grzesiu Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 mi tez dziala giera bez problemu, mam wersje PL. Stery - 45.23 WHQL gram w 1024x768x32bitx100Hz. Aha gram bez SP1 i dziala looz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Aha i ja grałem i na SP1 i bez niego. Sczerze mówiąc doinstalowuje SP1 tylko dlatego ze on zawiera stery do usb2.0... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Pytanie za 100pkt czy jest coś takiego jak spolszczenie do NWN ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeryf Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 odpowiedź za 1pkt. : Jest polska edycja tej gry..:)wydana by cdprojekt... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Tyle to ja też wiem ale do wielu bier spolszczenia są robione na własna ręke że tak powiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 ale do tej nie ma. marcinx - zreinstaluj nwn, powinno pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 oki mam problem jestem w 2 akcie w miescie luskan :> no i zabilem tego capitana na przystani, zabralem sie za drugiego :> on sie teleportowal do swojej komnaty poszlem do wyzszego poziomu tam jakies resurekcje itp :> szkieletory :> i inne cuda niewidy :P i nie mam klucza do pewnych dzwi i niewiem skad go ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> :P mosze jakas solucja??? PS. byly tam 2 narcomanki :> i cos tam se przerabialy :> jedna mnie zaczela atakowac a druga nie kce :) sa 2 takie tabliczki w innym pomieszczeniu ( obok z ta niania od 9 dzieci :P ) i na srodu taka krata :) a za nia jakis oltarzyk i wychodza z tej karty kosciotrupy w postaci ducha :P PS.2 sorka za tek przepiekny opis :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 hehe proste to. idziesz do komnaty tam gdzie sa takie ołtarze czy inne kamienne tablice. rozpieprzasz je, i popylasz korytarzem spowrotem. zaatakuje cie ta Yuan-Ti co stala po lewej stronie. Zarabiesz ja to ona ma kluczyk...wchodzisz tam zabijasz nastepnego kapitana i popylasz do wiezy magow.(tam bedzie fajna rozroba) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 hehe proste to. idziesz do komnaty tam gdzie sa takie ołtarze czy inne kamienne tablice. rozpieprzasz je, i popylasz korytarzem spowrotem. zaatakuje cie ta Yuan-Ti co stala po lewej stronie. Zarabiesz ja to ona ma kluczyk...wchodzisz tam zabijasz nastepnego kapitana i popylasz do wiezy magow.(tam bedzie fajna rozroba) Nie pomyslalem ;) zeby je rozjedwabic :) dziekowa narka :> oki tera mam inny problem :) jestem w 3 akcie :) i misja bodajrze pierwsza. trzeba wywolac Water element zeby uwolnic Nax'a ktory da mi Snow globe czy cus takiego. i nie wiem jak je wszkrzesic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Taki temat. Podgórze poziom 2 północ. Drzwi z kolorowymi łańcuchami. Znalazłem wszystkie założyłem,przełączyłem dźwignie w pomieszczeniu z gnolami a te france dalej zamknięte. JAK JE OTWORZYĆ :?: Grrrrr :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Witam. Nie chcialem zakladac nopwego topicu wiec pisze tu. Kuzyn poprosil mnie abym mu sciagnal opis przejscia do Newerwinter Night, ale zwyklego nie zadnego dodatku. Ja szukalem lecz nigdzie nie znalazlem. Jesli ktos wie skad bym mogl zassac opis przejscia normalnego Newerwinter Night to byl bym wdzieczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Najlepsze solucje / porady do co po ciekawszych gier znajduja sie tu:http://www.uhs-hints.com/ wrzuc nazwe w szukanie. Hinty mozna sciagnac (potrzebny jest UHS reader bynajmniej nie darmowy) lub ogladac on-line : http://www.uhs-hints.com/uhsweb/nwn.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Najlepsze solucje / porady do co po ciekawszych gier znajduja sie tu:http://www.uhs-hints.com/ wrzuc nazwe w szukanie. Hinty mozna sciagnac (potrzebny jest UHS reader bynajmniej nie darmowy) lub ogladac on-line : http://www.uhs-hints.com/uhsweb/nwn.php Wielkie dzieki za linka. