krzyysiu Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 (edytowane) Dzisiaj dostałem zaproszenie do gmail zarejestrowałem sie i do tej pory wszystko było wporządku, ale gdy spróbowałem sie zalogować, pokazała sie biała strona z napisem "Loading..." ale nic sie nie załadowało spróbowałem jescze pare razy i nic. Co mam robić? Korzystam z Firefoxa 1.01 Edytowane 13 Marca 2005 przez krzyysiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Sprobuj pod IE - niestety GMail nie dzial jak trzeba pod wszystkimi przegladarkami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 kiedys nie dzialalo dobrze pod Opera pod Firefoxem dzialalo od poczatku dosc dobrze a po ostatnich poprawkach dziala juz dobrze pod opera wiec chyba jakis inny problem tu jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyysiu Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Pod IE to samo, w Operze działa, ale nie jest w pełni wspierana przez gmail i nie moge zmienić ustawień skrzynki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Firefox nie ma żadnych problemów z gmail. Fully supported browsers: - Microsoft IE 5.5+ - Netscape 7.1+ - Mozilla 1.4+ - Mozilla Firefox 0.8+ - Safari 1.2.1+ Many other browsers work with Gmail's basic HTML view, including: - Microsoft IE 4.0+ - Netscape 4.07+ - Opera 6.03+ JavaScript włączony, cookies odblokowane ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyysiu Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 JavaScript włączony, cookies odblokowane ? Tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t100 Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Krzysiu i co zrobiles z tym fantem ? bo u mnie jest identyczna sytuacja ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 mam to samo od kilku dni <_< pod opera i pod ie to samo, chyba cos zrabali albo serwery nie wyrabiaja.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 (edytowane) o.. faktycznie u mnie tez białą zima.. a myslałęm że w końcu będe miał 100% działającą skrzynke.. //edit ale po kliknieciu adresu strony i nacisnieciu enter sie załądowało jednak spróbujcie tak Edytowane 13 Kwietnia 2005 przez kisio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 wystarczy dac odswierz kilka razy :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recall1982 Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 To samo mam, co jakis czas sie pojawia cos takiego, ze nie chce sie zaladowac BTW. Jesli ktos chce zaproszenie to prosze o info na PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Wie ktoś do ilu mają zamiar zwiększyć konta? Bo tak rosnie to konto i rosnie i ciekawe czy kiedyś się zatrzyma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recall1982 Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Jak dla mnie, obecne 2GB to juz jest troszke za duzo. Z tego co sie orientuje to na spymac.com jest poczta 3GB, wiec moze Gmail chce ich dogonic, albo i przescignac. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 ale ta pojemnosc sie przydaje poniekad, bo google ma opcje ze zapisuje wszystkie maile wyslane i odebrane (ostatnio mo to uratowalo zycie :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Kurde ale trzeba duzo mailowac zeby zapelnic 2Gb skrzynke ;]] Mowie o samych mailach txt + czasem jakies zdjecie itp. A ta pojemnosc jescze rosnie :shock: Ale lepiej wiecej niz mniej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 fajne jest to gmail drive, moze slyszeliscie (juz troche to jest - 3 tygodnie ? wiecej ), instaluje sie takie cos i w moj komputer masz gmail drive i klikasz wpisujesz login i haslo i mozesz sobie jakies rzeczy tam przetrzymywac jak komus miejsca brakuje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 fajne jest to gmail drive, moze slyszeliscie (juz troche to jest - 3 tygodnie ? wiecej ), instaluje sie takie cos i w moj komputer masz gmail drive i klikasz wpisujesz login i haslo i mozesz sobie jakies rzeczy tam przetrzymywac jak komus miejsca brakuje ;] 1390717[/snapback] Wczoraj sprawdzalem jak dziala to na Windowsie XP. Efekt byl taki ze explorer sie powiesil :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Ja mam taki efekt ze z miesiąc temu przestało działac i mam niedziałającą ikonkę w Moim Komputerze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 a u mnie Gmail Drive chodzi bez problemów [; ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 U mnie tez ;]]] Jest jakis limit przesyłanego pliku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygbd Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Jak skonfigurować !TheBat, żeby można było odbierać maile z gmail'a? Z tego co wyczytałem, chyba trzeba ustawić inne porty, ale próbowałem, na różne sposoby i lipa :cry: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Włączyłeś POP w gmailu? Incoming Mail (POP3) Server – requires SSL: pop.gmail.com Use SSL: Yes Port: 995 Outgoing Mail (SMTP) Server – requires TLS: smtp.gmail.com (use authentication) Use Authentication: Yes Use STARTTLS: Yes (some clients call this SSL) Port: 465 or 587 Account Name: your Gmail username (including '@gmail.com') Email Address: your full Gmail email address (username@gmail.com) Password: your Gmail password Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Jak skonfigurować !TheBat, żeby można było odbierać maile z gmail'a? 1392894[/snapback] http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...dpost&p=1299140 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 U mnie tez ;]]] Jest jakis limit przesyłanego pliku ? 1391099[/snapback] U mnie tez chodzi bez zajakniecia :] Limit jest 10MB - tyle, ile limit pojedynczej wiadomosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 ma ktos moze jakies zaproszenia do GMAIL ??? bo chetnie bym sie zarejestrowal z góry dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silverfast Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 A mnie sie Gmail nie podoba, w kazdym razie nie przez www. Uwazam, ze jest duzo lepszych i mniej pokreconych serwisow tego typu. Moze mnie ktos podsumuje za to, ale twierdze ze nawet o2.pl ma lepszy i prostszy interfejs, bez tych wszystkich udziwnien. W ogole zaczynam czarno widziec google jako takie... ostatnio juz nawet cenzure wprowadzili, wycinajac niektore wyniki, wedle uznania lub naciskow, np. RIAA. No ja przepraszam, ale w koncu czy to jest globalna wyszukiwarka czy popychacz komercyjnych serwisow i ogloszen? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 A mnie sie Gmail nie podoba, w kazdym razie nie przez www. Uwazam, ze jest duzo lepszych i mniej pokreconych serwisow tego typu. Moze mnie ktos podsumuje za to, ale twierdze ze nawet o2.pl ma lepszy i prostszy interfejs, bez tych wszystkich udziwnien. 1420172[/snapback] Fakt, przegladanie konta na gmailu przez strone www to masakra. Najpierw trzeba poczekac na zaladowanie 300 kilobajtow danych ;) O2 rzeczywiscie ma prosztszy i lzejszy interefejs, ale juz sama jakos uslug o2 aktualnie odrzuca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...