Jonny2003 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Ja nie widzialem jeszcze poprawnie dzialajacego emu ps2 ani xboxa, z tego co wiem taki niby emu ps2 wyswietli moze strone startowa ale pozniej toootalna lipa!!, niby cos tam jest ale nie dziala, ja bardzo czesto uzywam emu ,np teraz koncze alundre z psx na pc, i ten temat emu jest mi bardzo bliski od zawsze,zadnen z moich znajomych tez nigdy nie spotkal poprawnie dzialajacego emu ps2 a tym bardziej xboxa, jak czytalem na torrentach komentarze do tych niby pseudo emu ps2 ,to wszystkie mowily ze poprostu nic z tym nie zrobisz i mozna to emu o tak zwany "kant...... rozbic" , jesli znasz taki emu na ps2 lub xboxa co dziala zapodaj . http://www.pcsx2.net/ http://www.dolphin-emu.com/ Emulatory Gamecuba i PS2.Może nie najlepsze i wiadomo,że jeszcze niedopracowane ale przynajmniej są to jakieś sensownie zapowiadające się projekty.A w kwestii Xboxa całkowita kapa i dlatego mnie to dziwi,bo jako sprzęt częściowo zgodny z PC powinien być łatwiej emulowalny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Czesciowo zgodny nie znaczy ze latwo emulowac jego system operacyjny. Pecet rozni sie znacznie od xboxa. Nalezy pamietac ze tam nie ma directX i sa uzywane specyficzne rozkazy do urzadzen. Dlatego gry na pececie tej klasy co ma wnetrznosci xbox wygladaja tak slabo przy konsoli. A co do emulatorow gacka i ps2 to ... na emu gacka pare gier dziala ale i tak slabo. Na ps2 nie da sie grac w zadna gre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Jonny2003 dla mnie roznica pomiedzy dzialajacym emu a takim "sensownie zapowiadajacym sie" jest wielka ,bo ten pierwszy mozna normalnie uzywac czyli grac a ten drugi to tylko dobre checi a nimi przeciez nie pograsz :), tak wiec jesli tyle lat ps2 jest na rynku i xbox ,to jesli do dzisiaj takiego emu nie zrobiono ktoryby dzialal to wydaje mi sie ze takowy juz nie powstanie ,tymbardziej na ps2 bo na linku ktory podales odszedl ich glowny koder ,wiec caly projekt pewnie upadnie, a GC jako najslabsza z duzych konsol moze jest latwiejsza w emulacji jednak co z tego jak tak malo popularna Mysle ze OT zwiazany z emulacja starych duzych konsol mozemy zamknac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) A może emu iXa nie ma bo i po co? Większość gier które są na Xboxie są też na PC więc robienie emu to by była kpina. Ale jest kilka gierek (patrzę na tytuły naprawdę dobre a nie na jakieś niszowe produkty bo w nie i tak niewiele osób gra) co na kompa nie wyszły ale powiedzmy sobie szczerze, dla paru(nastu) tytułów klecić teraz jakieś emu ;) ? Co do X360 to mam teraz klina bo już nie wiem co ja chce :). Z jednej strony chciałbym mimo wszystko ulepszyć kompa (niby do gier) ale to przeczy temu co sam prawię czyli to że to raczej konsola powinna być maszyną do gier. Fajnie byłoby mieć NG jakoś "szybko" ale trochę martwi mnie takie coś jak "a co by było gdyby pierwsze modele X360 były wadliwe?"...jest taka opcja przecież a z serwisem to też tak nie za fajnie bo MS nie puści iXa u nas oficjalnie. No i ta kwestia z HD-DVD, pewnie i tak trzeba będzie go kiedyś kupić i tak a to jest (nie oszukujmy się) koszt i to pewnie nie taki mały :? . Gry to wydatek prawie 270zł za nówkę (będą allegra i przeceny itd. itd. ale fakt jest faktem). Niektórzy czekają na modchipa a ja nie wiem czy chciałbym przerabiać konsolę, pewnie nie ale....No i jest jeszcze sprawa z PS3, problem jest taki że jakoś nie mam chyba takiej cierpliwości żeby czekać rok od startu X360 jednak jak