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Witam serdecznie wszystkich milosnikow gry Never Winter Nights! Przeszedelm ta gre i nie zabardzo wiem jak dalej grac ta postacia, ktora przeszedlem NWN!???? moze ktos mi udzieli odpowiedzi na to pytanie!? Czekam z niecierpliwoscia Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 O ile dobrze pamietam, to albo przy ekranie z savowaniem, albo charakterystyka postaci jest cos w rodzaju 'Export Character'. Potem twoja postac bedzie dostepna w kreatorze postaci przy wybieraniu z tych predefiniowanych przez gre. Poprawcie mnie jezeli sie myle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 nie wiem jak wczytać postać w grze wieloosobowej a export nic nie daje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 gram od jakiegos czasu w to i jestem juz w 3 rozdziale , i ostatnio trafilem w necie na liste przedmiotow ktore moge dac poszczegolnm naemnikom , no i tu sie zaczyna drobny problem ... jak to zrobic ?? musza mnie o te przedmioty poprosic czy co ? mam juz 3 przedmioty dla 3 najemnikow ale nijak nie moge im ich dac ... chyba ze musze im dawac od 1 rozdzialy no to wtedy kicha . jesli ktos wie jak to zrobic to bede wdzieczny za pomoc z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-tuter- Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 O ile sie nie myle przedmioty mozna dawac najemnika dopiero od dodatku Shadows of Undrentide. W wersji podstawowej NWN nie ma takiej mozliwosci. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 no wlasnie problem w tym ze trafilem na spis przedmiotow wlasnie w oparciu o podstawowa wersje nwn bez dodatkow... no i w sumie wszystkie te specjalne przedmioty zdobywam tam , i za kazdy dany przedmiot dostaje od najemnika jakis magiczne cos (buty , pierscienie itp) plus punkty doswiadczenia , no tylko jest problem jak to dac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekB Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Poprostu nie dasz najemnikowi przedmiotu jezeli ten nie bedzie miał odpowiedniego poziomu doswiadczenia z tego co pamietam to sam cie poprosi jak zagadasz go po zdobyciu tego poziomu doswiadczenia. Nie pamietam gdzie to było ale daj znac na maila to przesle solucje. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WzQ Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 http://nwn.bioware.com/ - tam znajdziesz wszystko związane z tą grą i tysiące tych darmowych dodatków, zrobionoych przez fanów jak i przez twórców. pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morf Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 elo w Neverku (dodatek Shadows of Undertide) Chodzi mi o tą misję, w której trzeba było dać deekinowi (ten kobold) wolność. Poszedłęm do smoka Tymoffarara i zabiłem go. Wróciłem do sklepu w którym powinien być deekin i.... pusto. co mam teraz zrobić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominelo Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Fakt, tam juz go nie ma... Gralem to z 3 miesiac temu takze dobrze nie pamietam, ale nie wiem czy nie ma go przypadkiem w tym miescie z ktorego zaczynalo sie gierke (albo gdzies w okolicy)... Mam nadzieje ze go znajdziesz...Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorri Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Hej Niedawno kupilem :P sobie NWN +oba dodatki,nigdy wczesniej nie gralem i zastanawiam sie jak moge to instalowac... czy od razu z dodatkami czy najpierw skonczyc normalne NWN.... Podpowiedzcie prosze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominelo Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Na pewno musisz najpierw zainstalowac normalne NWN :D , jak skoczysz to zainstaluj sobie pierwszy dodatek i zaimportuj swojego bohatera, a pozniej jak skonczysz zrob to samo z 2 dodatkiem.....tak chyba bedzie najlepiej.....oczywiscie nic w miedzy czasie nie odinstalowuj tylko instaluj 1dodatek na normalny NWN a 2 dodatek na to co juz bedziesz mial (NWN+1dodatek)...Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Witam Gram czarodziejem i na poziomie 20 najwyższy poziom czarów to szósty. Coś mi to śmierdzi.. jestem niemal pewny, że powinno być więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Inteligencja 11+1=12 - 1 poziom czarów Inteligencja 11+9= 20 - 9 poziom czarów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Poziom inteligencji mojej postaci to 16 Te 1, 9, 12, 20 w działaniach to co to jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 :lol: Chłopaki, polecam poczytanie zasad d20 ( www.wizards.com/d20 ) albo chociaż instrukcji do NWN :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Sorry , wkradł się mały błąd. Tu masz dokładny opis cech. Czyli aby rzucać czary 9-go poziomu musisz musisz mieć inteligencję 10 + 9 czyli 19 i odpowiedni poziom postaci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...