuje IMHO idealnie Tomb Raider - duzo lepsza niz sam film :> PI - miazga :D PS. ma ktos sndtrk z PI, bo mi przypadkiem wsiakl jakis czas temu i zostaly mi tylko 3 utworki :(((( PE to jest Slipknot My Plaqe (New abuse Mix) A w xXx jest zajeb..... Rammstein( jak źle pisze to nie moja wina) Feure Frei Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Nie no Blade2 rządzi ,no i jego muza muza w jedynce też była spox szybcy też są zajebiści a dobra muza była też w Space Jam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 A w xXx jest zajeb..... Rammstein( jak źle pisze to nie moja wina) Feure Frei Tytuł o który Ci chodziło to "Feuer frei!" ale to już dość stara piosenka (aż dwa lata ma :P) z płyty "Mutter" (IMHO całkiem niezłej chociaż wolałem "Sehnsucht". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Ostatnio wyczaiłem niezłą ruską stronkę z muzyką filmową: http://mp3.sakha.net/?groupid=1800 i nie tylko, minusem jest to że można ściągać tylko 3 kawałki z jednego ip dziennie ale ja i tak mam dynamiczne więc się nie martwię Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 ruski to zawsze cos fajengo wymysla :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 No z kilkoma musże sie zgodzić. Moje typy: - Tranispotting (rzecz jasna) - Blade runner (vangelis i społka ;) ) - American Psycho "New Order - True Faith" - (słucham tego do dzis :) A jeszcze massive attack(film taki o papierosach jakis ;) ) i wiele innych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 soundtrack z mortal kombat rzadzi - oprocz techniastych kawalkow - czyli oprocz polowy plyty ale to malutki szczegol:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Tytuł o który Ci chodziło to "Feuer frei!" ale to już dość stara piosenka (aż dwa lata ma :P) z płyty "Mutter" (IMHO całkiem niezłej chociaż wolałem "Sehnsucht". nom film byl niezly ale muzyka duuzo, duzo lepsza:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Mnie si podoba music z mortala terminatora , A z seriali to MacGyver i the a-team Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Resident Evil - niezłe "rumotanie" Blade II - klimatyczna Spiderman - spokojna muza do spania ;) Summer Nights by John Travolta i jakaś lala Ali G Indahouse - yeee, RE5PECT 60 secend - nie ma jak adrenalinka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 pi,leon zawodowiec,k-pax,matrix,matrix reloaded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 voo voo -seszele - uwielbiam starego waglewskiego ost twin peaks, mulholland drive ,trainspotting, heat ,k-pax , legends of the fall, praktycznie wszystko spod "nut" badalamentiego , hansa zimmera (m.in. black howk down) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 truposz i do tego niebyt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 dobrze sie składa bo jestem kolekcjonerem soundtrackow :twisted: Conan - The Destroyer Theme Conan The Barbarian - Gladiator Theme Conan The Destroyer - Main Titles Riders Of Taramis Final Fantasy- Theme song The Goonies -Jailbreak The Goonies - The Quest Begins Cyndi Lauper - Good Enough (Goonies theme) John Williams & Boston Pops - Indiana Jones Theme Duran Duran - A View To A Kill Moby - James Bond Theme (Techno Remix) America - The Last Unicorn Roy Orbison - Pretty Woman Limp Bizkit Take A Look Around MI2 Cable Guy - Jim Carrey - Don't You Want Somebody To Love DUCH-Righteous Brothers-Unchained Melody Ghost In The Shell-WAMDUE PROJECT - KING OF MY CASTLE Godsmack - I Stand Alone The scorpion king Guns N' Roses - Sympathy for the Devil -Interview with a wampire Madonna - Die Another Day (Full Version) Public Enemy - He Got Game Requiem For A Dream Soundtrack - Lux Aeterna Rolling Stones - Time Is On My Side - True Lies - Tango (1) STAR WARS- The Imperial March to tylko wybrane na szybkensa utwory ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 ostatnio bardzo spodobal mi sie OST z 21 Grams Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kittek Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 ulubiony soundtrack: Lord of The Rings ostatnio też wpadła mi w ucho scieżka z OSTATNIEGO SAMURAJA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Muzyka z Rekwiem dla Snu. Hope Overture, Clint Mansell (eaturing Kronos Quarte itd... Boskie, Boskie... po stokroć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Archeolodzy :P ale ja też dopiszę: Blade Runner, Carismon tide, Hunt for red X :wink:, Mi/Mi2, Star Trek, Matrix, 60 s, Rambo :P, Rocky (zwłaszcza 4), The Patriot, MASH, Bond, Apollo 13, Das Bott, Iron Eagle oraz Top Gun... Great balls of fire :P Zapomniałem jeszcze Solaris, film w porównaniu z książką taki sobie ale muza miażdży. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mintai Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Tak jak na poczatku... Crimson Tide :D Ogolnie kompozycje Hansa Zimmera ciekawie sie prezentuja. Poza: LOTR (Riders of Rohan... itp), Twierdza, Matrix troszke inne: (tez niektore ok): soundtrack z Commandos3 oraz Stara Basn :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 z Wiedzmina jest bardzo fajny (w przeciwienstwie do samego filmu :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 ...to dodam swoje: :D Pulp Fiction - wymiata Requiem for a dream - po prostu cudo Avalon - genialna do słuchania w nocy Crouching Tiger Hidden Dragon - fajne klimaty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) Potrzebuję, tej muzyczki co była w 1 Transporterze. Leciała wtedy jak rozwalał tych gości w domku Jak by ktoś był tak uprzejmy. Edit: Już mam! Dzięki. Edytowane 20 Lipca 2006 przez J.O.H.N. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...