pomyślę o MGS4 ("metal" to moja ulubiona seria) to znając siebie gdy np. będę miał X360 i MGS4 wyjdzie na PS3 to będę płakał że mam "tylko" X360 ;). Do tego jeżeli wysłupłam kaskę na jakiegoś NG to i tak nie będę miał na jakiś konkretny telewizor z obsługą HD (tzn. przynajmniej wyświetlajacy w pełni tryb 720p) a na moim "zwykłym" 28" SEGu (wprawdzie 100Hz ale to i tak nie to samo co HD ;) ) albo nic nie odpalę albo jakość będzie znacznie gorsza niż mogłaby być....Ech...same problemy. Tak to jest jak ma się jakieś takie hobby a kaski nie za wiele...Pozdro. EDIT: Nagrywarki HD-DVD podobno na początku przyszłego roku mają wyjść ale oczekujcie także "odpowiedniej" ceny.... Edytowane 18 Października 2005 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afterglow Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 A może emu iXa nie ma bo i po co? Większość gier które są na Xboxie są też na PC więc robienie emu to by była kpina.Wiesz.. topowe tytuly z Saturna tez powychodzily na PC, a jakos nie przeszkadza to ludziom w tworzeniu i usprawnianiu jego emulatorow. Do tego jeżeli wysłupłam kaskę na jakiegoś NG to i tak nie będę miał na jakiś konkretny telewizor z obsługą HD (tzn. przynajmniej wyświetlajacy w pełni tryb 720p) a na moim "zwykłym" 28" SEGu (wprawdzie 100Hz ale to i tak nie to samo co HD ;) ) albo nic nie odpalę albo jakość będzie znacznie gorsza niż mogłaby być... 1706722[/snapback] "Klasyczne" odbiorniki powinny wyswietlac obraz o jakosci zblizonej do tego, co mozesz teraz zobaczyc podlaczajac Xboxa (byc moze z lepszym AA lub FSAA). Nie dojdzie do sytuacji, w ktorej brak telewziora HD uniemozliwialby korzystanie z nowych konsol - grono potencjalnych nabywcow zostaloby zbyt mocno zawezone. Nawet w Stanach nie w kazdym domu stoi odbiornik HD, nie mowiac juz o Europie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) Jonny2003 dla mnie roznica pomiedzy dzialajacym emu a takim "sensownie zapowiadajacym sie" jest wielka ,bo ten pierwszy mozna normalnie uzywac czyli grac a ten drugi to tylko dobre checi a nimi przeciez nie pograsz :), tak wiec jesli tyle lat ps2 jest na rynku i xbox ,to jesli do dzisiaj takiego emu nie zrobiono ktoryby dzialal to wydaje mi sie ze takowy juz nie powstanie ,tymbardziej na ps2 bo na linku ktory podales odszedl ich glowny koder ,wiec caly projekt pewnie upadnie, a GC jako najslabsza z duzych konsol moze jest latwiejsza w emulacji jednak co z tego jak tak malo popularna Mysle ze OT zwiazany z emulacja starych duzych konsol mozemy zamknac :) 1706708[/snapback] Gladiac pierwsze słysze że Gacek jest najsłabszy z dużych konsol. zobacz jak wyglądają gry na gacka w porownaniu z ps2. Tak samo resident evil 4 na ps2 ma pewne uproszczenia graficzne w porownaniu do gamecuba. Sam mam teraz Gacka i wiem co mowie. jak coś to rozwiń dlaczego tak uważasz że gacek jest najsłabszy technicznie? dodam jeszcze że ostatnio uważałem Ninia gaiden za najlepiej wyglądającą gre na stare konsole, po tym jak zagralem w Residenta 4 szybko zmieniłem zdanie. poprostu mistrzostwo świata, graficznie jak i grywalnie masakra! Edytowane 18 Października 2005 przez rockers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonny2003 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Emulator Gacka chodzi lepiej bo konsola nie jest tak skomplikowana jak PS 2,a nie dlatego że jest słabsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 co do hd-dvd to nie microsoft ustala na jakim nosniku ma byc dana gra jakby wydawcy chcieli to by na cd dalej