korbusd23 Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 Mam takie pytanko czy jest juz jakikolwiek patch do CoD2 bo znalazlem w necie jakis v1.5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 lol post nad Twoim mowa o pierwszym patchu... w 2006 roku, a to co znalazles to do cod1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 (edytowane) w sklepach jest tylko polska wersja... :> a wcale ze nie :razz: :razz: ja mam np. wersje angielską..tez ze sklepu..ale ze sklepu z kartami graficznymi :) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « gre miałem dołaczoną do mojej grafy :) Edytowane 23 Grudnia 2005 przez lukk_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 nowy patchyk do cod2, ale chyba się tylko nielicznym przyda ;) Call of Duty® 2 Intel Dual-Core Hyper-Thread Optimization Patch http://download.activision.com/callofduty2...elpatch_101.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 no i skonczylem..gra bardzo króciutka :? grafika szczrze powiedziawszy jest naprawde bardzo ładna..bump mapping tez super, dym itp..jestem pod wrazeniem..jak z początku nie widzialem zbytnio zalet grafiki tak przechodzac grę naprawde mnie pozytywnie zaskoczyła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Panowie zaczełem grac, przeszedłem 2 pierwsze misje rosjanami i zaczełem brytyjska kampanie , a dlaczego nie moge przejsc tej trzeciej rosyjskiej ? tak jakbym ją ominął :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Mam wielką prośbę, a mianowicie czy mógłby ktoś eksportaoac liste serwerów (menu file, save server list) z The All-Seeing Eye oraz wysłąc mi na meila ?? mój meil tomi-xp@o2.pl gg 9810098 Z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derwu Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 (edytowane) do usunięcia Edytowane 19 Lutego 2013 przez derwu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 (edytowane) gra jest naprade super i nie ma wcale wysrubowanych wymagan sprzetowtych @AceSkubi jak bedziesz grał na brytyjskiej to ci potem automatycznie wróci na dokonczenie rosyjkiej;] Edytowane 29 Grudnia 2005 przez matirr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Gra fajna ale bardzo krótka :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 krotka... od tego jest multi ktory wydluza gre w nieskonczonosc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 nom jest troche krótka ale sie nie nudzi mozna pograc potem na wyzszych poziomach trudosci wtedy gra robi sie ciekawa;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Z tą długością gry to rzeczywiście troche przesadzone :/ Dziś się zaczyna a jutro kończy. Ale giera lepsza niż pierwowzór. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Może to i lepiej że krótka...daliby parę dodatkowych misji na siłę i wyszłaby nudna gierka...a tak - krótkie, ale diabelnie intensywne przeżycie :)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Odpaliłem to na radku z podpisu (z czystej cieakowści jak będzei chodzić w porównaniu do 6800@16 bo na temat gry się wypowiadałem ;) ) i... niebo a ziemia :o Nieporównywalnie lepiej chodzi na radku i grafa ładniejsza.... Nie mam pojęcia czemu taki stan rzeczy ma miejsce :> pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek89 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Panowie zaczełem grac, przeszedłem 2 pierwsze misje rosjanami i zaczełem brytyjska kampanie , a dlaczego nie moge przejsc tej trzeciej rosyjskiej ? tak jakbym ją ominął :/ Tak więc, z tego co pamiętam, odblokowywujesz wtedy kampanie brytyjską, wtedy musisz wejśc do menu wyboru misji, i tam wybrać tą trzecią rosyjską ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- A teraz coś o grze,w CoD 1 grałem jak porypany, wracałem ze szkoły :D, jescze w kurtce odpalałem CoD-a, w CoD 2 tez pykałem nie tak ostro bo net przestał pozwalać, to jest dla mnie gra idealna :]... no moze Turtles 3 jej doruwnuje na PEGASUS/NES :D...a tak po za tym nie wiem dlaczego ale po screenach grafa na DX7 bardziej mi sie podoba niz na DX9 :D moze za duzo [ciach!]l na "9" a moze to ze u mnie na 9 jest jakies 20FPS :P (Athlon 2,0+,Asus A7V8X-X,Radeon 9550,512mb RAM) i teaz jak sądzicie na Sempronie 3,0+ 64bit 939,Asrock 939Dual-SATA2,Radeon 9550,512mb RAM, będzie lepiej działac :]? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 NO nie wiem czy duzy wzrost wydajnosci bedzie w tej grze, mi sie cos zdaje ze ona niezle grafe ssie, na niektorych mapach multi w 1024x768 chodzi mi wolno ;/ ale to na 2 mapach gdzie ciagle jakis dym leci (nie z granatow tylko z mapy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 i teaz jak sądzicie na Sempronie 3,0+ 64bit 939,Asrock 939Dual-SATA2,Radeon 9550,512mb RAM, będzie lepiej działac :]?dx9 mozesz nawet nie probowac bo nie masz szans na plynnosc, dx7 powinno byc ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Pomoże ktoś ?? Pytanie w poscie 1242 . Eye nie chce wyswietlac listy serwów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek89 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 na dx7 była płynnosc i na starym kompie zero problemów na dx7 na dx9 było około 20FPS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekm Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Mam pytanie czy ktos posiada patcha do CoD2 do gry przez neta?? Nie bardzo wiem skąd go wziąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Mam pytanie czy ktos posiada patcha do CoD2 do gry przez neta?? Nie bardzo wiem skąd go wziąć Poszukaj tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 (edytowane) Poszukaj tu hehe Juz go pouczyłem (świeża krew), i mu to wysłałem Edytowane 31 Grudnia 2005 przez sbchp250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek89 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 (edytowane) Hmm tak bym się jescze wypowiedział o bugach i innych tego typu sprawach, dla mnie to jest chore, nawet cos takiego jak mój kumpel mnie rozwalał w Quake ze wszystko białe a ja czerwony, w CoD 2, widziałem jak goscie mieli tak zrobione ze widzieli innych przez sciany, dla mnie to jest haniebne i nigdy bym nie włączył cheata czy cos w tym stylu mój nick DuDeK[PL]-moze ktoś mnie widział, raz mi idze lepiej raz gorzej, ale bez cheatów ktoś podawał te screeny http://img497.imageshack.us/img497/7493/shot00554bt.jpg http://img497.imageshack.us/img497/5958/shot00566fe.jpg to nie jest cheat :D to jest jakis bład w grze też to mam :]...można to fajnie wykorzystac, patrzy sie gdzie jest gosc a póxniej bang i go nie ma :D Edytowane 31 Grudnia 2005 przez Dudek89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Taaa...? ;) Wiecie co to za mapa jak sie gra s&d, to po lewo jest jedno dziala do rzowalenia, po prawo drugie a na srodku jest CKM... nie pamietam nazwy ale to jest France... no i tam gdzie ten ckm jest mozna z okna wskoczyc na tak idaszek i z tego daszku widac okno zamurowane, wystarczy sie pochylic w ktoras strone i wskakuje sie w okienko ;] i jest sie w budynku i wszystko przez sciany widac lolz biegne sobie patrze koles wskakuje w okno i przenika przez nie jak widmo hehe ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 niech EvenBalance sie pośpieszy z wydaniem PunkBustera dla CoD'a2, rozgrywka multi narazie jest tak "zdupiona" :/ mase czitów "wyszło" które mozna uzywac bez zadnego problemu bo nie ma kto tego wykryc, na serwerach np 30 osobowych, przynajmniej 10 graczy to cziterzy :mur: , ogólnie mówiac masakra :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Ta znajomy opowiadal, ze strzelal sie z dachu z jakims kolesiem, dostal troche to sie polozyl za murek. Zaczal sie czolgac w ktoras ze stron zeby wstac w innym miejscu i go zaskoczyc. Podniosl sie i odrazu death. Oglada KillCama, a tam celownik centralnie idzie za tym kumplem (czyli WH mial...) nage zatrzymal celownik, kumpel sie podnosi i bach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Taaa...? ;) Wiecie co to za mapa jak sie gra s&d, to po lewo jest jedno dziala do rzowalenia, po prawo drugie a na srodku jest CKM... nie pamietam nazwy ale to jest France... no i tam gdzie ten ckm jest mozna z okna wskoczyc na tak idaszek i z tego daszku widac okno zamurowane, wystarczy sie pochylic w ktoras strone i wskakuje sie w okienko ;] i jest sie w budynku i wszystko przez sciany widac lolz biegne sobie patrze koles wskakuje w okno i przenika przez nie jak widmo hehe ;] burgundy rox ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Jak myślicie, nowy patch 1.01 do procesorów z HT dałby coś na moim Athlonie...? Szkoda ze wydawcy wspierają tylko Intela :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 (edytowane) nie, ale sprawdz zeby rozwiac wszelkie watpliwosci edit: jak cos sie posypie to nie moja wina ;] Edytowane 2 Stycznia 2006 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...