MBX Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 A nie łatwiej będzie Ci przejść się do sklepu z butami tej marki i przymierzyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 W mojej marnej mieścinie nie ma tych butów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 zapytaj sie ile cm ma wkladka w bucie to bedziesz wiedzial czy pasuja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 (edytowane) A ja z racji iż jestem człowiekiem, który nigdy nie założy butów marek Puma, Adidas, Reebok itd. itp. (nic nie mam do tych i innych marek - ot taka mania unikania produktów z logo tych 'największych' firm w kwestii ubrań/obuwia/dodatków) jak i z racji tego, że obecne obuwie PL firmy: McArthur jako jedyne wytrzymało ze mną aż niecałe 1.5 roku (od 10.07r do w sumie teraz): http://allegro.pl/item499300991_mcarthur_z...z_44_i7113.html (tej serii, lekko inny wzór) wybrałem... właśnie kolejne McArthu'ry, tym razem padło na model 'S09-8117': http://www.sklep-presto.pl/product-pol-804...ur-S098117.html Jak dotąd najlepsza dla mnie cena/jakość/wytrzymałość; Obecna para w sumie prawdopodobnie przezemnie (musiałem gdzieś zachaczyć) ma rozcięcie na przodzie. Przez co obecne odwilże nie są za przyjemne... Edytowane 22 Stycznia 2009 przez serwal4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 (edytowane) Czy ktoś mógłby polecić jakieś dobre, wygodne wkładki do butów na codzień? Chciałbym coś włożyć do niedawno nabytych AF1: Przy okazji dodam, ze najpierw kupiłem na allegro, ściągane (i wysyłane!) ze Stanów, ale przyszły podróby. Sprzedawca (100% pozytywów, pełno aukcji na allegro...). Oddał kasę za buty (dobre i to), ale nie za przesyłkę. Postanowiłem więc poszukać ich po sklepach. Znalazłem w pewnym wrocławskim sklepie sportowym. Na półce obok orygnalnych sztuk stały podróby (W SKLEPIE!). Straszne. W końcu zdecydowałem się kupić w firmowym sklepie Nike i jestem zadowolony. Co prawda dałem za nie trochę sporo (379zł), ale cóż, przynajmniej mam gwarancję, że są oryginalne i pochodzą z autoryzowanego źródła. No i są śliczne ^^ Edytowane 22 Stycznia 2009 przez pwlj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 Po co wkładki do ników? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 okropne sa all white'y, ewentualnie dla dziewczyny :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 Po co wkładki do ników? rolleyes.gifBo szukam jakis megawygodnych megawypaśnych wkładek ;] okropne sa all white'y, ewentualnie dla dziewczyny :]sam jesteś okropny q; white-white af1's rule [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 (edytowane) w całych białych AF1 gram w kosza :) :P Na co dzień chodzę w czarno-zielonych dunkach, a poluję właśnie na żółto-czarne Jordany I (ale nie mogę znaleźć rozmiaru, ani nigdzie nie są dostępne o_O) :D Edytowane 23 Stycznia 2009 przez Black_war Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 Nie sa za twarde jak na granie? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 @Black-war Na takie polujesz? :D BTW ma ktoś takie? Bo chciałem kupić ale najpierw chce się dowiedzieć jak się sprawują itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 (edytowane) http://www.pickyourshoes.com/collectible/n...blk_mze_wht.htm albo ew. te http://www.pickyourshoes.com/collectible/n...wht_blk_var.htm można je kupić w 2paku, ale jego cena 350$... ;) co do af1 to nie nie są imo za twarde, zresztą w kosza to ja też za dużo nie gram :) Edytowane 23 Stycznia 2009 przez Black_war Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 (edytowane) okropne sa all white'y, ewentualnie dla dziewczyny :] Nie znasz się. :P BTW. pwlj Jak odróżniasz oryginały od podrób? Edytowane 23 Stycznia 2009 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 @Black-war Na takie polujesz? :D mam nadzieje ze nie na takie bo to podroby :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 w całych białych AF1 gram w kosza :) :P Na co dzień chodzę w czarno-zielonych dunkach, a poluję właśnie na żółto-czarne Jordany I (ale nie mogę znaleźć rozmiaru, ani nigdzie nie są dostępne o_O) :Dhuhu na czarno-żółte jordany to chyba każdy kto je widział na oczy poluje :D szkoda że to praktycznie niewykonalne <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 (edytowane) Nie znasz się. :P BTW. pwlj Jak odróżniasz oryginały od podrób? Porównywałem z oryginalnymi ;) Podstawowe różnice: - w pordóbach płaskie, cienkie wyciagane wkladki, w oryginalach mam jakos przyklejone i wyprofilowane ;) - metka w podróbach to jakis przyszyty swistek (tylko na jednej krawedzi, jak w koszulkach) w oryginalnych mam zalaną gumą na cholewce - ten metalowy [ciach!]lniczek przez