wypuszczali kazda gre... i to im zalezy na tym zeby sprzedac dany tytul napewno jak wejdzie hd-dvd to zwykle dvd dalej beda wypuszczane rowno z hd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 rockers jasne ze gacek przebija technicznie ps2.. widac to na RE4 na gacusia i ps2. Moim zdaniem to inna gra.. ale fakt ze z ps2 wycisnieto wszystko co sie talo. Czekam na nowa zelde na gacka. Sorki za OT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RauloS Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 mam pytanie .. mianowicie mamy na osiedlu z kumplami siec lokalna, internet taki nawet szybki no moze sredni, jak juz bede mial z kumpleml x360 (mieszka na przeciwko moich drzwi) to co bedziemy musieli zrobic zeby pograc razem np w call of duty2 , jakas pilke nozna czy samochodowke ?? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cronosik Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Wydaje mi sie ze bedziesz musial grac poprostu przez serwery microsoftu a wiec i placic abonament. A ja mam jeszcze pytanie czy ktos juz pytal w mediamarkt czy bedzie prowadzila sprzedaz konsol tak jak sprzedaje stare Xboxy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 raczej nie ;) ms doklada do kazdej konsoli cos kolo 100$ liczac, ze pozniej zyskami z gier sobie to uzupelnia ;) wiedzac jaki jest w polsce stopien piracenia olali nasz rynek zupelnie ;p a o ile sie nie myle musieli by tworzyc cale zaplecze itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cronosik Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 no pierwszego xboxa tez oficjalnie nie bylo a w media byl i jest w sprzedarzy. Wiec pewnie xbox 360 tez sie pojawi tyle ze pewnie nie odrazu po premierze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 GEEEZ! Ludzie, Wy macie problemy iście jak ta rodzinka z reklamy gdy im się przepala żarówka. Macie 8 zł, idziecie do kiosku, kupujecie nowy nr PSX Extreme i macie wpip ofert sklepów, ktore sie zaopatrują w sprzed bezpośrednio u dystrybutora, nawet jesli jest on za granicą. Tak robią non-stop od premiery X'a jak i bedą robić po premierze X360. Taki problem poszukać w odpowiednich miejscach? Zresztą nie raz był trąbiony adres sklepu ultima.pl, ktory rowniez sciaga konsole, co prawda jest drozszy, ale jednak jest i nie trzeba kupowac gazety o konsolach aby zdobyc namiary. A jak Was nie stac na gazete, to na perfidnego jana lecicie do Empiku z notesem w łapie i przepisujecie nr telefonów/adresy www/mail'e i potem się pytacie czy można np pre-ordera złożyć. Kombinujta! BTW... o HDTV to moze osobny topic? No chyba ze juz powstał ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cronosik Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Spokojnie. Problem w tym ze w ultimie juz sa tylko z drugiej dostawy ktora prawdopodobnie bedzie pod koniec grudnia. a mi zalezy zeby miec konsolke wczesniej. w innych sklepach nie znalazlem jak do tej pory preorderow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Spokojnie. Problem w tym ze w ultimie juz sa tylko z drugiej dostawy ktora prawdopodobnie bedzie pod koniec grudnia. a mi zalezy zeby miec konsolke wczesniej. w innych sklepach nie znalazlem jak do tej pory preorderow. 1712088[/snapback] Spokojnie ;). Cierpliwość jest cnotą :). Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cronosik Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 moze i tak. Tyle ze ja nie jestem sredniowiecznym rycerzem. I CHCE XBOXA JUZ!