Mardok Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 @DEVILEK: Eh współczuję bo jak by nie patrzeć szkoda X2 oj szkoda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Z tego co mi wiadomo to nikt nawet nic nie wspominał o tym żeby wsadzał X2 pod lodówke. Zulusman miał coś robić ale w końcu to nie wiem czy do tego doszło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 ->Devilek Czyli Winda64bit na nic się nie przydała jak narazie... Heh... Szkoda tego X2... Rekordu nie będzie jak narazie,więc pozostaje się ścigać z samym sobą... Idę wyszykować windę 64 bit na jutro na dalszą cześć testów :D :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 ->Devilek Czyli Winda64bit na nic się nie przydała jak narazie... Heh... Szkoda tego X2... Rekordu nie będzie jak narazie,więc pozostaje się ścigać z samym sobą... Idę wyszykować windę 64 bit na jutro na dalszą cześć testów :D :] Nie zupelnie ... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Nie zupelnie ... ;) Cwaniak ma kolejnego proca :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 @DEVILEK Nie poddawaj sie. Widac procek nie sprostal oczekiwaniom. TEgo nowego troszke szybciej pogon i bedzie ok :) @Hipo Raz mialem opka165 na FC - 3.1GHz@1.58 - 15minut 2xsp2004 Temp CPU: 25*C , PWMiC: 78*C. Daremny temp mogl byc spowodowany zlym dociskiem i daremnym parownikiem. Sekcje zasilania obkleilem dodatkowo, bylem przygotowany i przesiadlem sie na intela :P Mam w chacie jesio opka170 bez czapki, nie jakiegos wypasionego, ale z mnoznikiem 10 bedzie mozna na nim powalczyc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Cwaniak ma kolejnego proca :PTen nawet bardziej mi sie podoba co 2 x 1MB L2 to nie 2 x 512KB :D Na chwile obecna lekko ponad 2400MHz i 30s :) Jesli wsio wypali to w sobote zamiesza sie troche w rankingu bo jakos pentaki sie panosza :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Ten nawet bardziej mi sie podoba co 2 x 1MB L2 to nie 2 x 512KB :D Na chwile obecna lekko ponad 2400MHz i 30s :) Jesli wsio wypali to w sobote zamiesza sie troche w rankingu bo jakos pentaki sie panosza :lol: Walcz „Dżedaj” walcz ;) Czekamy na konkretne wyniki ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Ten nawet bardziej mi sie podoba co 2 x 1MB L2 to nie 2 x 512KB :D Na chwile obecna lekko ponad 2400MHz i 30s :) Jesli wsio wypali to w sobote zamiesza sie troche w rankingu bo jakos pentaki sie panosza :lol: Jak wszystko wypali również u oc składu to nie wiele zamieszasz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Jesli wsio wypali, to powiekszysz kolekcje spalonego sprzetu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Jak wszystko wypali również u oc składu to nie wiele zamieszasz ;)Chyba kpisz :lol: Ale na powaznie : mobo odjebalo focha i przy HTT 219MHz koniec :blink: Z systemu moglem wiecej znacznie ale nie tak jak mi sie widzialo. Przydalby sie jednak ktos z DFI <_< kto mieszka w okolicach Katowic. @Mardok - ostatni na polu walki zostalem :blink: :wink: @Zulusman - nie kracz bo kolejnego 4400+ to by juz szkoda bylo i to bardzo, bardzo. Nawet wiecej niz 3800+. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 kurde z tym amd w ostatnim czasie zabawa sie konczy zanim wogole na dobre sie zacznie ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) hehehe bo to amd a kolejne wiadomosci z oc squad w poniedzialek wczoraj nie udalo nam sie dostac na uniwerek - wszystkiemu winien NADPORTIER;] w pon szybciutko postawi sie winde i testy na ok xxx ghz w cine64bit ;] Edytowane 17 Czerwca 2006 przez genghiskhan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 toż to jakieś fatum na forum .... czy ktoś podpinał X2 pod FC ?? opek 165 sie liczy ?:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 opek 165 sie liczy ?:> Pewnie że tak, bo poza nazwą niczym innym się nie różnią ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomall0 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 opek 165 sie liczy ?:>Jeśli robi 2.9- 3GHz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 juz raz to tutaj zamieszczalem, zrobil ledwo ten wynik, bo to kiepawa sztuka byla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 juz raz to tutaj zamieszczalem, zrobil ledwo ten wynik, bo to kiepawa sztuka byla http://rybamcz.boo.pl/cinebench.jpg Jaka sztuka taki wynik :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 jak na 32 bit os to calkiem dobrze :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Prosba jest !!! Kto z okolic Katowic ma DFI/Asus/Epox, nawet moze byc GB na nF4 i troche czasu to prosze aby sie zglosil do mnie na priv. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) Co potrafi Kensfield@3.0 Ghz. http://http://www.iamxtreme.net/coolaler/c...ENSFIELD/19.gif 16 sec w CB 32 bit :] :D 4 jajka robią swoje :) Edytowane 21 Czerwca 2006 przez KvaNfield Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 http://img150.imageshack.us/img150/6/p2cinebench1ie.png Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Lol chyba w miedzy czasie kawe sobie robiles ;) Heheh zawsze miales glupie pomysly. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Lol chyba w miedzy czasie kawe sobie robiles ;) Heheh zawsze miales glupie pomysly. obiad dla 4 osób mozna przygotować :D ale moje 7h spi było lepsze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 2194325[/snapback] obiad dla 4 osób mozna przygotować :D ale moje 7h spi było lepsze :D Można by było zrobić taki ranking jak na XS czyli na najwolniejsze SPI, i dodać np jeszcze CB.Wszystko oczywiście na stock, bez underclockingu :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Z tym że prawie robi różnicę :D Można by było zrobić taki ranking jak na XS czyli na najwolniejsze SPI, i dodać np jeszcze CB.Wszystko oczywiście na stock, bez underclockingu :] i ludzie zaczną na telefonach spi liczyć :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kuba Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 albo na kalkulatorach :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 http://img150.imageshack.us/img150/6/p2cinebench1ie.png Nieźle... mój Cinebench jest jeszcze w miarę normalny ;d ;d Is this a declaration of war? :)))) MaSell, prowokujesz mnie do kolejnego uruchomienia P1 MMX... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 i ludzie zaczną na telefonach spi liczyć :lol:Jeżeli odpalą to nie ma sprawy ;) :lol: Ale wątpie abyś debiana np na motorolce postawił :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) w razie czego mam gdzieś p166 a na deser 486dx100 :lol: nie no ale bym chyba musiał na cały dzień wyjśc... tak dla jaj sobie tylko pusszcze na moim durako 650 bo jakos 2 moje sepki s754 to omineło-jakoś byłem zajęty wyłącznie spi :wink: 423 sekundy-chyba musze co nieco zoptymalizować :wink: Edytowane 22 Czerwca 2006 przez 99tomcat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...