ktory przewiniety jest sznurowka musi byc prostokatna z napisem AF-1 '82 - no i lipna skóra/derma(sic!) w podróbach W PL ciezko z butami, ciezko... Edytowane 25 Stycznia 2009 przez pwlj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 w całych białych AF1 gram w kosza :) :P Na co dzień chodzę w czarno-zielonych dunkach, a poluję właśnie na żółto-czarne Jordany I (ale nie mogę znaleźć rozmiaru, ani nigdzie nie są dostępne o_O) :Djak masz konto na phatflysneakers to mozesz zapytac uzytkownika kondzior czy ich nie sprowadzi, ma duzo butow, wiem ze czarno-czerwono-biale (piekne są btw.) jordany ma za 320zl w kazdym bodajze rozmiarze. link do jego tematu: http://phatflysneakers.eu/forum/viewtopic.php?t=2581 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Nie mam konta, ale chętnie przyjmę zaproszenie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Również przyjmę zaproszenie na pfs :rolleyes: . A kondziora znajdziecie też na http://www.swaggerhypeclub.com/ (to nie reklama tylko zwykłe info dla kolegi wyżej :x) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel777 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Porównywałem z oryginalnymi ;) Podstawowe różnice: - w pordóbach płaskie, cienkie wyciagane wkladki, w oryginalach mam jakos przyklejone i wyprofilowane ;) - metka w podróbach to jakis przyszyty swistek (tylko na jednej krawedzi, jak w koszulkach) w oryginalnych mam zalaną gumą na cholewce - ten metalowy [ciach!]lniczek przez ktory przewiniety jest sznurowka musi byc prostokatna z napisem AF-1 '82 - no i lipna skóra/derma(sic!) w podróbach W PL ciezko z butami, ciezko... fajnie ze wiesz jak odróżnić oryginalny produkt od podroby ale jest jedna rzecz które je łączy ..............MADE IN CHINA :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Kurde szukam nike 6.0 na kostkę czarnych i nie mogę się doszukać... ktoś poleci jakiś sklep? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 fajnie ze wiesz jak odróżnić oryginalny produkt od podroby ale jest jedna rzecz które je łączy ..............MADE IN CHINA :)i co w zwiazku z tym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 fajnie ze wiesz jak odróżnić oryginalny produkt od podroby ale jest jedna rzecz które je łączy ..............MADE IN CHINA :)O.o jaki z tego morał? P.S. - ja mam nike made in vietnam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Też mam Nike made in Vietnam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 witajcie piękni ;) używał ktoś butów "Osiris" ? mam zajawkę na jeden z modeli ale zastanawiam się jak z jakością. Cena powala ale jeśli dostane pozwolenie to biore :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 Nie używałem ale jarałem się kiedyś Osirisami Bronx Black koi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 mnie właśnie o bronxy chodzi ;) o te poniżej piękne :D ewentualnie http://www.sklep.supair.pl/index.php?q%5Bm...wary&t=1515 zastanawiam się tez nad Fallenami, cena dość znośna a i wygląd całkiem fajny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 No to teraz ja. http://www.neosport.pl/product-pol-2963-Ob...-313661003.html Smigam sobie w nich juz 3 miesiac i naprawde jest zacnie. Jak zwykle byl problem z rozmiarem (45-45.5), ale udalo mi sie upolowac ostatnia parke wlasnie z tego sklepu. A tak btw: daaawno temu, zakupilem rowniez buty NIKE, ale nie pamietam gdzie, raczej "pewny sklep". Buty wygladaja jak oryginalne, poprostu wszystko sie zgadza, ale na stronie NIKE czy innych stronach "ten sam model" wygladal minimalnie inaczej, a i wersji kolorystycznej nie natrafilem :blink: To tak oftopem, bo juz w nich tylko na silownie chodze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 (edytowane) mnie właśnie o bronxy chodzi ;) o te poniżej piękne :D ewentualnie http://www.sklep.supair.pl/index.php?q%5Bm...wary&t=1515 zastanawiam się tez nad Fallenami, cena dość znośna a i wygląd całkiem fajny ;) Osirisy zajebiste. Nie żałuj sobie, tylko kupuj. ;-) Sama marka też zacna. Falleny są dobre, ale moim zdaniem to marka dla emo-punko-dzieciaków, tak samo jak circa i po części vans. Ja sobie kupiłem teraz drugie biało-czerwone nike composure SI, bo je kocham i znalazłem w promocji, a te co kupiłem rok temu już się trochę zjechały. Jeszcze w nich nie chodzę, bo brzydka pogoda i szkoda ich. Stoją na półeczce i czekają na lepsze czasy. Edytowane 8 Lutego 2009 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 na allegro 380 :( w skateshopach nie ma :( a mnie o silvery chodzi. Zagadam do ziomków z andergranda, może załatwią coś w tej sprawie ;) dzięki sysak za opinie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...