Jin* Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 vidjo slabizna imo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 Wybiera się ktoś na Wroclaw2012Festival? :) Już jutro.. Gwiazda festiwalu Wu-Tang Clan :) Do tego zagrają: Talib Kweli, Shaggy, Looptroop Rockers, Arrested Development, Culcha Candela, LUC, 3WKasta, OSTR'y, Abradab, Natural Dread Killaz No nie można przegapić ;) Ja melduję, że będę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 Taa żebym to jeszcze miał taką impreze gdzieś niedaleko :rolleyes: Ehh jeszcze sobie to odbije ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2008 Wybiera się ktoś na Wroclaw2012Festival? :) Już jutro.. Gwiazda festiwalu Wu-Tang Clan :) Do tego zagrają: Talib Kweli, Shaggy, Looptroop Rockers, Arrested Development, Culcha Candela, LUC, 3WKasta, OSTR'y, Abradab, Natural Dread Killaz No nie można przegapić ;) Ja melduję, że będę Podobno bardzo z biletami krucho. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2008 Shaggy i Wu Tang na jdenym koncercie... Zajebiscie szeroki target :lol2: Kto z Wu Tangu ma tak w ogole byc, bo z dwa miechy temu czytalem ze tego samego dnia RZA, GZA i Method maja koncert w niemczech. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 (edytowane) Nie było Methoda Raekwona i Ghostface'a. To co zrobił Wu-Tang.. Nigdy nie bawiłem się lepiej na żadnych innym koncercie, aż boję się pomyśleć co by było jakby cały skład przyjechał.. ;) Poza tym Arrested dał zajebisty koncert, WSZ bardzo dobrze prowadził imprezę ;) (była jedna fajna akcja jak ktoś z publiczności mu ubliżał, najpierw wujek chciał załatwić to z nim na pięści, ale ochrona nie pozwoliła, to zrobili sobie mini-bitwę freestyle'ową) Poza tym bardzo spodobała mi się postawa raperów z Polski ;) Np. taki 3Wymiar, czy Wall-e zeszli na dół i bawili się z publicznością, można było spokojnie z nimi pogadać, nie robili z siebie wielkich gwiazd ;) Wujek w 1szy dzień blanty rozdawał.. Na koncercie pojawili się też min. Eldo (tylko posłuchać) Sot (dawał beatbox jak rozkładał się Looptroop ze sprzętem) i w ogóle nie potrafię już tego opisać, bo ta impreza przebiła Heinekena w tym roku, i już wiem, że przebiła Hip-hop Kemp, na którym będzie tylko The Roots, Looptroop i OSTR. A tak btw. pewnie Shaggy'emu musi być przykro ;) Zamienili jego występ miejscami z Wu-Tangiem, że niby ci się spóźnili, ale mi to wyglądało tak, żeby ktokolwiek został na koncercie Shaggy'ego :) A gdy jego band się rozstawiał i on sam wyszedł wszyscy skandowali Wu-Tang, więc jednak trochę głupio mu było :] edit wrzucam filmik mojego autorstwa ;) http://pl.youtube.com/watch?v=Q5i9y1WDD0o Edytowane 21 Lipca 2008 przez Black_war Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 i już wiem, że przebiła Hip-hop Kemp, na którym będzie tylko The Roots, Looptroop i OSTRkhem... Atmosphere, Brother Ali, Pharaoahe Monch, eMC, Pete Philly& Perquisite, Army Of The Pharaohs, Wax Tailor, Mr. Lif & Akrobatik, Zion I z gwiazd głownych a do tego przeciez sa jeszcze mniejsze sceny, na ktorych na przyklad Jean Grae, Eternia, Guilty Simpson i pewnie masa reperow o ktorych nigdy nie slyszalem i nie uslysze ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 Ale zadam podstawowe pytanie: czy ktokolwiek z nich może przyrównać się do Wu-Tang'u? Ta grupa to chyba największa legenda rapu, każdy słyszał o Wu-Tangu itp. itd. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 koncert wu bez metha, ghostface'a i raekwona = zart :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 Ale zawsze coś ;] Jak już bym był to bym nie żałował, ale jak nie było Metha Ghostface'a i Reakwona to jednak żałuje mniej ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 (edytowane) http://pl.youtube.com/watch?v=2PwKa6t-WCc&feature=user Klip do drugiego singla Game'a zapowiadajacego L.A.X. Premiera juz za miesiac. Mam nadzieje ze sie nie zawiode :) Edytowane 26 Lipca 2008 przez dzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafowicz Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 To będzie najlepsza płytka Gracza :) Już niedługo teledysk do trzeciego singla My Life na feacie z Lil Waynem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 (edytowane) Nowy singiel Ostrego, już 29 sierpnia: Drugi singiel Ostrego z albumu "Ja tu tylko sprzątam", zawierający dwa bonusowe utwory oraz dodatek multimedialny. Płyty CD są seryjnie numerowane. Tracklista: 1. Jak nie Ty, to kto? feat. Brother J 2. Big Money On The Table feat. Reps, Cadillac Dale 3. Jestem tylko dzieckiem feat. El Da Sensei 4. Dwa razy Gumbao (non album) 5. O staniu w korkach (non album) 6. Jak nie Ty, to kto? (instrumental) 7. Big Money On The Table (instrumental) 8. Jestem tylko dzieckiem (instrumental) videos: "Jak nie Ty, to kto?", "1980", "1980 Making Of". Płyt ma być tylko 2000. Cena w AsfaltShop - ~17zł. Edytowane 13 Sierpnia 2008 przez ^goku^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 jedzie ktos na snoopa? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 moze mi ktos polecic jakies albumy krs one i solowe albumy czlonkow wu tang clanu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 rawrap.net Po dlugiej przerwie rawrap.net powraca. Pewnie niektorzy pamietaja, ze chlopcy poswiecali miejsce na stronie tylko dla godnego uwagi hip hopu. Ekipa sie nie zmienila, wiec mozna sie spodziewac dobrych materialow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 (edytowane) Molesta Ewenement - Molesta i kumple 18 września Gościnnie: Wigor, Jamal, Grizzlee, Eldo, OSTR, Mes, Pezet, Pablopavo, Emil Blef, Emes, Kosi, Fisz. PROMOMIX Molesta Ewenement - Inspiracje (feat. Kosi) Molesta Ewenement - Wszystko wporzo (feat. Jamal) Czekamy ;] Edytowane 31 Sierpnia 2008 przez mr^_^max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 no może być grubo, aczkolwiek mixtape decksa imo będzie lepszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 (edytowane) Oj czekam na oba krążki, to będą jedne z najlepszych produkcji 2008r.. Oby jeszcze w tym roku Eldo, ciekaw jestem co tam Sokół & Pono zmajstrowali, a i co przez 4 lata panowie z HG wymyślili. Edytowane 31 Sierpnia 2008 przez mr^_^max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 I (teoretycznie) Fokus ma wyjść :D. po hg raczej nie spodziewam się nic, a Sokół&Pono skutecznie mnie zniechęcili tpwc do ich wspólnej twórczości ;). Ale sprawdzę, jak wszystko co z PL :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 Nie zapominajcie, że w tym miesiącu również Abradab ma wyjść ;) Będzie gruuuby wrzesień ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 T.I. z Europejskim akcentem.. ;] Podobno na nowej płytce Paper Trail... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 A w Zielonej Górze 13.09 Rap Gra ;) DonGURALesko, Pezet, 2cztery7, O.S.T.R i Molesta ;) Ja się melduję.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 mechlik mozesz przewinac akcje z tym europejskim akcentem T.I? o co to biega? bo filmik usuniety z jutuba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 mechlik mozesz przewinac akcje z tym europejskim akcentem T.I? o co to biega? bo filmik usuniety z jutuba Jest na poczatku sampelek z... tego g***ianego zbitka dzwiekow "zespolu" O-Zone. Wiec przez pierwsze pare sekund myslisz sobie "what the fuck!!!!" po czym dzwieki zmieniaja sie w jeden z najciekawszych trakow na nowej plytce rapera z Atlanty... Z mp3ki mozna wyciac te kilka pierwszych sekund, ale z CD... po kiego grzyba dali to na poczatku do teraz nie wiem. Ale ale! Wyszedl na dniach kolejny, przedostatni, album The Streets i jest godny! Zdecydowanie lepszy od "The Hardest Way to Make an Easy Living". Polecam przesluchac zwlaszcza pierwsze dwa kawalki - radosc w czystej formie. Video promujace tytulowy track z albumu: Polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 ten kawalek http://www.youtube.com/watch?v=uUVsYRkOLNg ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 ten kawalek http://www.youtube.com/watch?v=uUVsYRkOLNg ?Tak, tylko w pelnej wersji jest jeszcze na poczatku sampel z oryginalnego refrenu, na tle ktorego T.I. nawija tam jakies [ciach!]ly... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 O to: http://wkretka.pl/show-mp3-aVZoZm1JWFl3dg=...at_rihanna.html ;-) Jak tam się widzi Mixtape vol.4 Decksa? Szczerze to spodziewałem się czegoś lepszego. Płyta trzyma poziom, ale wg. mnie nie ma tego czegoś, co pozwoliłoby słuchać ją dłużej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Spodziewałem się lepszego materiału, ale jest dobrze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Panowie jak tam nowa Molesta i Lilu? Wg. mnie na "Molesta i kumple" goście lepsi niż sama Molesta. Najlepsze kawałki: Uwaga ft. OSTR, Martwie sie ft. Ero, Pablo, Do utraty tchu ft. eldo ps. mixtape decks'a w ogóle mi się nie podoba, jedynie 2cztery7 daje radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...