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (...) I CHCE XBOXA JUZ!!! :D 1712273[/snapback] a HDTV masz :D bo jezeli nie to po co ci X360 jak nie zobaczysz tego co powinienes :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Panowie ! nie wiem jak wy ale dla mnie ten czas do startu 360 ki baaardzo sie dluzy!!, chcialbym aby juz ten dzien nastal chociazby w usa aby mozna bylo przeczytac relacje pierwszych posiadaczy nowej konsoli i opinie recenzentow , a pozniej poczekac jeszcze ten tydzien opoznienia w wersji europejskiej i samemu sie przekonac :):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 NAIWNI!!! Po co kupowac TAKA konsole w dzien premiery, chyba zeby pograc w FIFE 06 ktora tak samo wyglada na PC, no chyba ze bedzie NOWY NFS to inna sprawa [; P.S. HDTV !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (edytowane) a HDTV masz :D bo jezeli nie to po co ci X360 jak nie zobaczysz tego co powinienes :D 1712346[/snapback] wiadomo że na zwykłym TV obraz bedzie gorszy, ale nie aż tak żeby nie dało się pograć. mi wystarczy zeby gry wyglądały tak jak film :wink: . co filmy na zwykłym TV źle wyglądają? przynajmniej niech gra bedzie taka jak na renderowanych filmikach na teraźniejszych konsolach. na ich jakość nie nażekałem na zwykłym odbiorniku :) Edytowane 22 Października 2005 przez rockers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (edytowane) NAIWNI!!! Po co kupowac TAKA konsole w dzien premiery, chyba zeby pograc w FIFE 06 ktora tak samo wyglada na PC, no chyba ze bedzie NOWY NFS to inna sprawa [; P.S. HDTV !!! 1712514[/snapback] lekko jestes smieszny .. fifa na x360 wyglada calkiem inaczej niz na reszte sprzetu ale nie za sprawa hdtv tylko calkiem nowego enginu gry ( nowy power ) tak samo jak nfsms wiec idac twoim tokiem myslenia on tez powinien wygladac tak samo jak na pc czy ps2 itd... :mur: Edytowane 22 Października 2005 przez Lazymodder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cronosik Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Jaka gre jako pierwsza planujecie kupic do nowego Xboxa. ?? W ultimie jakos biednie z wyborem i drogo a w starlite podobno konsola deluxe ma kosztowac 1599zl a gry maja byc po 189zl. Tyle ze sklep nie przyjmuje preorderow. No ale pozyjemy zobaczymy. Ja teraz czekam na premiere w USA bo w koncu zobaczymy jak konsole odbieraja szeregowi gracze. Pozdrawiam wszystkich CZEKAJACYCH i nie tylko. Ehh... zycie to ciagla poczekalnia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (edytowane) ostatnio bylo tutaj mowione o braku kompatybilnosci wstecznej na nowa konsole billa , a jak sie okazuje Sony wypuszcza niedlugo jescze bardziej odchudzona wersje ps2 slim ktora ,uwaga!- ma wielki problem z grami dedykowanymi wlasnie na nia!!!! ,nie dziala ponad 7 tytulow z ps2 i 40 na psx, na nieciekawe komentarze w tej sprawie Sony odpowiedzialo aby ktos kto chce pograc we wszystkie tytuly kupil strasza wersje konsoli ,buhahahahaha ps bezczelnosc Sony i zadufanie przekracza juz wszystkie granice edit: premiera jeszce bardziej odchudzonej gabarytowo i widocznie programowo tez konsolki Sony w listopadzie (japonia) cena nieznana ale ponoc sporo nizsza niz poprzedni slim , mysle ze jest to zagranie Sony aby w czasie startu Xboxa 360 troche jeszcze zarobic kasy i popsuc sprzedaz nowej konsoli Billa Edytowane 22 Października 2005 przez gladiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lao_che Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (edytowane) jak sie okazuje Sony wypuszcza niedlugo jescze bardziej odchudzona wersje ps2 slim sorry bo nie