haszek Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Niet, widziałem je w pewnym sklepie (link powinien być na którejś stronie topicu o VXach na xtremesystems.org) za 235$ :blink: BTW. A co do zmian politycznych - zapowiada się, że w przyszłej kadencji w sejmie takie partie jak Samaobora czy Liga Pana Romana, będą miały dużo silniejszą pozycje niż teraz, więc chyba nie ma się co tak cieszyć :rolleyes: 1313777[/snapback] Za 235$ to sa VX PC3200, te nowe PC4000 kosztuja wlasnie 380$. Sa tez "VX" value za 140$ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamil_Hamster Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 (edytowane) Za 235$ to sa VX PC3200, te nowe PC4000 kosztuja wlasnie 380$. Sa tez "VX" value za 140$ :D 1314764[/snapback] Wyraźnie widziałem PC 4000 :huh: /EDIT - Przyznaje, wygłupiłem się. Pomyliłem "PC4000" z "DDR400" :mur: Zreszta jak jest oznaczenie "OCZ4001024ELDCGEVX-K " To człowiek łatwo może sobie dołozyć jedno zero przy pierwszych liczbach :P BTW. Te "vaule" to chyba pomysł który się narodził właśnie na topicu extremesystems? :) Edytowane 7 Marca 2005 przez Hamil_Hamster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 kazde pamieci na takich samych timingach musza miec identyczne wyniki - tu nie ma zadnych czarow, to czysta fizyka. po prostu oprocz glownych timingow (2-2-2-5-1T) sa poboczne (7-12-2-2-1-1-7ns-5ns itd.) i to roznice w ich ustawianiu sa powodem inych wynikow. ludzie teetujacy sprzet widac albo tego nie zauwazaja, albo uwazaja, ze trzeba zostawic defaultowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 A co sadzicie o tych kostkach: 1314411[/snapback]Jeśli angielski nie jest Ci obcy to: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=55091 Ten gość ma podobne wątpliwości odnośnie wyboru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boryna Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Jeśli angielski nie jest Ci obcy to: 1314867[/snapback] Dzieki za info ale juz sie zdecydowalem na to: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=43742319 i czekam az dojda. Jak potestuje to dam znac co zdzialalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Wow mocna licytacja, jeśli masz A64 to powinieneś być zadowolony. No i zdaj relację z oc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Doskonale pamieci...niestety dorgie i ponoc padaja przy dlugotrwalym wygrzewaniu... Ja skolowalem sobie to testow drugi zestawik na winbondach 2x256 i jestem bardzo zadowolony - 270 2-2-2-5-1T-7-12-7ns-4.5ns-2-2-1-1@3.63 Chce pograc w cosik wymagajacego - 2x512 ultraX na TCCD a jak spi licze to 2x256 wsadzam i leci :) Moze w przyszlosci wymienie TCCD na VX, albo twinmosy na UTT.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boryna Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Wow mocna licytacja, jeśli masz A64 to powinieneś być zadowolony. No i zdaj relację z oc. 1316050[/snapback] Oczywiscie, ze mam A64 inaczej bym tych kostek nie kupowal, bo po co. Do tego jutro dojedzie do mnie DFI Ultra-D :). A co do licytacji to dagadalem sie i za 900 wzialem od reki. Pozdrowienia dla sprzedawcy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boryna Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Widze, ze w temacie ostatnio nic sie nie dzieje to wrzuce jeden z pierwszych tescikow moich kostek. Napiecie ustawione w biosie na 3,4V. TUTAJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 TUTAJdead... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Ma ktoś jeszcze te pamięci? najlepiej na dfi posadzone... bo mam kilka rutynowych pytań ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FBI_Martin Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) http://allegro.pl/show_item.php?item=61117891 najbardziej zaskakujące jest to, że oby dwie działają poprawnie, mamtest wywala bledy 740, 742 i 760 MB pamięci, ale w windzie i grach stabilne jak skała pracuje od początku przy 3.2 V na takich ustawieniach http://fbi_martin.w.interia.pl/OCZ-240(1.5...5V%20SP32MB.jpg :blink: Edytowane 9 Listopada 2005 przez FBI_Martin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Niemniej ja spróbowałbym wysłać je na gware, normalnie te pamięci chodzą po dużo więcej! Niezła okazja IMO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FBI_Martin Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 problem jest w tym, ze mam dfi nf3 i max mogę dać tylko 3.25V i niebędę się bawił w mody bo nie chce stracić gwary <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxpaster Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 ja moge ci załatwić takie kostki 1500zł za 512mega jeżeli mieszkasz w Gdansku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CuBa Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Chyba miało być 150 zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 1500 to chyba za 4*512 ;] a za 150 to mozna sie zastanowic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 problem jest w tym, ze mam dfi nf3 i max mogę dać tylko 3.25V i niebędę się bawił w mody bo nie chce stracić gwary <_<Ale jeśliby wymienili na nowe to na pewno sprzedając je zarobisz (nawet 2 tyle) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...