zakumalem , bedzie jeszcze inna wersja niz psx2 slim??? kiedy to ma nastapic??? Edytowane 22 Października 2005 przez lao_che Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 sorry bo nie zakumalem , bedzie jeszcze inna wersja niz psx2 slim??? kiedy to ma nastapic??? wyzej dopisalem do mojego posta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (edytowane) lekko jestes smieszny .. fifa na x360 wyglada calkiem inaczej niz na reszte sprzetu ale nie za sprawa hdtv tylko calkiem nowego enginu gry ( nowy power ) tak samo jak nfsms wiec idac twoim tokiem myslenia on tez powinien wygladac tak samo jak na pc czy ps2 itd... :mur: 1713094[/snapback] Daj cos wiecej to ci uwieze bo cos mi sie wydaje ze EA nic nie zmieni w FIFE : p Co do NFSMS nei bedzie wygladal tak samo jak na PC Oo Co ma by innego ? Wytlumacz mi to ? Nowy Power ]:-> Edytowane 22 Października 2005 przez iwo_kupa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Daj cos wiecej to ci uwieze bo cos mi sie wydaje ze EA nic nie zmieni w FIFE : p Co do NFSMS nei bedzie wygladal tak samo jak na PC Oo Co ma by innego ? Wytlumacz mi to ? Nowy Power ]:-> 1713843[/snapback] popatrz sobie na screeny z nowego NBA na pieca i xboxa to zrozumiesz :) niby to 06 i to ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RauloS Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 tak wyglada fifa na x360 http://www.gamespot.com/xbox360/sports/fif...tml?sid=6135183 a tak nba http://www.gamespot.com/xbox360/sports/nba...tml?sid=6134985 a teraz cofnij wszytko co powiedziales B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 ostatnio bylo tutaj mowione o braku kompatybilnosci wstecznej na nowa konsole billa , a jak sie okazuje Sony wypuszcza niedlugo jescze bardziej odchudzona wersje ps2 slim ktora ,uwaga!- ma wielki problem z grami dedykowanymi wlasnie na nia!!!! ,nie dziala ponad 7 tytulow z ps2 i 40 na psx, na nieciekawe komentarze w tej sprawie Sony odpowiedzialo aby ktos kto chce pograc we wszystkie tytuly kupil strasza wersje konsoli ,buhahahahaha ps bezczelnosc Sony i zadufanie przekracza juz wszystkie granice edit: premiera jeszce bardziej odchudzonej gabarytowo i widocznie programowo tez konsolki Sony w listopadzie (japonia) cena nieznana ale ponoc sporo nizsza niz poprzedni slim , mysle ze jest to zagranie Sony aby w czasie startu Xboxa 360 troche jeszcze zarobic kasy i popsuc sprzedaz nowej konsoli Billa 1713171[/snapback] A wiesz przynajmniej jakie tytuły nie działają? Jak jakieś gierki "made in Japan for Japan only" to mi to lotto ;). A w gierki z PSX to gram na PSX :). Ale fakt że SONY trochę w kulki leci ale też NIE WIERZĘ żeby nie działały szlagierowe tytuły, raczej takie "zapychacze" w które gra mało osób albo tak jak napisałem są u nas niedostepne. To oczywiste że SONY chce odwrócić uwagę od X360, mnie to nie dziwi ale czy to źle? Niektórzy może teraz uzupełnią zapasy za jakąś konkretną (niską) cenę ;). Oby tylko się nie psuły szybko :unsure: .... @Cronosik Gdybym się skusił na X360 w dniu premiery (albo nieco później) to moją pierwszą grą byłby na 100% TES IV: Oblivion. Jedna gra a na bank grania na kilkadziesiąt godzinek :). Też słyszałem o tym że w StarLite mają być po 1600 PLN bez 1 PLN ;) ale czy to na pewno wersja Deluxe....niby jest napisane że z akcesoriami ale w zasadzie wersja Core też ma akcesoria, kabelki :lol: ;). A ceny gier też bardzo zachęcające. Ja czekam na pierwsze opinie graczy, serwisów no i pras branżowych. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...